Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek, még a Pats szurkolóknak is 😊
több mint 7 éve
Én tegnap este is abban tekintettem meg a mérkőzést.Néköm van SuszterSzmissz color mezem, de kéne hozzá egy MesserSmith feliratú és...Én most döntöttem el, hogy JuJu mezt rendelek....hihetetlen mekkora szive van....igazi harcos...félig sérülten ilyet játszott....és nem alibizett....Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
Klemó
sutianap
Nálam egyébként akkora kedvenc a srác, hogy ő volt az egyetlen O player, akinek a mezét megvettem-természetesen color rush formátumban. Eddig csak Mel Blount, James Harrison és RYAN SHAZIER volt arra érdemes, hogy a mezét megvásároljam. 🙂
több mint 7 éve
Szerintem az O jó irányba tart. Zsilbertet tudjuk pótolni, Foster helyére is van ember, de oda azért jöhet majd valaki. Meg Samuels is jó lesz no2 RB-nek, csak a blitzeket meg kell tanulnia hatékonyabban felvenni. De kicsit sem reménytelen. A D-be kell egy ILb és egy OLB, illetve egy safety talán Davis helyére és szerződés Hadennek. Talán egy no2 CB se ártana, de azt draftolni úgyse tudunk. Jó lesz ez 😊
több mint 7 éve
Ez igaz, de mondjuk csak a szinten tartásának is örültem volna...😟Mondjuk onnan már nem lett volna könnyű a jó irányba fejlődni 😂Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetTavaly 13-3 volt, abból sikerül idén 9-6-1 vagy 8-7-1 -re jutnunk. Ha mást nem is, de azt biztosra mondhatjuk, hogy az irány nem jó.
bcsarli
Jan
Klaci79
több mint 7 éve
Nyerő helyzetben voltatok... Erre Tomlin tökön lövi a srácokat...Bejött neki valaha?😏
Viszont ha bejön akkor HC of the year...
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mondjuk onnan már nem lett volna könnyű a jó irányba fejlődni 😂Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetTavaly 13-3 volt, abból sikerül idén 9-6-1 vagy 8-7-1 -re jutnunk. Ha mást nem is, de azt biztosra mondhatjuk, hogy az irány nem jó.
bcsarli
Jan
több mint 7 éve
Velem volt a baj. Igazából én egy pillanatra sem hittem el a 2.félido közepéig, hogy képesek vagyunk felnőni ehhez a szinthez. Illetve biztos voltam benne, hogy a 2018-as Steelerst idézve mindenképp valahogy tökön rúgják magukat. Ha ezen múlt én hajlandó vagyok önként lemondani a Steelersnél betöltött pozíciómról.Azt remélem tudjátok, hogy ezzel a rengeteg jinx-el nem mentek semmire...sajnos így is NAGYON CSÚNYÁN KI FOGUNK KAPNI 😉A JINXIZMUS 2. ALAPTÉTELE- sose told fullba* a
Klaci79kreténtjinxet, mert a végén az lesz, amit szeretnél elkerülni.
*egész topik, de minimum 10+ ember.
iktriad
Ez a hajó már úgyis elment idén 😉
több mint 7 éve
Nyerő helyzetben voltatok... Erre Tomlin tökön lövi a srácokat...Viszont ha bejön akkor HC of the year...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
gedam
6 478
azért kellett volna elpuntolni, hogy a védelmetek erősségét tudjátok használni, wattot blitzelni küldeni. a saját térfeleteken már nem mertetek plusz embereket ráküldeni breesre, amit mondjuk az ellen 10-15yardjánál simán lehetett volna. nem mentek volna 80yardot előre a meccs képe alapján, az tuti.Igen....Watt hasított...3 és 20.....és meg kellene legyen....de nem volt meg és ez a lényeg sajnos ebben a D-ben idén....hullámzóak vagyunk. Régen egy 3 és 20 tuti megvan...most nem, hogy egy bravúr play nem kell hozzá (mint nálunk Brown), hanem nincs ott védő, mikor elkapja 22-23 yardra a QB-tól....sztem a meccset nézve bízhatott volna a védelemben. azért a második félidőben megöltétek a szentek támadójátékát, watt hasított.Jó a védelem?? Tényleg?? Olyan benézéseink vannak, hogy az botrány, ahogy a végén is megvolt 3 és 20(!!!!!!) yardnál, mi a búbánatos faszról beszélünk?? Egy jó védelem megcsinálja ezt, stoppol. Mi nem....és ez Butler hibája elsősorban, amiért kommunikációs probléma van újból és újból egy-egy jó play után. No és ez a gond és ha ezt tudod HC-ként, akkor inkább az O-ra teszed magad, ami akár még úgy is "jó üzlet", hogy short fieldet adva az ellenfélnek és TD-t, visszakapod a lasztit értékelhető idővel a táblán versus kockáztatsz egyet egy fake-kel, és fent hagyod az O-dat.Egy jó csapat elbír pár hibát, ráadásul minden csapat hibázik.Engem az érdekel, hogy miként lehet magyarázni, hogy Tomlin kb. elbaszta a szezont, a PO-t.Jah, Tomlin dobta a zászlót, Tomlin ejtette el a labdát kétszer. Jóska ne gyere már a faszsagaiddal. Brady kiégett, ennyi...
