San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 6 éve
the12thman San Francisco 49ers 70
Tudom hogy akkor nem lenne Bosank, de ha anno a Browns elbrownszoskodja Garrettet lehet lenne egy Bosa-Garrett duónk. Te atyaeg
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Garrettől tartok egy kicsit hogy párszor földhöz vágja ma JG-t
the12thman
Én a másik oldalról nézem a dolgot. Skule megmutathatja, hogy mit tud igazából. 😀
Niner Empire
Vasas ellen is féltették Dupree ellen, de vagy megoldotta, vagy besegítettek vagy a playplan volt olyan. Jó lesz Skule. Én inkább attól tartok Garrett nehogy taccsra vágja Jimmy-t, nem véletlenül az egyik legtöbbet büntetett játékos.
petey
Jujj, azért Dupree-t Garretthez hasonlítani olyan szinten barokkos túlzás, mintha Staleyhez viszonyítanád Skule játékát
Wyatt
de nem hasonlítottam össze őket baze 😀 csak egy újoncnak azért Dupree is elég magas szint, pláne beugróban. azért ne csináljunk úgy, mintha Dupree egy rakat szar lenne 😀
petey
De, nyugodtan 😀

Bár az idei éve annyira valóban nem ergya, mint az összes előtte 😊

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 658 — Csodabogár
the12thman
Én a másik oldalról nézem a dolgot. Skule megmutathatja, hogy mit tud igazából. 😀
Niner Empire
Vasas ellen is féltették Dupree ellen, de vagy megoldotta, vagy besegítettek vagy a playplan volt olyan. Jó lesz Skule. Én inkább attól tartok Garrett nehogy taccsra vágja Jimmy-t, nem véletlenül az egyik legtöbbet büntetett játékos.
petey
Jujj, azért Dupree-t Garretthez hasonlítani olyan szinten barokkos túlzás, mintha Staleyhez viszonyítanád Skule játékát
Wyatt
de nem hasonlítottam össze őket baze 😀 csak egy újoncnak azért Dupree is elég magas szint, pláne beugróban. azért ne csináljunk úgy, mintha Dupree egy rakat szar lenne 😀

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 426 — Whoops, looks like something went wrong.
RUN THE DAMN BALL!

twitter.com/zkeefer/status/1131570224980025347

több mint 6 éve
the12thman
Niner Empire
petey

több mint 6 éve
the12thman
Niner Empire
Vasas ellen is féltették Dupree ellen, de vagy megoldotta, vagy besegítettek vagy a gameplan volt olyan. Jó lesz Skule. Én inkább attól tartok Garrett nehogy taccsra vágja Jimmy-t, nem véletlenül az egyik legtöbbet büntetett játékos.

Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
Úgyis futni fogtok kb végig, pont ezért

több mint 6 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 606
the12thman
több mint 6 éve
the12thman San Francisco 49ers 70
több mint 6 éve
 www.49erswebzone.com/commentary/2161-film-study-george-kittles-impact-opening-49ers-offense/

www.49ers.com/news/george-kittle-holds-the-highest-pff-grade-in-the-nfl

ezt undinak, meg mindenkinek aki szereti 😀

több mint 6 éve
Taylor, Street, Hurd és Verrett vannak visszatérős IR-en. Közülük max 2 reaktiválható, de 8 meccset kötelezően ki kell ülniük.
több mint 6 éve
@nfltrade_rumors: 49ers Also Place CB Jason Verrett On IR  bit.ly/30KF1o8  twitter.com/nfltrade_rumors/status/1179827636132024325/photo/1

Szerintem egyéni csúcs ez a 4 meccs amit kibírt.
Bazzani
nem játszott négy meccsen, hárman inaktív volt sérülés miatt.
braxa88
Az mindegy.
Csak a 4.meccs után ment csak IRre. Régebben az edzőtábort se "élte meg".
Bazzani
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. amúgy ez ilyen visszatérős IR, szóval 6 hét múlva kiderül

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
@nfltrade_rumors: 49ers Also Place CB Jason Verrett On IR  bit.ly/30KF1o8  twitter.com/nfltrade_rumors/status/1179827636132024325/photo/1

Bazzani
braxa88
Az mindegy.
Csak a 4.meccs után ment csak IRre. Régebben az edzőtábort se "élte meg".

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Bazzani

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Verrett a 6 szezonból 5-öt IR-en fejez be. Ez is egyfajta teljesítmény...
Épp az jutott eszembe korábban, hogy talán őt állítják majd rá OBJ-re, de hát így már biztosan nem.
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley

több mint 6 éve
Igen, a barnák jobb csapat, mert kegyetlenül ki fogja használni a biztosra vehető 4-5 eladott labdánkat! 😀 😀
több mint 6 éve
fúbaszki, egy W egy hulladék Ravens D ellen és máris ott térdelnek a Browns előtt 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/a2xxpbv1e8wfkvf96lim
James Jones: Browns' formula to beating the 49ers in Week 5
NFL Network's James Jones shares his formula for the Cleveland Browns to beat the San Francisco 49ers in Week 5.

több mint 6 éve

Elérte a 15000-et a hétvégén. És ennek nagy részét nálunk futotta. Nagyon sok nagy játék fűződik a nevéhez. Ruki évét leszámítva (meg amikor 5 meccset kihagyot egy szezonban) minden évben ezer yard felett futott. Én nagyon szerettem mind a mentalitása, mind a teljesítménye miatt, sajnáltam, amikor eligazolt a Coltshoz. Kívánom hogy Buffaloban is sikeres legyen
diverdoc
a mi jó öreg Tankunk, a Kellemetlen Igazság 😊 várom amikor beiktatják a HoF-ba 😊

több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 235 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Elérte a 15000-et a hétvégén. És ennek nagy részét nálunk futotta. Nagyon sok nagy játék fűződik a nevéhez. Ruki évét leszámítva (meg amikor 5 meccset kihagyot egy szezonban) minden évben ezer yard felett futott. Én nagyon szerettem mind a mentalitása, mind a teljesítménye miatt, sajnáltam, amikor eligazolt a Coltshoz. Kívánom hogy Buffaloban is sikeres legyen
diverdoc

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Hű de soká lesz az az MNF.....várom hogy mit mutat a front 7 Mayfield és Chubb ellen *tenyérdörzsölés*

több mint 6 éve
A videóban nem esik szó a turnoverekről, de ez így szép. 😊
 www.youtube.com/watch?v=jdKfk5FOZ0A
több mint 6 éve
király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀
petey
Csak addig amíg nem találkoztok velünk 😊😜
Oda vissza zakó 😜😜
De különben garat az eddigi Szép eredményekhez.
Rózsa Sándor (betyár)
hát ha novemberig veretlenek leszünk, ám legyen. de előbb még leszoptok a Ramstól csütörtökön, ne feledd 😀

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀
petey
Csak addig amíg nem találkoztok velünk 😊😜
Oda vissza zakó 😜😜
De különben garat az eddigi Szép eredményekhez.