NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
10
5
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
na akkor megvan 😀www.youtube.com/watch?v=_IQUrR2qkj4onnan hogy néztem Dr.Phil videókat commentary YT csatornákon (pl pewdiepie), és abban szerepelt Bhad Bharbie. Aztán rákerestem hogy bhad bharbie age. Onnan tudom2 kérdés...Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
Azt te honnan tudod? 😁
Attól még neki is lehet jó didkója, nem? 😎
Chargers LT
Heisman
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ez elég fos volt bakertől
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szép play design Mr. Stefanski.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Mindegy, csak 14 év alatt bűncselekményAz már majdnem 18Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
LeviPoki
több mint 3 éve
te nem láttad a "Cash me outside, how 'bout that meme-t"?Ez most rád nézve lehet kellemetlen, hogy tudod 😀Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=_IQUrR2qkj4onnan hogy néztem Dr.Phil videókat commentary YT csatornákon (pl pewdiepie), és abban szerepelt Bhad Bharbie. Aztán rákerestem hogy bhad bharbie age. Onnan tudom2 kérdés...Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
Azt te honnan tudod? 😁
Chargers LT
Heisman
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Az már majdnem 18Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
több mint 3 éve
onnan hogy néztem Dr.Phil videókat commentary YT csatornákon (pl pewdiepie), és abban szerepelt Bhad Bharbie. Aztán rákerestem hogy bhad bharbie age. Onnan tudom2 kérdés...Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
Azt te honnan tudod? 😁
Chargers LT
több mint 3 éve
Ugye nem Wills volt az.de
Toto21
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ez most rád nézve lehet kellemetlen, hogy tudod 😀Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Ugye nem Wills volt az.
több mint 3 éve
2 kérdés...Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Heisman
Azt te honnan tudod? 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
védelmünk az kb ennyi, a kérdés az O mit tud majd.és mégis itt vagytok. Abban lehet bízni hogy Maho kezd kényelmeskedni, arcoskodni akkor tud hibázni
P@trik
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Ez a csaj 17 éves...Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
több mint 3 éve
Minden idők legjobb divisional köre... Annyira sima és rémes meccsek eddig, ez is elég simának tűnik, meg se erőltette magát a KCsuper divisional round 😀
Sifur
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Korrekt 😳Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
empty taxi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Mennyi a nezoszam? Miert lehetnek ennyire sokan?Egyes államokban nincs elismerve a korona xD
Vrij6
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Mi van mostanában a rúgókkal?Hozzászoktak a 20 yardos extrákhoz, a liga egyik legjobb döntése volt hátrébb vinni.
Gorro
több mint 3 éve
Max barna csocsokrol lehet szo
RedFive
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mi van mostanában a rúgókkal?Elfújja a szél 😛
Gorro
több mint 3 éve
védelmünk az kb ennyi, a kérdés az O mit tud majd.
több mint 3 éve
Mennyi a nezoszam? Miert lehetnek ennyire sokan?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mi van mostanában a rúgókkal?Sarah Fuller megjelenése zavart keltett az Erőben.
Gorro
több mint 3 éve
hát igen így nehéz lesz 😀Mehet a pisztolypárbaj