Ha elrúgják is végigjöhet simán a Saints, de jóval kisebb valószínűséggel, mint így.
Mi lehetett a mögöttes szándék, amiért megérte a kockázat vezetésnél??
Sobri Jóska
Klaci79
Én csak aziránt érdeklődöm, hogyha vezetsz, jó a védelmed, mi a cél egy saját 40es környékén megreszkírozott negyedik kísérlettel, aminek siker esetén a várható értéke eltörpül a kudarc esetén realizálódó veszteséggel, amikor épp a szezon (legalábbis a saját kézben lévő) múlik a döntésen?
Hátha később valaki ad valami értékelhető magyarázatot.
| Szerinted én kinek drukkoltam egyébiránt?
Bár tény, Tomlint nem igazán kedvelem, de BigBen, Brown megérdemelne egy kevésbbé buta edzőt.
Láttad az utolsó sikeres negyedik kooperációjukat. Ennél az idétlen futáskísérletnél egy eképp megkísérelt negyedik is sanszosabb lett volna... |
Sobri Jóska
Klemó
gedam
Klemó
a másik érdekesség, hogy behív a speckóknak egy ultrarizikós játékot, a védelem meg a támadok az előny birtokában meg tankönyvi, ultrabiztonságit játszanak. minek vettétek elő a futást, dobással is lehet ölni az órát? szóval az edzők belenyúltak egy működő játékba és elkontárkodták az egészet.
Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Azt remélem tudjátok, hogy ezzel a rengeteg jinx-el nem mentek semmire...sajnos így is NAGYON CSÚNYÁN KI FOGUNK KAPNI 😉A JINXIZMUS 2. ALAPTÉTELE- sose told fullba* a
Klaci79
*egész topik, de minimum 10+ ember.
több mint 7 éve
Egesz evben azt gyurom itt hogy miert nem mukodik az O nalatok.Ma futas nelkul ( | Kell RB mert egy jobb runD ellen nem tud mindenki futni hiaba jo a fal | ) is OL remek BB remek WR-ek remekek egy nem rossz vedelem ellen
Egy ilyen teljesitmennyel hany veresegetek lenne? Miert nincs egy allando jo teljesitmenyetek hosszu evek ota? Mar nem a ti kezetekben van, de meg bejuthattok a PO-ba. De megint velunk kuzdtok erte es nem a Seed 1-ert. Ezen meccsert nem bantanek senkit, de azt is megmutatta hogy a liga legjobb O-vel keretben es jatekban is feltudjatok venni a versenyt. Ti ezt a teljesitmenyt egy evben 3x tudjatok elovenni es ezert mar lehet pofonokat osztani.
