Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem vagyok híve a radikális dolgoknak, de most azt mondom igaza van az öreg Rockynak. Itt most át kell nézni hogy ki alkalmas a melójára és ki nem.
több mint 7 éve
Engem az érdekel, hogy miként lehet magyarázni, hogy Tomlin kb. elbaszta a szezont, a PO-t.Ha elrúgják is végigjöhet simán a Saints, de jóval kisebb valószínűséggel, mint így.
Mi lehetett a mögöttes szándék, amiért megérte a kockázat vezetésnél??
több mint 7 éve
Az a legbosszantobb az egészben hogy az egész szezonban egyetlen csapat se baszott meg minket igazán. Minden elvesztett meccsen mi balfaszkodtuk el. Ez a legrosszabb az egészben
több mint 7 éve
Abban viszont volt logika, hogy miénk legyen az utolsó ütés....és még így is meg lehetett volna....mint ahogy a végén ki is derült...dehát az égiek ezt nem akarták....Sose jönnek végig ha nincs ez a szar hívás.De még nem volt minuszos szezonja...
Menj a faszomba Tomlin.
Tibi76
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Nem volt ez rossz...jól csináltuk. Tomlin egyszer hibázott, amikor nem dobott pirosat, pedig Heyward beleutott a labdába és így nem lehetett DPI.De a fumble-ket nem Tomlin csinálta. Gratulálok a csapatnak, szerintem jó úton vagyunk.
2-3 jó védő kellene meg egy igazi kezdő futó.
több mint 7 éve
Igen, ez a legfontosabb.Sose jönnek végig ha nincs ez a szar hívás.De még nem volt minuszos szezonja...
Menj a faszomba Tomlin.
Tibi76
Sobri Jóska
Szerencsére szét fogják most szedni ezért. És kurvára megérdemli.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Sose jönnek végig ha nincs ez a szar hívás.De még nem volt minuszos szezonja...
Menj a faszomba Tomlin.
Tibi76
több mint 7 éve
Sose jönnek végig ha nincs ez a szar hívás.Menj a faszomba Tomlin.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Ha ezt mos kivédekezzük.....
több mint 7 éve
Brutális, ahogy most toljuk. Csak kitartson.
több mint 7 éve
Ezért éri meg veszekedni a bírókkal. Haden-t sajnálom, semmi köze nem volt DPIhez. Kézfej, nem tenyér, ezt monsják. Dehátezvan.A laszti elkaphatatlan volt Kamarának....ez lett volna a helyes "bemondás" a bírók részéről, ha már mindenáron meg akarták látnia kontaktot....igazából Haden INT-et akart azért támaszkodott kicsit Kamarán és nem azért, hogy az ne kapja el.
Spy
több mint 7 éve
Ezért éri meg veszekedni a bírókkal. Haden-t sajnálom, semmi köze nem volt DPIhez. Kézfej, nem tenyér, ezt monsják. Dehátezvan.
több mint 7 éve
Aztán a fumble ( Tomlin csak düllesztgette a szemeit) majd újabb fantom Pass interferencek. Nem akarnak esélyt adni, olyan érzésem van, mint az utóbbi idők Fradi - Videoton vagy hogyishívjaák meccsekenPersze lehet a bírókat is szidni, de az az igazság, hogy egy playoff team D nem csinál ilyet, mint amit mi az első félidő végén....ezek egyszerűen nem férnek bele...vagyis ezek sem. Ilyet Én még nem igazán láttam, de most komolyan....az, hogy egy játékos besétáljon a DB-k közé befelé, majd onnan ki tudjon lépni és még a szerencse kelljen, hogy ne TD legyen belőle az bohózatba illő volt.
no flacco
Az O kapcsán legalább láttam jelet a végén, bár az az űberborzalom, amit csináltunk egy yardra az end zone-tól 2 downon keresztül, azon sírtam....persze utána mint ha "fogadás" lett volna mecsináltuk szépen.
