Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Nem vagyok híve a radikális dolgoknak, de most azt mondom igaza van az öreg Rockynak. Itt most át kell nézni hogy ki alkalmas a melójára és ki nem.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 087 — #NoStress
Engem az érdekel, hogy miként lehet magyarázni, hogy Tomlin kb. elbaszta a szezont, a PO-t.
Ha elrúgják is végigjöhet simán a Saints, de jóval kisebb valószínűséggel, mint így.
Mi lehetett a mögöttes szándék, amiért megérte a kockázat vezetésnél??

több mint 7 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
Az a legbosszantobb az egészben hogy az egész szezonban egyetlen csapat se baszott meg minket igazán. Minden elvesztett meccsen mi balfaszkodtuk el. Ez a legrosszabb az egészben
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 864
Sose jönnek végig ha nincs ez a szar hívás.
Menj a faszomba Tomlin.
Tibi76
De még nem volt minuszos szezonja...
Sobri Jóska
Abban viszont volt logika, hogy miénk legyen az utolsó ütés....és még így is meg lehetett volna....mint ahogy a végén ki is derült...dehát az égiek ezt nem akarták....
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 891
Nem volt ez rossz...jól csináltuk. Tomlin egyszer hibázott, amikor nem dobott pirosat, pedig Heyward beleutott a labdába és így nem lehetett DPI.
De a fumble-ket nem Tomlin csinálta. Gratulálok a csapatnak, szerintem jó úton vagyunk.
2-3 jó védő kellene meg egy igazi kezdő futó.
több mint 7 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Menj a faszomba Tomlin.
Tibi76
Sobri Jóska
Igen, ez a legfontosabb.
Szerencsére szét fogják most szedni ezért. És kurvára megérdemli.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 087 — #NoStress
Menj a faszomba Tomlin.
Tibi76

több mint 7 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Menj a faszomba Tomlin.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Ha ezt mos kivédekezzük.....
több mint 7 éve
Brutális, ahogy most toljuk. Csak kitartson.
no flacco
Lószart....
több mint 7 éve
Brutális, ahogy most toljuk. Csak kitartson.
több mint 7 éve
Ezért éri meg veszekedni a bírókkal. Haden-t sajnálom, semmi köze nem volt DPIhez. Kézfej, nem tenyér, ezt monsják. Dehátezvan.
Spy
A laszti elkaphatatlan volt Kamarának....ez lett volna a helyes "bemondás" a bírók részéről, ha már mindenáron meg akarták látnia kontaktot....igazából Haden INT-et akart azért támaszkodott kicsit Kamarán és nem azért, hogy az ne kapja el.
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ezért éri meg veszekedni a bírókkal. Haden-t sajnálom, semmi köze nem volt DPIhez. Kézfej, nem tenyér, ezt monsják. Dehátezvan.
több mint 7 éve
Aztán a fumble ( Tomlin csak düllesztgette a szemeit) majd újabb fantom Pass interferencek. Nem akarnak esélyt adni, olyan érzésem van, mint az utóbbi idők Fradi - Videoton vagy hogyishívjaák meccseken
no flacco
Persze lehet a bírókat is szidni, de az az igazság, hogy egy playoff team D nem csinál ilyet, mint amit mi az első félidő végén....ezek egyszerűen nem férnek bele...vagyis ezek sem. Ilyet Én még nem igazán láttam, de most komolyan....az, hogy egy játékos besétáljon a DB-k közé befelé, majd onnan ki tudjon lépni és még a szerencse kelljen, hogy ne TD legyen belőle az bohózatba illő volt.

Az O kapcsán legalább láttam jelet a végén, bár az az űberborzalom, amit csináltunk egy yardra az end zone-tól 2 downon keresztül, azon sírtam....persze utána mint ha "fogadás" lett volna mecsináltuk szépen.

