San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 658 — Csodabogár
király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀

több mint 6 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 355 — settenke1976@gmail.com
...azért ne írjuk le Verrettet...ő sem játszott már ki tudja mióta.
petey
Akkor amikor szóltak neki, hogy be kéne állni akkor azt kellett volna mondania, hogy kócs bocs de még rozsdás vagyok egy kicsit, még pallérozódnék inkább az edzéseken, küldjön be valaki mást...És mindenki jobban járt volna 😀

Ez nem kifogás, hogy nem játszott mióta, milliókat keres, két passzból egy PI és egy TD... remélem visszautalta a heti fizetését.
több mint 6 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076

petey
Az ilyen győzelmek és kisfilmek után, lassan, óvatosan, kezdek én is hinni ebben a csapatban 😀
Kittle órási .

Szerkesztette: SFGaben
több mint 6 éve

több mint 6 éve
...azért ne írjuk le Verrettet...ő sem játszott már ki tudja mióta.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 003 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik Kittle a ti McAfeetek 😊
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1176674332837371905

😀
több mint 6 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 606
Csak ma tudtam megnézni a game-et, de régen anyáztam már ennyit. 😀 5 TO után nyerni nem kis teljesítmény!!! El sem tudom képzelni, hogy mit mondhat egy edző az öltözőben egy ilyen első félidő után.

Szerencsére a front 7 most is hasított, a futásokat megették reggelire. Jó látni, hogy ez a csapatrész komoly teljesítményt rak le folyamatosan. Verret meg nagyon jól szállt be! Ja, nem... 😀
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A tragikomediába hajló TO dömpinges O# bohóckódásról nincs sokat mondani. Maradjunk annyiban, hogy a Vasas jobban nem akart nyerni mint mi, és így sikerült nem elbalfaszoskodni a meccset (pedig tényleg mindent megpróbáltunk). A lényeg a W. 3-0-al kezdeni a szezont (még ha ajelenlegi bottom csapatok ellen is mentünk) nagy fegyvertény, és pláne a közelmúlt inséges időszaka után nagyon megbecsülendő.
D# főleg front seven nagyon jó volt. Verret menjen a búsba, és így, hogy Whiterspoon min 3-4 meccsre kidőlt nem rózsás a kilátás.

Juszczyk meg egy állat 😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/halmwhoztptxb6jsucz1
Kyle Juszczyk shows POWER on 22-yard catch and run
San Francisco 49ers fullback Kyle Juszczyk shows POWER on a 22-yard catch and run on a pass from 49ers quarterback Jimmy Garoppolo.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wkhucjfe7dnmjai2onjd
Kyle Juszczyk lays out for an impressive 27-yard diving catch
San Francisco 49ers fullback Kyle Juszczyk lays out for an impressive 27-yard diving catch on a pass from 49ers quarterback Jimmy Garoppolo.

És mondjuk itt Bosa bemutatja hogy kell egy OT-t seggre ültetni és 😊

twitter.com/BaldyNFL/status/1176122279509536769?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176122279509536769&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nbcsports.com%2Fbayarea%2F49ers%2Fwatch-49ers-star-rookie-nick-bosa-dominate-steelers-all-pro-tackle

Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 003 — Így remélem megfelelek nektek.....
😊

twitter.com/49ers/status/1175938254584987649
több mint 6 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Úristen hát mi volt ez? 5, ÖT labaeladás és nyertünk 😀 pedig nagyon akartuk a Vasasnak ezt a győzelmet 😀

a védelem ami idén van az valami kegyetlen. remélem Spoon rendben lesz, jókor jön a bye week most.

CSirkék is csöcsre futottak, szép este ez a mai 😛
petey
Hajmeresztő volt, de csak W lett a vége.
több mint 6 éve
ne szarozz Jucival

twitter.com/thecheckdown/status/1175880327606099968?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1175880327606099968&ref_url=https%3A%2F%2Fdailysnark.com%2F49ers-fullback-kyle-juszczyk-stiff-arms-the-hell-out-of-minkah-fitzpatrick%2F

Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
Úristen hát mi volt ez? 5, ÖT labaeladás és nyertünk 😀 pedig nagyon akartuk a Vasasnak ezt a győzelmet 😀

a védelem ami idén van az valami kegyetlen. remélem Spoon rendben lesz, jókor jön a bye week most.

