San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 6 éve
király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀
több mint 6 éve
...azért ne írjuk le Verrettet...ő sem játszott már ki tudja mióta.Akkor amikor szóltak neki, hogy be kéne állni akkor azt kellett volna mondania, hogy kócs bocs de még rozsdás vagyok egy kicsit, még pallérozódnék inkább az edzéseken, küldjön be valaki mást...És mindenki jobban járt volna 😀
petey
Ez nem kifogás, hogy nem játszott mióta, milliókat keres, két passzból egy PI és egy TD... remélem visszautalta a heti fizetését.
több mint 6 éve
...azért ne írjuk le Verrettet...ő sem játszott már ki tudja mióta.
több mint 6 éve
Úgy tűnik Kittle a ti McAfeetek 😊
több mint 6 éve
Csak ma tudtam megnézni a game-et, de régen anyáztam már ennyit. 😀 5 TO után nyerni nem kis teljesítmény!!! El sem tudom képzelni, hogy mit mondhat egy edző az öltözőben egy ilyen első félidő után.Szerencsére a front 7 most is hasított, a futásokat megették reggelire. Jó látni, hogy ez a csapatrész komoly teljesítményt rak le folyamatosan. Verret meg nagyon jól szállt be! Ja, nem... 😀
több mint 6 éve
A tragikomediába hajló TO dömpinges O# bohóckódásról nincs sokat mondani. Maradjunk annyiban, hogy a Vasas jobban nem akart nyerni mint mi, és így sikerült nem elbalfaszoskodni a meccset (pedig tényleg mindent megpróbáltunk). A lényeg a W. 3-0-al kezdeni a szezont (még ha ajelenlegi bottom csapatok ellen is mentünk) nagy fegyvertény, és pláne a közelmúlt inséges időszaka után nagyon megbecsülendő.D# főleg front seven nagyon jó volt. Verret menjen a búsba, és így, hogy Whiterspoon min 3-4 meccsre kidőlt nem rózsás a kilátás.
Juszczyk meg egy állat 😊
És mondjuk itt Bosa bemutatja hogy kell egy OT-t seggre ültetni és 😊
twitter.com/BaldyNFL/status/1176122279509536769?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176122279509536769&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nbcsports.com%2Fbayarea%2F49ers%2Fwatch-49ers-star-rookie-nick-bosa-dominate-steelers-all-pro-tackle
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Úristen hát mi volt ez? 5, ÖT labaeladás és nyertünk 😀 pedig nagyon akartuk a Vasasnak ezt a győzelmet 😀Hajmeresztő volt, de csak W lett a vége.
a védelem ami idén van az valami kegyetlen. remélem Spoon rendben lesz, jókor jön a bye week most.
CSirkék is csöcsre futottak, szép este ez a mai 😛
petey
több mint 6 éve
Úristen hát mi volt ez? 5, ÖT labaeladás és nyertünk 😀 pedig nagyon akartuk a Vasasnak ezt a győzelmet 😀a védelem ami idén van az valami kegyetlen. remélem Spoon rendben lesz, jókor jön a bye week most.
CSirkék is csöcsre futottak, szép este ez a mai 😛
több mint 6 éve
Köszi!holnap kemény meccs lesz. igaz BB nélkül, de nekem Rudi nagy draft crush volt anno 😀 Offenzben jó lenne folytatni a remek futójátékot, bár nem tudom hol áll a Vasas futás ellen. ha az nem megy akkor egy egészséges adag Kittle mehet nekik egész nap.Nyugi, valszeg menni fog. 😕
D oldalon fogjuk a futást és nyomjuk Rudit ahogy Winstont és Répafejet. csak akad egy-két pick(6).
Kwaun légyszi ha kezdesz ne legyél balfasz retardált kretén állat(bocs, a belső bájerzsoltom előjött)
trap game, de kell a W bye előtt 😊
petey
Futás ellen: 23.
Passz ellen: 29.
