Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
4 perce
Mike McCarthyScott Tolzien
Tom Arth
Adam Henry
James Campen
Ramon Chinyoung
Patrick Graham
Jason Simmons
Scott McCurley
Gerald Alexander
Yeah… that’ll play.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
51 perce
#Commanders defensive pass game coordinator Jason Simmons is leaving to take a prominent position on the Steelers' staff perGraham-ot nem tartom rossz edzőnek és a kommandós évek előtt Simmons is jó volt. Az biztos, hogy a korábbi bagázsnál nehéz lenne rosszabbat összerakni (mondjuk Dumbardot kedveltem).
@JFowlerESPN
This is the first change for Daronte Jones' defensive staff. He reunites with Mike McCarthy and Patrick Graham.
Ó, ti szerencsétlenek 😔😂
warr_b
2 órája
#Commanders defensive pass game coordinator Jason Simmons is leaving to take a prominent position on the Steelers' staff per @JFowlerESPN
This is the first change for Daronte Jones' defensive staff. He reunites with Mike McCarthy and Patrick Graham.
Ó, ti szerencsétlenek 😔😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 órája
Patrick Graham has accepted the #Steelers defensive coordinator job and has finalized a deal to become Mike McCarthy’s new DC in Pittsburgh, sources tell @CBSSports.
11 órája
Steelers to hire Patrick Graham as defensive coordinatorElvileg ez még csak Dulactól jött ki (aki kijelentette, hogy biztos olyan HC-nk lesz, aki még nem volt sehol HC, illetve hogy mennyire imádjuk a Ramses jelölteket) és még ma fog csak interjúzni.
xtaki
12 órája
PG did the most with the Raiders dysfunction and led one of the best defenses the raiders have had in the last 10-20 years in 2023Will go from one of the cheapest defensive rosters to the most expensive in Pittsburgh if deal is finalized
Szerintem ez korrekt tweet.
Én anno nagyon örültem amikor érkezett, aztán nem lett világmegváltó, de ezt nagyrészt a körülmények se tették lehetővé. A legutolsó évét, statokat ne is nézzétek, mert Carroll nagyon ráerőltette a saját elképzeléseit...
Továbbra is azt gondolom, hogy korrekt DC.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
12 órája
Graham koordinátori CV-je egyébként elég pofás (pláne ha vki utánanéz h milyen emberanyagokkal dolgozott), sztem nem rosszabb jelölt mint McDermott.Steelers to hire Patrick Graham as defensive coordinatorPedig Schwarz vagy SMcD is piacon..... nyilván előbbi már kèsőn derült ki.....
xtaki
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
21 órája
nemtom de okos figura Sakir/Diggs/Davis/Lamb sor (a többit nem tudom ) elég jó a PhD-ja mellé. De tény kellene elkapó is Lemon/Conception/akárki akivel tudna dolgozni .Adam Henry jött WR coach-nak, SZVSZ jó igazolásnak tűnikColemannal, vagy a nélkül?
astroid
sutianap
22 órája
Adam Henry jött WR coach-nak, SZVSZ jó igazolásnak tűnikColemannal, vagy a nélkül?
astroid

23 órája
Steelers to hire Patrick Graham as defensive coordinatorAkkor a DC-t eltaláltam.
xtaki
23 órája
Steelers to hire Patrick Graham as defensive coordinatorPedig Schwarz vagy SMcD is piacon..... nyilván előbbi már kèsőn derült ki.....
xtaki
23 órája
Steelers to hire Patrick Graham as defensive coordinator
1 napja
Adam Henry jött WR coach-nak, SZVSZ jó igazolásnak tűnik
1 napja
Most néztem a rövid videót McC első napjáról. Ahol Ro mondja, hogy ez a kedvenc terme, ott voltam én is '16-ban 😀 A sajttáj szobában is, ami ebből a teremből kilépve balra nyílik a folyosón 😀 Szóval McC leült arra a székre amire annó én is. Sikeres lesz 😀 Vagy nem, de így biztos 😀
1 napja
Igen, ők McCarthy saját emberei és egyik sem kifejezetten bíztató.Szetintem ezek a DC- k nagyrészt 4-3 D-t futtattak.Oké, nyilván nem ezt vártuk. Én sem. Amíg nem láttam a csapat oldalán hogy hivatalos, azt gondoltam hogy biztos csak poén.sports.yahoo.com/articles/mike-mccarthy-coaching-tree-plenty-002352144.html
De most van egy helyzet. Ráhatásunk nincs, tehát szerintem felesleges lázadni, kivonulni, más csapatnak szurkolni, stb, stb... amíg nem láttunk valamit. Mert ha jó koordinátorokat tud hozni, én nem zárom ki, hogy jobb játékot látunk mint eddig.
