Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Úgy néz ki a Jets viszi Crowdert.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
cikesz
590
Upshaw is szabadŐ is jó lenne, remélem, hogy itt köt ki, de én örülnék, ha Ha Ha is maradna.Nem fogok sírni ha megy. Helxette jöhet Mosley, persze óccsóbban 😊Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
pbalazs
warr_b
pbalazs
több mint 5 éve
Ő is jó lenne, remélem, hogy itt köt ki, de én örülnék, ha Ha Ha is maradna.Nem fogok sírni ha megy. Helxette jöhet Mosley, persze óccsóbban 😊Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
pbalazs
warr_b
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
Egy box safetyt olcsóbban is lehet találni szerintem, max E. Thomas érne ennyit ha nem a 30 rossz oldalán lennejó volt 3 éveLandon Collins 6 év 84M.Jesszus.
Beki
Collins nagyon jó de azért ez monster pénz.
Bazzani
Sixo
több mint 5 éve
Nem fogok sírni ha megy. Helxette jöhet Mosley, persze óccsóbban 😊Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
pbalazs
több mint 5 éve
jó volt 3 éveLandon Collins 6 év 84M.Jesszus.
Beki
Bazzani
több mint 5 éve
Senki sem mondta, hogy okos dolog. Csak a piac ilyen, minden evben. Kivetel nincs. Majd megszokod.Tévedni emberi dolog... Nem mellesleg attól még szerintem baromság ennyit fizetni egy S-nek... Ha Amos 10 felett akar én remélem elengedjük...14 milla/ szezon egy S-nek? Hmm nagyon égeti mindenki a milliókat...Hogy is volt, amikor bizonygattad, hogy az evi 12 milliot sem fogja megkapni?
Tomcsik
Stez
Tomcsik
több mint 5 éve
Nálatok az S lesz a QB?Volt már Collins nevű QB itt. 😊
dande
Lehet még megvannak a mezek.
több mint 5 éve
Még Clinton-Dix-et kéne valahogy itt tartani. Bár Collins szerződése után nem hiszem, hogy belemenne egy kedvezményes szerződésbe.Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
warr_b
több mint 5 éve
Landon Collins 6 év 84M.Jesszus.
Beki
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Tévedni emberi dolog... Nem mellesleg attól még szerintem baromság ennyit fizetni egy S-nek... Ha Amos 10 felett akar én remélem elengedjük...14 milla/ szezon egy S-nek? Hmm nagyon égeti mindenki a milliókat...Hogy is volt, amikor bizonygattad, hogy az evi 12 milliot sem fogja megkapni?
Tomcsik
Stez
több mint 5 éve
Nálatok az S lesz a QB?IS 🤣
dande
Épül a 'Bama defense.
több mint 5 éve
14 milla/ szezon egy S-nek? Hmm nagyon égeti mindenki a milliókat...Hogy is volt, amikor bizonygattad, hogy az evi 12 milliot sem fogja megkapni?
Tomcsik
több mint 5 éve
twitter.com/RapSheet/status/1105185053590593537
több mint 5 éve
Nálatok az S lesz a QB?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
45 mihály garantált.Landon Collins 6 év 84M.'Sztakurva.
Beki
warr_b
több mint 5 éve
Landon Collins 6 év 84M.'Sztakurva.
Beki
több mint 5 éve
Megvan Collins!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Landon Collins 6 év 84M.
több mint 5 éve
Állítólag a Jets-szel és a Browns-szal versenyzünk Mosley-ért, aki 15 misi körül kaphat per év.
több mint 5 éve
Áruljuk Zach Brown-t és Mason Fostert, és érdeklődünk CJ Mosley iránt (bár valszeg sehogy sem férne be).
több mint 5 éve
Így van, a garantáltja felét állják, az 3,5, az alapfizuja 11, így a sapkába nálunk 14,5-lel számít bele.A nagyobb összeg lesz, jaja. 3,5m az a lóvé, amit a Denver fizet, mert a 7m gari oszlik ketté.Én úgy tudom annál jóval több, 14.5 misi lesz.Ingyen volt és a 3,5M$ lesz a fiuzja Nálatok!Legalább nem került sokba, persze avfizuja még kérdéses...Denverből jöhet az átmeneti megoldás a QB problémára.Case is a csere.
twitter.com/RapSheet/status/1103781344302325761
iktriad
twitter.com/RapSheet/status/1103789646750846976
iktriad
warr_b
nagir
Sixo
Chargers LT
több mint 5 éve
Teljsen igazad van! Benéztem ezt a 7M/2-t és azt hittem az minden, de az csak a garantált tartalom...Én úgy tudom annál jóval több, 14.5 misi lesz.Ingyen volt és a 3,5M$ lesz a fiuzja Nálatok!Legalább nem került sokba, persze avfizuja még kérdéses...Denverből jöhet az átmeneti megoldás a QB problémára.Case is a csere.
twitter.com/RapSheet/status/1103781344302325761
iktriad
twitter.com/RapSheet/status/1103789646750846976
iktriad
warr_b
nagir
Sixo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!