Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Meggybor api, meggybor! 😀Lekvár a családnak, vagy pálinka a haveroknak... és a családnak?BigBaltazarÉn meggyet szedek. 😀MedvepapaÉn most szedegetem elő a felvett meccseket. Pats, Frisco, Cardinals, Bears, na és persze az űberelhetetlen Packers elleni rangadó az év TD-jével!garrett27sajna én már a mi meccseinken végig mentem... most már randomozok a ligában... 😀SeaSzilaHawk
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Lekvár a családnak, vagy pálinka a haveroknak... és a családnak?Én meggyet szedek. 😀MedvepapaÉn most szedegetem elő a felvett meccseket. Pats, Frisco, Cardinals, Bears, na és persze az űberelhetetlen Packers elleni rangadó az év TD-jével!garrett27sajna én már a mi meccseinken végig mentem... most már randomozok a ligában... 😀SeaSzilaHawk
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Én meggyet szedek. 😀Én most szedegetem elő a felvett meccseket. Pats, Frisco, Cardinals, Bears, na és persze az űberelhetetlen Packers elleni rangadó az év TD-jével!garrett27sajna én már a mi meccseinken végig mentem... most már randomozok a ligában... 😀SeaSzilaHawk
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Én most szedegetem elő a felvett meccseket. Pats, Frisco, Cardinals, Bears, na és persze az űberelhetetlen Packers elleni rangadó az év TD-jével!garrett27sajna én már a mi meccseinken végig mentem... most már randomozok a ligában... 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Én most szedegetem elő a felvett meccseket. Pats, Frisco, Cardinals, Bears, na és persze az űberelhetetlen Packers elleni rangadó az év TD-jével!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Megpusztulok már meccs nélkül, nem tudom ti, hogy vagytok vele.
@KJuraszik
több mint 11 éve
Offseason, avagy: Sea Gals - este dugunk, ha más nem, nővel! 😀 😂Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hát srácok, bekönnyeztem... milyen szép is volt, a Saints ellen mennyit idegeskedtem és mennyit ugráltam... feledhetetlen 😀mindenkienk ajánlom h lesse meg a Rain city redemption című videósorozatot, ahol a holmgrem óta eltelt időszak van feldolgozva. elég jó az első rész!Ez tényleg kurva jò, nagyon szép munka. Nagyon vàrom a köv. részeket. Ez a videò megint eszembe juttatta, h kalapot emeljek PC/JS és Allen elõtt. 😊Medvepapa
még mindig kiráz a hideg ezektől a kockáktól a végén 😊a.kacsa
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
mindenkienk ajánlom h lesse meg a Rain city redemption című videósorozatot, ahol a holmgrem óta eltelt időszak van feldolgozva. elég jó az első rész!Ez tényleg kurva jò, nagyon szép munka. Nagyon vàrom a köv. részeket. Ez a videò megint eszembe juttatta, h kalapot emeljek PC/JS és Allen elõtt. 😊
még mindig kiráz a hideg ezektől a kockáktól a végén 😊a.kacsa
több mint 11 éve
Na igen, semmikeppen se lehet kijelenteni, hogy mi vagyunk "A" legjobbak. Mar csak azert sem, mert senki ellen sem lattuk egyutt ezt a teamet. Statisztikara meg lehet hivatkozni, de ahanyszor a szamok felrevezettek minket, annyiszor legyen otosom a lotton...! Ugyan akkor azt hiszem, hogy a csapat fejlesztese jo iranyba halad, szoval elkepzelheto, hogy egyszer csak raszolgalunk elesben is erre a titulusra. Legyen igy. 😊Cikk ajanlo: NFL's best defense? Seattle Seahawks, Houston Texans in mixJó kérdés. Statisztikákban a Steelers is ott van, a Rams tényleg kezd összeállni elitté védelem oldalon, aztán persze ott a Texans, de az én szememben ők valahogy nem elit, talán rányomja a bélyegét a képre a csapat chokersége.49ers is ugye az elithez tartozik.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000213469/article/nfls-best-defense-texans-seahawks-are-in-the-conversationendorphyn
Ilyen időtájt nem lehet megmondani ki a legjobb. Majd a 14. hét környékén elválik. A lényeg,hogy eddig is elit , ugyanakkor némely szegmensben gyenge (3rd down) egységünk fejlődött vélhetően, de nem a miénk a tudás forrása, szóval a "legjobb védelem" cím szerintem nem bérelhető ki, ugyanakkor remélem,hogy az új DC munkássága sem okoz csalódást. Elvégre idén előzör meg lesz a teljes játékosanyag. Rush,Runstop,DB sor, LB sor...undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
mindenkienk ajánlom h lesse meg a Rain city redemption című videósorozatot, ahol a holmgrem óta eltelt időszak van feldolgozva. elég jó az első rész!még mindig kiráz a hideg ezektől a kockáktól a végén 😊
több mint 11 éve
Pompàs hír: Schneiderrel 2016-ig hosszabbított a csapat! Sööör! 😊MedvepapaEz tényleg jó hír! Amúgy őszintén megmondom, valamiért azt hittem,hogy hosszabbítás nélkül is kb 2016-ig él a szerződése...
