Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 528 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hilyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.
bcsarli
Azt kaptuk amit vártunk, claypool sem segítette Benőt, kifejezetten szarul játszott (talán az előző heti sérülés miatt). A 2. félidőben a RunDEF katasztrófa volt, kicsit lassan reagáltak... A CLE ellen szép lesz. Boz és Harvin biztos pontok.
astroid
A rövid összefoglaló alapján Harrist jól használtuk, volt TE életjel, aztán a szokásos leolvadás. De voltak bízató jelek az O-tól. Majd kiolvasom az eredménykövetőt 😀
Update: ilyen rövid eredménykövető még nem volt Steelers meccsen 😀

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Hilyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.
bcsarli
Azt kaptuk amit vártunk, claypool sem segítette Benőt, kifejezetten szarul játszott (talán az előző heti sérülés miatt). A 2. félidőben a RunDEF katasztrófa volt, kicsit lassan reagáltak... A CLE ellen szép lesz. Boz és Harvin biztos pontok.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 528 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Milyen volt a meccs? Az összefoglaló alapján az eleje egész jó, a vége szokásos. Ben még mindíg rohadt pontatlan hosszú passznál.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 487 — Invisible man
Watt megmutatta a végén miért tömték ki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Aki meg akarja nézni, annak nem:
| Nno, az első Bye week-ünket sikerült megnyerni, jöhet a második. |

A Dan Moore Jr. téma eldőlt. Ő meg ki. egyelőre csípőről szól a fáma, neki fontos meccse lesz a Bye week-en.
több mint 4 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Azt hittem a Bush a recovery után meg sem áll a saját endzoneig.. Meg volt zavarodva, mint anno a dózsás Tokody az öngóljánál.
több mint 4 éve
A mai meccs félidejében, Artzwei díjazni fogja Troy Polamalu-t, Donnie Shell-t, Bill Cowher-t, Alan Faneca-t személyesen a HOF Ring of Excellence díjjal, szóval neves vendégeink lesznek ma. Illene nyerni. Egyébként sokan részt vettek a csapat Alumni Weekend rendezvényén, egy órás videó van fent youtube-on róla.
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Banner szinte biztosan nem lesz kezdő ezen a héten, sőt Én meglepődnék még azon is, ha rögtön a meccskeretben lenne. Moore-t nem kell félteni. Neki pont az volt a "gond", hogy rögtön kezdenie kellett és még tanulnia kell és fejlődnie. Ehhez képest a múlt héten szépen pattant vissza. Az, hogy van egy idősebb, tapasztaltabb kerettag az minden fiatalt segít, ahogy pont ezért nem ártott volna, ha DeCastro képviseli a folytonosságot.
több mint 4 éve
Találgatások helyett tessék Pitt meccset visszanézni éjjelről. Pickettnek csak egy öltözővel odébb kellene mennie jövőre, bár félek lassan úgy játszik, hogy ebből korai pick is lehet.
Klaci79
Moore-t sajnálnám, újoncként van Chucks szintjén, agresszívebb, jobb futásblokkoló, együtt nőhetne Green-el, Dotson-al, a fallal. Egy RT visszatérése miatt felbolygatni mindkét OT posztot nem gondolom jó ötletnek.

Ben és Canada jól felszopkodták egymást a héten. Canada Ben-t, hogy megtanulta futtatni az RPO-t ( Najee futásainak nagy részét a Def választotta- eddigi eredményességünk alapján teljesen jogosan-). Ben pedig a playcall-t, többek közt a Dió hosszú TD hívást.

Remelem jó meccs lesz, érdemes lesz fennmaradni.

