Seattle Seahawks

62 feliratkozó

14 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 996 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezt kéne matchelnetek Boboért, ha itt akarjátok tartani.
15 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 996 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na erre mit lép Schneider?
15 napja
balint74 Seattle Seahawks 381 — Forever Seahawks💚💙
Tegnap este kijott a hivatalos, nfl-es kisfilm a bajnoki evunkrol. Egyelore csak a Roku oldalan elerheto, de az Magyarorszagrol nem hozzaferheto. Valaki talalt mar alternativat?
undisputedly
Senkinek semmi otlet? 😀
undisputedly
En ugy tudom DAZN-on kint lesz aprilis korul de tobb infot nem tudok sajnos pedig nagyon megneznem.
15 napja
undisputedly Seattle Seahawks 12 878 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Tegnap este kijott a hivatalos, nfl-es kisfilm a bajnoki evunkrol. Egyelore csak a Roku oldalan elerheto, de az Magyarorszagrol nem hozzaferheto. Valaki talalt mar alternativat?
undisputedly
Senkinek semmi otlet? 😀
16 napja
undisputedly Seattle Seahawks 12 878 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
18 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 389
Amúgy látva, hogy mennyi, viszonylag fontos játékos lett FA, méginkább érthető, hogy Schneider miért tette fel egy lapra a zsetonjait. Így meg, hogy bejött, jóformán kit érdekel, hogy 2026-ban mi lesz.
18 napja
undisputedly
Draftrol vannak nevek akiket hoznal szivesen es lehet ra eselyunk behuzni?
balint74
Teljesen fogalmatlan vagyok a draftra jelentkezokkel kapcsolatban.
undisputedly
Mondjuk összesen 4 db cetlije van jelenleg a csapatnak, szóval csodát nem kell várni.
szaba
Halistennek sztem igy is eleg eros a keret hogy elengedtunk par jatekost.
De azert bizok vlmi nagy fogasba a draftrol JS-ektol.
18 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 977
undisputedly
balint74
undisputedly
Mondjuk összesen 4 db cetlije van jelenleg a csapatnak, szóval csodát nem kell várni.
szaba
Nagyon meglepődnék ha csak 4 húzásunk lenne. Szerintem az első körből kitrade az borítékolható, úgyhogy ne éjszakázzatok srácok. 😊
18 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 389
undisputedly
balint74
undisputedly
18 napja
undisputedly
balint74
18 napja
Gyakorlatilag draftrol kell csapatot epitened mivel a legtobb csapat a legjobb jatekosait meg tudja tartani a sapka miatt. Szerencsere olyan szinten telitett volt a roster tavaly, hogy megengedhetjuk, hogy kivalogassuk a sajatjaink kozul azokat akiket egy masodik szerzodessel akarunk megajandekozni es azokat akiket elengedunk.

Az FA strategiank egyertelmuen az volt, hogy a kritikus kepessegeket megtartsuk es mellette ne igazoljunk nagyobb szerzodest, igy gyujtogetve a kompenzacios pickeket jovore, mivel JS szerint az idei draft osztaly gyenge, mig a jovo evi kifejezetten eros lesz. Ennek megfeleloen a Philly-vel karoltve nekunk van jovo evre a legtobb draft pickunk jelenleg (12db). Nem veletlen szerintem, hogy JS-en kivul a masik kiemelkedo GM is pont ezt az utat valasztotta. Ugye a Philly szinten az elmult evekbol az a csapat amelyik dinasztia (elit QB) nelkul ert fel a csucsra, telitett rosternek koszonhetoen. Ennek megfeleloen aprilis vege elott nagy nevet nem fogunk hozni, mivel az csokkentene a kompenzacios huzasok szamat.

-K9 a Chiefsnel: nagyon rendes gyerek szerintem, ha csak az interjuit nezi az ember, azt gondolna, hogy ezt a halkszavu fiut megeszik reggelire a palyan. Jo oltozoi jelenlet, ami szerintem a KC-nel nem art most, illetve a klasszikus 1k yardos futo akinek tavaly 12db 20+ yardos futasa volt, ha jol emlekszem, mig a KC-nek volt osszesen 1db. Remelem bevalik, de ennyi penzt nem ert nekunk, mivel mi RB committee-ben gondolkodunk, lehetoleg olcso futokkal.

-Bryant a Bearsnel: jo jatekost kaptak, akiben meg potencial is van, hogy elit legyen. Kivancsi vagyok, hogy egy oylan terben ahol Love, Emma es Kanal nem csinalja meg elole a nagy jatekokat, felfele vagy lefele mozdulnak-e el a szamai. Ot sajnalom, de Okada tavaly nagyon jo volt azon a 8-10 meccsen ahol serulesek maitt kezdett.