Egy szó, mint száz, ahhoz képest, hogy ez a meccs nekünk élet-halál hát nem látom ezt a pályán....így csak a Browns marad esélynek....
több mint 7 éve
Aztán a fumble ( Tomlin csak düllesztgette a szemeit) majd újabb fantom Pass interferencek. Nem akarnak esélyt adni, olyan érzésem van, mint az utóbbi idők Fradi - Videoton vagy hogyishívjaák meccseken
több mint 7 éve
A Steelersepoton előre megírták, hogy ezek a férgek így fognak fújni. Ajándék td ahelyett hogy mi jöttünk volna.Igen....az volt itt a döbbenet, hogy fel se merült, hogy elkaphatatlan volt.....no és, hogy mekkora férgek szépen benyomnak egy semmit nem számítót JuJu-ra....mondván ide is oda is.....egy ilyen meccsen ez pont 7 pont különbség és már a tököm tele van az ilyen "pontokkal"....(ugye a Chargers false start és pont 7 pontos volt..)
no flacco
több mint 7 éve
A Steelersepoton előre megírták, hogy ezek a férgek így fognak fújni. Ajándék td ahelyett hogy mi jöttünk volna.
több mint 7 éve
Nem tultak tul, ahogy irtam nalunk regota a F7 az Alfaja a D-nek, az O-ben a TE fontos nalunk es ehhez illoen huznak. Jol, rosszul az mas kerdes vagy hogy jo-e az elkepzeles. Az OL-be is huzunk csak ott meg nekunk nem olyan jo az edzonk. WR teren meg mar le is tettek rola mert automatikusan kuka, ezert ramegyunk a veteranokra.Nem erről beszéltem. Túltoltátok a front7 draftot más posztok kárára: OL, WR. TE-kkel dettó.Nincs csapat aki akar a legjobb posztjan sem hibazik soha. Sok benne a hatsobb koros. BW-t megfizettuk de amugy nem ezert sok kell, mert elengedjuk oket es raadasul nalunk az a sarokko.2011 óta húztatok 16-17 DLine embert, abból azért lehetett találni😁 (voltak ilyen csodahibridek, mint Upshaw, Correa, Kaufusi, Bowser)Remélem nem jutunk el addig, hogy Bell hiánya miatt táncolunk a határon...DL-t pont marha jol huzunk es kepzunk. ILB udfa gyar vagyunk. Eros volt a front 7 evek ota folyamatosan, de cserebe a kocsog jatszatta oket "bendbutnotbreak3emberesnyomassal" cserebe hanyadek volt nezni es az eredmenye.
Egyetértek Spy-jal, ma Mr. Ego alkothat, ha már a szakadék szélére tántorogtunk.
Én nem irigylem a Ravens D-t, sem a szurkolóikat. Az elmúlt 5-6 évben nézhetetlenek voltak, legyen egy kis örömük😁 Egyébként nem nyernek SB-t, nálunk pedig most az lenne a cél, szóval eltérő fázisban vagyunk...A két HC mondjuk nem, de Lamar menti egyelőre Harbs seggét.
Ha Rudolphot felépítjük, a Konyhafőnök tovább alkothat. Az lesz a nagy pitypurutty, ha a KisMás is ollan lösz, mint a Behemót, aztán mindenik szentségel, hogy megint csaltunk😂 mint a Packers a Chris Evanssel (Rodgers kapitánnyal a magyarok lelki üdvéért)
Különben def heavy draftokból Hollóházán se volt hiány, a nyolcadik DL ember már bejött. Náluk inkább az a nagy szám, hogy a senkik jók, mint nálunk pl egyedül a Hilti, mert ugye sem Olaf, sem MattThom még nem gyühetett elő a pincéből, ahol folyamat QB-húson tartjuk őket😋
Fast Willie
new orl
Fast Willie
Upshaw jobb jatekos mint Dupree, legalabb a futast fogja tisztesseggel es nem fizettuk meg mert nem kellett. Tavaly olyan tolongas volt hogy Ricard-bol FB csinaltak, de elengedni nem akartak mert tehetseges. Correa-t legalabb el tudtuk trade-lni, Bowser-t korai megitelni ez a 2. eve. Es mivel alapvetoen bejonnek ezert neha konnyebben tudsz kockaztatni egy tehetseges de gyari hibas jelolttel.
Nektek mi is a legjobb poszt? Utana felsorolod te vagy szeretned ha en irnam le a nem annyira sikereseket a huzasokbol? 😊
new orl
Most brutális a front, de raktatok bele erőforrást, nem a nulláról jött, mint ahogy a topikban előjött.
