NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
5
4
2:15, Arena4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Mahomes kiéghetne már 😎Ráadásul a csoportnak sem
Remélem nem kell annyi időt várni rá, mint Bradynél...
Eltelik úgy 40 év, hogy alig van értelme a bajnokságnak
Chargers LT
több mint 3 éve
Goodell hova valósí hogy 5 fokban nem fázik pulcsiban?a pokol legmélyebb bugyraiból
Sifur
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Goodell hova valósí hogy 5 fokban nem fázik pulcsiban?
több mint 3 éve
Mahomes kiéghetne már 😎Remélem nem kell annyi időt várni rá, mint Bradynél...
Eltelik úgy 40 év, hogy alig van értelme a bajnokságnak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Amúgy idén az éjjelit leszámítva nincsenek annyira ergya szar meccsek,cserébe olyanok sem,amire emlékezni fogunk jövőre.
több mint 3 éve
Vagy a Hawks Jamal Adams elmondta h mi vagyunk a legjobb vedelem 😂Van, csak a sötét nagyúr nincs a playoffba 😛 amúgy a jó formában lévő steelers is képes lenne 30 pont alatt tartani a KCtSztem nincs def ami megállítja őket , pisztolypárbajban meg messze ők a legesélyesebbek, annyi opciójuk van..Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisa Bills jóval rosszabb matchup lesz nekik, abból még bármi lehet, ez a meccs sajnos egy percig nem (volt) kérdéses
Pep71
r.baggio
Pep71
Sifur
több mint 3 éve
De a KC is a Steelerst 😛Van, csak a sötét nagyúr nincs a playoffba 😛 amúgy a jó formában lévő steelers is képes lenne 30 pont alatt tartani a KCtSztem nincs def ami megállítja őket , pisztolypárbajban meg messze ők a legesélyesebbek, annyi opciójuk van..Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisa Bills jóval rosszabb matchup lesz nekik, abból még bármi lehet, ez a meccs sajnos egy percig nem (volt) kérdéses
Pep71
r.baggio
Pep71
Sifur
több mint 3 éve
16-8 volt a félidő, a vége 44-18 lett. Igen, ide 😀Szép volt srácok!
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 3 éve
Fizikai fájdalom ez a meccs eddig 😁
több mint 3 éve
Toto21
5 949
garbage time?
több mint 3 éve
Mariota ilyenből anno TD-t csinált, gyenge vagy Baker!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Van, csak a sötét nagyúr nincs a playoffba 😛 amúgy a jó formában lévő steelers is képes lenne 30 pont alatt tartani a KCtSztem nincs def ami megállítja őket , pisztolypárbajban meg messze ők a legesélyesebbek, annyi opciójuk van..Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisa Bills jóval rosszabb matchup lesz nekik, abból még bármi lehet, ez a meccs sajnos egy percig nem (volt) kérdéses
Pep71
r.baggio
Pep71
több mint 3 éve
Benőtt a nagylábujj körme Mahomesnek? egy negyedóra alatt?A kieges hosszu folyamat. Nala a nagylabujja hegyenel kezdodott el...
Kájzerszóze
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Believe Shanahan calls this route China stick pic.twitter.com/aR7GYjZn23
— Ted Nguyen (@FB_FilmAnalysis) January 17, 2021
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 290
youtu.be/iT9hytR7000?t=300Benőtt a nagylábujj körme Mahomesnek? egy negyedóra alatt?Louie Andersonnak volt egy ilyen sérülése.
Kájzerszóze
Kampman
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Ilyen holding mindig van
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Az igen.. Playhívás 2000Mayfield hátrál 6 yardot, majd a társnak dobja hátra még 4et, így -10 yardról kezdik a playt...
Kinek jut ilyen eszébe?
És akkor leviszik az embert -5 yardon, grat
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Sztem nincs def ami megállítja őket , pisztolypárbajban meg messze ők a legesélyesebbek, annyi opciójuk van..Ezt a KC offense-t nincs def ami megállítja... brutálisa Bills jóval rosszabb matchup lesz nekik, abból még bármi lehet, ez a meccs sajnos egy percig nem (volt) kérdéses
Pep71
r.baggio
több mint 3 éve
offensive holding? na akkor egy gönci barack jár érte 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Benőtt a nagylábujj körme Mahomesnek? egy negyedóra alatt?Louie Andersonnak volt egy ilyen sérülése.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Ez a védelem elég lyukas viszont, egy Rodgers valószínűleg meccsben maradna
több mint 3 éve
Mkinek jobb lett volna ha nem cserélik le, elképesztően jók, verhetetlennek tűnnekAlex Smith lecserélését pedig konkrétan nem hitte elAzért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
nagylaza
hát igen
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Benőtt a nagylábujj körme Mahomesnek? egy negyedóra alatt?
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Time managementben, meg piros zászlókkal szokott elképesztő hülyeségeket csinálni. De hogy nagyon jól felkészített csapatokat épít, az nem kérdés.Azért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
nagylaza
több mint 3 éve
PochettinoTényleg ő lett?Azért még na, láttam én Reides leolvadást 😊Anno Ricsi nem is volt túl boldog attól, hogy ő lesz a HC.
dande
nagylaza
Tactful Cactus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal