Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
remélem a liga legjobb védője Jack visszafogja magát, és akkor nyerhetünk :dMostanában ő is elég visszafogottan játszik, szóval olyan nagyon nem kell visszavennie.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
14:30, óraállítás után.húú erre én se számítottam valamiért.. 😊
csipkelli
köszi az infót
több mint 7 éve
remélem a liga legjobb védője Jack visszafogja magát, és akkor nyerhetünk :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Bocsoi most látom , Iktriadnak szerettem volna meg egyszer elnezest !Szerintem ez nem ide szólt..........................Wentz és az elkapóitok kezdhetik nyalogatni az ujjacskáikat. Jalen Ramsey mellett 3 db UDFA rookie lesz a Jagsnél bevethető CB-ben (esetleg a csere FS Jarrod Wilson lehet vészmegoldás, mint Ramsey corner párja, de azzal se vagyunk kint a Temzéből). Bouye a héten megsérült és el se vitte a Jags Londonba, a csere nickel CB Patmonnal egyetemben (a kezdő nickel CB DJ Haydent talán igen, de ő hetek óta nem edz és nem játszik). Úgyhogy szerintem nem is lesz olyan nehéz fogást találni a hétvégén az amúgy 1. passz védelmünk ellen.Van egy olyan megerzesem hogy ma nyertek ! Semmi nem nektek áll ☝☝ és ilyenkor szokott" nagyot szólni a banda " !!! Egy gondolat meg a cornerekre pont ilyenkor dolgozik bennuk a bizonyitasi vágy , szerintem 1000% ban oda teszik magukat ! És ez hatvanyozottan igaz a QB-ra is , héten nem olvastam mást mint hogy, s mikent lehetne elkuldeni ! Szóval ma meg is raklak bennetek egy 20 ezressel hendibol 😃😃
De lehet, hogy ennyi hendikep se elég, mert a héten az aktív keretünkbe felhozott Nick DeLuca, aki évekig volt Wentz csapattársa az NDSU-ban minden gyenge pontját elárulta derék Carsonról az edzőinknek a héten, Mondjuk ebben annyira nem bízok. 😊
iktriad
Bundi1986
dande
több mint 7 éve
Köszi a gyors választ 😊
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
14:30, óraállítás után.
több mint 7 éve
Szerintem ez nem ide szólt..........................Wentz és az elkapóitok kezdhetik nyalogatni az ujjacskáikat. Jalen Ramsey mellett 3 db UDFA rookie lesz a Jagsnél bevethető CB-ben (esetleg a csere FS Jarrod Wilson lehet vészmegoldás, mint Ramsey corner párja, de azzal se vagyunk kint a Temzéből). Bouye a héten megsérült és el se vitte a Jags Londonba, a csere nickel CB Patmonnal egyetemben (a kezdő nickel CB DJ Haydent talán igen, de ő hetek óta nem edz és nem játszik). Úgyhogy szerintem nem is lesz olyan nehéz fogást találni a hétvégén az amúgy 1. passz védelmünk ellen.Van egy olyan megerzesem hogy ma nyertek ! Semmi nem nektek áll ☝☝ és ilyenkor szokott" nagyot szólni a banda " !!! Egy gondolat meg a cornerekre pont ilyenkor dolgozik bennuk a bizonyitasi vágy , szerintem 1000% ban oda teszik magukat ! És ez hatvanyozottan igaz a QB-ra is , héten nem olvastam mást mint hogy, s mikent lehetne elkuldeni ! Szóval ma meg is raklak bennetek egy 20 ezressel hendibol 😃😃
De lehet, hogy ennyi hendikep se elég, mert a héten az aktív keretünkbe felhozott Nick DeLuca, aki évekig volt Wentz csapattársa az NDSU-ban minden gyenge pontját elárulta derék Carsonról az edzőinknek a héten, Mondjuk ebben annyira nem bízok. 😊
iktriad
Bundi1986
több mint 7 éve
Igy kell keszulni meccsre ha itt a lehetoseg megmutatni magad.Hayden hetek óta nem edz, de jó látni, hogy letartóztatni már le tudja magát. 😊 A másik 3 embernek, élén a (még) kezdő SS Churchcsel meg komoly feladata lenne ma. Az a szerencséjük, 5 ember sérült az aktív kereten lévők közül, és elég vékonyan van a Jags a secondaryben (főleg CB poszton), különben ma nem játszanának. Wilsonnak pl. komolyan be kell segítenie CB-ben, mert Ramseyn kivűl 3 UDFA rookie cornerünk beveteheő mindössze.