Idén legnagyobb bajunk a D alulteljesítése volt, nem hinném hogy McC nagyon belemászna a D sémába, szóval ha tud hozni egy értelmes DC-t, ott könnyen jöhet egy komoly javulás.
O valszeg marad középsz.r, de idén több csapat is megmutatta, hogy bivaly D, közepes O kombóval tovább lehet menni, mint ameddig mi szoktunk.
Szóval most még nem kezdeném el a McC takaroggy c műsorunkat, mert itt a koordinátorok kiválasztása döntő tényező lesz. Ha azt okosabban tudja csinálni mint Tomlin, simán lehet hogy minden jobban fog kinézni.
Jan
DC: Mike Pettine, Patrick Graham, Joe Whitt Jr., Al Harris, Jason Simmons,
OC: Scott Tolzien, Chase Haslett, Luke Getsy, Alex VanPelt, Edgar Bennett, Ben McAdoo
Mike Pettine és Alex VanPelt Pittsburgh környékiek amúgy.
Willie Parker
Jan
Még akkor járnánk a legjobban, ha Kliff Kingsbury-t érdekelné kívülről az OC job, de azt meg kétlem, hogy ő Rodgerssel, nem pedig egy tehetséges fiatallal akarna dolgozni.
A tippem szerint Van Pelt vagy McAdoo lesz az OC, esetleg valami nevenincs, a DC pedig Graham vagy Pettine.
1 napja
“Definitely, I will call the plays on offense, and so obviously will run the offense,” McCarthy said.
1 napja
Felreertettel. En szerettem volna ha kirugjak. es ezert valaszoltam a kerdesedre egy hatarozott igennel. Igen akkor is kirugtam volna mert o rossz volt. Mc viszont egy nagyon nem szexi kinevezes.Potato-Potato.Igen. Tomlin munkassaga nem javul ettol fel.definiald a jot.Atyaég... ez az ember erre várt egész életében. Szerintem ott skandált a bills meccsen ő is hogy fire tomlin. 😀 Kemény volt ez a bemutatkozás, engem is megvett kilóra.nem akarok én itt nagy bölcsességekbe belemenni, de Mark Davis anno azzal
kicsi joe
indokolta Jack del Rio kinevezését, hogy ő legalább tényleg a Raiders edzője akart lenni.
2011 óta a legjobb hire volt nálunk JDR. Simán lehet még jó McCarthy Pittsburghben.
resistance is futile
Problema ezzel a kinevezessel az, hogy nincs benne sem racio, sem fantazia.
Racio nincs, mert nem latom, hogy mondjuk Tomlinnal ellentetben tovabbmenne itt a haromfeju szornyon (Burrow, Lamar, Mahomes - raadasul ketto div ellenfel is -)egyszerre egy POban.. Na most a szurkolok (kint meg itt is) nem azert koveteltek Tomlin fejet, hogy tovabbra is jojjenek ezek a 10 gyozelem koruli szezonok.
Fantazia meg epp azert nincs benne, mert a plafont nem emeli, de cserebe a padlot sem csokkenti. En elhiszem, hogy korrekt edzo, es egy keretbol kihoz egy tisztesseges szezont. Ha nagyon nem szabadul el semm akkor konnyen osszehoz 6 gyozelmet, nem lesz olyan shitstorm, mint nalunk volt az utobbi 10 evben vagy a Jetsnel. Ergo legrosszabb esetben is kb 10. korul fognak valasztani.
Sztem elveszteget a franchise megint 2-3 evet mire megnyomnak a rebuildet. Azt megertem, hogy a szurkolok es Tomlin miert nem akartak, hogy ez Tomlinnal legyen, de erre sztem MM sem lesz jo.
