Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
megvolt az a jelenet, ahol nem duble hanem triple-man volt TJ-n?
xtaki
Bills ellen is volt, de 4-t láttam
polamalu
Az alkohol rossz! 🤣
Klaci79
Nem iszom, esküszüm nem iszom. Különben is te kortyolsz koktélt a szállóban nyakr főre 😀 Én csak simán szabin vagyok itthon, 😀
polamalu
Minden szavad igaz, de ittasan is csak hármat láttam 🤣
Klaci79
Ott is a kép a Bills ellen 😀 Jól van a QB-t 4-nek vettem 😀
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
xtaki
polamalu
Az alkohol rossz! 🤣
Klaci79
Nem iszom, esküszüm nem iszom. Különben is te kortyolsz koktélt a szállóban nyakr főre 😀 Én csak simán szabin vagyok itthon, 😀
polamalu
Minden szavad igaz, de ittasan is csak hármat láttam 🤣
több mint 1 éve
OK három volt tényleg
több mint 1 éve
xtaki
polamalu
Az alkohol rossz! 🤣
Klaci79
több mint 1 éve
xtaki
polamalu
Az alkohol rossz! 🤣
több mint 1 éve
xtaki
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Engem annyira nem foglalkoztat, hogy mikor vagyunk jók. 5 éve nem láttunk igazán szórakoztató focit a csapattól. Valljuk be hogy bár relatíve eredményesek vagyunk, de évek óta mi vagyunk az egyik legsótlanabb támadófocit játszó csapat a ligában. Persze a védelmünket nem lebecsülve, de jó lenne látni hogy végre a másik oldalon is pislákol valami fény. És ha ez az alapszakasznak az első pár meccse, akkor legyen az. Aztán ha bent vagyunk a rájátszásban, akkor egy ilyen fiatal csapat úgyis a belét ki fogja hajtani a pályán a motiváltságtól, abból még csak jól jöhetünk ki.
Seda26
Van az hat is, utoljára a csúfos véget ért 2017-es év volt az, amikor voltak olyan meccseink, hogy az O-ra azt lehetett mondani, hogy "na, ezaz!". A 2020-as szezonban is csak néhány felvillanás volt (pl: Eagles ellen a semmiből előkapott Claypool playekkel), de ott is hamar kiderült, hogy ez csak a látszat, nem volt már offense ott sem, főleg Rötyi öregedő hülyeségei miatt.
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
ez hüjeség, hogy az ellenfél szarik bele

amíg négy meccsvót, konszenzusosan a 3. meccs első félidejében mentek az első sorok - de ez se volt kőbevésve

hagyomanyosan a keretzárás előtt, vagyis a negyedik meccs volt, ahol az utolsó spotokért lehetett játszani

na lett a három meccs, azt valkinek az a fontos, hogy mozogjanak a kezdők, vanakinek meg az hogy lássa a potens csere-swing takliját meccsen egyszer

nekünk kibaszott fontos, hogy ez a fiatal O hasítson Kanadával, hogy minden minden pozitív legyen

merbaszki aza 49D Boszátlanul is megmarhat csúnyán, ezé hajtjuk a csikókat, vigye őket a lendület

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 170
Engem annyira nem foglalkoztat, hogy mikor vagyunk jók. 5 éve nem láttunk igazán szórakoztató focit a csapattól. Valljuk be hogy bár relatíve eredményesek vagyunk, de évek óta mi vagyunk az egyik legsótlanabb támadófocit játszó csapat a ligában. Persze a védelmünket nem lebecsülve, de jó lenne látni hogy végre a másik oldalon is pislákol valami fény. És ha ez az alapszakasznak az első pár meccse, akkor legyen az. Aztán ha bent vagyunk a rájátszásban, akkor egy ilyen fiatal csapat úgyis a belét ki fogja hajtani a pályán a motiváltságtól, abból még csak jól jöhetünk ki.
több mint 1 éve
Hát nem tudom. Lathatoan elvezzuk es lehet ilyenkor engedni kell.jatazsani az embereket, de ha a kezdok a masikmoldalon pihennek, akkor az az onbizalom ami felepul lehet jo, de lehet, hogy visszacsap az elso meccsen.