-Mafe a Cincyben: most lehetosege lesz nem csak rotacios jatekosnak lenni, kivancsi vagyok megindul-e egy "impact" player szint fele. Jelenleg inkabb egy tisztes DE-nek mondanam. 60 milliot nyilvan nem tudtunk volna megadni neki.

- Woolen: o ugyanaz a CB-k kozott, mind DK az elkapoknal. Nagyon jo meretek es fizikai adottsagok, de a szajat nem tudja befogni es ha nagyon kell, mindig megszivatjak egy TD-re. Raadasul tavaly tobb taunting buntetese volt neki szemelyszerint mint barmelyik masik csapatnak a ligaban. Orulok, hogy elengedtuk.

+ Wilson RB a GB-tol: Klasszikus E-D futo, gyerekkori csapata vagyunk, jo oltozi jelenletnek tunik es a palyan is tudjuk majd hasznalni run heavy-be, tetszik.

+ Shaheed visszaigazolasa: en nem igazoltam volna, viszont megertem a dontest. Elit returner es speedster, ha kicsit ossze csiszolodnak Sam-mel az offseasonban akkor az a maroknyi kritikus chunk play ami a rajatszasaban centiken mult, meg lesz iden es WR poszton azert volt hely a rosteren. Oltozoben is szeretik.

+ Jobe visszaigazolva, remek hir, Bobo is marad, Russell is, ennek is orulok.

+ DB-be hoztunk 3 jatekost akik versenyeznek majd, biztos vagyok benne, hogy lesz koztuk korrekt kezdo ebben a rendszerben.

Amiota Seahawks-ot nezek, meg sosem ereztem azt, hogy kifejezetten tenyezo lenne az edzoi stab, de most a SB gyozelem mamoran kivul is ugy vagyok vele, hogy igazabol a stab elit, majd megoldjak, hogy versenykepesek legyunk jovore is, nem kifejezetten a jatekosok nyers kepessegein mulik a sikerunk. Dinasztiaban nem hiszek, oda elit QB kell, de pl a Philly is 3 ev alatt 2x dontozott es szerintem Hurts gyengebb iranyito, mint Darnold, szoval nem lehetetlen az ismetles. A Rams tovig nyomja a gazt, eddig tetszik amit csinalnak, iden is ok lesznek a favoritok szerintem, felteve, hogy Staff nem esik vissza drasztikusan, marpedig a QB-knal a karero az egyik pillanatrol a masikra el tud fogyni.

Holnap megyek Lumen Field tourra, ha nyitva van a store esetleg apróságokat tudok hozni ha dobtok PMet, hogy mit szeretnétek. Nem garantált semmi, csak best effort 😀

Ui.: egész héten esett az eső, tegnap nagy hó is volt, ma csak hideg van
tenorx
Remeljuk akkor innentol -nem is annyira- latens Seahawks drukker vagy te is! 😊

undisputedly
18 napja
Gyakorlatilag draftrol kell csapatot epitened mivel a legtobb csapat a legjobb jatekosait meg tudja tartani a sapka miatt. Szerencsere olyan szinten telitett volt a roster tavaly, hogy megengedhetjuk, hogy kivalogassuk a sajatjaink kozul azokat akiket egy masodik szerzodessel akarunk megajandekozni es azokat akiket elengedunk.

Az FA strategiank egyertelmuen az volt, hogy a kritikus kepessegeket megtartsuk es mellette ne igazoljunk nagyobb szerzodest, igy gyujtogetve a kompenzacios pickeket jovore, mivel JS szerint az idei draft osztaly gyenge, mig a jovo evi kifejezetten eros lesz. Ennek megfeleloen a Philly-vel karoltve nekunk van jovo evre a legtobb draft pickunk jelenleg (12db). Nem veletlen szerintem, hogy JS-en kivul a masik kiemelkedo GM is pont ezt az utat valasztotta. Ugye a Philly szinten az elmult evekbol az a csapat amelyik dinasztia (elit QB) nelkul ert fel a csucsra, telitett rosternek koszonhetoen. Ennek megfeleloen aprilis vege elott nagy nevet nem fogunk hozni, mivel az csokkentene a kompenzacios huzasok szamat.

-K9 a Chiefsnel: nagyon rendes gyerek szerintem, ha csak az interjuit nezi az ember, azt gondolna, hogy ezt a halkszavu fiut megeszik reggelire a palyan. Jo oltozoi jelenlet, ami szerintem a KC-nel nem art most, illetve a klasszikus 1k yardos futo akinek tavaly 12db 20+ yardos futasa volt, ha jol emlekszem, mig a KC-nek volt osszesen 1db. Remelem bevalik, de ennyi penzt nem ert nekunk, mivel mi RB committee-ben gondolkodunk, lehetoleg olcso futokkal.

