Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Na Green el is ment Texasba egy 2025-ös 6-ik körért.Sovany moslek, ennyit ert sajnos.
kriSTEELan
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Muse simán visszajön PS-be hozzánk. Akkorát ő nem durrantott, hogy bárki betegye az 53-ba és összességében nálunk lesz a legtöbb esélye majd pályát látni, vagyis máshova sincs értelme PS-be elmenni. Aztán sérülések idején lehet bizonyítani, ha meg máskor nem, jövőre 1 évvel tapasztaltabban lehet újra harcolni.Talán Muse, akit spec team ászként hoztunk, de a többi ILB jobb meccs szituációban, így nem számított ez a képessége. És még a safety Robinson, akinek volt 3 int-je camp alatt, és amikor a kezdők sérültek voltak ő ment sokat az első csapattal.Újjabb 10 ment el.Semmi meglepo, nem is varok semmi olyasmit, kiveve ha cb-t nem hozunk
Még 17 kell a vágső 53-hoz
steelersdepot.com/2023/08/steelers-release-ten-more-players-monday/
polamalu
xtaki
kriSTEELan
OL és CB oldal az egyetlen kérdés és ezzek kapcsolatban az, hogy hozunk-e kívülről pottyanót. Az Ol kapcsán ez furcsa felvetés, de center backupunk, aki NFL-t látott Herbig van, aki nem volt a pályán egyszer sem. Pont ezért félek, hogy Green végül maradni fog. Hamarosan kiderült.
több mint 1 éve
kriSTEELan
307
Talán Muse, akit spec team ászként hoztunk, de a többi ILB jobb meccs szituációban, így nem számított ez a képessége. És még a safety Robinson, akinek volt 3 int-je camp alatt, és amikor a kezdők sérültek voltak ő ment sokat az első csapattal.Újjabb 10 ment el.Semmi meglepo, nem is varok semmi olyasmit, kiveve ha cb-t nem hozunk
polamalu
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Újjabb 10 ment el.Semmi meglepo, nem is varok semmi olyasmit, kiveve ha cb-t nem hozunk
polamalu
több mint 1 éve
Újjabb 10 ment el. Még 17 kell a vágső 53-hoz
több mint 1 éve
😀 😀Mekkora mááááár:Aztán az Öreg Fieldsel is Goldot talál (SB-t nyer 😛 😉)
BREAKING: After Patrick Mahomes refused to play in the final preseason game, the Chiefs traded him to the Bears. Bears receive Patrick Mahomes and the Chiefs receive 23 draft picks, Justin Fields, a day pass to the Field Musem of Natural History and a $100 Fanatics gift card.
polamalu
több mint 1 éve
😀 😀Mekkora mááááár: BREAKING: After Patrick Mahomes refused to play in the final preseason game, the Chiefs traded him to the Bears. Bears receive Patrick Mahomes and the Chiefs receive 23 draft picks, Justin Fields, a day pass to the Field Musem of Natural History and a $100 Fanatics gift card.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ha valahol nagyon bengák a backupok, és pláne úgy, hogy több csapatnál is ugyanazon a poszton, akkor elindul a kereslet, NFL pályát látott "not bad" playák iránt a keretzáráskor. Azt röhögtem, hogy mennyit voltunk mi a másik oldalon akár CB-k, akár LB-k, de akár OL-k kapcsán is. Hihetetlen, hogy most egyik egységnél sem vagyunk így.Dylan Cook és Spencer Anderson is nyertes(e) lehet ennek. Mind a ketten Guard és Tackle poszton is tudnak játszani és Anderson még centert is.Wattsot én több helyen is cutnak láttam, ezek szerint akkor még mehet a biznisz a háttérben?
Höri szólhatna a Coltsnak, hogy itt van a Green gyerek és remek center és ócsó is. 😀 😀
Várok még védelmi oldalon is egyébként trade-et. Szerintem ott is üzletelés folyik, mert Watts és Loudermilk, vagy akár Fehoko közü valaki kiesik és mind a hárman szolid és használható backupok NFL tapasztalattal.
Klemó
badsco
Watts és Loudermilk is látott már pályát, ahogy Fehoko is. Austin el is mondta, hogy lesznek DL-ek, akik nem férnek be az 53-ba, de más csapatba talán igen. Innen gondolom, hogy mennek a telefonok itt is.
