Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Jamal Taylornak örülünk?
feki
Megnézzük. Corneréknél nincs magasan a léc. 😀

Kamnek szeretettel:
 www.youtube.com/watch?v=IMghEJ8hLYE
Nehéz lesz pótolni...
akdestroyer
Az biztos sajnos... A leggyengébbek ott vagyunk ez Ansah érkezésével már tuti. Nem baj.
Jövőre CB DT DE kell csak... Ha csak nem lesz valaki bust akinél most megoldottnak látjuk a dolgokat...
LB ből pl szerintem elég jol állunk...
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Nate Orchardot kivágtuk, Ansahnak kellett a hely.
Szurkoltam neki, hogy nálunk legyen belőle valami...

Marcus Martinrol, Nick Belore-rol és Al Woods- rol valaki valamit? Woods nem tünik nagy spílernek a statok alapján...

Szerkesztette: feki
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Jamal Taylornak örülünk?
feki
Megnézzük. Corneréknél nincs magasan a léc. 😀

Kamnek szeretettel:
 www.youtube.com/watch?v=IMghEJ8hLYE
Nehéz lesz pótolni...

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 011 — Keep pounding
WR:
Lockett, Metcalf, Jennings, Moore, Jaron Brown, Ursua (vagy Reynolds) menne rosterre. Darboh, Jazz Ferguson, Turner, Caleb Scott és Terry Wright nem esélyes.

2 WRes felállás: Metcalf - Lockett
3 WRes felállás: LWR: Metcalf (Brown) - SWR: Jennings (Ursua) - RWR: Lockett (Moore); vagy ha Lockett van slotban: LWR: Metcalf - SWR: Lockett (Jennings, Ursua) - RWR: Moore vag Brown

Rohadtul fog hiányozni Baldwin a 3.downoknál, nagyon sokszor hozta ki a szarból a csapatot. Lockett tavaly szintet lépett, idén kell még egyet, szerintem képes rá.
Metcalfon is sok fog múlni, ha tényleg csak 1-2 routeos csávó lesz, akkor nagyon fog kelleni Jennings, hogy kezdő szintet tudjon hozni belül.

Chancellornál meg nem tudom lesz e valaha nagyobb kedvencem, az a csávó a pályán és pályán kívűl is a legnagyobb.
braxa88
Jennings jobb lesz, mint Metcalf 😉

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
WR:
Lockett, Metcalf, Jennings, Moore, Jaron Brown, Ursua (vagy Reynolds) menne rosterre. Darboh, Jazz Ferguson, Turner, Caleb Scott és Terry Wright nem esélyes.

2 WRes felállás: Metcalf - Lockett
3 WRes felállás: LWR: Metcalf (Brown) - SWR: Jennings (Ursua) - RWR: Lockett (Moore); vagy ha Lockett van slotban: LWR: Metcalf - SWR: Lockett (Jennings, Ursua) - RWR: Moore vag Brown

Rohadtul fog hiányozni Baldwin a 3.downoknál, nagyon sokszor hozta ki a szarból a csapatot. Lockett tavaly szintet lépett, idén kell még egyet, szerintem képes rá.
Metcalfon is sok fog múlni, ha tényleg csak 1-2 routeos csávó lesz, akkor nagyon fog kelleni Jennings, hogy kezdő szintet tudjon hozni belül.

Chancellornál meg nem tudom lesz e valaha nagyobb kedvencem, az a csávó a pályán és pályán kívűl is a legnagyobb.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 271 — Whoops, looks like something went wrong.
😕 😥

twitter.com/Seahawks/status/1126581756138639360?s=09
braxa88
hát ez nagyon szomorú így estére 😕 Kam nyilvánvaló volt de Baldwin engem meglepett, tudom hogy írták a visszavonulás esélyét de én bíztam benne hogy azért megőrizzük és felépül..
12th member
Szomoru, de nezd a jo oldalat, meg epp a draft elott, vagy a drafton derult ki, hogy gebasz van vele, igy papiron tudott huzni a Seahawks egy elso szamu elkapot. Ha mondjuk most derult volna ki, netan junius-julius kornyeken, azert kurva nagy szarban lenne a csapat.