CSirkék is csöcsre futottak, szép este ez a mai 😛

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nojsz.
 twitter.com/thecheckdown/status/1175880327606099968
több mint 6 éve
holnap kemény meccs lesz. igaz BB nélkül, de nekem Rudi nagy draft crush volt anno 😀 Offenzben jó lenne folytatni a remek futójátékot, bár nem tudom hol áll a Vasas futás ellen. ha az nem megy akkor egy egészséges adag Kittle mehet nekik egész nap.

D oldalon fogjuk a futást és nyomjuk Rudit ahogy Winstont és Répafejet. csak akad egy-két pick(6).
Kwaun légyszi ha kezdesz ne legyél balfasz retardált kretén állat(bocs, a belső bájerzsoltom előjött)

trap game, de kell a W bye előtt 😊
petey
Nyugi, valszeg menni fog. 😕

Futás ellen: 23.
Passz ellen: 29.
Engedett yardban: 29.
Engedett pontban: 28.
Jan
Köszi!
hát kiderül, nálunk egy rookie LT fog kezdeni. nem vagyok túl nyugodtság Dupree miatt :/ meh JuJu meg Vance Mcd, aki ugye itt játszott. biztos majd meg karja mutatni 😊

több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 674 — Steelers fan
holnap kemény meccs lesz. igaz BB nélkül, de nekem Rudi nagy draft crush volt anno 😀 Offenzben jó lenne folytatni a remek futójátékot, bár nem tudom hol áll a Vasas futás ellen. ha az nem megy akkor egy egészséges adag Kittle mehet nekik egész nap.

D oldalon fogjuk a futást és nyomjuk Rudit ahogy Winstont és Répafejet. csak akad egy-két pick(6).
Kwaun légyszi ha kezdesz ne legyél balfasz retardált kretén állat(bocs, a belső bájerzsoltom előjött)

petey
Nyugi, valszeg menni fog. 😕

Futás ellen: 23.
Passz ellen: 29.
Engedett yardban: 29.
Engedett pontban: 28.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

petey
Holap pesdig sajna bukta lesz nektek 😊😚😋

+pedig szurkolok Gerappanak mert szimpi a csávó csak hát ott van ahol nem kéne abban a fránya 49er-ben 😃
több mint 6 éve

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.
iktriad
jó ez nekünk? 😀
petey
Csere OT-nek, főleg RT-nek elfogadható.
iktriad
nekünk LT kell pláne
petey
Azt is tud játszani, de anno a Jagsben pl. inkább RT-ben nyújtott elfogadhatót, amikor pályára került. Tipikus csere swing OT.
több mint 6 éve
Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.
iktriad
jó ez nekünk? 😀
petey
iktriad
nekünk LT kell pláne

több mint 6 éve
iktriad
jó ez nekünk? 😀
petey
több mint 6 éve
iktriad
jó ez nekünk? 😀

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 355 — settenke1976@gmail.com
Verrett nincs a sérültek között, jó lenne aktiválni.
petey
Azért várd ki a végét, vasárnapig még van pár edzés, meggörbülhet a kis lábujj körmének a hajlata...
Csiriba
de most Verrett-ről beszélünk nem Ward-ról 😀
petey
Az elnyűhetetlen Verrett-ről? 😊
somoskovig
miért? 2 meccs alatt lett valami baja? nem, ugye? 😀
petey
Ja, mert nem esett le a padról 😀
több mint 6 éve
Verrett nincs a sérültek között, jó lenne aktiválni.
petey
Azért várd ki a végét, vasárnapig még van pár edzés, meggörbülhet a kis lábujj körmének a hajlata...
Csiriba
de most Verrett-ről beszélünk nem Ward-ról 😀
petey
Az elnyűhetetlen Verrett-ről? 😊
somoskovig
miért? 2 meccs alatt lett valami baja? nem, ugye? 😀