NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Most már igazán kíváncsi lettem, hogy ha Soldi szar helyett közepesnek titulálja a Jags offense-t, akkor vajon Sobri mennyivel vitte volna le a 95%-os valószínűségét annak, hogy a Jags a jobb csapat?

Legyen az over / under 10%. Tippek?
peterk2005
Hol tituláltam közepesnek? Az valami elírás lehetett. Én gyengének tartom Bortles miatt, mert a mai NFL-ben megengedhetetlen, hogy ennyire ne legyen passzjátékod.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most már igazán kíváncsi lettem, hogy ha Soldi szar helyett közepesnek titulálja a Jags offense-t, akkor vajon Sobri mennyivel vitte volna le a 95%-os valószínűségét annak, hogy a Jags a jobb csapat?

Legyen az over / under 10%. Tippek?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem, ettől pont megcáfolódik az állítás.
De persze írhatod azt is, hogy "ismét vesztettünk, tehát jobbak vagyunk".
Oda teszed a "tehát" szót, ahova csak akarod. 😊

Engem az érdekelne, ha abból indulunk ki, hogy van egy állítás, miszerint van egy csapat, aminek fos az offense, lealázott a védelme, mégis nyer, kétszer, ellenállhatatlanul, idegenben a jobb csapat ellen,
akkor mi a valószínűbb, hogy
a) csoda történt,
b) az alapállítás téves?
Nálam legalább 95% a valószínűsége, hogy a b) megoldás a helyes.
Sobri Jóska
A másik oldalon (JAX) jöttél Vegas-szal. Pontosan azért, mert tudod, hogy ott nem hülyék ülnek. Dollármilliókról döntenek. A Steelers markáns, 7 pontos favorit volt. Szóval igen, meglepetés történt - méghozzá nagy. Viszont ettől szép a sport, ezért nézzük.

Továbbá kiemelheted azt, hogy "szarnak", "gyengének" titulálom a JAX O-t, de ettől még agyonverte a Steelers D-t tegnap. Ezt is leírtam. De attól, hogy agyonverte a Steelers D-t még nem lesz jó egység, mert 18 meccs nem hazudik. 😉 Ahogy a JAX D sem lesz rossz attól, hogy a Steelers O szétszivatta. Mert 18 meccs nem hazudik, kifejezetten jó a JAX D.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Belegondolva egyébként a D-nek a futás megállítással egész évben voltak gondjai, még Sacival együtt is. Kapásból a Ravens 2., Bears és Browns 1. meccsek ugranak be.

Mindhárom esetben egyoldalú, futásorientált offenseket nem tudtunk arra késztetni, h a QB nyerje meg a meccset.

Coughlinéknak elég volt J. Howard futásait videózni.
több mint 6 éve
A JAX szar Offense-szel rendelkezik. Ez a szar Offense önerőből 35 pontot pakolt a táblára. Ez gyalázat a mi edzői stábunkra nézve. És igen az edzői stáb is a csapat része, ezért kaptunk ki, és ezért kaptunk ki megérdemelten.

Ettől még ugyanúgy igaz az az állítás, hogy a Steelers O szétalázta a JAX agyonajnározott D-jét.
Soldados
Nem, ettől pont megcáfolódik az állítás.
De persze írhatod azt is, hogy "ismét vesztettünk, tehát jobbak vagyunk".
Oda teszed a "tehát" szót, ahova csak akarod. 😊

Engem az érdekelne, ha abból indulunk ki, hogy van egy állítás, miszerint van egy csapat, aminek fos az offense, lealázott a védelme, mégis nyer, kétszer, ellenállhatatlanul, idegenben a jobb csapat ellen,
akkor mi a valószínűbb, hogy
a) csoda történt,
b) az alapállítás téves?
Nálam legalább 95% a valószínűsége, hogy a b) megoldás a helyes.
Sobri Jóska

A maradék 5%-ba pedig a Giants két csodás SB győzelme tartozik egy jobb csapat ellen?😉
több mint 6 éve
A mi edzőik kaptak az egyik pro bowl keretet. Azt meg el tudják b@szni idén. A másik a Saints stábjáé
Klaci79

Tehát lesz egy ki tud nagyobb facepalmot bemutatni meccs? Nem szoktam, de most megnézem
több mint 6 éve
Akkor bedobok egy csontot. Dom Capers-t meg lehetne dumálni, hogy def quality control coachnak jöjjön vissza Butler mellé/ fölé?