több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
😕 😥

braxa88
hát ez nagyon szomorú így estére 😕 Kam nyilvánvaló volt de Baldwin engem meglepett, tudom hogy írták a visszavonulás esélyét de én bíztam benne hogy azért megőrizzük és felépül..
több mint 6 éve
😕 😥

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Marmint milyen szemmel nezve? Poona 5. helyen volt minden NFL jatekost tekintve a runstopban. Reed meg hasonlo helyen vegezhetett belso passrushban.

Egyenkent nezve ez ilyen top 10 kellene legyen. Mondjuk azt nem tudom, hogy "duo" szinten hogyan lehetne ezt merni, de en azert ennel bizakodobb vagyok. Konkretan a remek belso falmunka miatt varok jo telejsitmenyt az endektol.

Naz atment 5techbe szerintem, ha ott nem ragad meg most eloszezonban, akkor szerintem neki annyi.

Keves esély van ra, hogy bejon, de en azt varom, hogy Poona jovore egesz szezont tekintve elit lesz DT-ben, mig DK oRoY "finalist" 😀
undisputedly
Olyan szemmel, hogy a minimum ligaközép, az én értelmezésemben egy minimum top15-ös egységet jelent (de annál inkább jobbat).
Na most, az így definiált a halmazba, a top10 nálam beletartozik.
Nálad nem? 😀
Flém off.

A DK ORoY címre nagy összegben nem fogadnék, de egy olyan bold-om azért van, hogy ő lesz a PFF által legjobbra értékelt WR a classban. Azaz a legjobb, számokban.
akdestroyer
Eleg pesszimista vagy.
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Jamal Taylornak örülünk?
több mint 6 éve
Marmint milyen szemmel nezve? Poona 5. helyen volt minden NFL jatekost tekintve a runstopban. Reed meg hasonlo helyen vegezhetett belso passrushban.

Egyenkent nezve ez ilyen top 10 kellene legyen. Mondjuk azt nem tudom, hogy "duo" szinten hogyan lehetne ezt merni, de en azert ennel bizakodobb vagyok. Konkretan a remek belso falmunka miatt varok jo telejsitmenyt az endektol.

Naz atment 5techbe szerintem, ha ott nem ragad meg most eloszezonban, akkor szerintem neki annyi.

Keves esély van ra, hogy bejon, de en azt varom, hogy Poona jovore egesz szezont tekintve elit lesz DT-ben, mig DK oRoY "finalist" 😀
undisputedly
Olyan szemmel, hogy a minimum ligaközép, az én értelmezésemben egy minimum top15-ös egységet jelent (de annál inkább jobbat).
Na most, az így definiált a halmazba, a top10 nálam beletartozik.
Nálad nem? 😀
Flém off.

A DK ORoY címre nagy összegben nem fogadnék, de egy olyan bold-om azért van, hogy ő lesz a PFF által legjobbra értékelt WR a classban. Azaz a legjobb, számokban.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Amilyen elbaszott anomáliák vannak néha a csapatunk környékén, simán látom azt, hogy Ansah az összes snapen fent lesz a szezonban.
(Vagy a legelső TNFen lesérül a fél védelemmel együtt, ezt nyitva hagyom 😀)

Ebben az esetben a Reed-Ford páros belül nekem min ligaközép szint, és rendben van, Ansah ok, Collier meg majd kiderül. Nazair Jonest is megérkezhetne...

(Azért jövőre min 2 DL picket várok megint, és ha lehet ne reach legyen, köszi.)
akdestroyer

Egyenkent nezve ez ily top 10 kellene legyen. Mondjuk azt nem tudom, hogy "duo" szinten hogyan lehetne ezt merni, de en azert ennel bizakodobb vagyok. Konkretan a remek belso falmunka miatt varok jo telejsitmenyt az endektol.

