NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Az mi a faszom???????????????????????????????????
több mint 10 éve
nekem az ilyenek kiesnek! 😀😀😀raiders meccsen volt 4&48 is ha jól emlékszemWesterkikeresem, megnézem márciusban!!!gabenTessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Annyira kilátástalan a Bengals passrush, hogy előbb utóbb tuti benyelnek egy nagy playtgabokockaNem néztem idén a meccseiket, de nem olyan rég még több mint jó volt a passrush. Mi történt?
több mint 10 éve
Jó, hát nem mindenki kezdhet pihenni októberben 😀Marvin Lewisnak mindig ilyenkor kezdődik a nyaralás időszaka. 😀iktriadbírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
dik a daltonnak milyen amazon sérója van. igazi rosszfiús.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Marvin Lewisnak mindig ilyenkor kezdődik a nyaralás időszaka. 😀bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
több mint 10 éve
3rd és 61 is 😊 ha jól emlékszem 2 éveraiders meccsen volt 4&48 is ha jól emlékszemWesterkikeresem, megnézem márciusban!!!gabenTessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
iktriad
több mint 10 éve
Egyébként nekem furcsa csak, hogy Lucknak van ideje?!?!?!?!bobi0092Lucky Time!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Annyira kilátástalan a Bengals passrush, hogy előbb utóbb tuti benyelnek egy nagy playt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezRicsi mindig is megmarad azon a szinten, mintha az aktuális meccs lenne az első az országban. Értem én, hogy mindig van új néző, de lehetne nyitni a rutinos nézők felé is.
több mint 10 éve
raiders meccsen volt 4&48 is ha jól emlékszemkikeresem, megnézem márciusban!!!gabenTessék:Why???gaben3&30?😀FearTomi4 & 43.iktriad
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
ha így folytatjuk, akkor Bengals könnyek... as usualbírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Egyébként nekem furcsa csak, hogy Lucknak van ideje?!?!?!?!
több mint 10 éve
hát nekem egy méretes bebaszásbírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?Amadeus91
több mint 10 éve
annyiféle szexuális perverzió van, szerintem kialakult egyeseknél a sport tv-s közvetítések hatására az smsfília is, akit az hoz izgalomba, ha beolvassák üzenetét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezLehet, hogy egy Sport TV-s stábtag küldte be, csak azért, hogy a laikus nézőknek okosnak tűnjenek a kedves "szakkommentátoraink" 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Még hiányolom ma a az SMS-t legifjabb XY-szurkolóról ...meg egy női hozzászólótólEagles fan, aki a 'Boys-nak szurkol 😀BCSAz olyan mint a judeónáci?mukijoe
több mint 10 éve
Nem nézett ki 50-nek.Sixo67Samuel L. Jackson se 60+nak.
több mint 10 éve
Vagy csak Galus írja őket?bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezSzerintem gyanús, hogy inkább "be akar kerülni a TV-be"bobi0092
több mint 10 éve
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezRicsi szájából sokkal biztosabb
több mint 10 éve
bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezStez, wild card kör után mi jön?
iktriad