Elfáradt- e fejben annyira GB- ben, hogy elment mellette a liga? Vagy visszahozna egy kis old school keménységet?
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
egyébként ha el is lehetne fogadni, hogy Tomlin szar edző akkor a liga 75%-a szar edzőből áll, ugyanúgy Reid vagy Payton mellé is fel lehetne sorakoztatni az érveket miért "szar edző". (Sean Paytonról ha jól rémlik már egyes Saints fanok is lemondtak az offseasonben, mondván nem tud megújulni)

Ettől függetlenül bennem is motoszkál az a gondolat, hogy a jelenlegi Tomlin-ban van-e elég egy SB győzelemhez.ZERO_L
A 2012 környékén elkezdett fokozatos újraépítés idején évekig Tomlin órája előre számolt. 1-2-3-4. Ennyi év telt el a rebuild kezdete óta. Egy ideje viszont már nem csak az ő órája ketyeg, hanem két óra is. Ráadásul már visszafelé számol. 4-3-2-1. Ennyi van még Big Ben karrierjéből.

Nem könnyű a döntés a korai sikerek miatt. És hozzáteszem, az új generációs Steelers felépítése miatt sem. Ez részben Tomlin érdeme is. (A GM mellett).

De nem csak végletek vannak, lehet vért is frissíteni és Tomlint is megtartani. Lásd Carroll, Seattle. Az lesz a nagyon rossz jel, ha semmi nem fog történni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amúgy Butler eljutott egy reményteljes fokig a D felépítésével, csak éppen nincsen igazi mélységünk vagy nem meri (?) használni őket a sémában. Chikilloból pl. nem láttam sokat tegnap. Mellette kb. Alualu és Coty használható, aztán utánuk kifújt a depth. És ebből az egységből képesek voltak elengedni egy Harrisont (?) - tudom más okai voltak, de ha adtunk volna neki játékperceket, talán maradt volna.

Szerintem ez a def. séma nagyon épít az egyéni képességekre, ezért nehéz bele megfelelő építőkövet találni. Azért törik bele a bicskája sokaknak lásd Jones, s ezért lehet látványos a visszaesés lásd Sean Davis. (Ha lenne időm rá - talán nyáron lesz - kielemzem a LB, CB és S feladatköröket.) Hadennel viszont beletaláltak a tutiba, mert ő nagyon sokoldalú, érzi a zónaváltást, jammelni is megfelelően tud és képes letakarni egy negyedpályát. Burns-ben is látok hasonló dolgokat, csak nála még a WR-mozgás letükrözése nyers, de szépen tanulja (nézzétek meg majd, hogy az előző szezonhoz képest mennyi "megelőző szerelése" volt).

Írtam a múltkor, de szerintem Spence helyén meg kellett volna próbálni Watt-ot ILB-ben. Tegnap - de egyébként az alapszakasz vége felé sem - kevésbé volt impact a nyomásgenerálásban, pedig kibaszott tehetséges. Belőle kinézem az intelligenciája alapján, hogy látja a play alakulását, jól előrevételezi a gap felelősséget, biztosan szerel, nem nyomják el könnyen és side to side is megvan a gyorsasága, plusz coverben sem elveszett - ugye ő volt OLB-k közül liga 2. legtöbbet coverben.

A mi jelenlegi rendszerünkben pedig az ILB ennyire összetett poszt, ez már nem egy J Farrior féle radírgumi-blitz feladatkör. (S bár sokaknak fáj, de Timmons is kevés lett volna, mert belassult a szélekre éréshez, azonban kétségtelen, hogy tegnap őt erőből nem takarították volna el a futóplay-nél.)

