Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Fun fact: Shurmur a Vikes tight end edzője idénértem én, hogy Philly drukker vagy, de a "fun" szót legalább idézőjelbe ìrhattad volna... 😊 örület
mustaine
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mekkora buli lehet most az Eagles székházban?Ez valami kibaszott nagy deal.
Egy olyan irányító akire max idén számítanak, erre kapnak érte egy első és egy negyedik kört.
több mint 9 éve
Engedd, hogy én már magamban beáldozottnak vegyem, jobb lesz úgy nézni a meccseket 😉 😊 Tiszta Madden.Hát ez az, innentől mündent visszaszívok Rózsira, ez óriási. S akkor ezt az évet rgyértelműen beáldoztuk. Ha a védelem nyer néhány meccset jó, hs nem akkor nem. CW tied a pálya!Dehogy áldoztuk be. A Brownst bárkivel verni kell, onnan 2-3 L és jöhet Wentz.
dande
határbíró
több mint 9 éve
Final terms: A #Vikings 1st rounder n 2017 and a 4th rounder for #Eagles QB Sam Bradford.
több mint 9 éve
Hát ez az, innentől mündent visszaszívok Rózsira, ez óriási. S akkor ezt az évet rgyértelműen beáldoztuk. Ha a védelem nyer néhány meccset jó, hs nem akkor nem. CW tied a pálya!Dehogy áldoztuk be. A Brownst bárkivel verni kell, onnan 2-3 L és jöhet Wentz.
dande
több mint 9 éve
Hát ez az, innentől mündent visszaszívok Rózsira, ez óriási. S akkor ezt az évet rgyértelműen beáldoztuk. Ha a védelem nyer néhány meccset jó, hs nem akkor nem. CW tied a pálya!
több mint 9 éve
Beszarás, Howie egy zseni.
több mint 9 éve
Source confirms: the #Vikings have traded for Sam Bradford. They gave up a 1st-round pick in 2017 and an additional pick in 2018.Április 1 van?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tom Pelissero @TomPelissero Source confirms: the #Vikings have traded for Sam Bradford. They gave up a 1st-round pick in 2017 and an additional pick in 2018.
Ez az év üzlete, ha igaz bakker.
több mint 9 éve
twitter.com/caplannfl/status/772077499547353088Ne légy pesszimista 😛 Mondjuk akkor hozzánk Bencsis Márk is beállhatna irányítani annyit bőven tud mint CD.
Jó, ebből úgyse lesz semmi.
határbíró
Sőt amíg ezt írom lehet létre is jött az üzlet. Már aquiret írnak Bradfordra
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter Eagles have gotten significant compensation for QB Sam Bradford - don't be surprised if it's a 1st-round pick.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 minute ago Fordítás megtekintéseMinnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Bradford tradelve.
több mint 9 éve
Áruljuk Rowet.... Miért is ne, hulljon a "férgese..." .De Chase hülyeintercept mágus Daniel (lásd éjjel) sok milláért az kell. Inkább nem kommentálom jobban...Ha úgy gondolja a stáb (jól vagy rosszul), hogy van nála 5-6 jobb, mit csináljanak vele? Meglepőbb lenne, mint a DGB csere?
dande
Izgalmas a CB poszt, ahogy a DE is. Másfél-Sack, Means és Braman rostert foghat együtt.
több mint 9 éve
Amúgy Kendricksnek MS II-nek, Turnernek s DGBnek egész jó meccse volt. Remélem CW gyorsan renbe jön s fejlődik különben nézhetünk ha Samuval lesz valami.
több mint 9 éve
Amennyiben valaki ma éjjel aludni nem tudna s nagy a meccshiánya, csak jó kedveből a csapatnak újta szurkolhat 😊Gameday
több mint 9 éve
Mondjuk tény, nem Kelly embere, tán többre taksálják mintsem, hogy akkor csak azért is továbbpasszoljuk mindegy mennyiért.Annyira vékony ez az LB sor, semmi értelmét nem látom egy tradenek. Maximum ha LB jönne helyette, akit Swarci jobban kedvel, de nem igazán tetszik a dolog.
dande
több mint 9 éve
Mondjuk tény, nem Kelly embere, tán többre taksálják mintsem, hogy akkor csak azért is továbbpasszoljuk mindegy mennyiért.
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/7710554397524664322017-es draftot Phillyben rendezik.
Kendrickset elkótyavetyéljük 5-7. körért morci leszek nem kicsit. Még ha többet nem is feltétlen kapnánk érte... Remélem én is, ühogy összeszedi, összeszedheti magát s marad.5-7. kör? Viccnek is rossz, sokkal többet ér. Egyébként szerintem az egész fel lett fújva, starter lesz a Browns ellen, meglássátok.
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Kendrickset elkótyavetyéljük 5-7. körért morci leszek nem kicsit. Még ha többet nem is feltétlen kapnánk érte... Remélem én is, ühogy összeszedi, összeszedheti magát s marad.
több mint 9 éve
Kendricksre sajna ráfér a játékidő..ha ez a 3. meccs negyedik negyede akkor akkor..ha ez a 4. meccs akkor meg akkornem hinném h el kéne cserélni,de tény h szarul szerel, plusz ugye felkapott pár kiló izmot is, ami biztos jót tett a cover képességének..
Viszont szedje már össze magát, mert ennél sokkal jobb játékosnak tartom