Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Amúgy tök érdekes látni, ahogy épül a 10-12'es replika Seahawks.

Tavaly volt az első év, amikor először éreztem ezt, először O#-ben. Előtte is futottunk orrba-szájba, de abban az évben lett hozzá igazi fazonunk is, pl rendes playbook, rendes run-block.
Azért ne feledjük, a csúcson is atomszar falunk volt, Unger 2 oldalán olyan sexy nevekkel mint Sweezy, Giacomini meg Carpenter. (Okungot most hagyjuk, ő vagy IR-en volt, vagy offsideon.)

De run blockban top10-es volt az egység.
Ez egy jó Iupatival idén is összejöhet, csak Baldwin sérülésével mondjuk az is nagyon kéne mellé hogy egyik draftolt WR se legyen szuperbust.

És a védelem. Ami tavaly néha azért mutatott valamit az aranykorból, csak hát kurvavékony volt az a passrush, meg az a secondary.
Idén meg, á hagyjuk.
Szóval már tavaly is láttam a 10-12-es def pislákolását (egy-egy negyedig), de még nem jött át igazán az az érzés.
Na ez most a draft után volt meg először.

Az hogy mennyire céltudatosan húztuk az embereket.
Nem úgy mint eddig, randomra, meg pánikból (pl. Lynch sérülése után 3 RB, Thomas sérülése után 3 S), hanem úgy igazán faszául.
Kőkemény, fizikális, fullkontakt embereket.
Ha nem lesz gigabustolás, akkor egy nagyon fizikális és nagyon gyors védelmünk lehet, ami igazán passzol a mi stílusunkhoz.

A 2 LB nagy rangel bír, gyors, és kiemelkedő coverage-ben. Ez manapság a trendi, és amúgy a leghatékonyabb is. Wagnerrel meg KJ-vel baszó lesz.
A DE meg a S pickünk is kiemelkedően aggresszív és nagyot ütő prospectként volt számontartva, ami nagyon jól jön amúgy, hogy senki se akarjon velünk játszani.

Szóval nem BPA emberek jöttek a posztokon, (úgy overall), ezért nekem nagyon nem tetszett a draft, de brutál fizikálisak leszünk, szóval ha a pickek így egyesével nem is, de maga a nagy egész, a koncepció, az nagyon bejön és már nagyon kiváncsi vagyok hogy mit főzünk ki ebből!
In Pete we trust!

Ui: Az meg, hogy ki fog irányítót siettetni, az legyen Carroll gondja. 😀

Jövőre lesz pick, majd húzunk 8-at DL-be azt kész. Úgy se idén van win-now.
Jövőre viszont már elvárásokkal fogok leülni!

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Ha volt már, akkor bocsi...nagyon bírom az ilyen videókat:
 twitter.com/nflfilms/status/1123648709135179776?s=21
Klaci79
Amúgy ilyenkor az összes játékosnak bekészítik mind a 32 csapat sapkáját?
krankovics
Kizárt... gondolom csak olyan csapatok jönnek szóba ilyenkor, aki valami érdeklődést mutatott. Nyilván ezt a játékosok ügynökei pontosan tudják. Gondolom vagy volt D.K. Seattle-ben, vagy az Ole Miss-en beszéltek vele, esetleg a combine-on. De pl a Steelers-nél nem volt szó róla...ilyen sapka biztosan nem volt a közelben.
Klaci79
Mondjuk tavaly például a Lions úgy draftolta Ragnow-t, hogy semmi konkrét érdeklődést nem mutatott felé. Ezt maga a játékos nyilatkozta.
Ezzel persze nem cáfolni akarom az állításod és nem is emlékszem, hogy volt e Lions sapka nála.

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
M Nálam a Suh igazolás adná magát, kb helyi gyerek (Oregon) és azért még mindig elit, meg rutinja van.
SONICS-SEAHAWKS
Nem az.
több mint 6 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Most így állunk:

QB - R.Wilson/P.Lynch/T.Christion/M.O'Connor
RB - C.Carson/R.Penny/C.Prosise/J.McKissic/T.Homer
FB - W.Dimel
WR1 - D.Baldwin/D.Moore/G.Jennings/J.Ursua/M.Turner/C.Scott/D.Hart-Johnson
WR2 - T.Lockett/J.Brown/D.Metcalf/A.Darboh/K.Reynolds/J.Ferguson/T.Wright
TE - E.Dickson/N.Vannett/W.Dissly/J.Hollister/T.Swoopes/J.Johnson/M.Deane
LT - D.Brown/J.Jones/J.Moore
LG - M.Iupati/J.Simmons/D.Knox
C - J.Britt/E.Pocic/J.Hunt/L.Falemaka
RG - D.Fluker/P.Haynes/J.Roos
RT - G.Ifedi/G.Fant/E.Nkasah