A draft-ról jó lenne egy összetett LB-t találni, én nem sajnálnám rá az 1. kört.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A mi edzőik kaptak az egyik pro bowl keretet. Azt meg el tudják b@szni idén. A másik a Saints stábjáé
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Tomlinnal én úgy vagyok, hogy anno megörökölte Cowher csapatát. Abból a keretből még összejött egy SB győzelem, de azóta nem tudja átlépni se a saját se Cowher árnyékát. Viszont beleillik a Steelers felfogásba/rendszerébe. Így nem lep meg, hogy sokan a szurkolók közül és a klubvezetésben is kitartanak mellette.
(de azért halkan jegyzem meg, hogy olvastam már itt is olyat Steelers szurkolótól, hogy Tomlin takaroggggyyyy)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Most előttem van az a tökéletesen megtervezett Edelman catch az SB-n. Ahogy kiszámították tavaly az edzők, hogy miképpen fog felpattanni a védő lábáról az fantasztikus. Nomeg ahogy Gronk néha tervezetten kifacsarva szedi le a lasztit. Mi lenne, ha bravúrok lennének................akkor még szaltó is lenne....ugyanmár....

Vazze, annyi okos van, hogy szétáll a fülem és rohadt mód nem értem, hogy az NFL miért nincs tele magyar edzőkkel, de tényleg.

Aki nem látott tudatosan megtervezett playeket tegnap az nem ezt a meccset nézte. Nyilvánvaló viszont, hogy ha egy Brown, vagy egy Bell egy az egyben van, azt egy irányító keresni fogja. Nem csak itt, minden csapatban. Persze igen, való igaz, hogy a 4. playek bravúrok voltak, ez nem vitás, de az lenne a baj, ha egy edző nem használná azt ki, hogy Brown mindent elkap szinte, ha egyedül van. Egy Mcdonalds 100 yard felett kapott el tegnap. Nem, és nem azért, mert bravúrjai voltak, hanem azért, mert a gameplan rendben volt. Hát persze, hogy bravúrokkal lett ez 42 pont, hát hogy a jóistenbe ne, miközben a Jags egyik legjobb védelem a ligában, ilyet bravúr nélkül nem hozol gameplan ide, vagy oda. Itt beszél minden okos róla, hogy a jó edző rájátszik az erősségekre. Itt is az történt.

A D megállapítások persze jogosak. Nem csinált olyat a Jags, amit előtte ne csinált volna. Fogalma se volt a D-nek a pályán, hogy mi fog jönni és ez volt a fájó.
Klemó
Egyértelmű évek óta, hogy Haley playbookja a playmakerek egyéni képességeire különösen épít. Hiba is lenne ezt hanyagolni, majdnem meccset nyertünk a Mile High-ban egy szem Tövissel.

Kérlek mondd meg nekem, hogy 0-21-ig -amit peterk elég részletesen leírt - mi volt Haley terve, programja.

Szerintem - és szubjektív vélemény következik - azt akartuk bebizonyítani az elejétől, hogy passzal megverjük a liga legjobb passz elleni védelmét, megcáfolva az alapszakasz game-t. Kapásból empty backfield, Bell többször slotban, all fly WR-ek. Arrogánsan álltak hozzá a meccshez az edzőink. Jól beszoptuk. Amikor égett a ház, akkor meg mindent feltettek a blackjack-re és majdnem bejött.

Attól még a def.-en ment el a meccs, mert ott még koncepciót sem láttam és nem is éreztem, hogy bennük lenne a stop lehetősége és - amit még sosem láttam egy Steel Curtainnél - hogy erejük sem volt hozzá. Remélem a DL tagjai tényleg vmi eltitkolt nyűggel játszottak, mert szomorú volt látni.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Érdekes nyilatkozatok látnak napvilágot a srácoktól...
A legérdekesebb viszont, hogy Tomlin megvédte a (védhetetlen) döntését az onside kickről, pedig 10 éve nem szereztünk meg ilyet:
“We wanted to get the ball back,” Tomlin said. “We had’t stopped them convincingly enough to take any other approach in my opinion.”
Persze a döntés az övé volt, miért is ne vállalná:
“It was my decision.”