A D egy kulon dolog, de mikor Romo hamarabb mondja a megoldast mint Butler az nem hizelgo.
több mint 7 éve
Néköm van SuszterSzmissz color mezem, de kéne hozzá egy MesserSmith feliratú és...Én most döntöttem el, hogy JuJu mezt rendelek....hihetetlen mekkora szive van....igazi harcos...félig sérülten ilyet játszott....és nem alibizett....Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetTavaly 13-3 volt, abból sikerül idén 9-6-1 vagy 8-7-1 -re jutnunk. Ha mást nem is, de azt biztosra mondhatjuk, hogy az irány nem jó.
bcsarli
több mint 7 éve
De csak, hogy mennyire érdekesek a nüanszok....2 percen belül vagyunk...4 és 2....penalty, de mint ha beleérne Heyward....nem lehet pirosat dobni...de New Yorkban ez nem ért visszanézést.....nem szabad erre fogni, de azért no....
több mint 7 éve
Borzasztó 3rd vagy 4rd és hosszúakat engedtünk, hihetetlen sok benyelt yard ilyennel.Igen....Watt hasított...3 és 20.....és meg kellene legyen....de nem volt meg és ez a lényeg sajnos ebben a D-ben idén....hullámzóak vagyunk. Régen egy 3 és 20 tuti megvan...most nem, hogy egy bravúr play nem kell hozzá (mint nálunk Brown), hanem nincs ott védő, mikor elkapja 22-23 yardra a QB-tól....sztem a meccset nézve bízhatott volna a védelemben. azért a második félidőben megöltétek a szentek támadójátékát, watt hasított.Jó a védelem?? Tényleg?? Olyan benézéseink vannak, hogy az botrány, ahogy a végén is megvolt 3 és 20(!!!!!!) yardnál, mi a búbánatos faszról beszélünk?? Egy jó védelem megcsinálja ezt, stoppol. Mi nem....és ez Butler hibája elsősorban, amiért kommunikációs probléma van újból és újból egy-egy jó play után. No és ez a gond és ha ezt tudod HC-ként, akkor inkább az O-ra teszed magad, ami akár még úgy is "jó üzlet", hogy short fieldet adva az ellenfélnek és TD-t, visszakapod a lasztit értékelhető idővel a táblán versus kockáztatsz egyet egy fake-kel, és fent hagyod az O-dat.Egy jó csapat elbír pár hibát, ráadásul minden csapat hibázik.Engem az érdekel, hogy miként lehet magyarázni, hogy Tomlin kb. elbaszta a szezont, a PO-t.Jah, Tomlin dobta a zászlót, Tomlin ejtette el a labdát kétszer. Jóska ne gyere már a faszsagaiddal. Brady kiégett, ennyi...
Ha elrúgják is végigjöhet simán a Saints, de jóval kisebb valószínűséggel, mint így.
Mi lehetett a mögöttes szándék, amiért megérte a kockázat vezetésnél??
Sobri Jóska
Klaci79
Én csak aziránt érdeklődöm, hogyha vezetsz, jó a védelmed, mi a cél egy saját 40es környékén megreszkírozott negyedik kísérlettel, aminek siker esetén a várható értéke eltörpül a kudarc esetén realizálódó veszteséggel, amikor épp a szezon (legalábbis a saját kézben lévő) múlik a döntésen?
Hátha később valaki ad valami értékelhető magyarázatot.
| Szerinted én kinek drukkoltam egyébiránt?
Bár tény, Tomlint nem igazán kedvelem, de BigBen, Brown megérdemelne egy kevésbbé buta edzőt.
Láttad az utolsó sikeres negyedik kooperációjukat. Ennél az idétlen futáskísérletnél egy eképp megkísérelt negyedik is sanszosabb lett volna... |
Sobri Jóska
Klemó
gedam
Klemó
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Sírt bizony. Nagyon bírom én is.Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehetUgyanezt gondolom....konzisztensé kell tennünk a D-t, ez a feladat és jók lehetünk, ellentétben pár bravúros TO mutatóra építő csapattal. (ami nem lesz mindig így)
bcsarli
több mint 7 éve
Tök jó csapatunk van, ha megbízhatóbbá tesszük a D-t akkor jövőre (is) jó szezonunk lehet
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 7 éve
Én most döntöttem el, hogy JuJu mezt rendelek....hihetetlen mekkora szive van....igazi harcos...félig sérülten ilyet játszott....és nem alibizett....Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
steelwolf
több mint 7 éve
Ez ám adatvezérelt....ok....vettem.....Nem rendelkezem elég infóval egy részletes elemzéshez, de szerintem kint lesz több is a neten holnapra vagy utánra.Hanem mennyi, mert űberprofin fogalmazol, de gagyin csak annyit mondasz, hogy bízd a D-re Brees ellen az jó..(összességében)..vagy Én értem rosszul? Megosztanád a kockázatelemzésed mind a két oldalon, érdekelne...Ha bejön akkor szuper, ha nem akkor hamarabb megkapjuk a td-t, és marad idő visszaütni. Ez lehetett az elképzelés, de akkor miért nem engedtünk td-t pár play alatt? Nyugodtabban lehettek volna vinni egy GW drive-ot, 2 időkéréssel.De attól, hogy egy eseménynek két kimenetele lehet még a két kimenetelnek nem ugyanannyi se a valószínűsége se a várható értéke, kockázata.