Janek
iktriad
Igy kell keszulni meccsre ha itt a lehetoseg megmutatni magad.Hayden hetek óta nem edz, de jó látni, hogy letartóztatni már le tudja magát. 😊 A másik 3 embernek, élén a (még) kezdő SS Churchcsel meg komoly feladata lenne ma. Az a szerencséjük, 5 ember sérült az aktív kereten lévők közül, és elég vékonyan van a Jags a secondaryben (főleg CB poszton), különben ma nem játszanának. Wilsonnak pl. komolyan be kell segítenie CB-ben, mert Ramseyn kivűl 3 UDFA rookie cornerünk beveteheő mindössze.
Janek
iktriad
Ez most igy van de akkor is...Igy kell keszulni meccsre ha itt a lehetoseg megmutatni magad.Hayden hetek óta nem edz, de jó látni, hogy letartóztatni már le tudja magát. 😊 A másik 3 embernek, élén a (még) kezdő SS Churchcsel meg komoly feladata lenne ma. Az a szerencséjük, 5 ember sérült az aktív kereten lévők közül, és elég vékonyan van a Jags a secondaryben (főleg CB poszton), különben ma nem játszanának. Wilsonnak pl. komolyan be kell segítenie CB-ben, mert Ramseyn kivűl 3 UDFA rookie cornerünk beveteheő mindössze.
Janek
iktriad
Edzőbá bennem bízhat én csak azert dolgozom hogy vegre kezdő legyek ezert a mecccs elött elmegyek pezsgőzni balhezni...
Jo majd szombaton kiheverem vasarnap meg beast mode.
több mint 7 éve
Janek
több mint 7 éve
Igy kell keszulni meccsre ha itt a lehetoseg megmutatni magad.
több mint 7 éve
Annyira fókuszálunk rátok, hogy szombatra virradóra a Jaguars secondaryből 4 embert is letartóztattak Londonban hajnali 4-kor....Wentz és az elkapóitok kezdhetik nyalogatni az ujjacskáikat. Jalen Ramsey mellett 3 db UDFA rookie lesz a Jagsnél bevethető CB-ben (esetleg a csere FS Jarrod Wilson lehet vészmegoldás, mint Ramsey corner párja, de azzal se vagyunk kint a Temzéből). Bouye a héten megsérült és el se vitte a Jags Londonba, a csere nickel CB Patmonnal egyetemben (a kezdő nickel CB DJ Haydent talán igen, de ő hetek óta nem edz és nem játszik). Úgyhogy szerintem nem is lesz olyan nehéz fogást találni a hétvégén az amúgy 1. passz védelmünk ellen.Van egy olyan megerzesem hogy ma nyertek ! Semmi nem nektek áll ☝☝ és ilyenkor szokott" nagyot szólni a banda " !!! Egy gondolat meg a cornerekre pont ilyenkor dolgozik bennuk a bizonyitasi vágy , szerintem 1000% ban oda teszik magukat ! És ez hatvanyozottan igaz a QB-ra is , héten nem olvastam mást mint hogy, s mikent lehetne elkuldeni ! Szóval ma meg is raklak bennetek egy 20 ezressel hendibol 😃😃
iktriad
Bundi1986
www.thesun.co.uk/sport/7599437/nfl-team-bar-brawl-arrests/
Bár már mindenki a csapatnál van, azért ez nem túl kedvező fejlemény.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Wentz és az elkapóitok kezdhetik nyalogatni az ujjacskáikat. Jalen Ramsey mellett 3 db UDFA rookie lesz a Jagsnél bevethető CB-ben (esetleg a csere FS Jarrod Wilson lehet vészmegoldás, mint Ramsey corner párja, de azzal se vagyunk kint a Temzéből). Bouye a héten megsérült és el se vitte a Jags Londonba, a csere nickel CB Patmonnal egyetemben (a kezdő nickel CB DJ Haydent talán igen, de ő hetek óta nem edz és nem játszik). Úgyhogy szerintem nem is lesz olyan nehéz fogást találni a hétvégén az amúgy 1. passz védelmünk ellen.Van egy olyan megerzesem hogy ma nyertek ! Semmi nem nektek áll ☝☝ és ilyenkor szokott" nagyot szólni a banda " !!! Egy gondolat meg a cornerekre pont ilyenkor dolgozik bennuk a bizonyitasi vágy , szerintem 1000% ban oda teszik magukat ! És ez hatvanyozottan igaz a QB-ra is , héten nem olvastam mást mint hogy, s mikent lehetne elkuldeni ! Szóval ma meg is raklak bennetek egy 20 ezressel hendibol 😃😃
iktriad
több mint 7 éve
Kedves Testvíreim, kik vagytok akár odakint, akár idehaza.Elérkezett az I. Doug Bowl napja! reméljük mi nyerjük 😊
Fly Egles Fly!
