Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 601 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
akkor 1.kör Daniel Jones!
braxa88
gyors lemondás RW-ről?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
akkor 1.kör Daniel Jones!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 268 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt irjak, hogy Wilson caphez igazitott fizetest akar. Ez egyaltalan nem hulyeseg, hamarosan lejar a jelenlegi CBA, ki tudja, mi lesz az ujban. Ha meg a cap jelentosen no, akkor ezzel egyenesen aranyosan az ove is eszerint emelkedne, folyamatosan „szinten tartva” a fizeteset.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 981 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/MattHarmon_BYB/status/1117623972651077632
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nincs itt kérdés, láttuk hogy mit jelent ha nincs egy franchise irányítód. A Browns, Jets, Bills szurkolók tudnának mesélni mit éreztek mondjuk úgy 3-4 évvel ezelőtt. Ha Wilsont elengedjük akkor hosszú homályos korszakot vízionálok Seattleben. Ennél már csak a Pats meg a Packers szurkolók homloka lehet ráncosabb a Brady-Rodgers utáni korszakra gondolva.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 832 — Apu ökölbeszorított keze
Kb mindegy mit akar azt kell megadni.
Na ezt tudja is az ugynöke.

Ezt irtam jo par napja,hogy eljön ez is mikor az első ilyen fontos fr qb-nak is nemet mond az FO.

Nem RW-t tippeltem ide.

több mint 6 éve
peet_24 Seattle Seahawks 336
Mi szóltok ehhez? Ha odaadnák az idei 1/6-ot meg egy jövő évi első vagy második kört, mehetne? Én mondjuk tuti nem engedném el, inkább az asszonynak is fizetnék vagy áthozatnám a Central Parkot ha az kell nekik.
 fuzovelkifele.com/2019/04/wilson-tenyleg-new-yorkot-akarja-a-seahawksnal-is-igy-gondoljak/
Matthew99
Azt szólom hozzá, hogy az idei B+ os FA tevékenységünket még kurva könnyen kihozhatják F- ra.
Figyellek, John!! >.<

A költő soraival zárnám gondolataimat:

"Ciara meg kapja be a faszomat, de jó mélyen! "
Paulo akdestroyer Coelho
akdestroyer
Azt nem értem, hogy évek óta szajkózzák, hogy ő az egyik pillér, aki köré építik a csapatot. 15-ben is szép szerződést adtak neki, fontossága a csapaton belül azóta sem változott. Elég logikátlan lenne, ha most nem akarnák megfizetni a mai trendeknek megfelelően. Biztos, hogy a csapat a farok?
Eléggé hálátlan lenne RW-tól, ha a punci nyomására olyan követelést tenne le az asztalra, amit nem lehet ép ésszel teljesíteni. Aztán jöhet, hogy a SEA nem adta meg amit kért, szóval nem ő a hibás és lelécel. Oké, hogy rengeteget köszönhetünk neki, de azért olyan lehetőségeket kapott, amit máshol nem biztos...
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Wilson nélkül olyan lenne a Seahwaks mint a nutellás palacsinta nutella nélkül
ÜRES!
ThundersNFL
Nem jó a hasonlat.

Wilson nélkül olyan lenne a Hawks kapcsolata a saját identitásával, mint ha medvesajtból kivennéd a sajtot, és ott maradnál egyedül egy medvével, azon tűnödve, hogy ennek mi a fasz köze van a gyerekek által annyira kedvelt krémes eledelhez.

Miközben éppen megöl.
Ezt érzem kb most.

több mint 6 éve
Mi szóltok ehhez? Ha odaadnák az idei 1/6-ot meg egy jövő évi első vagy második kört, mehetne? Én mondjuk tuti nem engedném el, inkább az asszonynak is fizetnék vagy áthozatnám a Central Parkot ha az kell nekik.
 fuzovelkifele.com/2019/04/wilson-tenyleg-new-yorkot-akarja-a-seahawksnal-is-igy-gondoljak/
Matthew99
Azt szólom hozzá, hogy az idei B+ os FA tevékenységünket még kurva könnyen kihozhatják F- ra.
Figyellek, John!! >.<

A költő soraival zárnám gondolataimat:

