NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - New Orleans Saints
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Bocs, most csak arra akartam utalni, hogy JJ fumble is a meccsen történt, és nincs olyan, hogy anélkül érdekes lenne. Mindegy.Gyurma Pappaegy Panthers szurkolónak van :p
több mint 10 éve
Fog ő még ennél komolyabb őrizetet kapni, a második premeccsen már gyakran őt duplázták. Ezt majd Jimmy és Colston jól megköszöni.Cooks hozza ugyanazt, mint OregonbanatapapaOROY, ez tuti, ha nem sérül le, és amúgy elképesztő milyen keze van itt az NFL-ben is.nfl_lover
De ha nem lesz sérülés, tényleg nagy dolgokat fog alkotni ez a gyerek.
több mint 10 éve
Már hogy a picsába ne lenne? Akkor TD és szoros, így meg a Falcons D nem tud annyi stopot csinálni, hogy legyen esélyük.Bocs, most csak arra akartam utalni, hogy JJ fumble is a meccsen történt, és nincs olyan, hogy anélkül érdekes lenne. Mindegy.Gyurma Pappaha egy labdavetőt raknátok a fal mögé, azt sem kapná el a passrush, cooksnak meg mindegy ahogy nézemberger90A Julio fumble nélkül érdekes meccs lenneJakehomersőt, ha Brees nem játszik, akkor mennyire érdekes lenneGyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nemrossz ez a -10,többre számítottam.meglehet ez még 😀
több mint 10 éve
Bocs, most csak arra akartam utalni, hogy JJ fumble is a meccsen történt, és nincs olyan, hogy anélkül érdekes lenne. Mindegy.ha egy labdavetőt raknátok a fal mögé, azt sem kapná el a passrush, cooksnak meg mindegy ahogy nézemberger90A Julio fumble nélkül érdekes meccs lenneJakehomersőt, ha Brees nem játszik, akkor mennyire érdekes lenneGyurma Pappa
több mint 10 éve
Akkor csak a Falcons faneknek.A Julio fumble nélkül érdekes meccs lenneJakehomersőt, ha Brees nem játszik, akkor mennyire érdekes lenneGyurma Pappa
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ha egy labdavetőt raknátok a fal mögé, azt sem kapná el a passrush, cooksnak meg mindegy ahogy nézemA Julio fumble nélkül érdekes meccs lenneJakehomersőt, ha Brees nem játszik, akkor mennyire érdekes lenneGyurma Pappa
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ezek a kurva timeoutok már komolyande legalább reklámra nem mentek el most
több mint 10 éve
Ha Matthews megsérül akkor Holmes a LT? 😀Bocsi ez geci volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A Julio fumble nélkül érdekes meccs lenneJakehomersőt, ha Brees nem játszik, akkor mennyire érdekes lenne
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Roddy és Jake egyszerre, szerintem most kapcsolom ki a picsába az egészet.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Matthews is, bázzeg
több mint 10 éve
A Julio fumble nélkül érdekes meccs lenne
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nah még egy Matthews sérülés hiányozna...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én azért meg néztem google-ban 😀Igen, az államra gondoltamCooks hozza ugyanazt, mint OregonbanatapapaOregon State-ben, bár ha az államra gondoltál, akkor jogos 😊
baggio
Reméltem kinézed belőlem hogy vágom a két csapat közti különbségetatapapa
több mint 10 éve
agyrázkódásos bulinak néz ki
több mint 10 éve
bele is sérült
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
neeeeeeeeeeeeee csak ezt ne!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Igen, az államra gondoltamCooks hozza ugyanazt, mint OregonbanatapapaOregon State-ben, bár ha az államra gondoltál, akkor jogos 😊
baggio
Reméltem kinézed belőlem hogy vágom a két csapat közti különbséget
több mint 10 éve
Cooks hozza ugyanazt, mint OregonbanatapapaOregon State-ben, bár ha az államra gondoltál, akkor jogos 😊
Végre nem egy Meachem pick, hanem kárpótlás Julio atlantai játéka miatt 8)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Cooks hozza ugyanazt, mint OregonbanatapapaOROY, ez tuti, ha nem sérül le, és amúgy elképesztő milyen keze van itt az NFL-ben is.
több mint 10 éve
Cooks nagy király lesz
több mint 10 éve
Cooks már első meccsén elit 😀