DeCastro elmondta, hogy mindkét 4&1 hívás kintről jött, tehát nem Ben, hanem Haley mondta be a játékot. Kicsit megnézve az első kísérletet a Jax játékosok minden poszton elverték a Steelers támadókat. Senki nem tudta megcsinálni a blokkot. De amúgy nincs gond 😊 :
Steelers OG David DeCastro said offense has a 'great' relationship with OC Todd Haley and everyone gets along well. Feels right nucleus in place but adds, 'the business is tough so we'll see.'

Martavis esze is kezd megjönni:
Martavis Bryant wants to return. Said he doesn’t want to start over with another team. Said things improved for him in second half of season

Mitchell viszont már nem valami szószátyár:
Mike Mitchell did not come in the Steelers locker room today to talk w reporters during two separate media sessions.

Itt a bizonyíték, hogy mennyire egysíkú játékkal sikerült hülyére verni a D#-t 😕

Villanueva is hosszasan nyilatkozott ma a Post-Gazettenek:
“I feel like we have really good players, for sure,” he said. “Maybe it’s not just talent that’s gonna get you to the championship. And maybe we need to find that out. But again, I’m not a head coach either. I’ve never won a Super Bowl. I don’t know what it takes to win a Super Bowl.”

enjoy it. I have a very good position coach in [Mike Munchak]. I spend a lot of time listening to him and making sure that I’m ready to play every single game,” he said. “I like the culture. I like the Rooneys. Obviously, I love the head coach. I have a lot of respect for coach Tomlin, the way he goes about his business and what a great person he is, and what a great leader.

“But there’s a lot of things and players involved, players inclusive, that we have to change to take our game to the next level — to be the dominant team that doesn’t lose a game at home in the playoffs.”
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Ez a meccs teljesen agyamenten alakult számomra, de mondjuk nem hiszem el, hogy volt olyan ember aki ilyesmire számított.. Itt eredendően az volt a kérdés, hogy a Steelers O és a Jags D mire megy egymással. Mivel mindkettő elit szint, így kicsi volt az esély, hogy az egyik le tudja dominálni a másikat, de itt tulajdonképpen mégis ez történt, nem is annyira a Jags D rossz napja miatt, hanem mert a Steelers offense klasszisai szinte egytől egyig a legjobbjukat hozták, szerintem konkrétan a legjobb teljesítményüket produkálták eddig. És akkor ennek ellenére tulajdonképpen simán nyer a Jags?! Ez egészen hihetetlen kategória ebben a formában.. mivel mi elég gyorsan elszálltunk ebben a szezonban, így én a Jacksonville-nek szurkoltam egész évben, majdnem az összes meccsüket láttam, úgyhogy örültem az eredménynek, de ez a Jags O - Steelers D párharc egyszerűen értelmezhetetlen számomra ezen a meccsen, pedig én eddig is azt tartottam a Jags O-ról (le is írtam), h bár nyilván nem egy ligaelit egység, de e mellé a D mellé elég lehet akár egy SB gőzelemre is. A Steelerst idén keveset láttam, így nem tudtam pontosan mi várható tőlük D oldalon, de amit itt védekezés címszó alatt előadtak ezen a meccsen arra a terített betli egy nagyon hízelgő jelző..
Az ilyen meccsekkel én úgy vagyok alapvetően, hogy bár nyilván nagyon sok tanulságuk van, de annyira irreálisan alakult szinte minden, hogy nem nagyon lehet belőlük messzemenő következtetéseket levonni.. Viszont azért az nagyon látványos és érthetetlen volt (és tulképp ez döntötte el a meccset), hogy a meccs elején mennyire bent maradt az öltözőben a Steelers.. ennek nemtom mi az oka, talán lekezelték a Jags-et, de akármi az oka az biztos hogy ez egyértelműen edzői felelősség és azért egy PO meccsen az ilyesmi eléggé megbocsáthatatlan kategória.
több mint 6 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Nem értem miért gondolod, hogy ha a "Haley takarodj" vudu nem működik, akkor a "Sobri takarodj" majd mágikus erővel bír?
kittli
csak a megfelelő jogosultság kell hozzá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
Kifogásgenerátor Soldi barátomnak 😊

- Haley takarodj!

