San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/74338604_400509247491421_7463196801692904987_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=110&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=Tl25zpcu3eMQ7kNvwG_UKpP&_nc_oc=Adlv8VDoKjnvH1S9uOi6zw15tA_kN6qo7v4Tf-9oDptjy1TrRm51d5BRIJBkp6dvRyY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfsmiASfDnx1qBB3THH8N7pdDcAVbLNm_X_afLWtkTOOMg&oe=698813A2
NFL on Instagram: "The @49ers are halfway to a perfect season! 8️⃣-0️⃣ (via @thecheckdown)"
448K likes, 7,505 comments - nfl on October 31, 2019: "The @49ers are halfway to a perfect season! 8️⃣-0️⃣ (via @thecheckdown)".
több mint 6 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊
Niner Empire
Kösz hogy jinxelsz.
Most fogunk kikapni.
Coolearie
Biztos hogy nem
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊
Niner Empire
Kösz hogy jinxelsz.
Most fogunk kikapni.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 056 — Csodabogár

you drafted a cheat code! 😀
BOOOSSSSAAAAA!!!
We've got to give the people what they want, Jim. They're not here to see you. They're here to see us, man. rofl, ez a faszi. 😀 legjobb TE evör

több mint 6 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
1:10 re az ébresztő bekapcsolva.Probálok annyit inni hogy korán elaludjak 😀
több mint 6 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 603
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, lesz ma egy trap game-ünk? 🤓
petey
Nem

több mint 6 éve
Na, lesz ma egy trap game-ünk? 🤓

több mint 6 éve
Kittle jobb, mint Deadpool eskü 😀

több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 828
 www.youtube.com/watch?v=Rf-nXJrdnKg

Kittle egy igazi fasz a legjobb értelemben 😀
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 425
Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megint

diverdoc
én Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
Helmut Zimmer
Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬
diverdoc
.... nem volt Bills meccs. 😛 Amúgy a Hox meccek sosem voltak jó-hangulatuak, mindig ment a zrika, sörlocsolás, és éha el- elcsattant 1-2 pofon is. (Ami nagyon nem szokás) Amúgy Hox meccsen mindig dupla személyzet felügyelt, és azonnal kibaszták a hőzöngőket. Century linken detto.
Lehet volt valami kis szerepem az “egyszerűen senkik vagytok”, és a “majmok nélkül nincsen cirkusz” ékes angolosításában.... 😛

Monster/ Candlestic park a legjobb hangulatú stadion volt evör. MUNI+ kis buszozás, szemben a kikötő. Végtelenül ipari volt, de imádtam. Eléggé hiányzik Frisco, szerettünk ott élni.
München olyan, Friscohoz képest, mintha mindenki kokainon lenne... Mondjuk lehet balami ban a levegőben. Tegapelőtt Wagnert hallgattam, 19:30-kor feltettem a Tannhausert, és 2 órával később, 19:40- kor azon keztem gondolkozni, hogy le kéne rohanni Franciaországot 😊 (WA után szabadon)
Helmut Zimmer
Wagner mindenkiből ezt hozza ki.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megint

diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
.... nem volt Bills meccs. 😛 Amúgy a Hox meccek sosem voltak jó-hangulatuak, mindig ment a zrika, sörlocsolás, és éha el- elcsattant 1-2 pofon is. (Ami nagyon nem szokás) Amúgy Hox meccsen mindig dupla személyzet felügyelt, és azonnal kibaszták a hőzöngőket. Century linken detto.
Lehet volt valami kis szerepem az “egyszerűen senkik vagytok”, és a “majmok nélkül nincsen cirkusz” ékes angolosításában.... 😛

Monster/ Candlestic park a legjobb hangulatú stadion volt evör. MUNI+ kis buszozás, szemben a kikötő. Végtelenül ipari volt, de imádtam. Eléggé hiányzik Frisco, szerettünk ott élni.
München olyan, Friscohoz képest, mintha mindenki kokainon lenne... Mondjuk lehet balami ban a levegőben. Tegapelőtt Wagnert hallgattam, 19:30-kor feltettem a Tannhausert, és 2 órával később, 19:40- kor azon keztem gondolkozni, hogy le kéne rohanni Franciaországot 😊 (WA után szabadon)
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

diverdoc
Helmut Zimmer

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.
Niner Empire
Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
diverdoc
Azért nem baj, hogy itt maradt. 😊 Tavaly is szükség volt a 3. számú QB-re az idény vége felé.