LE - Q.Jefferson/R.Green/B.Jackson/L.Tago
LDT - P.Ford/J.Meder/B.Mone/J.Faulk
RDT - J.Reed/N.Jones/D.Christmas/J.Tiuli
RE - L.Collier/J.Martin/C.Marsh/N.Orchard
SLB - B.Mingo/Sm.Griffin/B.Burr-Kirven/N.Dawkins
MLB - B.Wagner/C.Barton/A.Calitro/J.Currie
WLB - K.Wright/M.Kendricks/E.Ellerbee
CB1 - Sl.Griffin/A.King/K.Reed/J.Boykins/D.Davis
CB2 - T.Flowers/N.Thorpe/S.Thomas/D.Thomas
FS - T.Thompson/U.Amadi/S.Luani/J.Harvey
SS - B.McDougald/M.Blair/D.Hill/M.Evans

K - J.Myers
P - M.Dickson
LS - T.Ott

Megpróbáltam összeszedni a rosterünket UDFA igazolásokkal együtt, ami kiveri az ember szemét, szerintem a D-Line, ahova elférne egy edge rusher és egy DT is, továbbá még egy releváns cornerbacket is be kellene szerezni. Nálam a Suh igazolás adná magát, kb helyi gyerek (Oregon) és azért még mindig elit, meg rutinja van. A személyiségétől fázom kicsit, de jó hatással lehet rá a nálunk lévő légkör.
Edge rushert meg az egészséges Ziggyt szeretném.

Wagnert és Reedet meg kínáljuk már meg egy hosszútávú szerződéssel.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Klaci79
krankovics
Kizárt... gondolom csak olyan csapatok jönnek szóba ilyenkor, aki valami érdeklődést mutatott. Nyilván ezt a játékosok ügynökei pontosan tudják. Gondolom vagy volt D.K. Seattle-ben, vagy az Ole Miss-en beszéltek vele, esetleg a combine-on. De pl a Steelers-nél nem volt szó róla...ilyen sapka biztosan nem volt a közelben.
Klaci79
Combineon, póló nélkül
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
Klaci79
krankovics
több mint 6 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Klaci79

http://seahawks.hu
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
több mint 6 éve
Az majd kiderül 😊

Legyen mondjuk négy route – ellenünk a döntőben Chris Matthewsnak sem kellett túl sokat megfutnia ahhoz, hogy 109-et hozzon, pedig az a secondary nem volt azért ergya (Revis, Browner, Butler, Ryan, igen, Arringtonra kellett állítani, és nézni, ahogyan hozza a játékokat, nem félek attól, hogy itt ne tudnátok ugyanúgy okosan használni)

youtu.be/Y9EAnLHj2v4?t=221
Wyatt
Rice ota nem volt ertelmes elkaponk ilyen szerepkorben, es ugye o se a durability-jerol volt hires. Nekem boven eleg lenne, abbol a 3-4 utvonalbol operalva lenne jump ball/red zone freak kezdo.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én Bartont és Burr-Kirvent fordítva húztam volna, de így, hogy mindkettő jött, végül is tök mindegy, majd utóbbi nagyobb stealnek fog tűnni 😀
Wyatt
Na ezért is nincs semmi értelme (egyébként se sok, de idén főleg) a kit, hol-nak. Teljesen csapat-, igény- és megközelítés-függő, hogy melyik csapat kit tart értékesebbnek a boardján. Idén végképp az volt, hogy a második kör közepétől tüzeltek 20-tól 200-ig összevissza a "konszenzusos" boardon. Így igazából mindenkinek annyi az értéke, ahol meg kell érte verekedni, ahol más csapat kiviheti előlünk. Schneidernek is korlátozott ismeretei lehettek erről, nekünk pedig fix és stabil nulla. Fogalmunk sincs, hogy esetleg volt-e másik csapat, és melyik körben, hol lehetett az a csapat, aki veszélyes volt a Barton vagy a B-K pickre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ja és legutóbb Justin Coleman jött a patstől 7.körért.
braxa88
Ezt aláírom, de nekem olyan trade/(rém)emlékeim is vannak, mint S.Richardson meg Luani. Igazi sikertörténetek voltak. 😀