- Bell pénzéhes

- Tebow

- James Harrison

- onside kick

- túl sok 4. kísérlet
- túl kevés FG

- szerencse

- bírók

- zászlókat nem dobó bírók
- szemét bírók

- Haley

- hideg volt

- a szél is fújt

- majdnem esett a hó

- összevissza sütött a nap

- nem is erre a meccsre készültünk

- a Pats ellen kellett volna kiesni

- a Pats csalt a Titans ellen
- rókalyuk

- Haley

- Jerry Rice nem játszott

- becsapós volt a tavalyi 9:30, 35 pontnak elégnek kellett volna lennie
- köcsög Jax-nek nem szólt senki, hogy a Steelers a jobb
| 
- Tomlin szar edző, és a labda mindkét oldalán outcoacholták

- brutál Jax D

- mégse akkora fos a PO-ban Bortles, ha kell, tud passzolni

- a labda mindkét oldalán jobb volt a Jax
|

- Haley

- Haley

- Haley

- Haley

Ami téged úgyse érdekel, azt el is rejtettem. 😉
Sobri Jóska
Takarodj már innen légyszi!!! Köszi!
bcsarli
Pistike elmegy a cirkuszba. Megy a műsor, egyszer csak kijön a bohóc a porondra egy szamárral. Kiszúrja Pistikét és megkérdezi:
-Öcsi! Te vagy a szamár eleje?
-Nem.
-Te vagy a szamár hátulja?
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki nevet, kivéve Pistikét.
Másnap azért megint elmegy a cirkuszba. Ismét jön a bohóc, megint kiszúrja Pistikét:
-Öcsi! Te vagy a szamár eleje?
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Megint mindenki nevet. Pistike dühösen hazamegy és szól Feri bácsinak a frappáns válaszok nagymesterének, hogy segítsen neki visszavágni.
Pistike és Feri bácsi másnap elmennek a cirkuszba. Jön a bohóc a szamárral és megint Pistikét kérdi:
-Te vagy a szamár eleje?
-Nem!
-Nem!
-Akkor te vagy a szamár!
Mindenki nevet, mire Feri bácsi feláll és megszólal:
-Hé bohóc! A kurva anyád!
Sobri Jóska
Elszoktál tőle, de próbáld elviselni a győzelmet is méltósággal. Szóval takarodj innen légyszi! Köszi!
bcsarli
Nem értem miért gondolod, hogy ha a "Haley takarodj" vudu nem működik, akkor a "Sobri takarodj" majd mágikus erővel bír?
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Soldi majd megkérdezi, hogy most küldjenek el egy ilyen mutatókkal rendelkező edzőt?Sobri Jóska
Nem lenne példa nélküli. Fox-ot egy Tebow-al elért playoff és Steelers verés, majd három 13-3-as szezon, és 1 superbowl után rúgta ki Elway Denverben.
peterk2005
d# guru, akinek a védelme kap 40 pont felett hazai pályán egy "utolsószar" offensetől 2 hét pihi és 1 hét készülés után. Abszolút ki lehetne rúgni komolyabb balhé nélkül.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
nehéz Tomlin-t szar edzőnek nevezni, mikor ez a titulus Jeff Fisher-hez hasonló kóklereket illet meg

egyébként ha el is lehetne fogadni, hogy Tomlin szar edző akkor a liga 75%-a szar edzőből áll, ugyanúgy Reid vagy Payton mellé is fel lehetne sorakoztatni az érveket miért "szar edző"
(Sean Paytonról ha jól rémlik már egyes Saints fanok is lemondtak az offseasonben, mondván nem tud megújulni)

ettől függetlenül bennem is motoszkál az a gondolat, hogy a jelenlegi Tomlin-ban van-e elég egy SB győzelemhez
tegnap is nagyon kiütközött necces szitukban mennyire nem tud józanul gondolkodni, márpedig a PO-ban nem lehet arra számítani, hogy game planből, talentből erőből behúzod mind a három meccset, lesznek kiélezett helyzetek ahol nem lehet érzelemtől túlfűtött állapotban dönteni és ez neki baromira nem megy

alapszakaszban el lett itt adva mennyire tökös, őszinte Tomlin mert már hetek óta azzal a bizonyos Steelers-Pats összecsapással foglalkozik, aztán utána jött a fake spike az is mennyire bevállalós húzás volt, tegnap ugyan ezeket láthattuk viszont
már az AFC döntőről beszéltek a játékosok és lehet azt mondani, hogy Bell mit játszott, de mégis 0-21-el kezdte a csapat, a védelemből is voltak "elbizakodottak" és mintha a pályán se lettek volna, egyszerűen nem voltak rendesen felkészítve

