San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/KNBR/status/1191460220867768320?s=19😂😂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Reméljük Kittle a tengericsirkék ellen is bemutat ebből egy párat... szerintem ez a dátum is be van karikázva a naptárán! George Kittle‘s latest victim: Luke Keuchly. pic.twitter.com/5eHPiandTd
— Oscar Aparicio (@BetterRivals) October 27, 2019
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ezt is megéltük ismét hogy mi vagyunk az utolsó veretlen csapat. Biztos nem marad így, de elég jó látni ezt a sok 8-8, 4-12 meg stb után....😇Jövő hétig ☝😊😜
Coolearie
(De az kétségtelen ,hogy megsűvegelendő e teljesítmény)
több mint 6 éve
Ezt is megéltük ismét hogy mi vagyunk az utolsó veretlen csapat. Biztos nem marad így, de elég jó látni ezt a sok 8-8, 4-12 meg stb után....😇
több mint 6 éve
hát..Igen, de nem vagyok meggyőzödve, hogy neki köszönhetőenÉn meg inkább azt nézem, hogy tavaly volt egy véletlen kisiklás egy sérüléssel a végén 1–2-vel, előtte 7–0, azóta 8–0 ^^Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
csi77
Wyatt
csi77
több mint 6 éve
Igen, de nem vagyok meggyőzödve, hogy neki köszönhetőenÉn meg inkább azt nézem, hogy tavaly volt egy véletlen kisiklás egy sérüléssel a végén 1–2-vel, előtte 7–0, azóta 8–0 ^^Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
csi77
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Csak nem sikerült kikapni... Azért nagyjából mindennek el kellett volna b@szódnia, hogy vereség legyen a vége. A Cards jó volt, mi nem annyira, de mégis meglett a win, és ez egy fontos win volt. Kellenek az ilyen meccsek is, főleg úgy, hogy most jön a neheze. Lesz néhány vereség szinte biztosan, de azokból is sokat lehet tanulni, és ennek a csapatnak még fejlődnie kell azért, hogy igazán sikeres tudjon lenni.Majdnem. Szerencséje volt, kitagadtuk volna ha igen.Biztos hogy nemNem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
Coolearie
roppihe
Coolearie
Garoppolo most elég éles volt, reméljük innentől elkapja a fonalat és végig vezér tud lenni. Sanders eddig igen jó vételnek bizonyult, és tök jó látni, hogy a többiekre (Pettis, Bourne) is tudtunk TD-t érő, király variációkat kihozni. Kwonért nagyon nagy kár, hiányozni fog. (Nekem az idei csapatból ő volt eddig a kedvencem.)
több mint 6 éve
Én meg inkább azt nézem, hogy tavaly volt egy véletlen kisiklás egy sérüléssel a végén 1–2-vel, előtte 7–0, azóta 8–0 ^^Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
csi77

több mint 6 éve
Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
hát valamelyiken jönni fog a vereség, az MNF-re nem gondolom, mert kurva jól jön ez a mini bye week. lesz idő felkészülni, és gyógyulnak akik maródiak, visszajön Joe, McG, Juci. velük azért még jobban megindulhat az Offenz. a Saints/Ravensből veszek L-re, akár mindkettőt, a Packers ellen pedig már évek óta jól muzsikálunk, de nem kérdés, most meg lehet mutatni hogy rendesen ott vagyunk mikor jönnek az igazi tétmeccsek.Nem aggodom. Siman a Packers, Saints, Ravens, Hoksz elleni meccseket gondolom az igazi eroprobanak.egyértelmű a futás a gyengék a wide9 miatt. én nem tartok tőle, hogy bármi gond lenne. vagy aggódsz valami miatt?meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
diverdoc
petey
diverdoc
több mint 6 éve
Nem aggodom. Siman a Packers, Saints, Ravens, Hoksz elleni meccseket gondolom az igazi eroprobanak.egyértelmű a futás a gyengék a wide9 miatt. én nem tartok tőle, hogy bármi gond lenne. vagy aggódsz valami miatt?meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
diverdoc
petey

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
egyértelmű a futás a gyengék a wide9 miatt. én nem tartok tőle, hogy bármi gond lenne. vagy aggódsz valami miatt?meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
diverdoc
több mint 6 éve
meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
csóri Kwon 😕 előbb ACL most meg ez. hiányozni fog onnan. reméljük Law felnő a feladathoz.
több mint 6 éve
Hox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
több mint 6 éve
több mint 6 éve
a tolódást még gyakorolni kell, remélem leigazoljuk PinyőtZsótér Donátot ne hagyd ki 😁😁😁Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎Sőt szerintem még Pinyőnek is köszönhetjük 😀
ThundersNFL
Csiriba
ThundersNFL
több mint 6 éve
Zsótér Donátot ne hagyd ki 😁😁😁Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎Sőt szerintem még Pinyőnek is köszönhetjük 😀
ThundersNFL
Csiriba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎Sőt szerintem még Pinyőnek is köszönhetjük 😀
ThundersNFL
több mint 6 éve
Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
fúbazdmeg, a Cards mindent, de mindent beleadott, hogy nyerjenek, dícséret illeti őket. de ez nem volt elég ellenünk ma. rövid hét, nem tudtunk rendesen készülni, fáradtak voltunk, látszott. de Jimmy odabaszott és vitte a csapatot. 2 hét múlva nem fogunk lelépni a torkukról.
több mint 6 éve
Majdnem. Szerencséje volt, kitagadtuk volna ha igen.Biztos hogy nemNem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
Coolearie
roppihe
több mint 6 éve
Izgalmasra sikeredett, most Jimmy G hozta a győzelmet. Jól van ez így, kellenek az ilyen győzelmek is. Nem mellesleg egy jól játszó Cardinalst sikerült legyőzni idegenben. Most hosszú hét jön, remélem Kittle rendben lesz. Elképesztő a faszi, ilyen ütés után visszajön, TD-t szerez, kulcsjátékokat csinál. Kalapot le előtte.