Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 291 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kelce

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
grat srácok! nagyon jó meccs volt. végig nektek szurkoltunk! 😀
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Végre egy edzői stáb aki fel tudott lépni BB szintjére, egyértelműen ez volt a kulcs.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 291 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ne haragudjatok srácok, de ma nekünk mindent szabad, ahogy egy Eagles fan hozzáállhat a dolgokhoz 😀 | persze nem én 😛 |

www.youtube.com/watch?v=RTOquAnzVrU
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 933
Azért Foles-nak is van egy karrierje.
Övé a 2. legjobb TD-INT arány egy szezonon belül, a legtöbb passzolt TD egy meccsen és most SB MVP. Egy már kukázott QB-tól,akire 32 csapat már csak csereként számított elég erős. 😛
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem tudom, megvan-e, de két és fél hónapja Eagles-drukker lettem. Véletlen lehet, hogy ezek után döntőt nyert a csapat? Én lettem a kabalátok. x-D
Stez
Divatdrukker 😁😎☺
ThundersNFL
Nem. Én már akkor megjósoltam a szezon végeredményét.

több mint 7 éve
Kinézek jobbra az oldalon, és az van kiírva: "Super Bowl-győztes az Eagles". Hihetetlen látvány 😊
több mint 7 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Utolsó percekre gondolok, Graham villanására és borsózik a bőröm minden alkalommal 😀
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
30 masik csapat szurkoloi orulnek most veletek 😊

Ki gondolja meg, hogy az Ertz elkapassal teljesitett 4&1-en mult a meccs? 😊
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 465 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem tudom, megvan-e, de két és fél hónapja Eagles-drukker lettem. Véletlen lehet, hogy ezek után döntőt nyert a csapat? Én lettem a kabalátok. x-D
Stez
Divatdrukker 😁😎☺

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 7 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 510 — Seahawks fan
Nagy gratula!!!

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
hát na. nyertünk. Nem kell bírózni a sok fotel zebránk. Szerintem egy komplett bíró csapat visszajátszás alapján az összes szabálytudásukat bevetve jobban meg tudják ítélni a jelenlegi szabályok alapján, mi elkapás és mi nem 😊

Puszi mindenkinek. FOLES ELIT!!!!!!
ano92
Baszki, te máris józan vagy? 😀 Hajnalban is feltűnően értelmeseket írtál...mit szedsz, ami tisztán tart? 😀

Amúgy grat a Sasoknak, van egy McNabb mezem, nagyon drukkoltam nektek! Foles el lett már tradelve? 😀 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
üdv a klubban
több mint 7 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ilyen Ígülszös telefon háttérre van igény vagy ne túráztassam magam?
Matthew99
Van!

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man
Ilyen Ígülszös telefon háttérre van igény vagy ne túráztassam magam?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 881 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Gratulálok!
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
grat fiúk!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Amikor majd kizúgtok a pihenőhét után rögtön, talán te veszel vissza arcból. Nézd már meg a pozitív mérlegű csapatok ellen hogy játszottatok..
Marko16
majdnem
eaglesmcnabb
Naaaaaa ezt én akartam.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
 www.youtube.com/watch?v=S8gfqs1-NuE
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Will Smith is örült nektek. Emlékszem a(n)no 13 éve Jacksonfalván a odavágón ő volt a vezérszurkeretek a Superbowlban.
 www.instagram.com/p/BezOR1cHH3s/
iktriad
Tökjó, nem is tudtam, hogy Eagles fan, eddig is bírtam pár filmjét, de így bekerült a kedvencek közé. 😀 Stallone, Smith, Kobe... egész fasza sztár fanbaseünk van. 😊
Raven17
Pedig a város szülötte. Alapszurkoló.
 www.youtube.com/watch?v=Kr0tTbTbmVA
Greengo
Ez egy valóságos óda Philynek.
 www.youtube.com/watch?v=anvVqevTys8

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
A legérdekesebb, hogy Wentz vagy Foles.....
ThundersNFL
Wentz. Ez itt nem kérdés. 😀

Sajnálom Nickit, meg nem is. Sajnálom mert nincs jövője az NFL ben SuperBowl MVP -ként. De nem sajnálom, mert csak superbowl mvp lett a fene egye meg 😀

több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 295 — Ajmo Vatreni
Gratula. Nagy meccs volt. Foles ellen nem volt ellenszerünk. Megérdemeltétek.
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 933
Alapszakasz utolsó meccseire komolyan mondom elhiszem,hogy DP direkt mondta Big Dick Foles-nak játsszon szarul. 😀
Brutál POra mit mentetek, az a coaching amit a stáb lerakott nagyon komoly.
Grat madárkák!!! 😀
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 465 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A legérdekesebb, hogy Wentz vagy Foles.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018