Legyen az edzonek.igaza, de nelem ez a forma ideny elejen "tuljo".....de legalabb jo lett volna egyezer valami nehezseget is.latnia a csapatnak...
Klemó
Semmiképp nem gondolom, hogy ez a mi “hibánk” lenne. 2 drive a kezdőktől, néhány snap a sztárokról, mert pl Watt pár snappet volt fent, Heyward semmi, támadó oldalon is DJ, Pickens azonnal lekapva, a futott TD-k meg igazából magukért beszéltek. Én nem gondolom, hogy túlzott lenne a magabiztosság, alapvetően is jobb csapat vagyunk, tavaly decemberben is ez kiderült, pedig azóta 1-2 fontos építőkocka a helyére került nálunk. Most két hét pihi, szerintem jobb így mint Pickettnek 3 hét lenne. Kicsit játszottunk, bosszantó ha az ellenfél szarik bele, de ez legyen az ő bajuk. 49ers jön, kiváló erőfelmérő. Az biztos, hogy komolyan kell vegyenek minket.
Nagyon kiváncsi leszek az 50-1-2-3. játékosokra, hogy kinek sikerül roster helyet foglalni, mert például James Pierre helye jelenleg abszolút nem tűnik biztosnak, volt jobb teljesítmény a sec-ben, nem is 1.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Hát nem tudom. Lathatoan elvezzuk es lehet ilyenkor engedni kell.jatazsani az embereket, de ha a kezdok a masikmoldalon pihennek, akkor az az onbizalom ami felepul lehet jo, de lehet, hogy visszacsap az elso meccsen.

Legyen az edzonek.igaza, de nelem ez a forma ideny elejen "tuljo".....de legalabb jo lett volna egyezer valami nehezseget is.latnia a csapatnak...
Klemó
igen, decemberben kell igazan jol focizni, nem tudom tarthato-e a folyamatos fejlodes.
xtaki
Fogjuk fel úgy, hogy végre van egy olyan szakasza az idénynek, amikor az ellenfelek nem tudtak hozzánk alkalmazkodni😮
több mint 1 éve

Klemó
igen, decemberben kell igazan jol focizni, nem tudom tarthato-e a folyamatos fejlodes.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

több mint 1 éve
Húúú gyerekek ez az első félidő olyan jó volt, hogy félek idén 1 győzelmünk nem lesz.
Ja van reklám, jeeee. 😀
Az hogy egy félidő alatt sztem 20 yardot nettoban nem haladt a Falcons az mindent elmond. Egyszerűen lemostuk őket. Ha ez sikerülne az alapszakaszban is. A másodikat most nézem, de abban már sztem semmi olyan nincs amiért érdemes. Olszewszki gyerek nekem nagyon tetszik. Kis Heyward amikor megkapta a lehetőséget nagyon élt. FB-ként vagy TE-ként is jó volt. Amit eddig láttam nekem impresszív és fejlődés. Már alig várom az első meccset.
Addig azért 3-án Budakeszin még családi napozunk. Akit érdekelhet. Hambi, jókedv és egy fotó ami megy ki az USA-ba az éves FAN fotóra.
polamalu
Azert ne feledd h nalunk az elso, naluk a madod harmadvonal volt a palyan.
xtaki
számomra ez teljesen érthetetlen...nem tűnik úgy, hogy túlerőltettük volna az első vonalat, fent voltak 2 drive-ot és például Green kezdett...ehhez képet meg a Falcons ennyire készen van már, hogy nem kell bevetni egy drive-ra se a legjobbakat? Utána mondjuk az egész meccset végigtolta szinte azonos csapattal, vagy bizonyos nevek legalábbis végig játszották, de érthetetlen számomra, hogy mi volt ez a felküldöm az atl II-t az első csapat ellen, azt max lemosnak minket.
Na mindegy, én utálnám, ha ilyen hozzáállás lenne nálunk...vagy csak meg akarta őket kímélni valamitől, de ez sem tűnik túl logikusnak.
Ennek köszönhető, hogy ember nem ment ki szinte, főműsoridős meccsre...gondolom inkább Trump letartóztatását nézték Atlantában
több mint 1 éve
Nekem Panasonicon megy, ami hát nem a leg barátibb, maradjunk annyiban
több mint 1 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Megint szép első drive 2 szép Pickett dobással és Pickens elkezdte…😃
KeyG
Ez mind semmi, csak a szokásos... 😉 de a dazn-on vannak reklámok! 😮
kriSTEELan
Vannak. De az LG tv-n a steelers meccs meg most reggel 8kor sem megy. Telefonon,pc-n igen, de tv-n nem. A support nem mukodik, csak ai utanzat van, human support csak us timezone-ban. Fos.
xtaki
Ránéztem, Samsung tv appon is megy most is, meg élőben is ott néztem, de ez gondolom nem vigasztal...

