Divisional szombat
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Jó gyors a meccs, bőven időben vége lesz.
több mint 1 éve
Hopp
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
mondjuk azt nem értem, hogy ha nem áll vissza, akk miért nem ül le és nem terheli a lábát..Már megbeszélték: csak színészkedik
bogec7
több mint 1 éve
szimpatikusabb csapat voltatokez a "lebombázta" most a legújabb trend? múlt héten is már agyfaszt kaptam tőle. pufifánk meg nagytesók után ez is már fáLYAnno Dwayne Bowe (ex KC WR): "Az új Chiefs offense olyan lesz mint a légibombázás!" Alex Smith volt az irányítónk.
petey
ulpianus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
de balfax ez a jagsAkartam írni.
NB2
Ezzel a védekezéssel mit akarnak?
Henne bazdmeg
több mint 1 éve
Pacheco kurva gyors
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
ez a "lebombázta" most a legújabb trend? múlt héten is már agyfaszt kaptam tőle. pufifánk meg nagytesók után ez is már fáLYAnno Dwayne Bowe (ex KC WR): "Az új Chiefs offense olyan lesz mint a légibombázás!" Alex Smith volt az irányítónk.
petey
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Ha ez 99 yardos Henne TD drive lesz - az élég ciki a D-től...
több mint 1 éve
bogjosi
1 491
mondjuk azt nem értem, hogy ha nem áll vissza, akk miért nem ül le és nem terheli a lábát..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Hill megoldja
több mint 1 éve
Pacheco nem szarozik...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
de balfax ez a jags
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
az öreg NFL játékosok most kapcsolták ki a tévétAz ő korukba minden jobb vót!
NB2
több mint 1 éve
az öreg NFL játékosok most kapcsolták ki a tévétErre mondaná John Spartan,hogy szarni lehet?
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Key számára a QB kinyírása a kulcs ma. Blake Bell, a másik ex-jaguár.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Höri írta a meccs után power rankingjébe, hogy "üdvözöljük a milliomosok klubjában"Azért a meccsért meg még le is igazolta a Seahawks 😄Na kiderül mindjárt Mahomes-ról is, hogy system qbEgyik kedvenc sporttévés sms-íróm 2011-ben Flynn 6 TD-s meccse után mondta ugyanezt Rodgersről.
r.baggio
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
az öreg NFL játékosok most kapcsolták ki a tévét
több mint 1 éve
Kelce nagyobb probléma a jax-nek mint pm
több mint 1 éve
Na tessék ezek a szakértők is el lettel üldözveNa kiderül mindjárt Mahomes-ról is, hogy system qbEgyik kedvenc sporttévés sms-íróm 2011-ben Flynn 6 TD-s meccse után mondta ugyanezt Rodgersről.
r.baggio
Kampman
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
rubelben csakisNagyon remélem, hogy bahreini dínárban!En is ketezerrel megraktam. De ne kerdezd milyen penznemben.3.8-ról rögtön le is esett 2.9-re a Jax odds-a, remélem mindenki megrakta 2000 euróval mikor írtamsajnos nem tudok screenshotot csinálni, de eskü megraktam
r.baggio
petey
gabor25
r.baggio
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Azért a meccsért meg még le is igazolta a Seahawks 😄Na kiderül mindjárt Mahomes-ról is, hogy system qbEgyik kedvenc sporttévés sms-íróm 2011-ben Flynn 6 TD-s meccse után mondta ugyanezt Rodgersről.
r.baggio
Kampman
több mint 1 éve
Az Andy Reid fiatalkorában!Micsoda csöcsök!Most csatlakoztam be hol van Mahomes?www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
WhoDey83
empty taxi
balintbaba
Assurbanapli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
ki nem, kedves iktriadom, ki nem....vagy lesz.Henne>MahomesMég én se írnám ezt le róla, pedig Henne ex-Jaguár.
balintbaba
iktriad
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
volt egy Philly meccsünk is amikor a szakértő nyilatkozott hasonlóanNa kiderül mindjárt Mahomes-ról is, hogy system qbEgyik kedvenc sporttévés sms-íróm 2011-ben Flynn 6 TD-s meccse után mondta ugyanezt Rodgersről.
r.baggio
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!