bcsarli
Ezt hívják kockázatelemzésnek, és hidd el, egy profi edzői stáb nem úgy van vele, mint a mezei néző, aki úgy látja, hogy "ha bejön akkor szuper".
Vagyis illene nem úgy lennie vele...
Sobri Jóska
Klemó
Az lesz a konszenzus, hogy nem volt jó hívás, pontosabban nagyon nem volt jó.
Sobri Jóska
Érzésre volt ez faszság és nem kockázatokat elemezve. Már többször hoztam adatot egy playre, ami miatt ippeg nem lehetett volna bízni a D-ben, de láthatóan pont az adat, vagyis az elemzés nem érdekel....
több mint 7 éve
Akkor kezdjünk beszélgetni a draftról...www.youtube.com/watch?v=-2vg38N3k40
bcsarli
több mint 7 éve
Én is így vagyok vele, csórikám talán még sírt is a végén!JuJu a legnagyobb kedvenc számomra a jelenlegi keretben, ez nem is kérdés. 🙂Ja és még egy valami, Benről egy meccs miatt nem változik a véleményem, de ma kibaszottul nagyot játszott.BB nagyot ment, Jujut meg nagyon sajnálom!
Gergőke
steelwolf
Gergőke
több mint 7 éve
Akkor kezdjünk beszélgetni a draftról...
több mint 7 éve
Nem rendelkezem elég infóval egy részletes elemzéshez, de szerintem kint lesz több is a neten holnapra vagy utánra.Hanem mennyi, mert űberprofin fogalmazol, de gagyin csak annyit mondasz, hogy bízd a D-re Brees ellen az jó..(összességében)..vagy Én értem rosszul? Megosztanád a kockázatelemzésed mind a két oldalon, érdekelne...Ha bejön akkor szuper, ha nem akkor hamarabb megkapjuk a td-t, és marad idő visszaütni. Ez lehetett az elképzelés, de akkor miért nem engedtünk td-t pár play alatt? Nyugodtabban lehettek volna vinni egy GW drive-ot, 2 időkéréssel.De attól, hogy egy eseménynek két kimenetele lehet még a két kimenetelnek nem ugyanannyi se a valószínűsége se a várható értéke, kockázata.
bcsarli
Ezt hívják kockázatelemzésnek, és hidd el, egy profi edzői stáb nem úgy van vele, mint a mezei néző, aki úgy látja, hogy "ha bejön akkor szuper".
Vagyis illene nem úgy lennie vele...
Sobri Jóska
Klemó
Az lesz a konszenzus, hogy nem volt jó hívás, pontosabban nagyon nem volt jó.
több mint 7 éve
Ok. 😊Attól még az tény marad, hogy 45 percen keresztül kis túlzással csak 1 csapat volt a pályán az idei meccsünkön is és az nem ti voltatok...Jaj hagyjál már, a jax egy lufi volt, ami idén kipukkadt. 😊Srácok, azt azért nem árt tisztán látni, hogy ha elment a PO, az nem ma ment el. Ezt a meccset általában véve L-nek vettük amúgy is.És nem feledjük el, hogy a Jax meccset is buknotok kellett volna, ha nem omlunk össze az utolsó negyedben.
A Denver, Oakland meccseket nem kellett volna elszórakozni, és akkor mai kb tét nélküli lett volna.
Én nem azt látom komoly edzői hibának, hogy behívja 4-re a trükkös playt, hanem hogy a gyengébb ellenfelek ellen nem sikerül normálisan felkészíteni a csapatot, évek óta vannak ilyen meccseink, és ezen nem tudunk túllépni. Ez a nagy edzői hiba.
Jan
iktriad
Jan
iktriad