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az majd kiderül 😊

Legyen mondjuk négy route – ellenünk a döntőben Chris Matthewsnak sem kellett túl sokat megfutnia ahhoz, hogy 109-et hozzon, pedig az a secondary nem volt azért ergya (Revis, Browner, Butler, Ryan, igen, Arringtonra kellett állítani, és nézni, ahogyan hozza a játékokat, nem félek attól, hogy itt ne tudnátok ugyanúgy okosan használni)

youtu.be/Y9EAnLHj2v4?t=221

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
Rd 1, P29 (29) ---- L.J Collier, DE
Rd 2, P15 (47) ---- Marquise Blair, S
Rd 2, P32 (64) ---- D.K. Metcalf, WR
Rd 3, P25 (88) ---- Cody Barton, LB
Rd 4, P18 (120) -- Gary Jennings, WR
Rd 4, P22 (124) -- Rhil Haynes, G
Rd 4, P30 (132) -- Ugo Amadi, CB
Rd 5, P4 (142) ---- Ben Burr-Kirven, LB
Rd 6, P32 (204) -- Travis Homer, RB
Rd 6, P37 (209) -- Demarcus Christmas, DT
Rd 7, P22 (236) -- John Ursua, WR
akdestroyer
Metcalftól én nagyon fáztam, nagy benne a rizikó szerintem, és a Collier pick is izzadósnak tűnt (nagyon le akartatok tradelni, szerintem az muszáj pick volt), ennek ellenére nekem nagyon tetszik ahogy a 4 pickből 11 picket csinált Schneider. Szerintem utólag ez még nyerő statégiának bizonyulhat, mert ezen a drafton kevés volt a biztos elit pick, emiatt kevesebbet értek a top pickek, mint az értékük, viszont volt egy nagy rakat jó játékos, így az járhat jól aki a drága nyilait több nyilra cserélve többet is lőhetett a táblára.

Én egyébként is picit elfogult vagyok, mert nekem tetszik Schneider sajátságos draft stílusa. Az a fajta approach, ami az átlagnál talán kicsit több bustot eredményez, de következetesen csinálva az átlagnál több hátsó körös Sherman is lehet belőle. (A sok "érthetetlen OL bustot" én Kábel nyakába is varrom legalább annyira, mint Schneiderébe.)
peterk2005
Nyilván hatalmas, már csak a sérülései miatt is, de Seattle mondjuk még egy olyan hely, ahol azt nézik, mit tud, és nem azt, hogy mit nem (Wilson és Wagner alacsonysága, Browner és Chancellor kevésbé atletikus mivolta, etc, etc), úgyhogy szerintem ha azt játszatják vele, amiben jó lehet, akkor jó is lesz

Én Bartont és Burr-Kirvent fordítva húztam volna, de így, hogy mindkettő jött, végül is tök mindegy, majd utóbbi nagyobb stealnek fog tűnni 😀
Wyatt
Marmint azt, hogy fusson 2-3 routot, Russ felvagja neki a pontos mely labdat, o meg lebirkozza? En ezt mar most alairnam.

Minden Hawks oldalon hypeoljak BBK-t, de o kb "csak" egy Kuechly-nagyon light, nem?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
akdestroyer
Metcalftól én nagyon fáztam, nagy benne a rizikó szerintem, és a Collier pick is izzadósnak tűnt (nagyon le akartatok tradelni, szerintem az muszáj pick volt), ennek ellenére nekem nagyon tetszik ahogy a 4 pickből 11 picket csinált Schneider. Szerintem utólag ez még nyerő statégiának bizonyulhat, mert ezen a drafton kevés volt a biztos elit pick, emiatt kevesebbet értek a top pickek, mint az értékük, viszont volt egy nagy rakat jó játékos, így az járhat jól aki a drága nyilait több nyilra cserélve többet is lőhetett a táblára.

Én egyébként is picit elfogult vagyok, mert nekem tetszik Schneider sajátságos draft stílusa. Az a fajta approach, ami az átlagnál talán kicsit több bustot eredményez, de következetesen csinálva az átlagnál több hátsó körös Sherman is lehet belőle. (A sok "érthetetlen OL bustot" én Kábel nyakába is varrom legalább annyira, mint Schneiderébe.)
peterk2005
Nyilván hatalmas, már csak a sérülései miatt is, de Seattle mondjuk még egy olyan hely, ahol azt nézik, mit tud, és nem azt, hogy mit nem (Wilson és Wagner alacsonysága, Browner és Chancellor kevésbé atletikus mivolta, etc, etc), úgyhogy szerintem ha azt játszatják vele, amiben jó lehet, akkor jó is lesz

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
akdestroyer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
Terrelle Pryor is vizitel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Szerintem azért kellett a TE mert Dissly nem tudni hol tart a rehabbal, Vannettet közepesnek se mondanám, Dicksont meg szinte csak RZ célpontként használták. Swoopes meg ......nálam teljes homály, egy jelenete se ugrik be. Az már nagyobb gond, hogy az új fickó sérülékeny.
A jövő évi pickekkel nem lesz probléma, PC-ék csinálnak belőle 30-at. Csak úgy megszokásból.