Nem tűnt fel eddig, hogy Chucks dadog és pösze. Csak nem értettem, mit mond. De Von Millert nagyon érzi, azt meg kell adni.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
További jó hír, hogy éjszaka játszunk ezért nem "kell" élőben szenvedni. 😀

Ui: tyt még működik?
több mint 4 éve
Azért kétszer el kellett olvasnom Harris kapcsán, hogy bevallotta, hogy bezony az előző héten lecsúszott egy kis alkohol és ez okozott savasodást a hétvégén.....azért ezt nagyon nem tudtam hova tenni, mert az volt a mondás, hogy űberprofi a srác a felkészülést, az edzetséget tekintve....
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Találgatások helyett tessék Pitt meccset visszanézni éjjelről. Pickettnek csak egy öltözővel odébb kellene mennie jövőre, bár félek lassan úgy játszik, hogy ebből korai pick is lehet.
Klaci79
Nem baj, mi úgyis korán fogunk húzni...
bcsarli
Nyilván, de annyira korán talán mégse, hogy 1-2 QB need-es csapat ne férjen be elénk.
több mint 4 éve
Klaci79
Nem baj, mi úgyis korán fogunk húzni...

több mint 4 éve
több mint 4 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 891
 www.si.com/nfl/cowboys/news/steelers-joe-haden-cowboys-trade-rumor-dallas

Ennek vajon van valami valóságalapja?
Reggio1914
Szerintem semmi, legalábbis remélem.
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453
 www.si.com/nfl/cowboys/news/steelers-joe-haden-cowboys-trade-rumor-dallas

Ennek vajon van valami valóságalapja?
több mint 4 éve
JuJu-t IR-re tettük és ezzel párhuzamosan - végre - Banner aktiválásra került. Utóbbira nagyon kiváncsi leszek, remélem kapunk tőle némi stabilitást. Igazából arra is kiváncsi leszek, hogy miként fogjuk pályára rakni. Elvileg Moore kerül vissza backup szerepre és Okorafor megy LT-be. De meglátjuk.
több mint 4 éve
gedam 6 508
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 453

Úgy tűnik Witherspoon-ra kidobtunk egy 5. körös picket!
Claypool és Washington jó lenne ha holnap tudna edzeni. Nélkülük 1 db potens WR marad, az bizony baszott kevés lesz bárki ellen.
Klaci79
Több TE játék a láthatáron?
több mint 4 éve
Nem tudom mi történt pontosan, de ma reggel elhunyt Rayme Olsavsky, Jerry Olsavsky felesége és 3 gyermekük anyukája. RIP
több mint 4 éve
Wormley meglepően elöl van...
több mint 4 éve
Nagy összegben merek fogadni, hogy Newton sohasem lesz PIT játékos (JINX). Neki már lefőtt a kávé elég durván. Én azért többet nézek ki Mike ból mint amik itt elhangzanak. Új GM biztosan lesz hamarosan hiszen Colbert többször nyilatkozta, hogy year to year dönt marad e de abban egészen biztos vagyok, hogy Tomlinnak nagy beleszólása lesz az új GM személyébe én inkább arra leszek kíváncsi, ha netán új GM lesz a koordinátorokkal mi lesz.
Razi
Jelenleg Colbert épp kukázza a Canada-type offense játékosokat,
Spy
Ezt kitudnád fejteni? Kit kukázott ki aki oda illik?
Razi
Bocs, nem jártam erre.

Szóval neveket ne várj tőlem, mert nem tudom, melyik játékos kinek a kívánságlistájáról érkezett, de februárban nyilatkozott a témában így Colbert, miszerint eltart 1-2-3 FA+Draftig, mire a Canada type offense sémához megtalálják a megfelelő offense játékoskat. A kukázást itt értsd csapatépítésnek, talán én fogalmaztam slendrián módon. De az idei Draft és FA már erről szólhatott.

Canada szereti a pre-snap motion-ökkel sarkukra állítani a védőket, az utolsó pillanatban formációkat váltani, oldalt váltani, spread-ből bunch-ba váltani és vissza, ezt tudtjuk.
Most a héten láttuk pl. DanMoore-t 3-4yardra Chucks külső vállától blokkolni Najee külső futásnál, szóval szereti keverni a kártyákat, játékosokat.

