Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Én eddig is Mariota-t favorizáltam. A Bowl-ról csak összefoglalót láttam ugyan, de nem változott a véleményem. Sőt! Winston néha elég átgondolatlannak látszik. Most is odaadott egy ingyen TD-t az Oregonnak. Nem is értem mit akart ott, amikor már az egyensúlyát teljesen elvesztette. Mindegy, ez az ő baja. Voltak egyébként szép dobásai is és majdnem szerzett egy TD-t maga is. Igaz Mariotának ez lényegesen távolabbról sikerült is. Sokkal atletikusabb Mariota. Nem tudom mennyire sikerül Lovie-éknak összerendezni az O-line-t, de úgy gondolom nekünk pont egy ilyen mobilis irányítóra van szükségünk.buccaneerwww.youtube.com/watch?v=39KzMquC4Yk
Én ezért nem draftolnám Winston-t többek között. Kritikus helyzetben túl idegesnek tűnik. Mariota tegnap baromi kiegyensúlyozottnak tűnt, aki a nyomás alatt nem rest Big Ben-t játszani, közben keresi a célpontokat. Egyértelműen nem az előre meghatározott route-okhoz ragaszkodik, ha a helyzet úgy hozza. Ráadásul ha nem vesz a támadófal 180 fokos fordulatot akkor pont egy ilyen típusú qb kellene a bucsnak.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
buccaneer
490
Én eddig is Mariota-t favorizáltam. A Bowl-ról csak összefoglalót láttam ugyan, de nem változott a véleményem. Sőt! Winston néha elég átgondolatlannak látszik. Most is odaadott egy ingyen TD-t az Oregonnak. Nem is értem mit akart ott, amikor már az egyensúlyát teljesen elvesztette. Mindegy, ez az ő baja. Voltak egyébként szép dobásai is és majdnem szerzett egy TD-t maga is. Igaz Mariotának ez lényegesen távolabbról sikerült is. Sokkal atletikusabb Mariota. Nem tudom mennyire sikerül Lovie-éknak összerendezni az O-line-t, de úgy gondolom nekünk pont egy ilyen mobilis irányítóra van szükségünk.
több mint 11 éve
kezdődik a Rose Bowl Bucs fanok :p 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A QB suttogó..... wr screen jobbra, wr screen balra
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
buccaneer
490
Mert te is félsz! 😀 Viccet félretéve, egyébként Trestman egész bizonyosan jobb OC lenne, mint vezetőedző.
több mint 11 éve
Miért érzem azt, hogy Trestman valamiért tampában fog kikötni valamilyen poszton?
több mint 11 éve
Koetter rendszere azért NFL-szinten is komplexnek számít, egyébként egy E-P alapú vmi, de sok alapvetően AC-es elemet is átvesz és ha alkalmas rá a keret akk run first nála az alapgondolat. Mariotának ez az Oregonhoz képest majd szép ugrás lehet, persze a srácban van olyan munkamorál, ami egy NFL franchise QB-nál meg kell h legyen, így nem teljesen elvetélt ötlet, bár lehet, hogy MM rookie szezonja nem lesz éppen kimagasló.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hát ja, viszonyítás kérdése. Tény, hogy Ryant is kiemelte a checkdown-checkdown-incomplete mókuskerékből.Ennek ellenére is előrelépés szvsz.Buccaneers interested in Dirk Koetter as offensive coordinatorCayMegirigyelték a Falcons PO szerepléseit?Gyurma Pappa
Ha kapna az 1/1-en egy értelmes QB-t, akkor rendszert rakhat köré. És ami nem hátrány, hogy ő legalább kicsit agresszívabb játékhívást is bevállal és passzoltat, ami mondjuk egy Jackson-Evans-ASJ hármasnál elég fontos, ha csak azt nézzük, hogy az a balfasz Arroyo mit alkotott.
QB, OL upgrade.Stez

több mint 11 éve
Ennek ellenére is előrelépés szvsz.Buccaneers interested in Dirk Koetter as offensive coordinatorCayMegirigyelték a Falcons PO szerepléseit?Gyurma Pappa
Ha kapna az 1/1-en egy értelmes QB-t, akkor rendszert rakhat köré. És ami nem hátrány, hogy ő legalább kicsit agresszívabb játékhívást is bevállal és passzoltat, ami mondjuk egy Jackson-Evans-ASJ hármasnál elég fontos, ha csak azt nézzük, hogy az a balfasz Arroyo mit alkotott.
QB, OL upgrade.
több mint 11 éve
Buccaneers interested in Dirk Koetter as offensive coordinatorCayMegirigyelték a Falcons PO szerepléseit?