Egy szó, mint száz, ahhoz képest, hogy ez a meccs nekünk élet-halál hát nem látom ezt a pályán....így csak a Browns marad esélynek....
több mint 7 éve
Aztán a fumble ( Tomlin csak düllesztgette a szemeit) majd újabb fantom Pass interferencek. Nem akarnak esélyt adni, olyan érzésem van, mint az utóbbi idők Fradi - Videoton vagy hogyishívjaák meccseken
több mint 7 éve
A Steelersepoton előre megírták, hogy ezek a férgek így fognak fújni. Ajándék td ahelyett hogy mi jöttünk volna.
no flacco
Igen....az volt itt a döbbenet, hogy fel se merült, hogy elkaphatatlan volt.....no és, hogy mekkora férgek szépen benyomnak egy semmit nem számítót JuJu-ra....mondván ide is oda is.....egy ilyen meccsen ez pont 7 pont különbség és már a tököm tele van az ilyen "pontokkal"....(ugye a Chargers false start és pont 7 pontos volt..)
több mint 7 éve
A Steelersepoton előre megírták, hogy ezek a férgek így fognak fújni. Ajándék td ahelyett hogy mi jöttünk volna.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Remélem nem jutunk el addig, hogy Bell hiánya miatt táncolunk a határon...

Egyetértek Spy-jal, ma Mr. Ego alkothat, ha már a szakadék szélére tántorogtunk.

Én nem irigylem a Ravens D-t, sem a szurkolóikat. Az elmúlt 5-6 évben nézhetetlenek voltak, legyen egy kis örömük😁 Egyébként nem nyernek SB-t, nálunk pedig most az lenne a cél, szóval eltérő fázisban vagyunk...A két HC mondjuk nem, de Lamar menti egyelőre Harbs seggét.

Ha Rudolphot felépítjük, a Konyhafőnök tovább alkothat. Az lesz a nagy pitypurutty, ha a KisMás is ollan lösz, mint a Behemót, aztán mindenik szentségel, hogy megint csaltunk😂 mint a Packers a Chris Evanssel (Rodgers kapitánnyal a magyarok lelki üdvéért)

Különben def heavy draftokból Hollóházán se volt hiány, a nyolcadik DL ember már bejött. Náluk inkább az a nagy szám, hogy a senkik jók, mint nálunk pl egyedül a Hilti, mert ugye sem Olaf, sem MattThom még nem gyühetett elő a pincéből, ahol folyamat QB-húson tartjuk őket😋
Fast Willie
DL-t pont marha jol huzunk es kepzunk. ILB udfa gyar vagyunk. Eros volt a front 7 evek ota folyamatosan, de cserebe a kocsog jatszatta oket "bendbutnotbreak3emberesnyomassal" cserebe hanyadek volt nezni es az eredmenye.
new orl
2011 óta húztatok 16-17 DLine embert, abból azért lehetett találni😁 (voltak ilyen csodahibridek, mint Upshaw, Correa, Kaufusi, Bowser)
Fast Willie
Nincs csapat aki akar a legjobb posztjan sem hibazik soha. Sok benne a hatsobb koros. BW-t megfizettuk de amugy nem ezert sok kell, mert elengedjuk oket es raadasul nalunk az a sarokko.
Upshaw jobb jatekos mint Dupree, legalabb a futast fogja tisztesseggel es nem fizettuk meg mert nem kellett. Tavaly olyan tolongas volt hogy Ricard-bol FB csinaltak, de elengedni nem akartak mert tehetseges. Correa-t legalabb el tudtuk trade-lni, Bowser-t korai megitelni ez a 2. eve. Es mivel alapvetoen bejonnek ezert neha konnyebben tudsz kockaztatni egy tehetseges de gyari hibas jelolttel.

Nektek mi is a legjobb poszt? Utana felsorolod te vagy szeretned ha en irnam le a nem annyira sikereseket a huzasokbol? 😊
new orl
Nem erről beszéltem. Túltoltátok a front7 draftot más posztok kárára: OL, WR. TE-kkel dettó.

