San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 5 éve
QB vagy OL-t hoznál inkább elsőre?első kör tuti, de Wyatt Davis 1000 hogy elsőre megy ki.Ford, Blair and Richburg a szezonban már nem játszik. Ebben már csak az a jó, hogy kurva sok pénz lett nekik kifizetve(Ford, Rich). Fordot ki kell rúgni a picsába már, helyette Givens vagy Hyder lehetne Bosával.Hol mehet ki Humphrey?
C meg kell mindenképp, Richburg is mehet mert amennyit ő is sérült ilyen nincs.
Szerencsére vannak jó C-k drafton. Humphrey kibaszott nagy lenne, egy betonfal. insta felhúzná a 2 OG-t, persze kéne RG is 😀 Brunskill nem az.
petey
wide open
petey
több mint 5 éve
első kör tuti, de Wyatt Davis 1000 hogy elsőre megy ki.Ford, Blair and Richburg a szezonban már nem játszik. Ebben már csak az a jó, hogy kurva sok pénz lett nekik kifizetve(Ford, Rich). Fordot ki kell rúgni a picsába már, helyette Givens vagy Hyder lehetne Bosával.Hol mehet ki Humphrey?
Szerencsére vannak jó C-k drafton. Humphrey kibaszott nagy lenne, egy betonfal. insta felhúzná a 2 OG-t, persze kéne RG is 😀 Brunskill nem az.
petey
wide open
több mint 5 éve
Ford, Blair and Richburg a szezonban már nem játszik. Ebben már csak az a jó, hogy kurva sok pénz lett nekik kifizetve(Ford, Rich). Fordot ki kell rúgni a picsába már, helyette Givens vagy Hyder lehetne Bosával.Hol mehet ki Humphrey?
petey
több mint 5 éve
Ford, Blair and Richburg a szezonban már nem játszik. Ebben már csak az a jó, hogy kurva sok pénz lett nekik kifizetve(Ford, Rich). Fordot ki kell rúgni a picsába már, helyette Givens vagy Hyder lehetne Bosával. C meg kell mindenképp, Richburg is mehet mert amennyit ő is sérült ilyen nincs.
több mint 5 éve
ja, mindig elfelejtem, hogy DE basszusJavon Kinlaw has more INTS then Jamal Adams this season.Nem tudom miért kell bántani Jamalt, sack leader😀
😀 😀 😀
petey
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Kb nekünk van a legnehezebb sorsolásunk a hátralévő meccsekre a rájátszás aspiráns csapatok közül az NFC-ben. Az 5-ből 4-et hozni kellene, és ebből a Cards/Hawks egyike tuti bukó lesz. De persze először a Buffalót kellene megcsapni egy hét múlva.Bills elleni lesz a kulcs, ha nyerni tudnánk saját kézben lenne a sorsunk, két kötelező győzelemmel a Dallas és a Washington ellen. Nem egyszerű a sorsolásunk, de a Cardinalsnak is lesz még 3 csoport rangadója abból 1 ellenünk, ha abból jól jön ki a Cards akkor a Rams lehet a vetélytárs, ha kétszer kikap az Arizonatól. Őket még gyengébbnek is tartok mint Murrayéket. A matekozas mit sem ér ha nem verjük meg a Buffalot. Ezen múlhat minden. Egy győzelemmel óriási lökést adhat, ha belegondolok ettől a gyenge Eaglestől kikaptunk... most 6:5 lenne.
Niner Empire
több mint 5 éve
Javon Kinlaw has more INTS then Jamal Adams this season.Nem tudom miért kell bántani Jamalt, sack leader😀
😀 😀 😀
petey
több mint 5 éve
Kb nekünk van a legnehezebb sorsolásunk a hátralévő meccsekre a rájátszás aspiráns csapatok közül az NFC-ben. Az 5-ből 4-et hozni kellene, és ebből a Cards/Hawks egyike tuti bukó lesz. De persze először a Buffalót kellene megcsapni egy hét múlva.
több mint 5 éve
A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben.Ha hozzuk a Cowboys és Washington elleni meccset akkor ki ki meccs lehet a Cardinalssal. Szerintem leadtuk volna ezt a meccset(is), de nem kalkulált Arizona vereséggel megnyílt a kapu a rájátszásba még ha piszok nehéz is lesz.
