Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
amúgy ezek után szeretném, hogy ha van egy olyan meccs mint a januári @DAL PO, akkor próbáljuk meg a liga legjobban fizetett játékosát használni, és ne 2&20ra fussunk bele Britt seggébe.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Full details for the #Seahawks and QB Russell Wilson: 4 new years, $140M. $65M to sign. Total guarantee: $107M. A no-trade clause. ...
több mint 6 éve
Akkor ezt most letudtuk, vissza lehet aludni a draftig. Addig meg Clarkot beárazzák a kofák.Remélem azért nem kell folyószámla hitelhez vagy személyi kölcsönhöz nyúlni, mert Wagner és Reed se lesz olcsó. Viszont innentől kezdve tényleg lehet imádkozni hogy a liga legdrágább játékosát Ifediék ne üttessék agyon idő előtt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Nem keves, de legalabb sok. Mondjuk elkepeszto, mennyire atment az NFL ebbe az iranyba, hogy ugy futyulnek a csapatok, ahogy a jatekosok diktalnak. Fuggetlenul attol, hogy Wilson abszolut az a kategoria, aki megerdemli es akinek ezt ki kell fizetni, de azert ez ismet nem tul pozitiv uzenet a jovore nezve.még mindig jobb a helyzet mint az NBAben, hogy ha valaki nem bajnokesélyes csapatban játszik akkor nem hajlandó ottmaradni és cserét kér.
Stez
több mint 6 éve
Nem keves, de legalabb sok. Mondjuk elkepeszto, mennyire atment az NFL ebbe az iranyba, hogy ugy tancolnak a csapatok, ahogy a jatekosok futyulnek. Fuggetlenul attol, hogy Wilson abszolut az a kategoria, aki megerdemli es akinek ezt ki kell fizetni, de azert ez ismet nem tul pozitiv uzenet a jovore nezve.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
következő 5 évre van szerződése. király. most a legjobban fizetett játékos, de gondolom ez 1 évig.Luck, Newton, Goff és Wentz megelőzi majd valszeg.
jöhet Clark, Wagner és Reed.
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1118064924146786304
több mint 6 éve
Asszem hogy ma este felszisszentek egy doboz citromos alkoholmentes Gössert! Ha eldurvulna az este, még kettőt!Go Hawks!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
A Próféta szóljon belőled! 😎twitter.com/DangeRussWilson/status/1118057570172715008első hszre? gyere többet 😀
pubi
braxa88
több mint 6 éve
Az erzelmi hullamvasut megmosolyogtato (nem feltetlenul negativ modon. Errol szol a fansag )mi ebben a meglepő? nyílván örülök.amíg nem hajlandó aláírni, addig a kurva anyját neki. És nem írt alá, és a hírek alapján nem is fog. Tehát a kurva anyját neki.5 min later... 😀
braxa88
ezazbazdmeg!!!undisputedly
braxa88
braxa88
több mint 6 éve
mi ebben a meglepő? nyílván örülök.amíg nem hajlandó aláírni, addig a kurva anyját neki. És nem írt alá, és a hírek alapján nem is fog. Tehát a kurva anyját neki.5 min later... 😀
braxa88
ezazbazdmeg!!!undisputedly
braxa88
több mint 6 éve
Vigyék innen az első körüket. Nincs itt semmi látnivaló 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
amíg nem hajlandó aláírni, addig a kurva anyját neki. És nem írt alá, és a hírek alapján nem is fog. Tehát a kurva anyját neki.5 min later... 😀
braxa88
ezazbazdmeg!!!
braxa88
több mint 6 éve
Tessék, csak fel kellett hozni Eli-t 😀.
több mint 6 éve
twitter.com/DangeRussWilson/status/1118057570172715008első hszre? gyere többet 😀
pubi
több mint 6 éve
twitter.com/DangeRussWilson/status/1118057570172715008Pont most akartam betenni. Go Hawks.
pubi
több mint 6 éve
Miert? Business. En abszolut nem haragudnek ra, ha elmenne. Ami ugye legkorabban velhetoen jovore tortenik meg a tag utan. Addig meg minden valtozhat.amíg nem hajlandó aláírni, addig a kurva anyját neki. És nem írt alá, és a hírek alapján nem is fog. Tehát a kurva anyját neki.akkor 1.kör Daniel Jones!gyors lemondás RW-ről?
braxa88
ThundersNFL
braxa88
Btw, ha a felesege es a csaladja boldogtalan Seattle-ben es o tobb idot akar tolteni veluk, igy mindenkeppen egyutt akarnak maradni, teljesen megertenem a donteset. Amugy halkan jegyzem meg, hogy RW kb a legszamitobb modon karaktert epito jatekosa az NFL-nek. (Ez volt ugye a bajuk Shermeknek, hogy tul edzo kedvence stb. 1-2 eve meg olyat is nyilatkozott emlekeim szerint, hogy az Elnoki cimert valo indulast sem zarja ki a jovoben). Neki a NY-i piac nagysagrendekkel tobbet er, mint a pici Washington allam es a pacific northwest.
Mondjuk az megmosolyogtato, hogy eppen abba a csapatba akar menni, amelyik megkozelitette minosegben a Hawks falat az elmult 5-6 evben, ami ugye nem tul nagy dicseret 😀
több mint 6 éve
Wilson nélkül a kövi szezon szerintem szinte biztos, hogy kuka. Addig meg 1 évre be lehet nyelni Eli-t, nem számít, a Giants ugyis szabadulna tőle, ha Wilson odamegy. Azt is mondhatnám, lényegtelen, h hozzá van-e csapva Eli, vagy nincs, jobbat én nem tudnék idénre Wilson hiányában (mint mondtam qb-t most nem húznék a drafton). Esetleg reaktiváljuk Whitehurstöt, Tarvaris Jacksont, vagy Seneca Wallacet.aha Eli.akkor 1.kör Daniel Jones!Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st - Eli.
braxa88
Duff
braxa88
több mint 6 éve
akkor 1.kör Daniel Jones!Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st +
braxa88EliSaquon.
Duff

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
aha Eli.akkor 1.kör Daniel Jones!Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st - Eli.
braxa88
Duff
több mint 6 éve
akkor 1.kör Daniel Jones!Én az idei QB classhoz nem nyúlnék, akkor már inkább valahogy többet profitáljunk belőle. Minimum idei 1st + jövő évi 1st + Eli.
braxa88
több mint 6 éve
Nincs itt kérdés, láttuk hogy mit jelent ha nincs egy franchise irányítód. A Browns, Jets, Bills szurkolók tudnának mesélni mit éreztek mondjuk úgy 3-4 évvel ezelőtt. Ha Wilsont elengedjük akkor hosszú homályos korszakot vízionálok Seattleben. Ennél már csak a Pats meg a Packers szurkolók homloka lehet ráncosabb a Brady-Rodgers utáni korszakra gondolva.Na mondjuk az enyém speciel nem, majd hozunk egy jó irányítót a kövi egy-két évben, és szerintem utána is jók leszünk 😊
garrett27