Cikk ajanlo: NFL's best defense? Seattle Seahawks, Houston Texans in mixJó kérdés. Statisztikákban a Steelers is ott van, a Rams tényleg kezd összeállni elitté védelem oldalon, aztán persze ott a Texans, de az én szememben ők valahogy nem elit, talán rányomja a bélyegét a képre a csapat chokersége.49ers is ugye az elithez tartozik.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000213469/article/nfls-best-defense-texans-seahawks-are-in-the-conversationendorphyn
Ilyen időtájt nem lehet megmondani ki a legjobb. Majd a 14. hét környékén elválik. A lényeg,hogy eddig is elit , ugyanakkor némely szegmensben gyenge (3rd down) egységünk fejlődött vélhetően, de nem a miénk a tudás forrása, szóval a "legjobb védelem" cím szerintem nem bérelhető ki, ugyanakkor remélem,hogy az új DC munkássága sem okoz csalódást. Elvégre idén előzör meg lesz a teljes játékosanyag. Rush,Runstop,DB sor, LB sor...
több mint 11 éve
Pompàs hír: Schneiderrel 2016-ig hosszabbított a csapat! Sööör! 😊
több mint 11 éve
Cikk ajanlo: NFL's best defense? Seattle Seahawks, Houston Texans in mix-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
visszaigazolt T-Jack, csak szólok, hogy le fogja alázni Wilsont a TC-ben...😛sapkaNe fenyegess! 😊
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
visszaigazolt T-Jack, csak szólok, hogy le fogja alázni Wilsont a TC-ben...😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Lehet, de mielőtt a Broncos beszól a Raidersnek, azért előtte meg is verik őket 😀49ers lassan szinte biztosan elviszi a csoport által leginkább ellenszenvesnek tartott csapat díját.toppants egyet mérgesen 😀 mellesleg a Rams-49ers egy olyan rivalry mint a Broncos-Raiders. szóval a nagyoknak lehet. 😀
Miután Habzó szájú Jim újfent szájára vett minket, és a PED ügyet, most a játékosai nem bírnak magukkal, és a Rams lett a célpont: www.nfl.com/news/story/0ap1000000211838/article/chris-long-528-days-since-49ers-beat-st-louis-rams
Chris Long stílusosan válaszolt: Már 528 napja nem vertetek meg minket 😀undisputedly
gondolom Browner meg Sherman is az atomfizikában tett nyilatkozataik miatt olyan népszerűek 😂
offseason.
meg amit Papa mond.petey
több mint 11 éve
49ers lassan szinte biztosan elviszi a csoport által leginkább ellenszenvesnek tartott csapat díját.toppants egyet mérgesen 😀 mellesleg a Rams-49ers egy olyan rivalry mint a Broncos-Raiders. szóval a nagyoknak lehet. 😀
Miután Habzó szájú Jim újfent szájára vett minket, és a PED ügyet, most a játékosai nem bírnak magukkal, és a Rams lett a célpont: www.nfl.com/news/story/0ap1000000211838/article/chris-long-528-days-since-49ers-beat-st-louis-rams
Chris Long stílusosan válaszolt: Már 528 napja nem vertetek meg minket 😀undisputedly
gondolom Browner meg Sherman is az atomfizikában tett nyilatkozataik miatt olyan népszerűek 😂
offseason.
meg amit Papa mond.
több mint 11 éve
Majd a pályán a fiúk eldöntik... 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
49ers lassan szinte biztosan elviszi a csoport által leginkább ellenszenvesnek tartott csapat díját.gyökér ez az ember...
több mint 11 éve
49ers lassan szinte biztosan elviszi a csoport által leginkább ellenszenvesnek tartott csapat díját.Miután Habzó szájú Jim újfent szájára vett minket, és a PED ügyet, most a játékosai nem bírnak magukkal, és a Rams lett a célpont:
Chris Long stílusosan válaszolt: Már 528 napja nem vertetek meg minket 😀
több mint 11 éve
Stimmt. Ahogy az öltözői jelenléte is.Várható volt, miután kitette a Bills.Former Bills QB Tarvaris Jackson expected to sign a one-year deal with Seattle, where he once was Seahawks' captain.Adam SchefterMarioAna
Backupnak több mint jó 😊undisputedly
több mint 11 éve
Várható volt, miután kitette a Bills.Former Bills QB Tarvaris Jackson expected to sign a one-year deal with Seattle, where he once was Seahawks' captain.Adam SchefterMarioAna
Backupnak több mint jó 😊
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Former Bills QB Tarvaris Jackson expected to sign a one-year deal with Seattle, where he once was Seahawks' captain.Adam Schefter
Burrow > Luck valaha is