Keves esly van ra, hogy bejon, de en azt varom, hogy Poona jovore egesz szezont tekintve elit lesz DT-ben, mig DK oRoY "finalist" 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Amilyen elbaszott anomáliák vannak néha a csapatunk környékén, simán látom azt, hogy Ansah az összes snapen fent lesz a szezonban.
(Vagy a legelső TNFen lesérül a fél védelemmel együtt, ezt nyitva hagyom 😀)

Ebben az esetben a Reed-Ford páros belül nekem min ligaközép szint, és rendben van, Ansah ok, Collier meg majd kiderül. Nazair Jonest is megérkezhetne...

(Azért jövőre min 2 DL picket várok megint, és ha lehet ne reach legyen, köszi.)

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 987 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó, oké én vagyok helikopter mert hirtelen Dee Fordra gondoltam, de ő egy házzal arréb van. Bocs 😊
több mint 6 éve
Ford mióta játszik középen? Vagy én maradtam le valamiről?
dande
Poona Ford, tavalyi UDFA, aki úgy decemberre került be komolyabban a rotációba. Közel elit ratinget kapott tavaly a PFFtől, frisco ellen asszem 3 TFL-a volt. Idén a kezdőcsapat környékén lesz, jelenleg ő kezdő DT Jarran Reed mellett.
több mint 6 éve
dande
Poona Ford, DT (amiota a ligaba kerult) Itt olvashatsz rola kicsit tobbet:
 www.dailyherald.com/article/20181228/sports/312289898

A PFF-nel pedig a tavalyi ev legjobbra ertekelt ujonc vedoje lett:
 twitter.com/PFF_Seahawks/status/1085308578636812289

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 987 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 094
Base:
Jefferson, Ford, Reed, Collier
Kendricks, Wagner, Wright
Griffin, McDougald, Blair, Flowers

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones), Reed, Green (Jackson, Orchard)
Wagner, Wright
Griffin, Amadi, McDougald, Blair, Flowers

Azért egy Ansah elférne, mert a 3.down rush DL karcsú
braxa88
Base:
Ansah, Ford, Reed, Collier/Jefferson

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones, Jefferson), Reed, Ansah (Green, Jackson, Orchard?, Mingo?, Quem?)

még egy NT-t kell, mondjuk Danny Shelton, mert a DT sor vékony. De amúgy ez a DL már reménykeltőbb, ha Ansah egészséges, és ha emellé Martin és Green is szépen fejlődik, és Poona hozza azt amit tavaly mikor bekerült a csapatba, akkor bőven elégedettek lehetünk a védőfallal.
braxa88
Vagyis ha mind a négy ember jól teljesít, akkor működik a DL? 😊 Általában így szokott lenni
több mint 6 éve
Base:
Jefferson, Ford, Reed, Collier
Kendricks, Wagner, Wright
Griffin, McDougald, Blair, Flowers

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones), Reed, Green (Jackson, Orchard)
Wagner, Wright
Griffin, Amadi, McDougald, Blair, Flowers

Azért egy Ansah elférne, mert a 3.down rush DL karcsú
braxa88
Base:
Ansah, Ford, Reed, Collier/Jefferson

Nickel:
Martin (Marsh), Collier (Jones, Jefferson), Reed, Ansah (Green, Jackson, Orchard?, Mingo?, Quem?)