Abban vagytok nagyok, hogy az UDFA-kat baromi jól edzettétek, ill védelembe jó FA-ket hoztok.
Nálunk a def pozíciós edzők között nagy gond van: Porter és a DB edzők. Hiltonon kívül itt csak az őstehetségek hasítanak: Watt, Saci és Haden.
Cserébe bármilyen noname WR-ből tudunk istencsászárt csinálni (ideig-óráig) O oldalon: Wheaton, Bryant, E. Rogers, Demarcus Ayers, Switzer ki sem tudtak teljesedni😁
Nálatok sem egész szezonban megy ekkorát a D, de a legjobbkor (btw mindegy lenne, ha Ben nem basz el 4 meccset kb egyedül)
Fast Willie
Nem tudom hol jott fel hogy a DL nullarol jott, mert az tenyleg nem igaz.
Ebben egyetertunk masok az erossegeink es ott konnyebben illeszted be a "gyengebbeket" is.
Ha D-t nezem DP alatt alul teljesitett csunyan, nalunk ezt sokszor es hosszan kifejtettem mar. Iden uj DC-vel indultunk neki es kell ido, de jol kezelte a dolgokat a 2. felidore outcoach-oltak majdnem mindenkit. Volt homaly meccse is onmagaban, de Flacco-val a 90%-ban 3and out, futas nelkul eleg nehez helyzetben voltak. A lenyeg amikor a NO-KC-SD-Ti azert helyt alltak becsulettel megha a csapat nem is nyert. Ebbol ti egy kulon dolog, de mint jo O csak megemlitelek titeket is.
Minden csapatnak megvan az a jopar meccse ahol lehet mondani hogy "ha az meg lett volna".
Csak mondom hogy a sajat kezetekben a sorsotok es mas lesz az akaras a ket csapat kozott. CNewton nelkul le kell gyozniuk a Pantherst az 1 helyert.
több mint 7 éve
Utóbbi nem nyert sajnos. 😕Remélem az ordas nagy szívásunkra nem tesz rá még egy lapáttal a Sporttv és nem Gyulát rakják a meccsünkre. Ez utóbbi nem "iróniababona". 😀adják...tuti...sport 2-n nézhetjük a szívatásunkatköszi, akkor is ha mégsem adják 😊Srácok! A magyarok adják a szívásunkat, vagy streamet kell vadászni?Adják, sport2 asszem.
Vaspor
Jan
Vaspor
Klaci79
laby
több mint 7 éve
Mekkora poén lesz a következő fordulóban a Brownstól várni a megváltást...😊
több mint 7 éve
Az utolsó segítséget a Giants-től kaphattunk volna, ha elverik a Colts-ot. De Eli egy gyönyörű interception-nel lezárta a találkozót. Mondjuk elnézve ezt a Cleveland-et én nem írnám le őket a Ravens ellen. Bár mondjuk OL ott se nagyon van, de nagyon egyben van a gárda...
több mint 7 éve
Remélem az ordas nagy szívásunkra nem tesz rá még egy lapáttal a Sporttv és nem Gyulát rakják a meccsünkre. Ez utóbbi nem "iróniababona". 😀adják...tuti...sport 2-n nézhetjük a szívatásunkatköszi, akkor is ha mégsem adják 😊Srácok! A magyarok adják a szívásunkat, vagy streamet kell vadászni?Adják, sport2 asszem.
Vaspor
Jan
Vaspor
Klaci79
több mint 7 éve
Nem erről beszéltem. Túltoltátok a front7 draftot más posztok kárára: OL, WR. TE-kkel dettó.Nincs csapat aki akar a legjobb posztjan sem hibazik soha. Sok benne a hatsobb koros. BW-t megfizettuk de amugy nem ezert sok kell, mert elengedjuk oket es raadasul nalunk az a sarokko.2011 óta húztatok 16-17 DLine embert, abból azért lehetett találni😁 (voltak ilyen csodahibridek, mint Upshaw, Correa, Kaufusi, Bowser)Remélem nem jutunk el addig, hogy Bell hiánya miatt táncolunk a határon...DL-t pont marha jol huzunk es kepzunk. ILB udfa gyar vagyunk. Eros volt a front 7 evek ota folyamatosan, de cserebe a kocsog jatszatta oket "bendbutnotbreak3emberesnyomassal" cserebe hanyadek volt nezni es az eredmenye.
