Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Oakland Raiders ellen ment el.Az első meccsen ment el.Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?Igen.
bcsarli
Jan
Ha így nézzük tök felesleges volt a többi 15 meccs.
kittli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nem így értettem, idén sok ilyen volt. Sokszor a szerencse is elpártolt, remélem jövőre fordul a kocka.Az első meccsen ment el.Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?Igen.
bcsarli
Jan
kittli
több mint 7 éve
Az első meccsen ment el.Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?Igen.
bcsarli
Jan
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Akkor Boswell már ott (is) elbaszta.Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?Igen.
bcsarli
Jan
több mint 7 éve
Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?Igen.
bcsarli
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Akkor mi lett volna ha nem X az első meccs, hanem nyerünk (+14-ről) Ha mi is 10-6 akkor miénk a csoport?
több mint 7 éve
Néha kell egy ,köcsög' is a csapatba h jobban menjen a szekér!Meg lesz is rá kereslet szépen.Na, Barnák, nem Cicák persze. Elírtam. Szerintem viszont elengedik és hoznám. Kár, hogy nem fér bele a Steelers-imagebe.Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.Gregg Williams a Browns HC-ja, és nem gondolnám hogy elengedik.
Ja igen, meccs is volt ma: hát az szar volt.
Szokol
Dodó
Szokol
bcsarli
több mint 7 éve
Az lett volna igazsagos, ha a barnak nyerhettek volna ugy, hogy mi nem megyunk POba. Ez a csapat nem erdemelte meg.
több mint 7 éve
Meg lesz is rá kereslet szépen.Na, Barnák, nem Cicák persze. Elírtam. Szerintem viszont elengedik és hoznám. Kár, hogy nem fér bele a Steelers-imagebe.Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.Gregg Williams a Browns HC-ja, és nem gondolnám hogy elengedik.
Szokol
Dodó
Szokol
több mint 7 éve
Na, Barnák, nem Cicák persze. Elírtam. Szerintem viszont elengedik és hoznám. Kár, hogy nem fér bele a Steelers-imagebe.Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.Gregg Williams a Browns HC-ja, és nem gondolnám hogy elengedik.
Szokol
Dodó
több mint 7 éve
Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.Mármint barnáktól! Én is örülnék neki!
Szokol
több mint 7 éve
Nem a Ravens érdemli meg, ilyen mutatott játékkal mi nem érdemeljük meg, egyszerűen nem vagyunk PO szint jelenleg.
több mint 7 éve
Ezt se hittem volna hogy meg ma izgulni is fogok, majdnem berantottak a Barnak, dehat gyozott a papirforma. There is always next year! BUEK
több mint 7 éve
Hat csunya lett volna igy...eppenhogy a Bengals ellen...mikozben a Browns....persze 39 yardon INT-tel....mar kezdtem hinni.Es igen playmaking ability....megint 3 labda szerezve....errol szol ez es ebben voltunk mi iden baromi gyengek.
Es ez a Ravens megerdemli meg akkor is ha azt mondom nem lehet a standard meccsenkenti +2 TO mutatot fenntartani hosszabb tavon.
több mint 7 éve
Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.Gregg Williams a Browns HC-ja, és nem gondolnám hogy elengedik.
Szokol
több mint 7 éve
Na, én most lefekszem aludni, gondolom nem lesz döntetlen a Colts-Titans, így inkább valami reálisabbat kérek reggelre: Butler szevasz. Délutánra pedig nevezzük ki DC-nek a Cicáktól frissen elengedett Gregg Williamst.Ja igen, meccs is volt ma: hát az szar volt.
több mint 7 éve
Tuttam, hogy int lesz
több mint 7 éve
Remélem a Browns valahogy behúzza és a Colts meccs meg x lesz. Fincsi lenne így kikapni.
több mint 7 éve
Legalább lesz Jujunak egy 200 yardos meccse! 😊Helyes, pihenjen csak a következő meccsre. Vááááárjunk csak?!!!A szezonnyitóig kipihenheti.
fcancellara
kishaszi
több mint 7 éve
Helyes, pihenjen csak a következő meccsre. Vááááárjunk csak?!!!A szezonnyitóig kipihenheti.
fcancellara
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Köszi szépen 😉Antal Barnával mizu?A térdével van valami kisebb nyűg.
Tvbe mondták hogy nem játszik...
Köszi ha tudtok valamit
Kohonen
Szokol
több mint 7 éve
Antal Barnával mizu?A térdével van valami kisebb nyűg.
Tvbe mondták hogy nem játszik...
Köszi ha tudtok valamit
Kohonen
több mint 7 éve
Helyes, pihenjen csak a következő meccsre. Vááááárjunk csak?!!!
több mint 7 éve
Brown beöltözött Browns mezbe?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
szerintem a ravens meccset fogom nezni...es csak akkor nezem meg a mi utojatekunkat, ha van miert.Én meg inkább darts-ot 😊
xtaki