San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 333
Most már hivatalos, hogy ACL 🙁
Én a csapat helyében most rámennék Bellre.
Szerintem már egy 4.-5. körért is meg lehetne szerezni.
Egy éves szerződést lehet vele kötni, én adnék neki egy zsíros szerződést, hogy mutassa meg, hogy képes a hátán vinni a csapatot.
Ha nem válik be akkor nem hosszabítunk vele,az idei évünknek így már úgyis mindegy. Ha viszont igen akkor jövőre a liga egyik legveszélyesebb fegyvere állna a rendelkezésünkre.
Tarsi
Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
peach
Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.
Kenji
Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.
Fast Willie
Na, ezt nem vágtam. Mea culpa!
Ettől még úgy gondolom, hogy bell csak akkor írná alá a taget, majd az év végéig az új csapatával ha megvan az egyezség szóban, hogy az új liga évben milyen szerződést fog kapni új állomás helyén.
peach
Akkor ide is (az állítólagosan visszautasított szerződés számai):

www.behindthesteelcurtain.com/2018/7/19/17581414/analyzing-the-reported-rejected-contract-offer-from-the-steelers-to-leveon-bell-franchise-tag-news
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 888 — a new hope (again)
Egy éves szerződést lehet vele kötni, én adnék neki egy zsíros szerződést, hogy mutassa meg, hogy képes a hátán vinni a csapatot.
Ha nem válik be akkor nem hosszabítunk vele,az idei évünknek így már úgyis mindegy. Ha viszont igen akkor jövőre a liga egyik legveszélyesebb fegyvere állna a rendelkezésünkre.
Tarsi
Igen, bell sztem fel is köpülné magának örömében a hír hallatán, hogy egy éves szerződést adnátok neki. Gyakorlatilag ez miatt hold outol jelnleg 😀 😀
peach
Ugyanezt akartam írni. Bell már virított. most a csapatoknál pattog a labda, hogy megfizessék, méghozzá több évre.
Kenji
Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.
Fast Willie
Na, ezt nem vágtam. Mea culpa!
Ettől még úgy gondolom, hogy bell csak akkor írná alá a taget, majd az év végéig az új csapatával ha megvan az egyezség szóban, hogy az új liga évben milyen szerződést fog kapni új állomás helyén.

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 333
Tarsi
peach
Kenji
Még nem írta alá a tag-et, tehát nem rendelkezik szerződéssel. Week 10-ig teheti meg (ami nov. 23.), viszont a trade deadline az okt. 30. Amennyiben aláírja okt-ig a franchise tag-et, akkor tradelhető, de az új csapata csak a szezon végéig köthet vele szerződést és csak az új ligaévtől kezdődően köthet hosszútávút.

Ha week 10-ig nem jelentkezik, akkor ez az éve nem számít és az új szezon kezdetén az eredeti feltételekkel újra tagelheti a Steelers.
több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Tarsi
peach
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 888 — a new hope (again)
Tarsi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Oregon88 San Francisco 49ers Michigan State Spartans 423
Tarsi
Úristen dehogy kell Bell
petey
Hogyne kellene...
több mint 7 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Ez szívás, meglátjuk mire megyünk CJ-vel.
több mint 7 éve
gzotya San Francisco 49ers 47
Gyötrelmes egy szezon lesz, megint várhatjuk a jövő szeptembert...
gzotya
mármint áprilist
petey
Idén àprilis is nagyon sexy volt, maradok a szeptembernél.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 658 — Csodabogár
Tarsi
Úristen dehogy kell Bell

több mint 7 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Nem kell cifrázni semmit....menni tovább az úton CJ-vel.....döcögős lesz és az idei év szívás lesz így már, ez van, nincs mit tenni. Az építkezésnek haladnia kell. CJ-nek ez nagy lehetőség újra, talán fejlődött a srác valamennyit a tavalyi évhez képest. Csapatépítés, következetesség, haladás tovább. Brick by brick!
több mint 7 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 376
Közben hivatalos az ACL Jimmy-nél.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Miert ne lehetne teljes szezonja jovore? Szerintem egy QB-t hatraltat a legkevesbe egy ujonnan meggyogyult ACL, de talan doc felvilagosit minket. Azert o nem egy futkoraszo QB.
undisputedly
Rivers és Brady is visszatért simán
petey
Max nem fut 3. es kevesre, de a tegnapiak alapjan az nem is lesz akkora baj.

