NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
Szivacs
176
Cousins gunslinger? a karereje legalja szint.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Ez a Kwiatkoski gyerek elég komolyan terrorizál.Csak coverbe ne kelljen lennie
Fefe77
több mint 5 éve
nando89
3 894
ez mi volt ? 😀 atya isten ...ez már mészárlás
több mint 5 éve
Allandoan Cousinst veszik elo, most is o lesz a hibas, de ket ev alatt egy kozepes tamadofalat nem sikerult odatenni ele. A csavo a labdat sem kaoja meg, mar jon a vedo, igy nehez. Foleg egy gunslingernek, aki eloszor mindig a nagyobb passzt nezi. Ideje sincs elszakadni egyetlen celpontjanak sem.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Most nem állt meg vagy 5 perce kezdek teménykedni 😉footballstream.tv/minnesota-vikings-live-stream/Az hogy Angliában élek és a tetvedék Skysports adja a mai meccset. Ezért nem tudom nézni a Game Passen közvetítési jogok miatt 😕Jó azt hiszem megvárom még vége a meccsnek és visszanézem game passon. Ez nézhet étlen így 😊mi a baj a Passedel ? nekem faszán megy
Tomcsik
nando89
Tomcsik
Nekem ez hibátlanul megy itt Angliában
Petila
több mint 5 éve
Petila
686
footballstream.tv/minnesota-vikings-live-stream/Az hogy Angliában élek és a tetvedék Skysports adja a mai meccset. Ezért nem tudom nézni a Game Passen közvetítési jogok miatt 😕Jó azt hiszem megvárom még vége a meccsnek és visszanézem game passon. Ez nézhet étlen így 😊mi a baj a Passedel ? nekem faszán megy
Tomcsik
nando89
Tomcsik
Nekem ez hibátlanul megy itt Angliában
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Bazdki ha tudom hogy Traubi lesérül, egy nagy összeggel fogadtam volna a macigyőzelemre. Így nem mertem :/
több mint 5 éve
Daniel a legjobb az össze ma pályára lépő QB közül ezen a meccsen, azért az kemény...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
A Bears D összetöri Cousins karrierjét 😀... Dúrva hogy mindez Hicks, Nichols és Smith nélkül...
több mint 5 éve
nando89
3 894
Ja értem :/Az hogy Angliában élek és a tetvedék Skysports adja a mai meccset. Ezért nem tudom nézni a Game Passen közvetítési jogok miatt 😕Jó azt hiszem megvárom még vége a meccsnek és visszanézem game passon. Ez nézhet étlen így 😊mi a baj a Passedel ? nekem faszán megy
Tomcsik
nando89
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Az hogy Angliában élek és a tetvedék Skysports adja a mai meccset. Ezért nem tudom nézni a Game Passen közvetítési jogok miatt 😕Jó azt hiszem megvárom még vége a meccsnek és visszanézem game passon. Ez nézhet étlen így 😊mi a baj a Passedel ? nekem faszán megy
Tomcsik
nando89
több mint 5 éve
nando89
3 894
Jó azt hiszem megvárom még vége a meccsnek és visszanézem game passon. Ez nézhet étlen így 😊mi a baj a Passedel ? nekem faszán megy
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Jó azt hiszem megvárom még vége a meccsnek és visszanézem game passon. Ez nézhet étlen így 😊
több mint 5 éve
nando89
3 894
Szomorú lennék nagyon 😀Mi lenne itt Mahomessel??? Akit ugye ki kellett volna húznunk 😊Sztm jól szállt be , tudtok haladni és türelmes a fasziAbszolut upgrade DaneilEddig 7 pont van a táblán... Mondjuk Trubiskyvel lehet annyi se lenne
nando89
Tomcsik
nando89
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Mi lenne itt Mahomessel??? Akit ugye ki kellett volna húznunk 😊Sztm jól szállt be , tudtok haladni és türelmes a fasziAbszolut upgrade DaneilEddig 7 pont van a táblán... Mondjuk Trubiskyvel lehet annyi se lenne
nando89
Tomcsik
nando89
több mint 5 éve
nando89
3 894
Sztm jól szállt be , tudtok haladni és türelmes a fasziAbszolut upgrade DaneilEddig 7 pont van a táblán... Mondjuk Trubiskyvel lehet annyi se lenne
nando89
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Abszolut upgrade DaneilEddig 7 pont van a táblán... Mondjuk Trubiskyvel lehet annyi se lenne
nando89
több mint 5 éve
nando89
3 894
Abszolut upgrade Daneil
több mint 5 éve
ricsiii83
1 339
Trubisky mehet is trade blockra, még most ki lehet sajtolni vlmi értéket belőle hátha lesz egy hülye gm aki ad érte egy 2. kört mert hogy ez az O jobb nélküle az is biztos. 😅belicsek like this
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Trubisky mehet is trade blockra, még most ki lehet sajtolni vlmi értéket belőle hátha lesz egy hülye gm aki ad érte egy 2. kört mert hogy ez az O jobb nélküle az is biztos. 😅