több mint 11 éve
V-Jaxra is kiváncsi leszek h marad vagy megy
több mint 11 éve
Itt csak én nem vágyok annyira Mariotára? 😀D11Nyugi elhozzuk RG3-t a Redskinstől az 1/1-ért cserébe 😀 Vagy Cutlert a Bearstől.. 😀
Viccet félretéve idegesítő, hogy még a top pick tulajdonosaként sem lehetünk nyugodtak, nem-e csinál hülyeséget a vezetőség. Nálam is egyértelmű a Mariota > Winston amúgy 😊
több mint 11 éve
Itt csak én nem vágyok annyira Mariotára? 😀
több mint 11 éve
buccaneer
490
Persze! Csak igazad ne legyen, hogy ez az állat 1/1-re draftol egy puntert! 😀Jah, valóban. 😊 Minden évben van egy ilyen, kurva jó lesz a Tampa jellegű benyögése valakinek. Azt hittem már megkaptuk a jövő évit is. Fúúú micsoda igazolások, jövőre playoff. Ahhh micsoda edzők, jövőre Super Bowl. Azt hittem ezek már a Mariota-val a Buccaneers jellegű előrejelzések. 😀CayHát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.Cayvárjunk csak, Herm ezt nem most, hanem a szezon előtt mondta xD Pittsburgh-Tampa SB-t tippeltbaggio
több mint 11 éve
Jah, valóban. 😊 Minden évben van egy ilyen, kurva jó lesz a Tampa jellegű benyögése valakinek. Azt hittem már megkaptuk a jövő évit is. Fúúú micsoda igazolások, jövőre playoff. Ahhh micsoda edzők, jövőre Super Bowl. Azt hittem ezek már a Mariota-val a Buccaneers jellegű előrejelzések. 😀Hát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.Cayvárjunk csak, Herm ezt nem most, hanem a szezon előtt mondta xD Pittsburgh-Tampa SB-t tippeltbaggio
több mint 11 éve
Én is szeretném, de nem fog megtörténni sajnos.Hát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.CayÉn még azért titokban mindig várom, hogy Lovie eltakarodjon a stábjával együtt. Tudom, hogy ez nem túl valószínű, de akkor lenne teljes az örömöm.buccaneer
Egyébként ez a tegnapi szánalmas volt igazából. A játékosok előtt le a kalappal, mert az első félidőben szartak az ellenfélre, mentek előre és hajtottak, látszik, hogy ők akartak. Na most a másodikban olyan szinten látszott, hogy rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza, hogy az valami félelmetesen feltűnő volt, az utolsó két perc meg végképp nevetséges, a Bucs időt kér a Saintsnek, utána azonnal benyel egy TD-t, ahol a védők rá sem mozdultak a támadóra. 😀 Majd McCown benyelte direkt a sacket, majd a safetyt is. Szánalmas volt az egész.
Lovie meg látjuk, tényleg ennyire hülye egyébként. Szezon közben nyomja a hülyeségeit, totál szar a játékhívás, szenved a csapat a barom miatt, aztán amikor tényleg veszíteni kell, akkor ilyen feltűnően, az utolsó negyedben kell véletlenül elbuknia a meccset. 😀
Egészen nagy vicc a faszi, valahogy mint ha nem is kommunikálna a saját csapatával egyébként.
több mint 11 éve
buccaneer
490
Hát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.CayÉn még azért titokban mindig várom, hogy Lovie eltakarodjon a stábjával együtt. Tudom, hogy ez nem túl valószínű, de akkor lenne teljes az örömöm.
több mint 11 éve
Ez a faszi, amúgy hülye.Hát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.Cayvárjunk csak, Herm ezt nem most, hanem a szezon előtt mondta xD Pittsburgh-Tampa SB-t tippeltbaggio
több mint 11 éve
Hát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.Cayvárjunk csak, Herm ezt nem most, hanem a szezon előtt mondta xD Pittsburgh-Tampa SB-t tippelt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát a hajam majd kitéptem. Szegény Bucs, sosem szurkoltam még ennyire, hogy ne sikerüljön valami. Edwards-ból meg remélem a próféta szólott. Na meg azt is, hogy Lovie a drafton jól fog dönteni.
több mint 11 éve
Hú bazdmeg, izgulós lett, majdnem sikerült elbaszni egy nyeréssel 😀
több mint 11 éve
espn.go.com/blog/tampa-bay-buccaneers/post/_/id/4729/edwards-bucs-are-super-bowl-bound

---
több mint 11 éve
Ha most tényleg az lesz, aminek látszik, akkor Lovie egy kretén ostoba fogyatékos barom!!!! Azonnal követelem, hogy takarodjon, nemhogy Tampából, de Floridából úgy ánblokk!
több mint 11 éve
Remélem megverjük a Saintset és Winston jön 😀D11
chemicals keep me under control