San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 6 éve
Vikings jön, szerintem jobb mint egy harmadik meccs a Seattle ellen.Szerintem is.Cousinst megeszi Bosa.
Steve Ribbed
több mint 6 éve
Vikings jön, szerintem jobb mint egy harmadik meccs a Seattle ellen.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 6 éve
Hát akkor ezek szerint Vikings. Nemk tudom egyelőre hogy örüljek, vagy ne. Mindegy Vikingeket kell majd leverni és kész.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Kellenek a visszatérők nagyon, mert a védelemnek erősödnie kell a PO-ra. Az alapszakasz 2. felére azért visszaesett a korábbi eléggé impresszív teljesítményük. Tartt hiányzik most a leginkább érzésem szerint.elfáradtak. 4 DL IR-en, meg a 4. héten volt a bye week, ami nagy kibaszás most így visszatekintve.
Niner Empire
több mint 6 éve
Kellenek a visszatérők nagyon, mert a védelemnek erősödnie kell a PO-ra. Az alapszakasz 2. felére azért visszaesett a korábbi eléggé impresszív teljesítményük. Tartt hiányzik most a leginkább érzésem szerint.
több mint 6 éve
A két maródi jó lesz majd az NFC döntőre is 😀Tartt és Ford mellett Kwon visszatérése is elképzelhető. Azért ez a három ember nagyon dobna a védelmen.Tartt tuti, Ford még nem edz. Kwon meg nagyon max NFCCG. De csak óvatosan...
SFGaben
petey
több mint 6 éve
Tartt és Ford mellett Kwon visszatérése is elképzelhető. Azért ez a három ember nagyon dobna a védelmen.Tartt tuti, Ford még nem edz. Kwon meg nagyon max NFCCG. De csak óvatosan...
SFGaben
több mint 6 éve
Tartt és Ford mellett Kwon visszatérése is elképzelhető. Azért ez a három ember nagyon dobna a védelmen.
több mint 6 éve
Bryant Young Hall of Fame finalista idén.twitter.com/ProFootballHOF/status/1212876222520266753
több mint 6 éve
Szemet gyönyörködtető támadó és védelmi mozzanatok a szezonból:www.youtube.com/watch?v=l1Ai-5yZnqU&feature=push-u-sub&attr_tag=6UsFgLQYq_3PAGjF%3A6
www.youtube.com/watch?v=xWK54tYbA9Q&feature=push-u-sub&attr_tag=2TEwL4g3PGfhgUs3%3A6
több mint 6 éve
Na ezt már szeretem!!!És mi szurkolók nem?A családot és a szertárost is illett volna megemlítenem, de természetesen veled kellett volna kezdenem a felsorolást. BÚÉK! 😊
Coolearie
Niner Empire
BÚÉK!
| Joke |
több mint 6 éve
És mi szurkolók nem?A családot és a szertárost is illett volna megemlítenem, de természetesen veled kellett volna kezdenem a felsorolást. BÚÉK! 😊
Coolearie
több mint 6 éve
Boldog új évet mindenkinek!
több mint 6 éve
a csapat megérdemel minden elismerést!És mi szurkolók nem?
Niner Empire
több mint 6 éve
A Hawks szerintem is győzelemmel fog eljönni Phillyből. Nem hiszem, hogy sok esélye lesz az Eaglesnek ennyi sérülttel, de azért szurkolok nekik. A legkevésbé sem hiányozna egy harmadik Hawks meccs. 😊Viszont akkorra már (ha minden igaz) Tartt és Ford is újra bevethetőek lesznek - kell a boost a védelemnek.
Jó volt újra Frisco meccseket nézni az idén, a csapat megérdemel minden elismerést!
több mint 6 éve
Nekem Whiterspoon ténykedése több, mint kétségbeejtő 😊 Nagyon fogalmatlan szegénykém...

több mint 6 éve
Álljon itt, emlékként még egy, aki remek esélyekkel pályázik az Év Hülyéje díjra. A jelölt nem más, mint Bruce Irvin, aki, miután felmosták vele és csapatával a padlót, ezt nyilatkozta:Bruce tavaly is megnyerte. Ő már csak ilyen.
