NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Hahahahaha tenyleg hat az egy felejtheto film volt es marad orokre.Igen, az volt a címe, hogy Ted 2😂😂😂Jó hát Brady ennyi idősen már kétszer olyan idős volt mint Mayfield.En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
Nem is emlekszem Brady reklamra volt neki?
Fantomas0429
Assurbanapli
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=eoiZ2qYtrWw&ab_channel=CommercialsAds😂😂😂Jó hát Brady ennyi idősen már kétszer olyan idős volt mint Mayfield.En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
Fantomas0429
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
29-12 a kézilabdameccs éppGondolom nem Suarezéknek.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Top Happy Spa😂😂😂Jó hát Brady ennyi idősen már kétszer olyan idős volt mint Mayfield.En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
Fantomas0429
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Igen, az volt a címe, hogy Ted 2😂😂😂Jó hát Brady ennyi idősen már kétszer olyan idős volt mint Mayfield.En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
Fantomas0429
több mint 3 éve
😂😂😂Jó hát Brady ennyi idősen már kétszer olyan idős volt mint Mayfield.En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
több mint 3 éve
Annie Agar szép lassan a futball Sarah Coopere lesz.“Which one turns CBS off?” pic.twitter.com/CdT1bXL5G3
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 17, 2021
Negritis
több mint 3 éve
csikorog ez az O is rendesen
több mint 3 éve
Remény vagy beletörödés volt ez a Barnák részéről?0ra már nem kapnak ki
ParadSEC
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Jó hát Brady ennyi idősen már kétszer olyan idős volt mint Mayfield.En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
Fantomas0429
több mint 3 éve
Remény vagy beletörödés volt ez a Barnák részéről?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
“Which one turns CBS off?” pic.twitter.com/CdT1bXL5G3
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 17, 2021
több mint 3 éve
Carlos Perez és Ivo Diaz után ez nem meglepő.Pedro Rodriguez a magyar válogatottban játszik és nem az uruguayiban az meglepett 😀Máris garbage time van amúgy?a magyar-uruguay-on igen
Kájzerszóze
Negritis
Heisman
több mint 3 éve
Nem 😛Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
több mint 3 éve
En a KC nak, nem birom Mayfieldet a reklamok miatt egyszeruen csak tul sokat szerepel nekem ahoz kepest h milyen keveset tett le az asztalra 😂Nincs bajom a Chiefs-szel, de annyire szép volna egy "balsorsakitrégentép" AFC döntő a Bills és Browns között, hogy muszáj a barnáknak szurkolnom. 😀Van itt olyan aki nem a Barnáknak szurkol? Sztem titkon a KC fanok is
Pizsama
LeviPoki
több mint 3 éve
Ez mi vót? Ahhoz is gyenge, hogy jobb legyen a FG pozi.
több mint 3 éve
Az évszázad meccse 2.0! Ráadásul ez most tétmeccs!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Elnöki play hívás,dehát FG is FG
több mint 3 éve
ipad-en megy csak néha odalesek h mi vanPedro Rodriguez a magyar válogatottban játszik és nem az uruguayiban az meglepett 😀Máris garbage time van amúgy?a magyar-uruguay-on igen
Kájzerszóze
Negritis
Heisman
több mint 3 éve
Nem lett 0-24 van esély 😛
több mint 3 éve
3&21re 2 yardos passzaz igen b+
megérdemelnék h kimaradjon az FG
több mint 3 éve
Pedro Rodriguez a magyar válogatottban játszik és nem az uruguayiban az meglepett 😀Máris garbage time van amúgy?a magyar-uruguay-on igen
Kájzerszóze
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Elszúrták itt a drive végét
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