több mint 1 éve
Nem feledem, de a playek felrajzolása, a kivitelezés. És ez olyan önbizalmat tud adni, ami sztem sokat lendíthet. Az előszezonnak erről is kell szólni, hogy picit a lelket táplálja. A formába hozó edzőmeccseket is úgy illik felépíteni, hogy a végére egy könnyed győzelem legyen, ahol elhiszed, hogy bármire képes vagy. Ha agyonvernek az utolsó felkészülésin, akkor kb katasztrófa lesz a szezonkezdet 😀 Ettől lehet kiszopunk az első fordulóban, de engem az eredménynél idén a játék fejlődési íve jobban érdekel. Egyszerűen annyi a fiatal talent sztem, hogy ebből a végén nagyon jónak kell kijönni. Az öregek meg olyan szintű spílerek, nem a futottak még, hogy velük kiegészülve fantasztikus pillanataink lesznek. Tutira
több mint 1 éve
Húúú gyerekek ez az első félidő olyan jó volt, hogy félek idén 1 győzelmünk nem lesz.
Ja van reklám, jeeee. 😀
Az hogy egy félidő alatt sztem 20 yardot nettoban nem haladt a Falcons az mindent elmond. Egyszerűen lemostuk őket. Ha ez sikerülne az alapszakaszban is. A másodikat most nézem, de abban már sztem semmi olyan nincs amiért érdemes. Olszewszki gyerek nekem nagyon tetszik. Kis Heyward amikor megkapta a lehetőséget nagyon élt. FB-ként vagy TE-ként is jó volt. Amit eddig láttam nekem impresszív és fejlődés. Már alig várom az első meccset.
Addig azért 3-án Budakeszin még családi napozunk. Akit érdekelhet. Hambi, jókedv és egy fotó ami megy ki az USA-ba az éves FAN fotóra.
polamalu
Azert ne feledd h nalunk az elso, naluk a madod harmadvonal volt a palyan.
több mint 1 éve
Ja van reklám, jeeee. 😀
több mint 1 éve
Megint szép első drive 2 szép Pickett dobással és Pickens elkezdte…😃
KeyG
Ez mind semmi, csak a szokásos... 😉 de a dazn-on vannak reklámok! 😮
kriSTEELan
Vannak. De az LG tv-n a steelers meccs meg most reggel 8kor sem megy. Telefonon,pc-n igen, de tv-n nem. A support nem mukodik, csak ai utanzat van, human support csak us timezone-ban. Fos.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A következő legendás Steelers WR1

Ugyanitt:
A Steelers kedző offense az előszezonban:
5 drive
5 TD
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Idén ezzel a scriptelt drive-okkal megyünk: O TD, D 3&out, Spec nagy visszahordás, O TD... 14:0 hatásos 😀
kriSTEELan
Egyszerű gameplan, nem is tudom más miért nem alkalmazza 😃

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Idén ezzel a scriptelt drive-okkal megyünk: O TD, D 3&out, Spec nagy visszahordás, O TD... 14:0 hatásos 😀