Engedett yardban: 29.
Engedett pontban: 28.
Jan
hát kiderül, nálunk egy rookie LT fog kezdeni. nem vagyok túl nyugodtság Dupree miatt :/ meh JuJu meg Vance Mcd, aki ugye itt játszott. biztos majd meg karja mutatni 😊
több mint 6 éve
holnap kemény meccs lesz. igaz BB nélkül, de nekem Rudi nagy draft crush volt anno 😀 Offenzben jó lenne folytatni a remek futójátékot, bár nem tudom hol áll a Vasas futás ellen. ha az nem megy akkor egy egészséges adag Kittle mehet nekik egész nap.Nyugi, valszeg menni fog. 😕
D oldalon fogjuk a futást és nyomjuk Rudit ahogy Winstont és Répafejet. csak akad egy-két pick(6).
Kwaun légyszi ha kezdesz ne legyél balfasz retardált kretén állat(bocs, a belső bájerzsoltom előjött)
petey
Futás ellen: 23.
Passz ellen: 29.
Engedett yardban: 29.
Engedett pontban: 28.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
holnap kemény meccs lesz. igaz BB nélkül, de nekem Rudi nagy draft crush volt anno 😀 Offenzben jó lenne folytatni a remek futójátékot, bár nem tudom hol áll a Vasas futás ellen. ha az nem megy akkor egy egészséges adag Kittle mehet nekik egész nap.Holap pesdig sajna bukta lesz nektek 😊😚😋
petey
+pedig szurkolok Gerappanak mert szimpi a csávó csak hát ott van ahol nem kéne abban a fránya 49er-ben 😃
több mint 6 éve
holnap kemény meccs lesz. igaz BB nélkül, de nekem Rudi nagy draft crush volt anno 😀 Offenzben jó lenne folytatni a remek futójátékot, bár nem tudom hol áll a Vasas futás ellen. ha az nem megy akkor egy egészséges adag Kittle mehet nekik egész nap.D oldalon fogjuk a futást és nyomjuk Rudit ahogy Winstont és Répafejet. csak akad egy-két pick(6).
több mint 6 éve
Azt is tud játszani, de anno a Jagsben pl. inkább RT-ben nyújtott elfogadhatót, amikor pályára került. Tipikus csere swing OT.nekünk LT kell pláneCsere OT-nek, főleg RT-nek elfogadható.Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.jó ez nekünk? 😀
iktriad
petey
iktriad
petey
több mint 6 éve
nekünk LT kell pláneCsere OT-nek, főleg RT-nek elfogadható.Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.jó ez nekünk? 😀
iktriad
petey
iktriad
több mint 6 éve
Csere OT-nek, főleg RT-nek elfogadható.Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.jó ez nekünk? 😀
iktriad
petey
több mint 6 éve
Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.jó ez nekünk? 😀
iktriad
több mint 6 éve
Trent Taylor -> IR, jött a helyére a héten vizitáló egykori Phins és Jags OT Sam Young.
több mint 6 éve
Ja, mert nem esett le a padról 😀miért? 2 meccs alatt lett valami baja? nem, ugye? 😀Az elnyűhetetlen Verrett-ről? 😊de most Verrett-ről beszélünk nem Ward-ról 😀Verrett nincs a sérültek között, jó lenne aktiválni.Azért várd ki a végét, vasárnapig még van pár edzés, meggörbülhet a kis lábujj körmének a hajlata...
petey
Csiriba
petey
somoskovig
petey
több mint 6 éve
miért? 2 meccs alatt lett valami baja? nem, ugye? 😀Az elnyűhetetlen Verrett-ről? 😊de most Verrett-ről beszélünk nem Ward-ról 😀Verrett nincs a sérültek között, jó lenne aktiválni.Azért várd ki a végét, vasárnapig még van pár edzés, meggörbülhet a kis lábujj körmének a hajlata...
petey
Csiriba
petey
somoskovig