több mint 7 éve
Wentz és az elkapóitok kezdhetik nyalogatni az ujjacskáikat. Jalen Ramsey mellett 3 db UDFA rookie lesz a Jagsnél bevethető CB-ben (esetleg a csere FS Jarrod Wilson lehet vészmegoldás, mint Ramsey corner párja, de azzal se vagyunk kint a Temzéből). Bouye a héten megsérült és el se vitte a Jags Londonba, a csere nickel CB Patmonnal egyetemben (a kezdő nickel CB DJ Haydent talán igen, de ő hetek óta nem edz és nem játszik). Úgyhogy szerintem nem is lesz olyan nehéz fogást találni a hétvégén az amúgy 1. passz védelmünk ellen.Nem Wentz gyenge pontja az érdekes, hanem a védelmünké. Nem lesz nehéz megtalálni, simán London MVPt csinálnak Bortlesből. 😊 Ezjó e nektek, döntsétek el 😛
iktriad
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Wentz és az elkapóitok kezdhetik nyalogatni az ujjacskáikat. Jalen Ramsey mellett 3 db UDFA rookie lesz a Jagsnél bevethető CB-ben (esetleg a csere FS Jarrod Wilson lehet vészmegoldás, mint Ramsey corner párja, de azzal se vagyunk kint a Temzéből). Bouye a héten megsérült és el se vitte a Jags Londonba, a csere nickel CB Patmonnal egyetemben (a kezdő nickel CB DJ Haydent talán igen, de ő hetek óta nem edz és nem játszik). Úgyhogy szerintem nem is lesz olyan nehéz fogást találni a hétvégén az amúgy 1. passz védelmünk ellen.De lehet, hogy ennyi hendikep se elég, mert a héten az aktív keretünkbe felhozott Nick DeLuca, aki évekig volt Wentz csapattársa az NDSU-ban minden gyenge pontját elárulta derék Carsonról az edzőinknek a héten, Mondjuk ebben annyira nem bízok. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
suvoltos
3
Sziasztok! Érdekel vkit egy eladó jegy a londoni meccsre?Szia!
Stem03
Szia 1 db jegyed van, illetve megvan még? Engem 2 db érdekelne, éppen megszivatott a viagogo
több mint 7 éve
Aki pedig nem tud elszakadni tőlünk pedig.......twitter.com/Eagles/status/1055453025404370944
😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
PFFen 4. Edge Defender Graham, nem hiszel nekik? :dSzerinted? 😛
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
PFFen 4. Edge Defender Graham, nem hiszel nekik? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Nem tudom ki milyen Cap összeget hozna magával. Azt viszont éppen a cappel kapcsolatban jó múltkor írtam, hogy már jövőre jelentős összeg lesz felszabadítható, úgy, hogy egyedül Grahamet lenne fontos megtartani. Bár, ha így folytatja őt sem biztos. Szóval szerintem ezzel nem lenne gond. Meg előre biztos kiszámolják, hogyan merre.Mondjuk, Damon Harrison nálunk is elfért volna, főleg ennyiért. Tavaly csak az LB sorunk volt vékony és azt elbítuk idén viszont több ponton is vékonyak vagyunk most már. Ngata sem tud rendszersen játszani, Jernigannel sem tudni mi lesz, CB, S poszt sem az igazi.No offense de a fenti úriemberek cap-et is hoznának magukkal?
DemTom-nak mondjuk tudnék örülni, jobban, mint Coopernek, de szintén nem feltétlen rá van szükségünk. PPért meg túl sokat kérhetnek.
Ha valakit a leendő az újak közül esetleg már hétvégén játszatni akarunk, azt ma hozni kell, vagy bye week után tudjuk bevetni.
dande
DT 30 éves, jövőre 14millát keresne , lenne egy 35 millás wr triótok , sztem Cooper esetén is csak az árat vertétek fel...jövőre ő is 15 millás szerződést akar.
2019 ben mínuszban vagytok de Foles minden bizonnyal menni fog Peters-el együtt, viszont 2020 ban 24 játékosotoknak van szerződése és úgy van 36 milla szabad hely és ebből még Wentz-et is meg kellene fizetni.
Szóval ha jön bárki az egy óriási all-in lesz és nagyon fog fájni a szezon végén ha nem lesz SB győzelem.
gordon
De jelenleg, hírek ide pletykák oda, nem nagyon érzem, hogy lesz jelentősebb mozgás. Esetleg utolsó pillanatban, ha......