-Bryant a Bearsnel: jo jatekost kaptak, akiben meg potencial is van, hogy elit legyen. Kivancsi vagyok, hogy egy oylan terben ahol Love, Emma es Kanal nem csinalja meg elole a nagy jatekokat, felfele vagy lefele mozdulnak-e el a szamai. Ot sajnalom, de Okada tavaly nagyon jo volt azon a 8-10 meccsen ahol serulesek maitt kezdett.

-Mafe a Cincyben: most lehetosege lesz nem csak rotacios jatekosnak lenni, kivancsi vagyok megindul-e egy "impact" player szint fele. Jelenleg inkabb egy tisztes DE-nek mondanam. 60 milliot nyilvan nem tudtunk volna megadni neki.

- Woolen: o ugyanaz a CB-k kozott, mind DK az elkapoknal. Nagyon jo meretek es fizikai adottsagok, de a szajat nem tudja befogni es ha nagyon kell, mindig megszivatjak egy TD-re. Raadasul tavaly tobb taunting buntetese volt neki szemelyszerint mint barmelyik masik csapatnak a ligaban. Orulok, hogy elengedtuk.

+ Wilson RB a GB-tol: Klasszikus E-D futo, gyerekkori csapata vagyunk, jo oltozi jelenletnek tunik es a palyan is tudjuk majd hasznalni run heavy-be, tetszik.

+ Shaheed visszaigazolasa: en nem igazoltam volna, viszont megertem a dontest. Elit returner es speedster, ha kicsit ossze csiszolodnak Sam-mel az offseasonban akkor az a maroknyi kritikus chunk play ami a rajatszasaban centiken mult, meg lesz iden es WR poszton azert volt hely a rosteren. Oltozoben is szeretik.

+ Jobe visszaigazolva, remek hir, Bobo is marad, Russell is, ennek is orulok.

+ DB-be hoztunk 3 jatekost akik versenyeznek majd, biztos vagyok benne, hogy lesz koztuk korrekt kezdo ebben a rendszerben.

Amiota Seahawks-ot nezek, meg sosem ereztem azt, hogy kifejezetten tenyezo lenne az edzoi stab, de most a SB gyozelem mamoran kivul is ugy vagyok vele, hogy igazabol a stab elit, majd megoldjak, hogy versenykepesek legyunk jovore is, nem kifejezetten a jatekosok nyers kepessegein mulik a sikerunk. Dinasztiaban nem hiszek, oda elit QB kell, de pl a Philly is 3 ev alatt 2x dontozott es szerintem Hurts gyengebb iranyito, mint Darnold, szoval nem lehetetlen az ismetles. A Rams tovig nyomja a gazt, eddig tetszik amit csinalnak, iden is ok lesznek a favoritok szerintem, felteve, hogy Staff nem esik vissza drasztikusan, marpedig a QB-knal a karero az egyik pillanatrol a masikra el tud fogyni.

Holnap megyek Lumen Field tourra, ha nyitva van a store esetleg apróságokat tudok hozni ha dobtok PMet, hogy mit szeretnétek. Nem garantált semmi, csak best effort 😀

tenorx
Remeljuk akkor innentol -nem is annyira- latens Seahawks drukker vagy te is! 😊

Szerkesztette: undisputedly
20 napja
Keszitettem egy Mock draftot iden is sracok.
Probaltam befoltozni megfelelo azokat a lyukakat amik keletkeztek most.
Velemenyeket dobhattok ti min valtoztatnatok.

Azonnal dobtam egy lecseret egy plusz pickert cserebe.
1. Colton Hood (CB, Tennessee) – 49. pick
Fizikális "Press" Corner: Hood imád a támadók arcába mászni már a vonalnál. Kiválóan használja a kezeit (jamming), hogy kizökkentse az elkapókat a ritmusukból.
Atletikusság: A 2026-os Combine-on és a felmérőkön remekelt, az "unofficial" RAS pontszáma 9.61 körül mozog a 10-ből, ami elit kategória. A 4.44-es 40 yardos futása elég sebességet biztosít ahhoz, hogy tartsa a lépést a vertikális veszélyt jelentő elkapókkal is.

2.Mike Washington Jr. (RB, Arkansas) – 64. pick
Hype" oka: Elképesztő Combine-t zárt: 4.33-as 40 yardos futást repesztett 223 fontos testsúly mellett. Ez a méret-sebesség kombináció (10/10-es RAS pontszám!) ritka, mint a fehér holló.
Stílus: Egy igazi "downhill" futó. Ha egyszer megindul, nehéz megállítani, mert brutális ereje van az ütközéseknél. A futásainak 60%-át kontakt után tette meg (3.86 yard/átlag ütközés után).

