San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Biztos hogy nemNem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
Coolearie
több mint 6 éve
Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
több mint 6 éve
you drafted a cheat code! 😀
BOOOSSSSAAAAA!!!
We've got to give the people what they want, Jim. They're not here to see you. They're here to see us, man. rofl, ez a faszi. 😀 legjobb TE evör
több mint 6 éve
1:10 re az ébresztő bekapcsolva.Probálok annyit inni hogy korán elaludjak 😀
több mint 6 éve
Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊
több mint 6 éve
Wagner mindenkiből ezt hozza ki..... nem volt Bills meccs. 😛 Amúgy a Hox meccek sosem voltak jó-hangulatuak, mindig ment a zrika, sörlocsolás, és éha el- elcsattant 1-2 pofon is. (Ami nagyon nem szokás) Amúgy Hox meccsen mindig dupla személyzet felügyelt, és azonnal kibaszták a hőzöngőket. Century linken detto.Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Lehet volt valami kis szerepem az “egyszerűen senkik vagytok”, és a “majmok nélkül nincsen cirkusz” ékes angolosításában.... 😛
Monster/ Candlestic park a legjobb hangulatú stadion volt evör. MUNI+ kis buszozás, szemben a kikötő. Végtelenül ipari volt, de imádtam. Eléggé hiányzik Frisco, szerettünk ott élni.
München olyan, Friscohoz képest, mintha mindenki kokainon lenne... Mondjuk lehet balami ban a levegőben. Tegapelőtt Wagnert hallgattam, 19:30-kor feltettem a Tannhausert, és 2 órával később, 19:40- kor azon keztem gondolkozni, hogy le kéne rohanni Franciaországot 😊 (WA után szabadon)
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
.... nem volt Bills meccs. 😛 Amúgy a Hox meccek sosem voltak jó-hangulatuak, mindig ment a zrika, sörlocsolás, és éha el- elcsattant 1-2 pofon is. (Ami nagyon nem szokás) Amúgy Hox meccsen mindig dupla személyzet felügyelt, és azonnal kibaszták a hőzöngőket. Century linken detto.Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Lehet volt valami kis szerepem az “egyszerűen senkik vagytok”, és a “majmok nélkül nincsen cirkusz” ékes angolosításában.... 😛
Monster/ Candlestic park a legjobb hangulatú stadion volt evör. MUNI+ kis buszozás, szemben a kikötő. Végtelenül ipari volt, de imádtam. Eléggé hiányzik Frisco, szerettünk ott élni.
München olyan, Friscohoz képest, mintha mindenki kokainon lenne... Mondjuk lehet balami ban a levegőben. Tegapelőtt Wagnert hallgattam, 19:30-kor feltettem a Tannhausert, és 2 órával később, 19:40- kor azon keztem gondolkozni, hogy le kéne rohanni Franciaországot 😊 (WA után szabadon)
több mint 6 éve
Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
és Brunskill milyen fasza volt OG-ban is. holnap még Staley és McG nélkül leszünk, nem is baj, pihenjenek még nov11-ig. kellenek a csirkék ellen 😊Azért nem baj, hogy itt maradt. 😊 Tavaly is szükség volt a 3. számú QB-re az idény vége felé.Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
Niner Empire
diverdoc
Durva, hogy Brunskill milyen jól helytáll McG helyén, szerintem senki nem gondolta volna ezt előtte. De azért várom már nagyon, hogy a támadófal újra ereje teljében tündököljön, és a futás még kegyetlenebb legyen.
Niner Empire
Bosa pedig a NFC DPOW lett, nem meglepő 🤘🤘
több mint 6 éve
Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Azért nem baj, hogy itt maradt. 😊 Tavaly is szükség volt a 3. számú QB-re az idény vége felé.Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
Niner Empire
diverdoc
Durva, hogy Brunskill milyen jól helytáll McG helyén, szerintem senki nem gondolta volna ezt előtte. De azért várom már nagyon, hogy a támadófal újra ereje teljében tündököljön, és a futás még kegyetlenebb legyen.
több mint 6 éve
Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megint

több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
Niner Empire

több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.
több mint 6 éve
www.nfl.com/videos/baldys-breakdowns/0ap3000001070897/Why-the-49ers-defense-is-unstoppable-Baldy-s-BreakdownsShark week
😀
több mint 6 éve
Élvezet volt nézni a game plant, változatos és rettentően kreatív volt! Nagyon sima meccs lett, a #D pusztított rettenet, INT és sack hegyek. Most már magabiztosan kijelenthető, hogy beérett Shanny munkája, és a lesajnált Saleh brutális védelmet pakolt össze. Nekem nagy meglepetés Moseley remek játéka, végre a Ward-Tartt duó is úgy játszik, ahogy már évek óta kellett volna. A sok első körös DL pick pedig önmagáért beszél. Bosa meg...........arra leszek kíváncsi, mit talál ki Saleh a futkározós QB-k ellen. várok pár picket Möritől 😀
Számomra az egyik legfontosabb meccs jön csütörtök este (péntek reggel) a Cardinals ellen idegenben. Annyira pechesek vagyunk ellenük már régóta, nagyon bízok a győzelemben. Ideje lenne, hogy Garoppolo is megmutassa vezére tud lenni a támadósornak!
Alabama Niners
Szerkesztette: petey
több mint 6 éve
Élvezet volt nézni a game plant, változatos és rettentően kreatív volt! Nagyon sima meccs lett, a #D pusztított rettenet, INT és sack hegyek. Most már magabiztosan kijelenthető, hogy beérett Shanny munkája, és a lesajnált Saleh brutális védelmet pakolt össze. Nekem nagy meglepetés Moseley remek játéka, végre a Ward-Tartt duó is úgy játszik, ahogy már évek óta kellett volna. A sok első körös DL pick pedig önmagáért beszél. Bosa meg...........Számomra az egyik legfontosabb meccs jön csütörtök este (péntek reggel) a Cardinals ellen idegenben. Annyira pechesek vagyunk ellenük már régóta, nagyon bízok a győzelemben. Ideje lenne, hogy Garoppolo is megmutassa vezére tud lenni a támadósornak!
több mint 6 éve
Bosa könnyen megint a hét védőjátékosa lehet az NFC-ben.A meccs előtt azt hittem, hogy ez egy igazi felmérő lehet Garoppolo számára, mert a Panthers hatékony volt korábban a futások ellen, de végül baromira nem így történt. Shanny előtt le a kalappal, kreatívak voltak a játékhívások, plusz a sok mozgás teljesen összezavarta az ellent.
több mint 6 éve
Bosa hihetetlen volt. Kyle pedig nagyon összerakta ezt a futójátékot. Az a Samuel futott TD élményszámba ment.