Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Sherman megkapta a büntijét 7875 USD UC az indok.Kicsit túlzásnak érzem, hiszen a Seahox felelőtlen hátsó körös sztárnevelési stratégiájának köszönhetően annyira nem keres jól 😀 😀 😀
több mint 12 éve
bleacherreport.com/articles/1935793-richard-sherman-fined-7875-for-taunting-michael-crabtree-in-nfc-title-game?lol mi, Crabtreenek miért? dögljön meg a szomszéd tehene is? nem értelek.
remélem Crabtree is kap legalább egy 5-öst, még ha aprópénz is nekik.
Mr. Lights Out-tal meg egyetértek.MarioAna
több mint 12 éve
itt mindenki járókerettel közlekedik már 😛peteyTudod petey, aki seahawks fan az vagy veterán vagy idióta. 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
bleacherreport.com/articles/1935793-richard-sherman-fined-7875-for-taunting-michael-crabtree-in-nfc-title-game?remélem Crabtree is kap legalább egy 5-öst, még ha aprópénz is nekik.
Mr. Lights Out-tal meg egyetértek.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
és nekem is. tinédzser korom egyik hőse 😀@Duff ez neked!Tudom, tudom! :cool: :cool:Duff
www.nfl.com/superbowl/story/0ap2000000316386/article/duff-mckagan-the-12th-man-rock-star
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
@Duff ez neked!Tudom, tudom! :cool: :cool:
www.nfl.com/superbowl/story/0ap2000000316386/article/duff-mckagan-the-12th-man-rock-star
undisputedly
több mint 12 éve
@Duff ez neked!WINNER!!!Óriási. A zenés fricskáik mindig ülnek 😀
Medvepapa
több mint 12 éve
WINNER!!!Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Bocs ha erős volt,viccnek szántam.Tiszta szívből bízok benne, hogy így van...Gyurma PappaPont, hogy nem komoly...MedvepapaHeheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Ez kétségtelen.A számok azért még mellettem vannak 😊rantotthusHa már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.rantotthusEgyszer már volt vesztes csapatból is Superbowl MVP. 😀😀 Chuck Howley, a Cowboys LBje, a az V. Superbowlon.iktriad
több mint 12 éve
A számok azért még mellettem vannak 😊Ha már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.rantotthusEgyszer már volt vesztes csapatból is Superbowl MVP. 😀😀 Chuck Howley, a Cowboys LBje, a az V. Superbowlon.iktriad
több mint 12 éve
Ha már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.rantotthusEgyszer már volt vesztes csapatból is Superbowl MVP. 😀😀 Chuck Howley, a Cowboys LBje, a az V. Superbowlon.
több mint 12 éve
Ha már tőlünk kerül ki az MVP, akkor a személye már nem is feltétlenül fontos a számomra, mert az már azt jelenti, hogy megvan a gyűrű.
több mint 12 éve
Tiszta szívből bízok benne, hogy így van...Pont, hogy nem komoly...MedvepapaHeheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...Gyurma Pappa

több mint 12 éve
Pont, hogy nem komoly...Heheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...Gyurma Pappa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Heheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀StopytAz komoly...

több mint 12 éve
Heheh 😀. Okulhatnánk a Saints taktikájából és rámehetnénk mi is a sérülésekre. Nyakra ejtjük egy párszor Manninget aztán nyertünk is. Persze könnyebb lenne ha megpróbálna futni 😀Sokkal fontosabb kérdés: hagyjuk-e futni Peyton Manning-et?12Csak hátrafelé 😀😀BigBaltazar
több mint 12 éve
Sokkal fontosabb kérdés: hagyjuk-e futni Peyton Manning-et?12Csak hátrafelé 😀😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Sokkal fontosabb kérdés: hagyjuk-e futni Peyton Manning-et?
több mint 12 éve
Ki lehet az MVP ha a Seahawks nyer?insidehandoff.com/2014/01/23/we-may-see-something-next-sunday-that-we-have-only-seen-twice-in-the-last-fifteen-years/

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
A Seahawks már olyan király csapatnak számít, hogy a legnagyobb khm felnőtt filmes sztárok is Seattle mezben készítenek selfieket magukról. 😀😀
![]()
Mondjuk Tori Black helyi(Washington állambeli) lány, már szezon közben is rakosgatott ki képeket magáról Seahawkos cuccban a twitterre..iktriad
több mint 12 éve
minden csapatnak van már HC-a, így nem viszik el Bevellt és/vagy Quinnt.
több mint 12 éve
Értem én, tehát utána ment a játék, hogy elmentem.... 😀 De hát nem tudtam, hogy empty elit védőfalember, mint rookie, nekem ez sok volt elsőre. De amíg ott voltam, az egyetlen sikeres catch az enyém volt! 😛 Következőre is mindenképp menni akarok! És akkor már full time! Sőt pálinkám is lesz! 😀de am focin, amiután elmentél beindult a daráló... lassan indult a dolog, de nagyon bepörgött, kár h el kellett menned... így nem tudtad érzékelni az igazi jó részét, csak a balfaszkodást...SeaSzilaHawkPapi... már megint elszívtad a béke pipát? 😀😀SeaSzilaHawkJah, cseresznyés! xDMedvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"