2 helyet mentünk lefelé drafton, jelenleg 16. a csapat. nem tudom hol végzünk de kurva jó OL/DB prospectek vannak. ha meg lecsúszik hozzánk egy jó QB akkor is jók vagyunk.(Trask, Mac Jones). Lance, Fields, Wilson tuti goner.
petey
több mint 5 éve
A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben. 2 helyet mentünk lefelé drafton, jelenleg 16. a csapat. nem tudom hol végzünk de kurva jó OL/DB prospectek vannak. ha meg lecsúszik hozzánk egy jó QB akkor is jók vagyunk.(Trask, Mac Jones). Lance, Fields, Wilson tuti goner.
több mint 5 éve
A védelem húzta be ezt a mérkőzést, és azért azt jó látni, hogy a sérültek ellenére is komoly erőt képviselnek.Nincs igazi értéke a győzelemnek, de egy (jó) Rams verés sose rossz. 😀
több mint 5 éve
Kinló ma nagyot játszott...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 5 éve
Javon Kinlaw has more INTS then Jamal Adams this season.😀 😀 😀
több mint 5 éve
#49ers activated RBs Jeff Wilson, Raheem Mostert and CB Richard Sherman off IR. LT Trent Williams off the COVID-19 list.
— Adam Caplan (@caplannfl) November 29, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tartt IRCovid lezárás lett uram maradhat?
K'Waun Williams high ankle sprain, visszajövős IR-re nem mehet, akkor valszeg neki is annyi idénre.
még egy meteor hiányozna a stadion közepébe és én már csak egy kávét kérnék idénre
petey
Fő már az a kávé ?
több mint 5 éve
Fantasztikus latni, ahogy a liga kulonos hangsulyt fektet az egyenlosegre, hiszen veletlenul sem fordult elo, hogy a friscoval lejatszassak a meccset ugy, hogy a keret fele covidos, de termeszetes a ravensnek nem kell a ps-sel kiallnia! Szeretem, amikor ilyen egyertelmuen kiderul, kivel, mit lehet megcsinalni 😊nektek most a hazai meccsek is ugrottak
dankodavid
NEW: Santa Clara County expected to release new COVID-19 restrictions this afternoon, including a 14-day quarantine for those traveling to the county from 150+ miles away and a three-week pause on high school, collegiate & professional sports @mercnews https://t.co/7BM0ask4Yx
— Fiona Kelliher (@fiona_kelliher) November 28, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Fantasztikus latni, ahogy a liga kulonos hangsulyt fektet az egyenlosegre, hiszen veletlenul sem fordult elo, hogy a friscoval lejatszassak a meccset ugy, hogy a keret fele covidos, de termeszetes a ravensnek nem kell a ps-sel kiallnia! Szeretem, amikor ilyen egyertelmuen kiderul, kivel, mit lehet megcsinalni 😊dehát kik is vagyunk mink 😕
dankodavid
több mint 5 éve
Fantasztikus latni, ahogy a liga kulonos hangsulyt fektet az egyenlosegre, hiszen veletlenul sem fordult elo, hogy a friscoval lejatszassak a meccset ugy, hogy a keret fele covidos, de termeszetes a ravensnek nem kell a ps-sel kiallnia! Szeretem, amikor ilyen egyertelmuen kiderul, kivel, mit lehet megcsinalni 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Mert Alex azok után visszajönne ide... aha... még akkor is meglepődnék ha más a FO gárda... akkor emberileg nézve inkább màr a Skinsnek tanítana be valakit...
több mint 5 éve
Számomra egy ideális forgatókönyv lenne, ha megszabadulnánk Garoppolótól az offseasonben (nem tudom, egy cserére mennyi esély van), az így felszabaduló nem kevés tőkéből megfizetnénk Alex Smith-t, akit elhozunk Washingtonból. Ő persze nem lenne minőségi javulás, de a majd újonnan draftolt rookie QB-nk (mert draftolunk egyet, ugye?) egy évet tanulhatna tőle.
több mint 5 éve
elötte iscsak ne az ilyen játékosok pénze miatt bukjunk más hasznos játékosokat.Mióta Garoppolo megkapta a nagy zsét, ő is kb a meccsek 50%-án volt csak bevethető állapotban...
gzotya
Niner Empire

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
csak ne az ilyen játékosok pénze miatt bukjunk más hasznos játékosokat.Mióta Garoppolo megkapta a nagy zsét, ő is kb a meccsek 50%-án volt csak bevethető állapotban...
gzotya