Durva, hogy Brunskill milyen jól helytáll McG helyén, szerintem senki nem gondolta volna ezt előtte. De azért várom már nagyon, hogy a támadófal újra ereje teljében tündököljön, és a futás még kegyetlenebb legyen.
Niner Empire
és Brunskill milyen fasza volt OG-ban is. holnap még Staley és McG nélkül leszünk, nem is baj, pihenjenek még nov11-ig. kellenek a csirkék ellen 😊

Bosa pedig a NFC DPOW lett, nem meglepő 🤘🤘

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

diverdoc
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 179 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.
Niner Empire
Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
diverdoc
Azért nem baj, hogy itt maradt. 😊 Tavaly is szükség volt a 3. számú QB-re az idény vége felé.

Durva, hogy Brunskill milyen jól helytáll McG helyén, szerintem senki nem gondolta volna ezt előtte. De azért várom már nagyon, hogy a támadófal újra ereje teljében tündököljön, és a futás még kegyetlenebb legyen.
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

több mint 6 éve
Niner Empire

több mint 6 éve
több mint 6 éve
 www.nfl.com/videos/baldys-breakdowns/0ap3000001070897/Why-the-49ers-defense-is-unstoppable-Baldy-s-Breakdowns

Shark week
😀

több mint 6 éve
Élvezet volt nézni a game plant, változatos és rettentően kreatív volt! Nagyon sima meccs lett, a #D pusztított rettenet, INT és sack hegyek. Most már magabiztosan kijelenthető, hogy beérett Shanny munkája, és a lesajnált Saleh brutális védelmet pakolt össze. Nekem nagy meglepetés Moseley remek játéka, végre a Ward-Tartt duó is úgy játszik, ahogy már évek óta kellett volna. A sok első körös DL pick pedig önmagáért beszél. Bosa meg...........
Számomra az egyik legfontosabb meccs jön csütörtök este (péntek reggel) a Cardinals ellen idegenben. Annyira pechesek vagyunk ellenük már régóta, nagyon bízok a győzelemben. Ideje lenne, hogy Garoppolo is megmutassa vezére tud lenni a támadósornak!
Alabama Niners
arra leszek kíváncsi, mit talál ki Saleh a futkározós QB-k ellen. várok pár picket Möritől 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/73498155_754399811670921_5105519408206315520_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=WQdXhmotrMIQ7kNvwEkhlwE&_nc_oc=AdkA225YTlT4ysa26pNQhfqRLp7OXR9H1mUrMIHFXp4-BFFh3kICaAJbfedKo54oWlE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=4hJ6yXuLo7XdxnDOn6qBmQ&oh=00_Afv0XiUWYoSxx5CuV22zsmoYcxDFtS90Pi4JnYvAOW0hSA&oe=698A0802
741.151 Aufrufe · 8.497 Reaktionen | Next holiday, National Cornerbacks Day? 🤔 Next stop, Arizona for Thursday Night Football. 📺: 5:20 PM | San Francisco 49ers
Next holiday, National Cornerbacks Day? 🤔 Next stop, Arizona for Thursday Night Football. 📺: 5:20 PM

Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Élvezet volt nézni a game plant, változatos és rettentően kreatív volt! Nagyon sima meccs lett, a #D pusztított rettenet, INT és sack hegyek. Most már magabiztosan kijelenthető, hogy beérett Shanny munkája, és a lesajnált Saleh brutális védelmet pakolt össze. Nekem nagy meglepetés Moseley remek játéka, végre a Ward-Tartt duó is úgy játszik, ahogy már évek óta kellett volna. A sok első körös DL pick pedig önmagáért beszél. Bosa meg...........
Számomra az egyik legfontosabb meccs jön csütörtök este (péntek reggel) a Cardinals ellen idegenben. Annyira pechesek vagyunk ellenük már régóta, nagyon bízok a győzelemben. Ideje lenne, hogy Garoppolo is megmutassa vezére tud lenni a támadósornak!
több mint 6 éve
Bosa könnyen megint a hét védőjátékosa lehet az NFC-ben.

A meccs előtt azt hittem, hogy ez egy igazi felmérő lehet Garoppolo számára, mert a Panthers hatékony volt korábban a futások ellen, de végül baromira nem így történt. Shanny előtt le a kalappal, kreatívak voltak a játékhívások, plusz a sok mozgás teljesen összezavarta az ellent.
több mint 6 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Bosa hihetetlen volt. Kyle pedig nagyon összerakta ezt a futójátékot. Az a Samuel futott TD élményszámba ment.