és akkor az edzői húzások amik már lentebb meg vannak említve, borzalmasak egy kvázi pánikoló edző elkeseredett erőlködését láttam benne, ez az onside kick meg feltette a koronát az egész napi teljesítményére, még most se tudom felfogni mégis mit akart, lehet nem is gondolkodott, csak egyszerűen vitte a hév ahelyett hogy pár mp alatt nyugodtan átgondolta volna a szituációt

Egyébként lehet az lenne a megoldás, ha lenne mellette/fönt olyan aki ilyen helyzetben segítene neki a "józan paraszti ésszel" milyen döntést kell hozni (van ilyen?), de ha ebben nem tud változni akkor elég nehéz lesz itt SB-run-t futni csak a rosterre (sérülések simán átírhatják) vagy game planre (D# oldalon tavaly és most is komoly gondok voltak) alapozva

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Soldi majd megkérdezi, hogy most küldjenek el egy ilyen mutatókkal rendelkező edzőt?Sobri Jóska
Nem lenne példa nélküli. Fox-ot egy Tebow-al elért playoff és Steelers verés, majd három 13-3-as szezon, és 1 superbowl után rúgta ki Elway Denverben.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Az még senkinek nem jutott eszébe h Harrison a Jagsnek is odaadta a playbook-ot? 😁
steelwolf
Vagy eladott egy kétoldalast zöldeskék borítóval a Steelersnek, és elhitette mindenkivel, hogy megszerezte a Jax-ét? 😉

Ami az én meglátásom, és ezt már pár éve felvetettem, hogy Tomlin szar edző.
Persze erre ellenérv az ezer PO-szereplés, pluszos alapszakasz, 2 SB, SB-win.
De egyszer nézzük fordítva.
Mondok egy példát.
Hue Jackson szar edző.
De megkapja 10 éve a Patset.
A Patset, ahol kiemelkedő a szervezeti kultúra, elkötelezett a tulaj, van egy korszakos irányító.
Most lenne kb. ezer pluszos szezonja, 1-2 SB, lehet SB-winnel.
És attól nem lenne szar edző?
Márpedig a Steelers erőssége az elmúlt 10 évben pont az, ami a Patsé, kiemelkedő a szervezeti kultúra, elkötelezett a tulaj, van egy korszakos irányító.
Az előző éra lecsengéséből beesett egy SB-win, a talentmennyiség hozott még egy SB runt, de alapvetően a HC olyan vakon van, mint Hue jackson.
Aki az elmúlt két évben a Brownsnál 1-31, a Patsnél 20-12 lenne, minimum. Nagyjából a Steelersnél is.
Igen, ilyen erős a Steelers, hol a D, hol az O, és igen, szerintem ilyen szar Tomlin.

Szóval nézzük fordítva.
Az elmúlt 10 év eredményeihez mit tett hozzá Tomlin, és mi az, amit még ő se tudott elvenni?
És ha így nézzük, akkor látszik, hogy alapvetően Tomlin Steelers edzőnek szar.
Hiszen a kulcsmeccseken, a kulcsdöntésekben betlizik, odáig pedig nem a saját zsenialitása miatt jut el, hanem mert a Steelerst vezeti.