3.Joshua Josephs (EDGE, Tennessee) – 82. pick
A "Hype" oka: Rendkívül hosszú karjai vannak (82-inch wingspan), amivel távol tartja magától a támadófalembereket. Ő nemcsak a sebességéből él, hanem technikás is: kiváló a "push-pull" mozdulata.
Stílus: Nagyon agresszív, az utolsó két egyetemi évében 6 kiharcolt fumble-je volt. Ez mutatja, hogy nemcsak leviszi az irányítót, hanem a labdára is vadászik.

4.Kamari Ramsey (S, USC) – 96. pick
A secondary "Svájci Bicskája".
A "Hype" oka: Hihetetlenül intelligens játékos. Úgy olvassa az irányító szemét, mint egy nyitott könyvet. Játszott safety-t és nickel cornert is, ami az NFL-ben óriási érték.
Stílus: Olyan, mint egy irányító a védelem hátuljában. Gyorsan lereagálja a screen passzokat és azonnal robban a labdára. A mozgása sima, mint egy cornerbacké.

5.Ar'maj Reed-Adams (IOL, Texas A&M) – 188. pick
A nap végén hozott "izomtömeg", aki a piszkos munkát végzi.
A "Hype" oka: Brutális ereje van. Ha egyszer beteszi a kezét a védő mellkasára, onnan nincs menekvés ("vice grips" kezek). Több mint 50 meccset játszott az egyetemen, tehát rendkívül tapasztalt.
Stílus: Egy igazi "buldózer" a futójátékoknál. Szereti agresszívan büntetni az ellenfelet, van benne egy kis "nasty" faktor.

Valahogy így nézne ki az én draftom.
20 napja
tenorx 14 115 — fő libsi

Hoztam egy ilyet, másik oldalán Seahawks badge + champions felirat.
50 dolcsi volt, ha valaki benne van abban, hogy azt elutalja a Bethesda gyermekkórháznak, akkor az övé 😊
Budapesten odatudom majd adni, vidékre megbeszéljük.
21 napja
tenorx 14 115 — fő libsi

21 napja
Zman77 Seattle Seahawks 781
Rodney Thomas safety jött. Highlightok alapján jó.De a fórumban már eléggé lehúzták.Remélhetőleg MM felturbózza,és rendben lesz.
22 napja
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 428
Hoztuk Emanuel Wilson RBt.
Nem nagyon vagom, ki mit tud rola?
balint74
Packers UDFA volt, ott töltötte első 3 évét. Második évében egy nagyon erős 2. számú futó teljesítményt rakott le, ez után kapott is tendert, tavaly kicsit lassabb lett, a tender elmaradt de még mindig nagyon megbízható és egész jó futó, tudja mozgatni a láncokat. Bírja a kiképzést is eddig, nem volt eddig sérülékeny. Passzjátékban viszont nem erős, sem a protection, sem az elkapások nem az erőssége. Robbanékony, hosszú futásokat tud csinálni, brutál jó a felépítése. Charb valszeg PUP-on kezdi az évet, ezért is nagyon hasznos igazolásnak gondolom.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
23 napja
Hoztuk Emanuel Wilson RBt.
Nem nagyon vagom, ki mit tud rola?
23 napja
Érdemes innen tájékozódni:  www.fieldgulls.com/
Vagy őket követni X-en: Brady Henderson espn, Michael-Shawn Dugar the athletic, Brian Nemhaueser
Amit ők írnak az biztos forrásból van.
23 napja
peet_24 Seattle Seahawks 351
 trend.cafex.biz/blog/former-49ers-star-brandon-aiyuk-is-headed-to-the-seattle-seahawks

Remélem kamu
funkyparduc
Fúúú, twitteren is annyi baromságot olvastam, hogy inkább csuktam is... Schefterre hivatkozik, de az ő oldalán nincs ilyen hír
23 napja
 trend.cafex.biz/blog/former-49ers-star-brandon-aiyuk-is-headed-to-the-seattle-seahawks

Remélem kamu
funkyparduc
az
23 napja
funkyparduc Seattle Seahawks 1 479 — Erin Elite Andrews

Remélem kamu

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
24 napja
 nbcnews.besttopixs.com/posts/netflix-unveils-emotional-documentary-series-chronicling-the-legendary-legacy-of-the-seattle-seahawks-nk-nguyetkhanh/?fbclid=IwY2xjawQd8c9leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBCMzQyMmtWanJ2ZXRRUzhpc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHiHQvM0bfn_iX6pzFPq8nMm-34IHTDrqNtFFFhzlLyLhsG2f3NgVjkgVPfko_aem_FbgL3gLN6qIdcrCYMdvA7A
24 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Kicsit vékonyka lett így a CB sor.
24 napja
Igen. KW9,Mafe,és Coby Bryantért is kapunk. 2027-re,két 4.,és egy 5. kört. Bár szerintem jobbat is kaphattunk volna ... (szvsz).

Szerkesztette: Zman77