San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 7 éve
www.49erswebzone.com/commentary/1934-news-49ers-first-round-mcglinchey-playing-elite-level/McG No1 a run blocking T- között, és a rookie OL listát is vezeti 76.9-es grade-del.
Well done. Már csak meg kell találni Joe utódját LT-be.
több mint 7 éve
ennél jóképűbb vagyok 😀 meg ilyen buziszemcsit nem vennék fel.ez tuti nem ő, én ösmerem IRL, ilyen kis aranyos apó feje van nagy harcsabajusszal 😀otletem sincs, nem olvastam el a bemutatkozasat a kep felett, csak ismeros volt a nev 😀 (corvinuson van az OCSI, annak a tagja ez a tag. de lehet le is kene szednem innen, nem akarok szemelyi jogokat serteni 😀 )nem is mondtad h Corvinus-os meg OCSI-s vagy 😀LOL ez ki??????
Borbinho
Josszi
Borbinho
Josszi
Corvinushoz meg annyi közöm van, hogy ott dolgozik a zasszony 😀
ps: kabbe Ati 😀
Szerkesztette: petey
több mint 7 éve
ez tuti nem ő, én ösmerem IRL, ilyen kis aranyos apó feje van nagy harcsabajusszal 😀otletem sincs, nem olvastam el a bemutatkozasat a kep felett, csak ismeros volt a nev 😀 (corvinuson van az OCSI, annak a tagja ez a tag. de lehet le is kene szednem innen, nem akarok szemelyi jogokat serteni 😀 )nem is mondtad h Corvinus-os meg OCSI-s vagy 😀LOL ez ki??????
Borbinho
Josszi
Borbinho
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 7 éve
otletem sincs, nem olvastam el a bemutatkozasat a kep felett, csak ismeros volt a nev 😀 (corvinuson van az OCSI, annak a tagja ez a tag. de lehet le is kene szednem innen, nem akarok szemelyi jogokat serteni 😀 )LOL ez ki??????
nem is mondtad h Corvinus-os meg OCSI-s vagy 😀
Borbinho
Josszi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
LOL ez ki??????
nem is mondtad h Corvinus-os meg OCSI-s vagy 😀
Borbinho
több mint 7 éve
viszont az OL top5 közeli, hacsak nem top5Sherm meg shutdown corner 😀
petey
több mint 7 éve
Én szerettem ezt a tegnapi csapatot. Szerintem nagyon jó játékhívás volt, nekem tetszett. A végén azt INT-ért nem neheztelek. Ezt a meccset ezzel a play-el kellet volna nyerni. Nyerő csapat ilyen helyzetben ezt bevállalja. (Phily Special). Legközelebb meglesz. Fölösleges bosszankodni, hogy ha a külső vállra megy, vagy ha Shermi-t nem fújják be... Utólag nincs jelentőségük. Annak viszont van, hogy az OL nagyon rendben volt, szeretem a FB játékot, van DL, van passz siettetés (tudom, ez a GB fal volt, de akkor is jó volt nézni), jó futásokkal tudtunk helyet csinálni hosszú játékokhoz, és ez működött is. És úgy tűnik, nem kell a szezon végéig a QB kérdésen sem gondolkodni, ez így teljesen rendben van. DB helyzeünk bántó. Könnyű lenne bántani Mabin-t, de azért Davante Adams ellen senki sem akkora mayer... Szóval hátul van mit javítani. Ami viszont számomra a legszebb volt, az a play call. Igenis átgondolt, jól tervezett volt. Nekem tetszett! Van jövő! Go 9ers!
több mint 7 éve
győzelemmel felérő vereség. azért amikor kellett megtolták a végén a zöldeket.
több mint 7 éve
AP comebackje után nagyon remélem, hogy a meccs előtt 1 órával nem igazoljátok vissza Kaep-et. Elég nekünk szezononként 1 packers killer player visszatérése...😀 ahány százasom lenne amennyiszer ezt hallottam
alatriste
több mint 7 éve
AP comebackje után nagyon remélem, hogy a meccs előtt 1 órával nem igazoljátok vissza Kaep-et. Elég nekünk szezononként 1 packers killer player visszatérése...

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Vagy le van szedálva élete végéigmellette egy másik szentély Kaep képeivel. Ismerem az ilyet, bár a legtöbbje már gyógyul a kórházban 😀Nincs egy normális Safetynk.engedd már el 😊 fogadjunk van róla egy összeollózott montázsod a szekrényedben 😀
Craig Dahlt hozzuk vissza egy 5 éves szerződéssel.
Coolearie
petey
Csiriba
több mint 7 éve
mellette egy másik szentély Kaep képeivel. Ismerem az ilyet, bár a legtöbbje már gyógyul a kórházban 😀Nincs egy normális Safetynk.engedd már el 😊 fogadjunk van róla egy összeollózott montázsod a szekrényedben 😀
Coolearie
petey
több mint 7 éve
Nincs egy normális Safetynk.engedd már el 😊 fogadjunk van róla egy összeollózott montázsod a szekrényedben 😀
Coolearie
több mint 7 éve
Nincs egy normális Safetynk.Craig Dahlt hozzuk vissza egy 5 éves szerződéssel.
több mint 7 éve
Kosz. Gondoltam a stat alapjan, hogy vmi hasonlo lehetett.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Nem lattam, csak olvastam, nem nagyon tudok netkozelbe jutni. Vki par sorban foglalja ossze lecci!Parádésan felépített első drive, 6–0, majd az első playből egy 75 yardos TD, a safety elment valamerre közben, ezzel lett 6–7
diverdoc
Innentől kezdve az önszopatás magasiskoláját tolta a 49ers, szétfutotta a védelmet, szét is passzolta, csomószor oldott meg 3. és 1x yardokat a csapat.
Volt nálatok a labda kb 40 percet, lényegesen jobban haladtatok, főleg azért, mert ti haladtatok is. A pass rushotok nem nézett rosszul, de azért ebben óriási szerepe volt a pocsék Arizona-falnak, nem egyszer 2-3 ember ment át az OL-en, 3. és 1-re volt olyan futás, ahol kb mínusz 3 yardon volt az első kontakt...
Viszont eladtátok ötször a labdát, kettőből két könnyű TD jött, a kétpontosok nem jöttek, így nem volt fordítás.
Ezt a meccset simán nyerni kellett volna

több mint 7 éve
Nem lattam, csak olvastam, nem nagyon tudok netkozelbe jutni. Vki par sorban foglalja ossze lecci!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P