Most brutális a front, de raktatok bele erőforrást, nem a nulláról jött, mint ahogy a topikban előjött.

Abban vagytok nagyok, hogy az UDFA-kat baromi jól edzettétek, ill védelembe jó FA-ket hoztok.

Nálunk a def pozíciós edzők között nagy gond van: Porter és a DB edzők. Hiltonon kívül itt csak az őstehetségek hasítanak: Watt, Saci és Haden.

Cserébe bármilyen noname WR-ből tudunk istencsászárt csinálni (ideig-óráig) O oldalon: Wheaton, Bryant, E. Rogers, Demarcus Ayers, Switzer ki sem tudtak teljesedni😁

Nálatok sem egész szezonban megy ekkorát a D, de a legjobbkor (btw mindegy lenne, ha Ben nem basz el 4 meccset kb egyedül)
Fast Willie
Nem tultak tul, ahogy irtam nalunk regota a F7 az Alfaja a D-nek, az O-ben a TE fontos nalunk es ehhez illoen huznak. Jol, rosszul az mas kerdes vagy hogy jo-e az elkepzeles. Az OL-be is huzunk csak ott meg nekunk nem olyan jo az edzonk. WR teren meg mar le is tettek rola mert automatikusan kuka, ezert ramegyunk a veteranokra.
Nem tudom hol jott fel hogy a DL nullarol jott, mert az tenyleg nem igaz.
Ebben egyetertunk masok az erossegeink es ott konnyebben illeszted be a "gyengebbeket" is.

Ha D-t nezem DP alatt alul teljesitett csunyan, nalunk ezt sokszor es hosszan kifejtettem mar. Iden uj DC-vel indultunk neki es kell ido, de jol kezelte a dolgokat a 2. felidore outcoach-oltak majdnem mindenkit. Volt homaly meccse is onmagaban, de Flacco-val a 90%-ban 3and out, futas nelkul eleg nehez helyzetben voltak. A lenyeg amikor a NO-KC-SD-Ti azert helyt alltak becsulettel megha a csapat nem is nyert. Ebbol ti egy kulon dolog, de mint jo O csak megemlitelek titeket is.

Minden csapatnak megvan az a jopar meccse ahol lehet mondani hogy "ha az meg lett volna".

Csak mondom hogy a sajat kezetekben a sorsotok es mas lesz az akaras a ket csapat kozott. CNewton nelkul le kell gyozniuk a Pantherst az 1 helyert.
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Srácok! A magyarok adják a szívásunkat, vagy streamet kell vadászni?
Vaspor
Adják, sport2 asszem.
Jan
köszi, akkor is ha mégsem adják 😊
Vaspor
adják...tuti...sport 2-n nézhetjük a szívatásunkat
Klaci79
Remélem az ordas nagy szívásunkra nem tesz rá még egy lapáttal a Sporttv és nem Gyulát rakják a meccsünkre. Ez utóbbi nem "iróniababona". 😀
laby
Utóbbi nem nyert sajnos. 😕

több mint 7 éve
Mekkora poén lesz a következő fordulóban a Brownstól várni a megváltást...😊
több mint 7 éve
Az utolsó segítséget a Giants-től kaphattunk volna, ha elverik a Colts-ot. De Eli egy gyönyörű interception-nel lezárta a találkozót. Mondjuk elnézve ezt a Cleveland-et én nem írnám le őket a Ravens ellen. Bár mondjuk OL ott se nagyon van, de nagyon egyben van a gárda...
több mint 7 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Srácok! A magyarok adják a szívásunkat, vagy streamet kell vadászni?
Vaspor
Adják, sport2 asszem.
Jan
köszi, akkor is ha mégsem adják 😊
Vaspor
adják...tuti...sport 2-n nézhetjük a szívatásunkat
Klaci79
Remélem az ordas nagy szívásunkra nem tesz rá még egy lapáttal a Sporttv és nem Gyulát rakják a meccsünkre. Ez utóbbi nem "iróniababona". 😀

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 150

Egyetértek Spy-jal, ma Mr. Ego alkothat, ha már a szakadék szélére tántorogtunk.