Gyorsan hozzáteszem, Én CB poszton nálunk is várok egy-egy piaci kitekintést. Trice sérülésével és Pierre rossz teljesítményével azért a mélység nem igazán bíztató.
több mint 1 éve
badsco
356
Dylan Cook és Spencer Anderson is nyertes(e) lehet ennek. Mind a ketten Guard és Tackle poszton is tudnak játszani és Anderson még centert is.Wattsot én több helyen is cutnak láttam, ezek szerint akkor még mehet a biznisz a háttérben?
Höri szólhatna a Coltsnak, hogy itt van a Green gyerek és remek center és ócsó is. 😀 😀
Várok még védelmi oldalon is egyébként trade-et. Szerintem ott is üzletelés folyik, mert Watts és Loudermilk, vagy akár Fehoko közü valaki kiesik és mind a hárman szolid és használható backupok NFL tapasztalattal.
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Dylan Cook és Spencer Anderson is nyertes(e) lehet ennek. Mind a ketten Guard és Tackle poszton is tudnak játszani és Anderson még centert is. Höri szólhatna a Coltsnak, hogy itt van a Green gyerek és remek center és ócsó is. 😀 😀
több mint 1 éve
Klemó
5 667
2,7 milla az a base, ami kiesik. Azért ez nem nulla, bár lehet, hogy valamit elviszünk belőle. Ezt még nem látom.1,8 Milla körül lett volna a fizetése, amit ha megtartjuk vagy kivágjuk mi fizetünk, így a Rams fog. Szerintem az idei 7. körösünk fér be majd 53-ba, Herbig-el és a végén nagyot küzdő Cook-al, igaz ő már mindenképp OT.Zsrnialis trade. 2024ben kaptunj 4et es adtunk 5et, 2025ben pedig kaptunk 5et es adtunk 6at. Kis CAP space saving. Utolso eves jatekos es a backup oldalon talan a leggyengebb lancszem.Mitol cap saving ez, nem latom at
Kezdem azt hinni es gondolni, hogy ennek a csapatnak Colbert (is) fek volt mar a konzervativ megkozelitesevel.
Klemó
xtaki
Ettől lesz ez kis cap saving.
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
1,8 Milla körül lett volna a fizetése, amit ha megtartjuk vagy kivágjuk mi fizetünk, így a Rams fog. Szerintem az idei 7. körösünk fér be majd 53-ba, Herbig-el és a végén nagyot küzdő Cook-al, igaz ő már mindenképp OT.Zsrnialis trade. 2024ben kaptunj 4et es adtunk 5et, 2025ben pedig kaptunk 5et es adtunk 6at. Kis CAP space saving. Utolso eves jatekos es a backup oldalon talan a leggyengebb lancszem.Mitol cap saving ez, nem latom at
Kezdem azt hinni es gondolni, hogy ennek a csapatnak Colbert (is) fek volt mar a konzervativ megkozelitesevel.
Klemó
xtaki
Ettől lesz ez kis cap saving.
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Zsrnialis trade. 2024ben kaptunj 4et es adtunk 5et, 2025ben pedig kaptunk 5et es adtunk 6at. Kis CAP space saving. Utolso eves jatekos es a backup oldalon talan a leggyengebb lancszem.Mitol cap saving ez, nem latom at
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Zsrnialis trade. 2024ben kaptunj 4et es adtunk 5et, 2025ben pedig kaptunk 5et es adtunk 6at. Kis CAP space saving. Utolso eves jatekos es a backup oldalon talan a leggyengebb lancszem.Kezdem azt hinni es gondolni, hogy ennek a csapatnak Colbert (is) fek volt mar a konzervativ megkozelitesevel.
