Seattle Seahawks
62 feliratkozó
22 órája
Még csak 2 meccs, de vicces ez a stat.Halftime adjustment at its best.
Elso felido atlag pont:
3,5
Masodik felido atlag pont:
18,5
funkyparduc
| Carroll papával már megszokhattuk... 😊 |
23 órája
Eloszor is, leszogeznem, hogy az interjukat amiket lattam vele, orommel nyugtaztam. Nagy elmeleti tudasa van, raadasul Shanny alol jon, aki a legjobb runblock semazo edzo az egesz ligaban, de amugy is OC-kent kb egyedul Ben Johnson jobb most nala.Darnolddal 5 playt tudott hívni, nyilván úgy volt kitalálva a playbook hogy ő lesz. Emiatt én nem aggódok.-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat...szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja...nekem ez nagyon a tavalyi kottának tűnik, bízom benne, hogy jobban épül/nyílik majd a playbook.
undisputedly
peet_24
Sebii
Szerintem be fog valni es ugye nem ilyenkor kell sziporkazni, meg ismerkedik a jatekosokkal, a kezdok nem voltak eloszezonban, gyakorlatilag most limit teszteli a rostert.
Viszont, Lock es Darnold a nagy koordinatarendszerben ugyanott helyezkednek el stilusra es adottsagokra, szoval semmi nem indokolja, hogy ne hivja ugyanazokat a playeket.
Illetve ami meg nem tetszett, hogy mar megnyertuk a meccset amikor ellovi az egyik RZ "trukkjatekot" vagy talan sima tushpush volt?
Na mindegy, a szezon elso harmadaban csak barhogy, akarhogy gyozelmeket kell szerezni, a format eleg az utolso harmadra tartogatni.
23 órája
Még csak 2 meccs, de vicces ez a stat.Elso felido atlag pont:
3,5
Masodik felido atlag pont:
18,5
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 napja
Darnolddal 5 playt tudott hívni, nyilván úgy volt kitalálva a playbook hogy ő lesz. Emiatt én nem aggódok.-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat...szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja...nekem ez nagyon a tavalyi kottának tűnik, bízom benne, hogy jobban épül/nyílik majd a playbook.
undisputedly
peet_24
1 napja
-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat...szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja...nekem ez nagyon a tavalyi kottának tűnik, bízom benne, hogy jobban épül/nyílik majd a playbook.
undisputedly
1 napja
Wilson futásait is öröm volt nézni a 2. félidőben.
1 napja
+ JSN, 3 TD, elit+ D#, elit
+ Love keves elismerest kap, de vannak egeszen zsenialis megmozdulasai a stabil jatekon tul is; sorozatban 3. meccse INT-tel, O a vedelem Kuppja.
+ Price neha villant, a fumbli ellenere, tetszett hogy egybol visszaadtuk neki a labdat
+ Lock lehozta ezt is, Top3 backup QB
-Shaheed, borzasztoan buta kezei vannak, mar majdnem DK szint
-Fleurry, a beigert TE jatekokbol semmit nem lattunk, a delrol hozott outside zone block-king semabol szintugy csak morzsakat; RZ O#-ban semmi szisztéma nincs csak az, hogy JSN megoldja; a 4. kiserletes turnover on downs helyett meg ezzel a vedelemmel tegyuk mar fel a 3 pontot a vezetesert
- elkapni tudo RB nincs a rosteren
5 napja
Jó hír viszont, hogy az 1. heti hiányzók közül Horton teljeskörű edzésen vett részt, Emmanwori pedig limitáltan.
5 napja
Nem hiszem, hogy IR-re teszik.Mit nyernek vele? 1 helyet a rosteren. Annyi értelme lenne, hogy valamilyen S/CB erősítést lehetne hozni, de akkor inkább Okada-t lenne értelme IR-re tenni. Új Qb-t nem tesznek rosterre, majd akkor, ha Lock/Milroe lesérül (és akkor sem Darnoldot teszik IR-re).
Ha gyorsan gyógyulna (medencecsont nem érintett, amennyire értem a seggét húzta meg), akkor nem kell kivárni az IR-t, ha meg lassan, akkor is ezzel a lebegtetéssel az ellenfélnek 2 irányítóból kell készülnie egy olyan rendszerben, amit még nem igazán ismernek.
Szóval 1 helyet buknak minden héten, de cserébe az ellenfél dolgát nehezítik és nem zárják le a visszatérés lehetőségét. (szerintem ezért nincs timeline, ezért mondják, hogy könnyű, de speciális sérülés...lebegtetnek, bizonytalanítanak)
6 napja
Fk-n írták, hogy 4-6 hét.Darnold IR-ra kerul. 😐Légyszi ellenőrizd a forrást mielőtt riogatsz itt minket. 😊 Nincs semmilyen hivatalos info még, mai edzés után lesz MacDonaldnak sajtótájékoztatója.
funkyparduc
Sebii
Az kb IR.
6 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐Légyszi ellenőrizd a forrást mielőtt riogatsz itt minket. 😊 Nincs semmilyen hivatalos info még, mai edzés után lesz MacDonaldnak sajtótájékoztatója.
funkyparduc
6 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐A csapat honlapján nincs IR-re téve.
funkyparduc
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
6 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐Tényleg? Én azt olvastam, hogy a timeline teljesen kérdéses. Te hol találtad?
funkyparduc
6 napja
Darnold IR-ra kerul. 😐
7 napja
Szerintem se lesz gond, a vedelmunk lefogja dominalni a meccset foleg ha Emma is visszater. Locknak azert van tapasztalata mar, nem fog belemenni hulyesegekbe.
8 napja
Majd frusztráltak lesznek amikor a védelem nem enged pontokat nekik,és akkor kihasználjuk ,és beverünk 3TD ,meg 2 FG ! 😀
8 napja
Azert az Arizona meccs is huzos lehet latva a tegnapi teljesitmenyuket. Remeljuk Lockot segiti hogy tud az elso csapattal edzeni.
10 napja
Közben olyan hírek vannak, hogy Darnoldot nem kell IR-re rakni, ez azt jelenti hogy várhatóan a 6. forduló előtt vissza fog térni! Az Arizona, Washington kettőst szerintem Lock vezérletével is meg kell vernünk és remélhetőleg utána már számíthatunk Sam-re.
11 napja
Darnold elvileg kèt hèt off, most pont jól jön a hosszabb hèt így talán csak a Cards ellen nem lesz.
12 napja
N Prichet nem volt annyira vészes ahogy várták sokan.
12 napja
Gratula a győzelemhez. Így kell hozzáállni egy meccshez, amikor látszólag minden (szabálytalanságok, Darnold) ellenetek van és van tartásotok meccsben maradni és lemenni kaparni és kaparni. Mi meg....
12 napja
Nagyon sok missed tackle - nagyon sok szabálytalanság. Tavaly az első 49-ers meccs is ilyen volt (pl az O# zászlókkal). Bízzunk rozsdában, formaidőzítésben, fújjunk egyet és nézzük meg mi lesz Sammel. Meglátjuk mit mutatnak a pályán, de jövő héten Arizona, nagyképű lenne, de lehet, hogy pihentetés is belefér.Amúgy érdekes teszt volt, hogy Darnold megítélése továbbra is vegyes, de amikor bicegett lefele, azért csak az volt az általános hangulat, hogy ne dőljön ki, mert az nagy baj 😀
Nyilván nem 60+-ról kellett rugdosni, de Myers eddig 2/2+1/1
Szerkesztette: peet_24