Én nem irigylem a Ravens D-t, sem a szurkolóikat. Az elmúlt 5-6 évben nézhetetlenek voltak, legyen egy kis örömük😁 Egyébként nem nyernek SB-t, nálunk pedig most az lenne a cél, szóval eltérő fázisban vagyunk...A két HC mondjuk nem, de Lamar menti egyelőre Harbs seggét.

Ha Rudolphot felépítjük, a Konyhafőnök tovább alkothat. Az lesz a nagy pitypurutty, ha a KisMás is ollan lösz, mint a Behemót, aztán mindenik szentségel, hogy megint csaltunk😂 mint a Packers a Chris Evanssel (Rodgers kapitánnyal a magyarok lelki üdvéért)

Különben def heavy draftokból Hollóházán se volt hiány, a nyolcadik DL ember már bejött. Náluk inkább az a nagy szám, hogy a senkik jók, mint nálunk pl egyedül a Hilti, mert ugye sem Olaf, sem MattThom még nem gyühetett elő a pincéből, ahol folyamat QB-húson tartjuk őket😋
Fast Willie
DL-t pont marha jol huzunk es kepzunk. ILB udfa gyar vagyunk. Eros volt a front 7 evek ota folyamatosan, de cserebe a kocsog jatszatta oket "bendbutnotbreak3emberesnyomassal" cserebe hanyadek volt nezni es az eredmenye.
new orl
2011 óta húztatok 16-17 DLine embert, abból azért lehetett találni😁 (voltak ilyen csodahibridek, mint Upshaw, Correa, Kaufusi, Bowser)
Fast Willie
Nincs csapat aki akar a legjobb posztjan sem hibazik soha. Sok benne a hatsobb koros. BW-t megfizettuk de amugy nem ezert sok kell, mert elengedjuk oket es raadasul nalunk az a sarokko.
Upshaw jobb jatekos mint Dupree, legalabb a futast fogja tisztesseggel es nem fizettuk meg mert nem kellett. Tavaly olyan tolongas volt hogy Ricard-bol FB csinaltak, de elengedni nem akartak mert tehetseges. Correa-t legalabb el tudtuk trade-lni, Bowser-t korai megitelni ez a 2. eve. Es mivel alapvetoen bejonnek ezert neha konnyebben tudsz kockaztatni egy tehetseges de gyari hibas jelolttel.

Nektek mi is a legjobb poszt? Utana felsorolod te vagy szeretned ha en irnam le a nem annyira sikereseket a huzasokbol? 😊
new orl
Nem erről beszéltem. Túltoltátok a front7 draftot más posztok kárára: OL, WR. TE-kkel dettó.

Most brutális a front, de raktatok bele erőforrást, nem a nulláról jött, mint ahogy a topikban előjött.

Abban vagytok nagyok, hogy az UDFA-kat baromi jól edzettétek, ill védelembe jó FA-ket hoztok.

Nálunk a def pozíciós edzők között nagy gond van: Porter és a DB edzők. Hiltonon kívül itt csak az őstehetségek hasítanak: Watt, Saci és Haden.

Cserébe bármilyen noname WR-ből tudunk istencsászárt csinálni (ideig-óráig) O oldalon: Wheaton, Bryant, E. Rogers, Demarcus Ayers, Switzer ki sem tudtak teljesedni😁

Nálatok sem egész szezonban megy ekkorát a D, de a legjobbkor (btw mindegy lenne, ha Ben nem basz el 4 meccset kb egyedül)
több mint 7 éve
Semmi meglepetés...Rudolph, MAllen, BAllen, Banner, Adeniyi, Walton és Conner az inaktívak...Dupree újra kezdhet...így nem csak Brees lesz biztonságban, de a futójáték megállítása is reménytelen feladat ezzel a Stez-ivadékkal...
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610

Fast Willie
new orl
Fast Willie