Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Max neked lehet olyan, amikor átment 2 meccsre a Chargersbe. 😛Ha csak látens lenne, akkor nem Bob Sanders mezben nézné a meccset.Sixo67látens colts fanWesterWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 9 éve
nyilván 😀😀Muradimov a ligában van még?Amadeus91Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Muradimov a ligában van még?Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Remélem "megtisztel" pár Colts játékost . 😀Ez a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊GreengoÍgy emlékeztetik a Coltsot, hogy miért hagyták magukat kiütni Dallasban, kiejtve ezzel az Eaglest.iktriad
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
megjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnaAkit ugyebár mint elkapó felejtsünk el.
több mint 9 éve
megjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnateljesen jó passz volt, hatalmasat védekezett Toler
több mint 9 éve
Miről beszélsz Gyula? Csináltunk egy fumble-t ellenfél RZ-on belül. Hányat akarsz még? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Picit nehezíti a dolgát, hogy a négy legjobb célpontja hiányzik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Bortles ellen csak annak nem volt picksixe, aki az ellenfél offensében játszottEz ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe.iktriad
több mint 9 éve
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszabítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. 😀
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Azt már megkérdezték Ricsiéktől hogy miért rúgják el negyedikre a labdát?
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
megjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Kéne még egy TV, hogy a Darts döntőt is nézhessem...
több mint 9 éve
Az utolsó 8 meccsén pl. senkinek.Bortles ellen kinek nem.Sixo67Ez ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe. iktriad
több mint 9 éve
oké, hogy ismerem Ricsiéket, de amikor Reddingre rácsodálkoznak, akkor még újra és újra meg tudok lepődnimondjuk igazuk van, senkiházi újonc
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Túl sok lehetőség nincs, checkdown Bernardnak, aki vagy megoldja, de inkább nem...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Egy jó 20 perces drive kell
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Ez a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊GreengoÍgy emlékeztetik a Coltsot, hogy miért hagyták magukat kiütni Dallasban, kiejtve ezzel az Eaglest.
több mint 9 éve
Van egy olyan érzésem, hogy most jön a jó meccseinken is szokásos egy homály defensive drive. 😊peterk2005szép negatív jinx 😀
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Miért ellenünk is volt picksixe.Erről nem lehet nyilatkozni a jó ízlés határain belül.
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Bortles ellen kinek nem.Ez ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe. iktriad
több mint 9 éve
Toto21
5 950
A második félidőben a Bengals-nak nem jön össze az, ami az elsőben megvolt
több mint 9 éve
Van egy olyan érzésem, hogy most jön a jó meccseinken is szokásos egy homály defensive drive. 😊peterk2005Nem úgy tűnik. 😀
több mint 9 éve
Ez ki??? meert h nem Toler az tutiFarkyMiért ellenünk is volt picksixe.
Kb 7 vagy 8 (a legutóbbi 50 meccsükön összesen 10szer nyertünk)a legutóbbi 50 CBS meccsetekből mennyit nyertetek meg?KampmanA legutübbi Sport Tvs meccsünkön mi nyertünk .Diktriada Jaguars és a győzelem fogalmak ritkán keresztezik egymás útjaitbaggioWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092