Egyetértek Spy-jal, ma Mr. Ego alkothat, ha már a szakadék szélére tántorogtunk.
Én nem irigylem a Ravens D-t, sem a szurkolóikat. Az elmúlt 5-6 évben nézhetetlenek voltak, legyen egy kis örömük😁 Egyébként nem nyernek SB-t, nálunk pedig most az lenne a cél, szóval eltérő fázisban vagyunk...A két HC mondjuk nem, de Lamar menti egyelőre Harbs seggét.
Ha Rudolphot felépítjük, a Konyhafőnök tovább alkothat. Az lesz a nagy pitypurutty, ha a KisMás is ollan lösz, mint a Behemót, aztán mindenik szentségel, hogy megint csaltunk😂 mint a Packers a Chris Evanssel (Rodgers kapitánnyal a magyarok lelki üdvéért)
Különben def heavy draftokból Hollóházán se volt hiány, a nyolcadik DL ember már bejött. Náluk inkább az a nagy szám, hogy a senkik jók, mint nálunk pl egyedül a Hilti, mert ugye sem Olaf, sem MattThom még nem gyühetett elő a pincéből, ahol folyamat QB-húson tartjuk őket😋
Fast Willie
new orl
Fast Willie
Upshaw jobb jatekos mint Dupree, legalabb a futast fogja tisztesseggel es nem fizettuk meg mert nem kellett. Tavaly olyan tolongas volt hogy Ricard-bol FB csinaltak, de elengedni nem akartak mert tehetseges. Correa-t legalabb el tudtuk trade-lni, Bowser-t korai megitelni ez a 2. eve. Es mivel alapvetoen bejonnek ezert neha konnyebben tudsz kockaztatni egy tehetseges de gyari hibas jelolttel.
Nektek mi is a legjobb poszt? Utana felsorolod te vagy szeretned ha en irnam le a nem annyira sikereseket a huzasokbol? 😊
new orl
Most brutális a front, de raktatok bele erőforrást, nem a nulláról jött, mint ahogy a topikban előjött.
Abban vagytok nagyok, hogy az UDFA-kat baromi jól edzettétek, ill védelembe jó FA-ket hoztok.
Nálunk a def pozíciós edzők között nagy gond van: Porter és a DB edzők. Hiltonon kívül itt csak az őstehetségek hasítanak: Watt, Saci és Haden.
Cserébe bármilyen noname WR-ből tudunk istencsászárt csinálni (ideig-óráig) O oldalon: Wheaton, Bryant, E. Rogers, Demarcus Ayers, Switzer ki sem tudtak teljesedni😁
Nálatok sem egész szezonban megy ekkorát a D, de a legjobbkor (btw mindegy lenne, ha Ben nem basz el 4 meccset kb egyedül)
több mint 7 éve
Semmi meglepetés...Rudolph, MAllen, BAllen, Banner, Adeniyi, Walton és Conner az inaktívak...Dupree újra kezdhet...így nem csak Brees lesz biztonságban, de a futójáték megállítása is reménytelen feladat ezzel a Stez-ivadékkal...
több mint 7 éve
Nincs csapat aki akar a legjobb posztjan sem hibazik soha. Sok benne a hatsobb koros. BW-t megfizettuk de amugy nem ezert sok kell, mert elengedjuk oket es raadasul nalunk az a sarokko.2011 óta húztatok 16-17 DLine embert, abból azért lehetett találni😁 (voltak ilyen csodahibridek, mint Upshaw, Correa, Kaufusi, Bowser)Remélem nem jutunk el addig, hogy Bell hiánya miatt táncolunk a határon...DL-t pont marha jol huzunk es kepzunk. ILB udfa gyar vagyunk. Eros volt a front 7 evek ota folyamatosan, de cserebe a kocsog jatszatta oket "bendbutnotbreak3emberesnyomassal" cserebe hanyadek volt nezni es az eredmenye.
Fast Willie
new orl
Fast Willie