NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen. Sanyival együtt.Tényleg ő lett?Azért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Alex Smith lecserélését pedig konkrétan nem hitte elAzért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
nagylaza
hát igen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Tényleg ő lett?Azért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Csak idén nincsenek def-ek..Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisLáttunk már megállíthatatlan támadósorokat elhasalni a playoffban, csak az utolsó pár évben is.
Pep71
Kampman
több mint 3 éve
gedam
5 892
mi simán vernénk a kc-t. tegnap csak a szél toszta mindig rosszfele a labdát.jelenleg a liga legjobb o fala dolgozik előtte, van egy chubb egy hunt egy landry egy obj. mivel rosszabb mint a kc kerete?Nyilván,de szerintem Mayfield is gyűrűt nyerne itt.A Browns kéri vissza a Steelerst. 😊Szerintem van a ligaba legalabb 10 kezdo iranyito aki hozna egy ciki szintet ebbe a csapatba is 😊
Kb miatta (és persze Reid miatt) ilyen jók... 😉Ezt senki nem vonja kétségbe. Bár ilyen csapatban ciki is lenne szarnak lenni.Sztem Mahomes amúgy több reklámban szerepel.Biztos ,de jol jatszik .
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
iktriad
Fantomas0429
LeviPoki
több mint 3 éve
Azért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Sztem sima SB win lesz, a tavalyi után már nyomás sincs rajtatok, mert zsebben van egy gyűrű.Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisA KC defense kepes ra.
Pep71
ulpianus
több mint 3 éve
En ebbe nem.vagyok biztos , aztan lehet de ez sose fog kiderulni ugyhogy felesleges rola beszelniNyilván,de szerintem Mayfield is gyűrűt nyerne itt.A Browns kéri vissza a Steelerst. 😊Szerintem van a ligaba legalabb 10 kezdo iranyito aki hozna egy ciki szintet ebbe a csapatba is 😊
Kb miatta (és persze Reid miatt) ilyen jók... 😉Ezt senki nem vonja kétségbe. Bár ilyen csapatban ciki is lenne szarnak lenni.Sztem Mahomes amúgy több reklámban szerepel.Biztos ,de jol jatszik .
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
iktriad
Fantomas0429
LeviPoki
több mint 3 éve
Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisa Bills jóval rosszabb matchup lesz nekik, abból még bármi lehet, ez a meccs sajnos egy percig nem (volt) kérdéses
Pep71
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Már csak az a kérdés,a három vén f*sz közül melyik tudja megállítani 😀 Annak kell szurkolni,szerintem a GB a legesélyesebbEzt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisLáttunk már megállíthatatlan támadósorokat elhasalni a playoffban, csak az utolsó pár évben is.
Pep71
Kampman
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Undorítóan jól van össze rakva ez az offense, a Rozmár egy zseni... Persze tudom Mahomes pöcösét kell szájba venni, de nem hinném hogy a Bengalsba is 500 milliós szerződésért küzdeneItt nagyon össze állt az összes zseni 1 helyen, unfair
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisLáttunk már megállíthatatlan támadósorokat elhasalni a playoffban, csak az utolsó pár évben is.
Pep71
több mint 3 éve
A Browns kéri vissza a Steelerst. 😊sztem is ha kicseréled reid-mahomes duót masszívan visszaesik a csapat, kb mind1 hogy kikre
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Nyilván,de szerintem Mayfield is gyűrűt nyerne itt.A Browns kéri vissza a Steelerst. 😊Szerintem van a ligaba legalabb 10 kezdo iranyito aki hozna egy ciki szintet ebbe a csapatba is 😊
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
iktriad
Fantomas0429
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A Browns kéri vissza a Steelerst. 😊Szerintem van a ligaba legalabb 10 kezdo iranyito aki hozna egy ciki szintet ebbe a csapatba is 😊
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
iktriad
több mint 3 éve
Azért még na, láttam én Reides leolvadást 😊
több mint 3 éve
Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisA KC defense kepes ra.
Pep71
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Bazeg ezt a Browns védelmet...Garbage time official!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A Browns kéri vissza a Steelerst. 😊 Kb miatta (és persze Reid miatt) ilyen jók... 😉Ezt senki nem vonja kétségbe. Bár ilyen csapatban ciki is lenne szarnak lenni.Sztem Mahomes amúgy több reklámban szerepel.Biztos ,de jol jatszik .
LeviPoki
Fantomas0429
LeviPoki
több mint 3 éve
Ebből nagy zakó lesz, nem is nézem tovább.
több mint 3 éve
"come over here" scorpion
2&19, szóval 6 yardos passz amiből td ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A TO-ban bíztam, de még ez a felpattanó labda is kevés volt.
több mint 3 éve
áh, ez nem az a meccs, aminél a Browns-nak bármi esélye vankész csoda, hogy ilyen védelemmel eddig eljuttottak
---