több mint 1 éve
Nálunk az 53-ba sem fért volna valószínűleg. Neki ez így a legjobb. Nekünk meg ha valami picket kaptunk szintén.Dotson started all 17 games last year and 30 over three years. Plenty of experience to help LAR upfront. https://t.co/fB43mpNUrO
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 27, 2023
steelwolf
több mint 1 éve
Dotson started all 17 games last year and 30 over three years. Plenty of experience to help LAR upfront. https://t.co/fB43mpNUrO
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 27, 2023
több mint 1 éve
több mint 1 éve
A Covid volt az oka 😊Kinek mi üti meg a szintet, de szerintem még '18-ban is jó volt az offense. Csak sokat fumble-öztek.Engem annyira nem foglalkoztat, hogy mikor vagyunk jók. 5 éve nem láttunk igazán szórakoztató focit a csapattól. Valljuk be hogy bár relatíve eredményesek vagyunk, de évek óta mi vagyunk az egyik legsótlanabb támadófocit játszó csapat a ligában. Persze a védelmünket nem lebecsülve, de jó lenne látni hogy végre a másik oldalon is pislákol valami fény. És ha ez az alapszakasznak az első pár meccse, akkor legyen az. Aztán ha bent vagyunk a rájátszásban, akkor egy ilyen fiatal csapat úgyis a belét ki fogja hajtani a pályán a motiváltságtól, abból még csak jól jöhetünk ki.Van az hat is, utoljára a csúfos véget ért 2017-es év volt az, amikor voltak olyan meccseink, hogy az O-ra azt lehetett mondani, hogy "na, ezaz!". A 2020-as szezonban is csak néhány felvillanás volt (pl: Eagles ellen a semmiből előkapott Claypool playekkel), de ott is hamar kiderült, hogy ez csak a látszat, nem volt már offense ott sem, főleg Rötyi öregedő hülyeségei miatt.
Seda26
badsco
De 2020-ban már valóban az átlag alatt voltunk.
Seda26
több mint 1 éve
Seda26
170
Kinek mi üti meg a szintet, de szerintem még '18-ban is jó volt az offense. Csak sokat fumble-öztek.Engem annyira nem foglalkoztat, hogy mikor vagyunk jók. 5 éve nem láttunk igazán szórakoztató focit a csapattól. Valljuk be hogy bár relatíve eredményesek vagyunk, de évek óta mi vagyunk az egyik legsótlanabb támadófocit játszó csapat a ligában. Persze a védelmünket nem lebecsülve, de jó lenne látni hogy végre a másik oldalon is pislákol valami fény. És ha ez az alapszakasznak az első pár meccse, akkor legyen az. Aztán ha bent vagyunk a rájátszásban, akkor egy ilyen fiatal csapat úgyis a belét ki fogja hajtani a pályán a motiváltságtól, abból még csak jól jöhetünk ki.Van az hat is, utoljára a csúfos véget ért 2017-es év volt az, amikor voltak olyan meccseink, hogy az O-ra azt lehetett mondani, hogy "na, ezaz!". A 2020-as szezonban is csak néhány felvillanás volt (pl: Eagles ellen a semmiből előkapott Claypool playekkel), de ott is hamar kiderült, hogy ez csak a látszat, nem volt már offense ott sem, főleg Rötyi öregedő hülyeségei miatt.
Seda26
badsco
De 2020-ban már valóban az átlag alatt voltunk.
Szerkesztette: Seda26
több mint 1 éve
Egy előrejelzés Kozorától a végső 53-s keretre:steelersdepot.com/2023/08/kozora-pittsburgh-steelers-53-man-roster-prediction-final-version/
több mint 1 éve
Among those released were receiver Dan Chisena, defensive back Nevelle Clarke, linebacker Kuony Deng, cornerback Madre Harper, defensive lineman James Nyamwaya, kicker B.T. Potter, linebacker Forrest Rhyne and long snapper Rex Sunahara.
több mint 1 éve
Plaxico fényezi picit, nem picit, Pickenst :Brutal a gyerek, és a java csak most jön majd még. Belép év végére a toptop kategóriába
steelersdepot.com/2023/08/plaxico-burress-george-pickens-will-be-recognized-as-one-of-the-best-wide-receivers-in-all-of-football/?fbclid=IwAR37Ui36mhlxGESW9F0_FuwoHU2YF2kBnUH6F-wYTbX8AsMm1XFQdq7s-iA
polamalu
Liverpool Fc
több mint 1 éve
Plaxico fényezi picit, nem picit, Pickenst :steelersdepot.com/2023/08/plaxico-burress-george-pickens-will-be-recognized-as-one-of-the-best-wide-receivers-in-all-of-football/?fbclid=IwAR37Ui36mhlxGESW9F0_FuwoHU2YF2kBnUH6F-wYTbX8AsMm1XFQdq7s-iA
Szerkesztette: polamalu