“They’re OK. They’re OK. They’re not world-beaters,”
Értik, Bruce, csak leszarják.
dankodavid
több mint 6 éve
Álljon itt, emlékként még egy, aki remek esélyekkel pályázik az Év Hülyéje díjra. A jelölt nem más, mint Bruce Irvin, aki, miután felmosták vele és csapatával a padlót, ezt nyilatkozta:“They’re OK. They’re OK. They’re not world-beaters,”
Értik, Bruce, csak leszarják.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Nem érdemeltünk volna vereséget, 4. negyed közepéig simán domináltuk a meccset. A végén majdnem bemákolták,( szokás szerint Russel csetlik-botlik, varázsol egy negyedik és hosszút, majd mégegyszer,) de 2 centi a végén hiányzott így mi ŐRIZTÜK meg (ugyan szerencsével ) az addig kiépített előnyt. Szűk 6 év után végre PO ez a lényeg, az első kiemelés csak ráadás. Ha hóksz nyer a WC-ben és a Vikings nem akkor jöhet a szezon 3. meccse.Legutóbb PO-ban náluk játszottunk (szegény Navorro 😕 ), most nálunk lesz. Nem lesz egy sétagalopp, magam részéről valahogy legkevésbé őket szeretném (még ha mondjuk a többi csapat papíron erősebb is).Pléjofff srácok!!!!!!!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
EasyGhost. Neki megjegyeztem a nevét. 😀nyugi, ez annak szólt, hogy az elmúlt héten ők lettek a legnagyobb hawks szurkolók, térden állva 😀Így kell 1 meccsel felbaszni az agyát 3 csapat szurkolóinak 😛 (SEA, GB, SAINTS)Lesz itt még csavar, érzem......csak óvatosan!
petey
Amúgy grat a győzelenhez, a meccs vége pedig továbbra is gyanús.
garrett27
amúgy mit mondtam, nekünk a PO már jutalomjáték, bármi lesz.
mi a gyanús a végén? hogy lejárt az óra és elchokerkedte a végét Petey? mindenki erre hegyezi most, de hol volt a csapatod 3 negyedig?
meg itt is hirtelen feljavult az OL-etek, szintén hihető 😊
petey
több mint 6 éve
nyugi, ez annak szólt, hogy az elmúlt héten ők lettek a legnagyobb hawks szurkolók, térden állva 😀Így kell 1 meccsel felbaszni az agyát 3 csapat szurkolóinak 😛 (SEA, GB, SAINTS)Lesz itt még csavar, érzem......csak óvatosan!
petey
garrett27
amúgy mit mondtam, nekünk a PO már jutalomjáték, bármi lesz.
mi a gyanús a végén? hogy lejárt az óra és elchokerkedte a végét Petey? mindenki erre hegyezi most, de hol volt a csapatod 3 negyedig?
meg itt is hirtelen feljavult az OL-etek, szintén hihető 😊
több mint 6 éve
Milyen csavarra gondolsz? Ezek a srácok nagyrészt most fognak először POban részt venni, nyílván új dolog lesz ahol egészen izgatottan várják. Most fognak belelátni a dolgokba hogy milyen is ezekben a körökben “lenni”. Szerintem nagyon motiváltak lesznek, akárhány meccs lesz is előttük. Én nem látok semmilyen csavar dolgot.Így kell 1 meccsel felbaszni az agyát 3 csapat szurkolóinak 😛 (SEA, GB, SAINTS)Lesz itt még csavar, érzem......csak óvatosan!
petey
garrett27
több mint 6 éve
Így kell 1 meccsel felbaszni az agyát 3 csapat szurkolóinak 😛 (SEA, GB, SAINTS)Lesz itt még csavar, érzem......csak óvatosan!
petey
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Így kell 1 meccsel felbaszni az agyát 3 csapat szurkolóinak 😛 (SEA, GB, SAINTS)
több mint 6 éve
GratMindkét meccsen mindenkinek a kezében volt a győzelem 😊
De a mi kezunkben volt ☝️☝️
Sok sikert a PO-ban
(Remelem lesz visszavago a PO-ban)
Rózsa Sándor (betyár)
Greenlaw-nak viszont rendkívül örülök, első évnek egész jó lett, és ilyen lezárással 😊)