Kivancsi lennek, hogy ha elore tudjak a szurkolok, hogy Tomlin helyett McCarthy lesz akkor is koveteltek volna a kirugasat?
csebi
Viszont elfelejtjuk, hogy tomlin nem lett kirugva hanem o mondott fel. Sok szurkolo oromere, de nem tomlin szemelye volt a bajuk. A tulajok viszont meglovagolhattak volna ezt a szurkoloi tabort es lehetosegkent hasznalhattak volna, de Mc kinevezese eloszlatta ezen tabor remenyeit es ok tartjak magukat amihez tomlin alatt. Ettol szerintem konnyen lehet javulas de ez egy masik kerdes es jatekepites nelkul nem is erdekel. De egy picit sem izgalmas huzas.
no
Btw: a szurkolok igenis Tomlin kirugasat koveteltek 'Fire Tomlin' kialtasokkal.
csebi
Es hiaba akartak a szurkolok tomlin kirugasat, akkor sem tortent meg. Lemondott, De ettol a vezetoseg, aki nem rugta volna ki ( de mindegy ez csak a velemenyem ) kapott egy oriasi lehetoseget. Szerintem jobb lesz az O es a D is, az eredmeny meg fuggni fog a tobbiektol. De meg ha minden sokkal rosszaabb is lenne akkor is kirugtam volna, mert tomlinnal az egy helyben valo toporhgas akar meg 10 evig is elhuzodhatott volna. Ez a projekt hasonlo jatek-eredmeny mellett sokkal hamarabb lesz kirugva vagy valtoztatasokra kenyszeritve.
1 napja
tényleg baszki, ez nem erről szól - tavaly, az az évi egy alkalom mikor a Roo lemegy és bemondja a konzekvenciát. El lett mondva, hogy PO succes kell - nem lett meg, Tomlin meg ment a faszba- az hogy kirúgják, felmondott tökmindeggy, tuggyuk be gentlemant agreement-nek. Az csak a kandírozott csresznye, hogy booo-znak, de hogy félidőnél kimegy a szektorok fele - az mán csinyálni valót hagy maga után.Potato-Potato.Igen. Tomlin munkassaga nem javul ettol fel.definiald a jot.Atyaég... ez az ember erre várt egész életében. Szerintem ott skandált a bills meccsen ő is hogy fire tomlin. 😀 Kemény volt ez a bemutatkozás, engem is megvett kilóra.nem akarok én itt nagy bölcsességekbe belemenni, de Mark Davis anno azzal
kicsi joe
indokolta Jack del Rio kinevezését, hogy ő legalább tényleg a Raiders edzője akart lenni.
2011 óta a legjobb hire volt nálunk JDR. Simán lehet még jó McCarthy Pittsburghben.
resistance is futile
Racio nincs, mert nem latom, hogy mondjuk Tomlinnal ellentetben tovabbmenne itt a haromfeju szornyon (Burrow, Lamar, Mahomes - raadasul ketto div ellenfel is -)egyszerre egy POban.. Na most a szurkolok (kint meg itt is) nem azert koveteltek Tomlin fejet, hogy tovabbra is jojjenek ezek a 10 gyozelem koruli szezonok.
Fantazia meg epp azert nincs benne, mert a plafont nem emeli, de cserebe a padlot sem csokkenti. En elhiszem, hogy korrekt edzo, es egy keretbol kihoz egy tisztesseges szezont. Ha nagyon nem szabadul el semm akkor konnyen osszehoz 6 gyozelmet, nem lesz olyan shitstorm, mint nalunk volt az utobbi 10 evben vagy a Jetsnel. Ergo legrosszabb esetben is kb 10. korul fognak valasztani.
Sztem elveszteget a franchise megint 2-3 evet mire megnyomnak a rebuildet. Azt megertem, hogy a szurkolok es Tomlin miert nem akartak, hogy ez Tomlinnal legyen, de erre sztem MM sem lesz jo.
Kivancsi lennek, hogy ha elore tudjak a szurkolok, hogy Tomlin helyett McCarthy lesz akkor is koveteltek volna a kirugasat?
csebi
Viszont elfelejtjuk, hogy tomlin nem lett kirugva hanem o mondott fel. Sok szurkolo oromere, de nem tomlin szemelye volt a bajuk. A tulajok viszont meglovagolhattak volna ezt a szurkoloi tabort es lehetosegkent hasznalhattak volna, de Mc kinevezese eloszlatta ezen tabor remenyeit es ok tartjak magukat amihez tomlin alatt. Ettol szerintem konnyen lehet javulas de ez egy masik kerdes es jatekepites nelkul nem is erdekel. De egy picit sem izgalmas huzas.
no
csebi
Másodrészt, én még emléxem mikor Tomlint előhúztuk a kalapból, már akkor kandidáns volt McC - de nem sikerült, mert nekünk valami Tamp2 idea DC kellett a gyep alól - de ugyanúgy jártuk, mint az öregedő Rothlisbergerrel - évekkel ezelőtt meg kellet volna szabadulnunk tőle, ahogy BB úgy a kibaszott Tomlin foglyai is voltunk - mert mindig be tudta lengetni a pozitív szezont.