Soldi majd megkérdezi, hogy most küldjenek el egy ilyen mutatókkal rendelkező edzőt?
Ha dinasztiát akarnak, SB-győzelmeket, nem "csak" pluszos alapszakaszt, érdemi PO sikerek nélkül, akkor igen.
Pláne most, amikor (még) a csapat tagja egyszerre a liga top futója, top elkapója, és egy zseniális, clutch, HoF-szintű irányító.
Azért ilyen konstelláció módfelett ritka. Pláne SB részvétel nélkül.
És 42 pont egy jó D-nek az 42 pont. 550 yard, 6 TD. Az O pályán lévő része mindenképp kitett magáért.
Akkormeg? Ki a felelős? És mit takar a felelősség vállalása, és a konzekvenciák levonása?
Tomlin majd rákeni egy ILB sajnálatos kiesésére meg pár védő rossz napjára? Egy normális rendszerben az alkalmazottakért a főnök tartja a hátát, és megkapja a lehetőséget, hogy maga rakja össze a csapatát. Ez így kerek.
Ez a franchise egy normális rendszer.
Mi akkor Tomlin felelőssége?
Sobri Jóska
De egy fárasztó alak vagy. Reméljük hamar lecseng benned az a kényszerű érzés, hogy teleszemeteld a fórumot a marhaságaiddal.
pfefe8
12400+ hozzászólásom van az elmúlt évtizedből.
Mind vagy szemét vagy marhaság.
Mit értesz “hamar” alatt?

több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Az még senkinek nem jutott eszébe h Harrison a Jagsnek is odaadta a playbook-ot? 😁
steelwolf
Vagy eladott egy kétoldalast zöldeskék borítóval a Steelersnek, és elhitette mindenkivel, hogy megszerezte a Jax-ét? 😉

Mondok egy példát.
Hue Jackson szar edző.
A Patset, ahol kiemelkedő a szervezeti kultúra, elkötelezett a tulaj, van egy korszakos irányító.
Márpedig a Steelers erőssége az elmúlt 10 évben pont az, ami a Patsé, kiemelkedő a szervezeti kultúra, elkötelezett a tulaj, van egy korszakos irányító.
Az előző éra lecsengéséből beesett egy SB-win, a talentmennyiség hozott még egy SB runt, de alapvetően a HC olyan vakon van, mint Hue jackson.
Aki az elmúlt két évben a Brownsnál 1-31, a Patsnél 20-12 lenne, minimum. Nagyjából a Steelersnél is.
Igen, ilyen erős a Steelers, hol a D, hol az O, és igen, szerintem ilyen szar Tomlin.

Szóval nézzük fordítva.
Az elmúlt 10 év eredményeihez mit tett hozzá Tomlin, és mi az, amit még ő se tudott elvenni?
Hiszen a kulcsmeccseken, a kulcsdöntésekben betlizik, odáig pedig nem a saját zsenialitása miatt jut el, hanem mert a Steelerst vezeti.

Soldi majd megkérdezi, hogy most küldjenek el egy ilyen mutatókkal rendelkező edzőt?
Ha dinasztiát akarnak, SB-győzelmeket, nem "csak" pluszos alapszakaszt, érdemi PO sikerek nélkül, akkor igen.
Pláne most, amikor (még) a csapat tagja egyszerre a liga top futója, top elkapója, és egy zseniális, clutch, HoF-szintű irányító.
És 42 pont egy jó D-nek az 42 pont. 550 yard, 6 TD. Az O pályán lévő része mindenképp kitett magáért.
Akkormeg? Ki a felelős? És mit takar a felelősség vállalása, és a konzekvenciák levonása?
Tomlin majd rákeni egy ILB sajnálatos kiesésére meg pár védő rossz napjára? Egy normális rendszerben az alkalmazottakért a főnök tartja a hátát, és megkapja a lehetőséget, hogy maga rakja össze a csapatát. Ez így kerek.
Sobri Jóska
De egy fárasztó alak vagy. Reméljük hamar lecseng benned az a kényszerű érzés, hogy teleszemeteld a fórumot a marhaságaiddal.

Steelers fan
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
steelwolf

Mondok egy példát.
Hue Jackson szar edző.

Szóval nézzük fordítva.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Vazze, annyi okos van, hogy szétáll a fülem és rohadt mód nem értem, hogy az NFL miért nincs tele magyar edzőkkel, de tényleg.

