NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 5 éve
Sziasztok,lehet tudni mennyire kamu az az infó hogy tradelnétek Daltonért?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
The Washington Redskins announced today that they have named Nate Kaczor (KAT-sir) as Special Teams Coordinator.Kaczor is entering his 12th NFL season after spending the last three seasons with the Tampa Bay Buccaneers. Prior to joining Tampa Bay, Kaczor has spent his NFL career in various coaching capacities with the Tennessee Titans and the Jacksonville Jaguars. Before assuming the role of special teams coordinator with the Buccaneers in 2016, he was the special teams coordinator with the Titans' (2013-15) and assisted with the Jaguars' special teams unit (2008-11).
No, meglátjuk mire megyünk Kacor királlyal.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Jah, tényleg, már edz.AP azért már benne van a korban, szóval egy jó futó nem ártanaFutó? Guice felépül nem?
warr_b
gordon
Meg persze AP-t is alá kéne iratni.
több mint 5 éve
AP azért már benne van a korban, szóval egy jó futó nem ártanaFutó? Guice felépül nem?
warr_b
több mint 5 éve
Preston Smith maradására mennyi az esély?Te kis Hamis!😊 Occsón a Giantsbe is jó lenne!😉
Pitt
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Pontosan. Belegondolva a secondaryt nagyon meg kellene erősíteni, safet, fronton siralmasan állunk.1/6 szvsz túl magas a uh marad még egy évi Little Manning vagy letade...Mint pl ti? 😊Szerintetek mit kezdünk a #15 pick-kel? QB-t húzunk? Nem egy nagy eresztés ez a draft irányító szempontból, de valamit mndenképpen ki kell találni...Mivel túl sok elkölthető pénzetek nincs jelenleg és 1/15-n már a ide irányító class pár jelöltje is jó döntés lehet, simán... Kérdés, ki csúszik addig, mert előttetek sok a QB needes csapat húz?!
warr_b
nagir
Vagy még egy évet ráhúztok Eli-jal?
Kiváncsi leszek, mi lesz a steatégia. A védelem alapvetően rendben volt szerintem, bár Swearingert én nem hajítottam volna ki.
A fal meg a sok sérülés miatt volt lyukas.
AP azért már benne van a korban, szóval egy jó futó nem ártana, meg egy-két használható elkapó se, főleg ha Crowder lelép FA-ként.
warr_b
Nem vagyok igazán képben a Csapatodnál, de Crowder pl. olyan akit meg kellene tartni. TE kéne ide még a támadó oldalra, meg a RB poszt is fiatalításra szorul... meg | az a rohadt | támadó fal. A liga kb 3/4-e O-falat foltoz szeptemberig😕
Védelem ok, de Cilton-Dix is FA lesz!😉
nagir
Swearingert elüldöztük, Nicholson a verekedős ügye miatt offon, ki tudja mi lesz vele, Ha-Ha FA...
több mint 5 éve
1/6 szvsz túl magas a uh marad még egy évi Little Manning vagy letade...Mint pl ti? 😊Szerintetek mit kezdünk a #15 pick-kel? QB-t húzunk? Nem egy nagy eresztés ez a draft irányító szempontból, de valamit mndenképpen ki kell találni...Mivel túl sok elkölthető pénzetek nincs jelenleg és 1/15-n már a ide irányító class pár jelöltje is jó döntés lehet, simán... Kérdés, ki csúszik addig, mert előttetek sok a QB needes csapat húz?!
warr_b
nagir
Kiváncsi leszek, mi lesz a steatégia. A védelem alapvetően rendben volt szerintem, bár Swearingert én nem hajítottam volna ki.
AP azért már benne van a korban, szóval egy jó futó nem ártana, meg egy-két használható elkapó se, főleg ha Crowder lelép FA-ként.
warr_b
Nem vagyok igazán képben a Csapatodnál, de Crowder pl. olyan akit meg kellene tartni. TE kéne ide még a támadó oldalra, meg a RB poszt is fiatalításra szorul... meg | az a rohadt | támadó fal. A liga kb 3/4-e O-falat foltoz szeptemberig😕
Védelem ok, de Cilton-Dix is FA lesz!😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Mint pl ti? 😊Szerintetek mit kezdünk a #15 pick-kel? QB-t húzunk? Nem egy nagy eresztés ez a draft irányító szempontból, de valamit mndenképpen ki kell találni...Mivel túl sok elkölthető pénzetek nincs jelenleg és 1/15-n már a ide irányító class pár jelöltje is jó döntés lehet, simán... Kérdés, ki csúszik addig, mert előttetek sok a QB needes csapat húz?!
warr_b
nagir
több mint 5 éve
Szerintetek mit kezdünk a #15 pick-kel? QB-t húzunk? Nem egy nagy eresztés ez a draft irányító szempontból, de valamit mndenképpen ki kell találni...Mivel túl sok elkölthető pénzetek nincs jelenleg és 1/15-n már a ide irányító class pár jelöltje is jó döntés lehet, simán... Kérdés, ki csúszik addig, mert előttetek sok a QB needes csapat húz?!
warr_b
több mint 5 éve
Szerintetek mit kezdünk a #15 pick-kel? QB-t húzunk? Nem egy nagy eresztés ez a draft irányító szempontból, de valamit mndenképpen ki kell találni...
több mint 5 éve
Ne ez a topik legyen már legalul 😁😊
több mint 5 éve
KeyG
9 534
Nagy lett a nihil itt 😊A Raiders tárt karokkal várja.
Gruden marad még egy évet, szerintem jobb lett volna váltani...
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
A Skins szurkolók nem kedvelik, de a csoport többi szurkolója igen! 😉😊Nyugelló, nálatok sem jobb a helyzet :p
nagir
Hányadik lyuknál tartotok a golfpályán? 😀
több mint 5 éve
A Skins szurkolók nem kedvelik, de a csoport többi szurkolója igen! 😉😊Így szokott ez lenni. Biztos így volt az AFC North és Hue Jackson esetében is.
nagir
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
A Skins szurkolók nem kedvelik, de a csoport többi szurkolója igen! 😉😊
több mint 5 éve
Nagy lett a nihil itt 😊A Redskins szurkolók túlnyomó többsége egyetért veled. Szerintem itt senki nem kedveli Grudent. Igazából már idén sem neki kellett volna irányítania a csapatot.
Gruden marad még egy évet, szerintem jobb lett volna váltani...
warr_b
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 5 éve
Nagy lett a nihil itt 😊Gruden marad még egy évet, szerintem jobb lett volna váltani...
több mint 5 éve
twitter.com/MartysaurusRex/status/1077300401702023169?s=20Milyen edes, amikor a kozosseg rombolo eszlenyek osszetartanak. <3
alatriste
több mint 5 éve
2 S kiesik egy par nap alattMá' mindegy...
Janek
Amúgy szerintem DJ jobb, mint Ha-Ha.
több mint 5 éve
Top Safetyt csak így... azért van a fegyelmezésnek más módja is. Bár lehet Ha-Ha fizujára spórolnak!😉
több mint 5 éve
Antonius
1 702
Megvan a bűnbak:nem is értem, mire számított, miután nyilvánosan leszólta az edzőket. Hacsak nem direkt azt akarta, hogy kivágják
D.J. Swearinger said he was called into Jay Gruden's office and RELEASED by the #Redskins.
😕
Klaci79
Cowboys 4ever.