uff

1 napja
Szetintem ezek a DC- k nagyrészt 4-3 D-t futtattak.Oké, nyilván nem ezt vártuk. Én sem. Amíg nem láttam a csapat oldalán hogy hivatalos, azt gondoltam hogy biztos csak poén.sports.yahoo.com/articles/mike-mccarthy-coaching-tree-plenty-002352144.html
De most van egy helyzet. Ráhatásunk nincs, tehát szerintem felesleges lázadni, kivonulni, más csapatnak szurkolni, stb, stb... amíg nem láttunk valamit. Mert ha jó koordinátorokat tud hozni, én nem zárom ki, hogy jobb játékot látunk mint eddig.
Idén legnagyobb bajunk a D alulteljesítése volt, nem hinném hogy McC nagyon belemászna a D sémába, szóval ha tud hozni egy értelmes DC-t, ott könnyen jöhet egy komoly javulás.
O valszeg marad középsz.r, de idén több csapat is megmutatta, hogy bivaly D, közepes O kombóval tovább lehet menni, mint ameddig mi szoktunk.
Szóval most még nem kezdeném el a McC takaroggy c műsorunkat, mert itt a koordinátorok kiválasztása döntő tényező lesz. Ha azt okosabban tudja csinálni mint Tomlin, simán lehet hogy minden jobban fog kinézni.
Jan
OC: Scott Tolzien, Chase Haslett, Luke Getsy, Alex VanPelt, Edgar Bennett, Ben McAdoo
Willie Parker
1 napja
Potato-Potato.Igen. Tomlin munkassaga nem javul ettol fel.definiald a jot.Atyaég... ez az ember erre várt egész életében. Szerintem ott skandált a bills meccsen ő is hogy fire tomlin. 😀 Kemény volt ez a bemutatkozás, engem is megvett kilóra.nem akarok én itt nagy bölcsességekbe belemenni, de Mark Davis anno azzal
kicsi joe
resistance is futile
csebi
no
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
Igen. Tomlin munkassaga nem javul ettol fel.definiald a jot.Atyaég... ez az ember erre várt egész életében. Szerintem ott skandált a bills meccsen ő is hogy fire tomlin. 😀 Kemény volt ez a bemutatkozás, engem is megvett kilóra.nem akarok én itt nagy bölcsességekbe belemenni, de Mark Davis anno azzal
kicsi joe
resistance is futile
csebi
1 napja
definiald a jot.Atyaég... ez az ember erre várt egész életében. Szerintem ott skandált a bills meccsen ő is hogy fire tomlin. 😀 Kemény volt ez a bemutatkozás, engem is megvett kilóra.nem akarok én itt nagy bölcsességekbe belemenni, de Mark Davis anno azzal
kicsi joe
resistance is futile
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
Oké, nyilván nem ezt vártuk. Én sem. Amíg nem láttam a csapat oldalán hogy hivatalos, azt gondoltam hogy biztos csak poén.sports.yahoo.com/articles/mike-mccarthy-coaching-tree-plenty-002352144.html
Jan
1 napja
Szerintem pont támadó oldalon lehet pozitív meglepetés. Egy normális OL edző csodákat tudna csinálni ezzel a kerettel, továbbra is állítom, hogy ez a rákfenéje a Steelersnek, különösen úgy, hogy 2 első és egy 2. került bele.Illetve persze az is csoda lenne, ha Austinnál rosszabb szakembert találnánk a védelem vezérének.
Ami a problémásabb, hogy Watt és Heyward nem lesznek fiatalabbak, a safety problémánk óriási és nem tudom, hogy miből adódik az a rengeteg kommunikációs hiba. Összességében a védelmi keret jobb, mint amit teljesíteni tudtak, úgyhogy nagyon várom az új elképzeléseket.
Mint év közben említettem, sajnos nagyon hajlamos vagyok a szélsőségekre a csapat megítélése kapcsán, de nem akarok éveket kihagyni csak azért mert nem a szám íze szerint történik a csapat átalakítása, úgyhogy adok némi bizalmat az új garnitúrának, hogy győzzenek meg arról képesek még csapatot csinálni.
Az biztos, hogy McC csapatainál a futás az alap és tetszene, ha ehhez vissza tudnánk térni.