Szerkesztette: garrett27

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/57605283_315847039110579_680973527753408334_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=0lWp7MaWLKEQ7kNvwHe0PJ9&_nc_oc=AdkxLeyFlvQAceYNz5xGrcJHq0XnqushnFd3e79FOHv1CCv3GL8xwrAQ8Aj2g7z77iM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfuwqPB5KTo_ro89MMlaJ3tPdtqsffZrdX2qga75l53IUg&oe=6989914E
Seahawks Kingdom on Instagram: "The Seahawks are also reportedly visiting with DT Ndamukong Suh - They would be smart to wait until May 7th to sign him so that he doesn’t count against the comp picks. • #gohawks #Seattle #Seahawks #12thMan #12s #ImIn #SeahawksFans #SeattleSeahawks  #SeahawksFaithfull #Dangeruss #12sOfSeattle #LegionOfBoom #MakeEmMiss #SeahawksFriday #BlueFriday #SeahawksSunday #SeahawksEverywhere #LOB #NFL #NFLsunday #WhyNotYou #MakeThemNotice  #SuperBowl48 #SuperBowl49 #SuperBowl48Champs #WeAllWeGot #WeAllWeNeed E.P"
930 likes, 34 comments - seahawks.kingdom on April 29, 2019: "The Seahawks are also reportedly visiting with DT Ndamukong Suh - They would be smart to wait until May 7th to sign him so that he doesn’t count against the comp picks. • #gohawks #Seattle #Seahawks #12thMan #12s #ImIn #SeahawksFans #SeattleSeahawks  #SeahawksFaithfull #Dangeruss #12sOfSeattle #LegionOfBoom #MakeEmMiss #SeahawksFriday #BlueFriday #SeahawksSunday #SeahawksEverywhere #LOB #NFL #NFLsunday #WhyNotYou #MakeThemNotice  #SuperBowl48 #SuperBowl49 #SuperBowl48Champs #WeAllWeGot #WeAllWeNeed E.P".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
:: HIBÁS KÉP ::
Én Suht nem olvastam, csak Ansaht hogy jön vizitre.
Amúgy a Reed, Ford, Jones DT állomány hogy lenne már elég? 100% hogy fog jönni egy nagyobb testű NT. Shelton, Earl Mitchell, akár Suh.

6-7.kör megint beálodozva, várható volt.
Van 10 pick még mindig jövőre, Schneider imád tradelni. 7.kört bárki megér.
braxa88
A Seahawk.kingdomon irták, instán. De fogalmam sincs, hogy tudok ide képet bemásolni 😀 keress rá.

Szerkesztette: feki
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Én Suht nem olvastam, csak Ansaht hogy jön vizitre.
Amúgy a Reed, Ford, Jones DT állomány hogy lenne már elég? 100% hogy fog jönni egy nagyobb testű NT. Shelton, Earl Mitchell, akár Suh.

6-7.kör megint beálodozva, várható volt.
Van 10 pick még mindig jövőre, Schneider imád tradelni. 7.kört bárki megér.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Ja, kérdés: Minek hoztunk egy 5.számú TE-et, megint picket áldozva érte?
akdestroyer
Mert sokkot kaptak Baldwin miatt és a falemberek helyett is elkapók lesznek a pályán, hogy Wilsonnak legyen célpontja. Menekülni tud az ember, úgyhogy elég egy center is.

több mint 6 éve
Nekem nem a jellemmel van a bajom, (azzal is) egyszerűen nem kell. Reed, Ford meg N.Jones nálam elég.
Ellenben nézzük meg a DE illetve CB állományunkat.

Ja, kérdés: Minek hoztunk egy 5.számú TE-et, megint picket áldozva érte?

több mint 6 éve
Jön Ansah és Suh egy kis beszélgetésre. 🤜🤛
feki
Inkabb Ansah jojjon. Suh nem kell az oltozobe, habar B-Wagz rendbe vagna szerintem, ha distraction lenne.
(Plusz ugye a szelre keresunk embert). Egy kicsit idosebb Avril 2.0 valhatna belole.
több mint 6 éve
feki Seattle Seahawks 79
Jön Ansah és Suh egy kis beszélgetésre. 🤜🤛
több mint 6 éve
braxa88
Azt azért jegyezzük fel, hogy bár játékost nem találtunk, de az első három pick posztja csont nélkül bejött, sorrendben. (DE, S, WR)
Én ezt sikerként könyvelem el 😀