NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
1 feliratkozó
több mint 10 éve
csoda hogy erre nem dobtak semmit
több mint 10 éve
tény, az a részleg sokkal szarabb 😊atapapaNehezebb megmondani, hogy ki nem verte meg még ma PatRobot, mint hogy ki. Nem akarok egy meccs után ítélkezni, de nem igazán néz ki jól a visszatérése, legalábbis Greer után mindenképp 😕
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
First-rounder Jake Matthews left the game late in the second quarter with an ankle injury, and is questionable to return.empty taxiha csak erre a gémre, akkor nincs komoly baj, jól van. Carimi meg jó szerencsére eddig.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
First-rounder Jake Matthews left the game late in the second quarter with an ankle injury, and is questionable to return.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
tény, az a részleg sokkal szarabb 😊tavaly sem kezdtünk fényesen a Falcons ellen otthon, én sokkal jobban aggódok a CB-k miatt..Gyurma Pappaja, hát passrushban se vagyunk sokkal jobbakatapapaha éppen nyomás van, akkor Ryan kibűvészkedni magát valahogy :-/atapapafutásra értettem inkábbgabokocka
több mint 10 éve
tavaly sem kezdtünk fényesen a Falcons ellen otthon, én sokkal jobban aggódok a CB-k miatt..ja, hát passrushban se vagyunk sokkal jobbakatapapaha éppen nyomás van, akkor Ryan kibűvészkedni magát valahogy :-/atapapafutásra értettem inkábbgabokocka
több mint 10 éve
Érdekesen blokkol Carimi, feldöntik, de legalább lerántja magával a vele szemben állót 😀empty taxisztem meg teljesen kultúrált teljesítményt rakott le ebbeb a driveban. az, hogy hogy csinálja az nekem tökm1... a nagyobb baj, hogy nemtudom nála ez mennyire lesz konstans 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
na most INT drive lesz, és utána fordítunk ^^
több mint 10 éve
Érdekesen blokkol Carimi, feldöntik, de legalább lerántja magával a vele szemben állót 😀
Madden hates me.
több mint 10 éve
ja, hát passrushban se vagyunk sokkal jobbakha éppen nyomás van, akkor Ryan kibűvészkedni magát valahogy :-/atapapafutásra értettem inkábbgabokocka
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
azt hittem Holmes is megsérült
több mint 10 éve
ha éppen nyomás van, akkor Ryan kibűvészkedni magát valahogy :-/atapapafutásra értettem inkább
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ha éppen nyomás van, akkor Ryan kibűvészkedni magát valahogy :-/
több mint 10 éve
Saints védőfal nekem eddig csalódás
több mint 10 éve
D. Orlando Ledbetter @DOrlandoAJCGabe Carimi is at LT. Lamar Holmes at RT.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Matthews bokasérülés, egyelőre nincs, visszatérése kérdéses
több mint 10 éve
nekem az jön át ha matthews IR akkor a szezonunk állt 2 negyedből benne a julio fumblival.... (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Már én is.Már hogy a picsába ne lenne? Akkor TD és szoros, így meg a Falcons D nem tud annyi stopot csinálni, hogy legyen esélyük.JakehomerMár bánom hogy hozzád szóltam: ha 2006-ban Miami igazolja le Breest, akkor most nincs miről beszélgetni. Sőt, ha Payton előtte megkapja a Green Bay állást, akkor szintén. Átjön már, amit mondani szeretnék?Gyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Már hogy a picsába ne lenne? Akkor TD és szoros, így meg a Falcons D nem tud annyi stopot csinálni, hogy legyen esélyük.JakehomerMár bánom hogy hozzád szóltam: ha 2006-ban Miami igazolja le Breest, akkor most nincs miről beszélgetni. Sőt, ha Payton előtte megkapja a Green Bay állást, akkor szintén. Átjön már, amit mondani szeretnék?