"Ciara meg kapja be a faszomat, de jó mélyen! "
Paulo akdestroyer Coelho

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 601 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Wilson nélkül olyan lenne a Seahwaks mint a nutellás palacsinta nutella nélkül
ÜRES!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Gyerekek, én nem akarom itt gerjeszteni a hangulatot, de április 14.-e este van. És semmi hír. Miafasz.

több mint 6 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 238 — Raiders fan
És kapna a Seahawks későbbi éves 1. kört érte? Plusz, amilyen kevés a draftpick, lehet, hogy célszerűbb lenne inkább ideire váltani, ami nehézkes, ha előtte meg akarják várni az új kihúzását. Btw, amúgy sem értem, miért várnának vele, így is mindenki tudja, hogy el akarják adni, innentől aligha meglepő, ha húznak egyet a drafton, akkor meg mit változtat 😊
Wyatt
Az azért lehet reális forgatókönyv, hogy megvárják a 21-es picküket és, amennyiben sikerül kirántani még ott egy frankó DE-t utána mondanak csak áment egy sorban álló cserére egy első kör későbbi szakaszában vagy 2. elején húzó csapattal mondjuk...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És kapna a Seahawks későbbi éves 1. kört érte? Plusz, amilyen kevés a draftpick, lehet, hogy célszerűbb lenne inkább ideire váltani, ami nehézkes, ha előtte meg akarják várni az új kihúzását. Btw, amúgy sem értem, miért várnának vele, így is mindenki tudja, hogy el akarják adni, innentől aligha meglepő, ha húznak egyet a drafton, akkor meg mit változtat 😊

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 094
Ezt hogy gondolod? Kihúzol valakit mondjuk egy letrade után a 2. körben, és mondod, hogy hééé, Clark eladó, mondjuk egy 1. körért akár. Ja az már lement, akkor mindegy
Wyatt
Peterk már a jövő és az azután évi első körökre is gondol, mint egy rendes GM.
több mint 6 éve
Ezt hogy gondolod? Kihúzol valakit mondjuk egy letrade után a 2. körben, és mondod, hogy hééé, Clark eladó, mondjuk egy 1. körért akár. Ja az már lement, akkor mindegy

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 511 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha én így gondolkodnék, akkor előbb azért kihúznám azt az olcsó fiatalt mielőtt árulni kezdeném Clarkot.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 995 — Keep pounding
Lehet úgy gondolkodnak, hogy idén nagyon jó az edge rusher class és inkább húznak egy fiatalt aki 4 évig olcsó, mintsem adjanak 20 misit Clarknak. Érthető, de kockázatos is.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 438
Az rendben, de másról sincs szó, minthogy sok a hely így is, plusz Wilson mennyivel kap többet, mint amit elfoglal a satyiból? Eddig benne van 25 misivel, egy tízes max
Wyatt
Gondolom Klárk is igényelt magának 20+ millát, mivel divat lett minden “jó” pass rushert majd’ qb pénzen túlfizetni a ligában.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Bőven elfér 2020tól Wilson, Clark és Wagner szerződése is. Nem értem.
több mint 6 éve
Az rendben, de másról sincs szó, minthogy sok a hely így is, plusz Wilson mennyivel kap többet, mint amit elfoglal a satyiból? Eddig benne van 25 misivel, egy tízes max

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 438
Pedig jó volt nálatok, és balhéja sem volt. Fura
Wyatt
Kell a hely RW-nak
több mint 6 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 941
Gondolom nem fér bele az ő pénze, olyan sokat kér Wilson. Nagyon kéne egy rutinos ember ha elengedjük arra a posztra, mert egy rookie nem lesz elég a pótlására, legyen akármekkora tehetség, mert így sem voltunk meg ott. Ha első kört kapunk érte akkor vállalható döntés lehet. Nem tudom milyen a passrusher felhozatal idén a 2. kör környékén. Van szerintetek olyan ember ott, aki tudná pótolni őt a jövőben és akár idén is sok snapet kaphat?
több mint 6 éve
Pedig jó volt nálatok, és balhéja sem volt. Fura

több mint 6 éve
Clark eladó. megafaszomat
braxa88
Ha első kör alatt megy el, akkor levakarom az arcom. Pedig sanszos.