Valamint nem egy-egy jól megrajzolt és tökéletesen kivitelezett playben gondolkodik, mint mi nézők, hanem HS és College mintához még jobban kötődve, összekapcsolt playeket futtat, ami sokszor eredeményez a mi szemünkben egy WTF playhívást.
Teszi ezt meccsen belül is, és szezonon belül is.
(Nem csak ő, mindenki. A Bills ellen Sutton is mondta, hogy 4 and short nál a TFL-nél látták, hogy ugyanabból a formációból már kettő verziót láttak, akkor a harmadikra számított és így nem foglalkozott a QB-val sem a FB-el, ment a RB-vel, meg is lett)

Értem ez alatt, hogy futtat playeket, ahol csak videóra akar tenni bizonyos felállásokat és abból playeket, hogy aztán a következő meccsen, vagy a szezon során valamikor a videóból készülő Def-el szemben ugyanabból a felállásból egy nagy play-t hívhasson, ha a Def alignment megengedi. Ilyenkor vakargatjuk a fejünket, hogy itt mire gondolhatott a költő...

Teszi ugyanezt meccsen belül is, ezt viszont szinte állandóan, hogy ugyanabból a felállásból játszat különböző playeket. Valamint én magam is láttam olyan HS/College playbook-ot, ahol le volt írva konkrétan hogy xy, vy, xz és vx playek összekapcsolódnak, ha ez így végződik, akkor ez, ha úgy akkor az kéne, hogy jöjjön. R-GO az egyik play-re adott Def válaszból adódik a második és abból a harmadik playhívás, amiből nagy play-t remél az OC.

Mindehhez egy dolog kell: sokoldalú játékosok. WR-ek akiket lehet keverni, minden poszton jól játszanak, HB, akit lehet FB/RB/TE-ként használni, RB, aki tud elkapni, útvonalat futni, blokkolni hátul, blokolni fal szélén és tud futni is.
OL, akik szintén nem csak power-t és blockdown-t tudnak, nincsenek elveszve húzásnál, vagy ha idegen helyen kell felállnia, idegen irányba indulnia, fontosabb a konstans technikai fölénynél, vagy fizikai dominanciánál az alkalmazkodó képesség,

TE-knek fel kell tudnia állni mindenhol, jól kell tudnia mindent is, mint Muth, de nem feltétlenül athletic freak-kell hanem biztos kezű, relative jól blokkoló, zónákba okosan becsücsülő, biztos kezű játékosok. Lásd HB.

És hát a QB, de ezt ugye már ragoztuk itt eleget. Lábmunka, belső óra, post snap read-ek, nyomás érzékelés, zseb-presence stb.

Nem tudni, nem lesz-e ez sok nekünk az NFL-ben, mert jól hangzik,tudhat működni, de valami baráti sémával kell folytatni ha esetleg Canada fut 2-3
jó szezont és elviszik valahova HC-nak. Jó lenne ebben az esetben nem újra lecserélni a csapatot, ha most bevallottan más fajta Offense-t építünk.

Nem túl szerencsés ez az év így Ben-el, de érthető, még egy Draft+FA után még közelebb leszünk a Canada type-hoz, QB-ban, falban és addigra felépül (vagy meghal) Harris, akit biztos, hogy nem húztunk volna ki Canada effect nélkül.
Pl. Javonte Williams-t mindenki Steelers-type backnek gondolta Draft előtt, inkább mint Harrist. Egy-két éve így is lett volna. McFarland vagy Samuels pl. nála jobban passzol mint Ballage, vagy Snell ilyen szempontból.
Amúgy egy RB2 nagyon kéne, mert Snell 4minute offense RB, beugrani nem tud, az ő fejének be kell melegednie a meccsbe.

De itt a link februárból, megtaláltam, konkrétum azért nincs ebben sem 😊:
 steelersdepot.com/2021/02/kevin-colbert-admits-bringing-in-matt-canada-players-for-new-offense-will-take-time/

Szerkesztette: Spy
több mint 4 éve

Úgy tűnik Witherspoon-ra kidobtunk egy 5. körös picket!
Claypool és Washington jó lenne ha holnap tudna edzeni. Nélkülük 1 db potens WR marad, az bizony baszott kevés lesz bárki ellen.
több mint 4 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
 triblive.com/sports/report-mike-tomlin-doesnt-want-to-start-over-with-a-rookie-quarterback-after-ben-roethlisberger-so-is-aaron-rodgers-a-fit/

tomlin nem szeretne ben utani idoben rookie qb val ujrakezdeni/folytatni...?