Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szabályos körülmények között??? húznák meg így a nyakad Maka...........
több mint 3 éve
Kijött, hogy a Browns borzasztó PO rutintalan.Hiába mentek pl a 4. negyed elején TD-re, baszki 8 és fél perces támadás volt.
Jó, mondjuk ilyen csapat ne játsszon már AFC döntőt. Ha nem lesz Mahomes, érdekes lesz, amúgy szerintem sima liba.
több mint 3 éve
na saints do your job, kellenek a lorinser felnik
több mint 3 éve
Hill nagyon szimpi.
több mint 3 éve
ozibozi
17 141
spangli 11 emberes qb támadásai váratlanul érték a barnákat 😊))))
több mint 3 éve
Maddenben én is ezt szoktam behívni 😀
több mint 3 éve
Sima, papírforma győzelem.
több mint 3 éve
Chiefs most átadta a labdát, a Browns nem csinál TD-t, aztán Chiefs lepörgeti az órátMondtam 🤪
jamaicababa
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Andy papa amikor puntoltal NO ellen NFC döntőben. Gondolom tanult belőle tökös volt
több mint 3 éve
Cypress
3 228
És ettől a béna, segg, fos, húgy, szar Brownstól kaptunk mi ki. Faszom!Itt van nektek a csöcs, most már leszarom:
több mint 3 éve
Azert ez tokos hivas volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gabor81
803
Reid. 😂
több mint 3 éve
Hanne jol elbaszta a garbage timeot
több mint 3 éve
Majdnem kilépett 😛
több mint 3 éve
Megoldja a Chiefs, izgi meccs volt:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
gyáva népnek nincs hazájafúj de undorító, hagyni hogy ez a védelem megnyerje neked a meccset, hát komolyan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Megoldottak azert hogy a vegen ne sajnaljam oket, ilyet nem szabad beszivni
több mint 3 éve
CHAD FUCKING HENNE!!!!
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Ezt Henne lehozta. 😮
több mint 3 éve
😀
több mint 3 éve
pecsi92