Amugy a contract szitut szerintem nem er felroni, teljesen mindegy mennyi volt a garantalt, a capbol igy is meg ugy is elfoglalja, max a Yorkoknak kellett volna kevesebbet fizetni, az meg kit erdekel?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na már tényleg csak az hiányozna,hogy TT legyen az irányítónk...
Oregon88
Van rosszabb TT irányítóként a ligában, bár épp most lett csere

több mint 7 éve
Na már tényleg csak az hiányozna,hogy TT legyen az irányítónk...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/mrand247/status/1044284215184027648

Az lesz a necc, ha tenyleg nem jatszhat mar iden (lattunk mar csodat azert, bar valszeg out sajnos), mert akkor jovore nagyon kaparnia kell. Persze addigra lehet mar nem lesz top 3 fizetes, de azert akkor is kurva sok lesz az evi 26.5-27M, ha esetleg szarul nyomna.

twitter.com/AlbertBreer/status/1044279804932096000
hmm, vegulis csak jobb, mint aki jelenleg van. a vilag vicce, hogy valakit szidzsenek becezzenek, es feher. szegyen 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sherman nem sérült le?
steelwolf
 twitter.com/Schultz_Report/status/1044262165232971777

Már biztos hogy ACL szakadása van ??
Bundi1986
lassan jonnie kell a hirnek, tnap meccs utan ACL (elso keresztszalag) + MCL (belso oldalaszalag) szakadast is felteteleztek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Már biztos hogy ACL szakadása van ??
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 838 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sherman nem sérült le?
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Geci. Megnezem mar a lottot esetleg nem e nyertem meg.
Bocsi. <3
Coolearie
Na mész a picsába 😀 😀 Ezek után remélem meg is nyered a hétvégén. Atya ég.
több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 355 — settenke1976@gmail.com
Csak azért mert lesántult ne lőjük fejbe azonnal. Inkább emlékezzünk Bownman sérülésére amiből ő is vissza tudott térni. Szóval reméljük a legjobbakat!
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 658 — Csodabogár
Miert ne lehetne teljes szezonja jovore? Szerintem egy QB-t hatraltat a legkevesbe egy ujonnan meggyogyult ACL, de talan doc felvilagosit minket. Azert o nem egy futkoraszo QB.
undisputedly
Rivers és Brady is visszatért simán

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
több mint 7 éve
Ez a sérülés az FO részéről is nagy szopás, mert így itt maradtak a bizonytalanságban QB poszton. Most melyik az igazi Garoppolo az idei bizonytalan, sok hibával játszó vagy a tavalyi.Így értékes időt vesz el a csapatépítőstől. Az idei éve sérülése miatt nem lesz értékelhető, következő éve rámegy a rehabilitációra és hogy újra felvegye a ritmust és az azt követő idény lehet az ahol az FO ténylegesen eltudja majd dönteni merre tovább.
Ha netán mégsem Garoppolo lenne az igazi azzal menne ez a 2-3 év ismét a kukába.
Mr.Breaker
Borzasztó nehéz helyzetbe kerültünk így az biztos,igazából idén szinte már bust gyanúsan játszott,most úgy kell rá várni egy évet,hogy finoman fogalmazva is megingott benne a bizalom,minden képlékennyé vált,ráadásul a valószínűsíthető újabb kilátástalan szezon után megint nehezebb lesz magasan jegyzett játékosokat szerezni...
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 487 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nézve a sérüléses vidit...Jimmy nem próbál visszavágni hanem simán kilép akkor megúszta volna...FUCK
ThundersNFL
ja, kb 1.5 yardert szakitotta el a terdet. kurva peches, non-kontakt serules. elso par lassitasra nem is tunt komolynak, szembol latszik foleg h szar iranyba allt az a lab, hatso kamerabol nekem tok termeszetesnek tunt.
 image.ibb.co/gheeP9/jimmyg2.png

image.ibb.co/bBam49/jimmyg.png
Borbinho
Szerintem ezeket a inch-eket, 1-2 yardokat mindenki meg akarja csinálni, egyszerűen így vannak nevelve. Amíg van esély haladni megpróbálják, sajnos néha ilyen végeredménnyel. Én is nagyon sajnálom.