Aki nem látott tudatosan megtervezett playeket tegnap az nem ezt a meccset nézte. Nyilvánvaló viszont, hogy ha egy Brown, vagy egy Bell egy az egyben van, azt egy irányító keresni fogja. Nem csak itt, minden csapatban. Persze igen, való igaz, hogy a 4. playek bravúrok voltak, ez nem vitás, de az lenne a baj, ha egy edző nem használná azt ki, hogy Brown mindent elkap szinte, ha egyedül van. Egy Mcdonalds 100 yard felett kapott el tegnap. Nem, és nem azért, mert bravúrjai voltak, hanem azért, mert a gameplan rendben volt. Hát persze, hogy bravúrokkal lett ez 42 pont, hát hogy a jóistenbe ne, miközben a Jags egyik legjobb védelem a ligában, ilyet bravúr nélkül nem hozol gameplan ide, vagy oda. Itt beszél minden okos róla, hogy a jó edző rájátszik az erősségekre. Itt is az történt.Klemó
Nézd, én már láttam olyant, hogy egy irányító gameplan nélkül egyedül beviszi a saját csapatát a Superbowlba. (Nyilván nem egyedül, de érted mire gondolok.) Nézd meg a 2009-es Colts-Jets meccset. Az is egy number one passz defense és egy közepecske offense ellen történt. Az akkori Jets offense-t Buttfumble Sanchez irányította. És nézd meg, hogy Sexy Rexy mit csinált az ellen a Colts defense ellen Szancsóval. Caldwell első osztályú jeggyel, az oldalvonal mellől volt tanúja a történteknek. Résztvevője már nemigen... Azt a meccset Manning végül behúzta, de csak rajta (meg pár offense klasszison) múlot.

Másrészt igazad van, Brown-ra, Bell-re nyilvánvaló, hogy 1-1-ben rá kell játszani. De ez teszt egy koordinátort koordinátorrá? Ezt még én is tudom. 😀

Én akkor keresem a koordinátort, amikor 4&inches-re kellene hívni egy ésszerűt. Vagy amikor 2 minute drillt kell végigvinni, nincs passzkényszer, de pontkényszer van. Van idő bőven, van időkérés is, nyitott a playbook. És menedzselni kellene az órát, elkerülni, hogy a QB-t sackeljék, és pontot kellene szerezni. Én azt keresem, hogy miért volt logikus 7 passzjátékot hívni ebben a helyzetben? Másfél perc volt az órán - plusz időkérések -, amikor már az ellenfél térfelén volt az offense. És Big Ben-t sackelték persze. Hogy utána 4&11-re bejött a hail mary? Hail mary-t minden koordinátor tud hívni...
peterk2005
McDonald karriernapja mögött feltételezhetően ott van a koordinátor munkája. Bryant TD-je mögött szintén, amikor egy fasza útvonalat futtatott vele a safetyvel szemben negyedikre és TD lett (az nem hail mary, de mindegy). Felraktak közel 550 yardot és szereztek 6 TD-t. Ha a végét leveszed (amúgy miért tennénk, 10 mp-cel kellett volna hamarabb végigmenni, hogy legyen értelme az onside kicknek) is marad 5 TD és közel 500 yard, nyilván ebből volt extra elkapás Browntól, de csak abból nem jön össze félezer yard. Ebben azért benne kell legyen a koordinátor is. Pl. az egyik 4&1-re hívott játék kifejezetten jó volt, ült a playaction, az hogy Big Ben rossz opciót választott (tök üres volt Rogers sima 1st downért) és incomplete lett nem Haley sara. Az viszont igen, amikor tosst hívott oldalra, az faszság volt. Szóval sztem Haley tegnap teljesen vállalható volt, nem volt hibátlan, fergeteges, stb..., de rajta múlt legkevésbé a vereség. Ha Tomlin és Butler csak olyan szintet képvisel, mint ő, akkor nyernek is.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
zidane99 Pittsburgh Steelers 180
Hagyjuk már ezt Hail mary-zést.
Bryant simán megverte az emberét és a labda oda lett dobva a kezébe. Ez nekem inkább hosszú passz és nem lutri volt.
Nekem az o fal sem tetszett ma.
Túl sokszor kellett menekülni BB-nek. Kicsit a régi időkre hajazott.