még egy NT-t kell, mondjuk Danny Shelton, mert a DT sor vékony. De amúgy ez a DL már reménykeltőbb, ha Ansah egészséges, és ha emellé Martin és Green is szépen fejlődik, és Poona hozza azt amit tavaly mikor bekerült a csapatba, akkor bőven elégedettek lehetünk a védőfallal.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 807 — Chiefs GM
Ez a Star FA DE ugyanaz az Ansah, akinek masfel normális szezonja volt eddig, viszont egyre sérülékenyebb? 😊 Mókás, hogy amikor kezd kiürülni a bogrács, már a mocsing is szinhus lesz hirtelen 😊
somoskovig
sérülékeny ki nem tudja, de Clark hiányában kell edge rusher, aki ért is hozzá. Ha 90-100%os lesz a mondjuk 12-13 meccsen, akkor óriási erősítés.
mert ő ennyire mócsing:
"Ziggy Ansah ranked in the top 10 in total pressures among edge defenders in the two seasons that he played all 16 games.
2014: 64 pressures (8th)
2015: 66 pressures (10th)" (PFF)
('17ben 2, '16ban 3 meccset hagyott ki, '18ban ugye sokat, de az orvosok azt mondták szeptemberre már jó lehet)
"Ziggy Ansah recorded 20 total pressures (4 sacks, 3 hits, 13 hurries) on just 101 pass-rush snaps last season, which ranks him first in pass-rush productivity among edge defenders (min. 100 pass-rush snaps)." (PFF)

1éves prove-it szerződés.
braxa88
Nem a képességeit és a hasznosságát vitatom, csak a tituluson röhögtem, a star FA-k azért többnyire nem a draft után írnak alá egy éves prove it szerződéseket.

több mint 6 éve
Ez a Star FA DE ugyanaz az Ansah, akinek masfel normális szezonja volt eddig, viszont egyre sérülékenyebb? 😊 Mókás, hogy amikor kezd kiürülni a bogrács, már a mocsing is szinhus lesz hirtelen 😊
somoskovig
sérülékeny ki nem tudja, de Clark hiányában kell edge rusher, aki ért is hozzá. Ha 90-100%os lesz a mondjuk 12-13 meccsen, akkor óriási erősítés.
mert ő ennyire mócsing:
"Ziggy Ansah ranked in the top 10 in total pressures among edge defenders in the two seasons that he played all 16 games.
2014: 64 pressures (8th)
2015: 66 pressures (10th)" (PFF)
('17ben 2, '16ban 3 meccset hagyott ki, '18ban ugye sokat, de az orvosok azt mondták szeptemberre már jó lehet)
"Ziggy Ansah recorded 20 total pressures (4 sacks, 3 hits, 13 hurries) on just 101 pass-rush snaps last season, which ranks him first in pass-rush productivity among edge defenders (min. 100 pass-rush snaps)." (PFF)

1éves prove-it szerződés.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
 twitter.com/RapSheet/status/1126315923068137472
Matthew99
Mindkét meccsen jó lesz amikor játszik.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
 twitter.com/RapSheet/status/1126315923068137472

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/623939109_2787976574870115_322761504397625891_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=u2LYPHI86HcQ7kNvwHXG9Sv&_nc_oc=AdmSL8rQXPqZMM78TEEJcW99tmS_NgNZwFS2Pib-Kf2wyK1pOACuZeDKhgGVnujV-qw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=sL0IXy8eT1rHcRtru9AXpQ&oh=00_AftMx7yVF24aKTRB0Ug8F_hK8gnFbJ98xQlQikZ9xPmfrg&oe=6989AFF7
Johnny Silva on Instagram: "Who’s excited to see DK run over defenders next season? I know I am! - Tag @dk_metcalf14 - ➡️ Swipe to see the jersey swap. . . . . . #nfl #nflart #sportsdesign #sports #football #poster #art #photoshop #graphicdesign #artgallery #digitalart #photomanipulation #posteredsports #nflcombine #nflnews #Seahawks #SeattleSeahawks #SeahawksNation #Seahawksforlife #seahawksfan #dkmetcalf #12thman #GoHawks"
467 likes, 19 comments - designedbyjohnny on May 8, 2019: "Who’s excited to see DK run over defenders next season? I know I am! - Tag @dk_metcalf14 - ➡️ Swipe to see the jersey swap. . . . . . #nfl #nflart #sportsdesign #sports #football #poster #art #photoshop #graphicdesign #artgallery #digitalart #photomanipulation #posteredsports #nflcombine #nflnews #Seahawks #SeattleSeahawks #SeahawksNation #Seahawksforlife #seahawksfan #dkmetcalf #12thman #GoHawks".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 807 — Chiefs GM