Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez de hülye flag... Max 1 yardról jöttek volna...
több mint 10 éve
Moncrief baszod....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
"gondolod h ezért?" - Ricsi
több mint 10 éve
Felesleges volt
több mint 10 éve
Sehol nincs a Bengals sajnos.BazzaniTegnap ami az egyik madárnak nem ment a másiknak igen, ma meg ami az egyik nagymacskának nem megy az a másiknak menjen.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
bazmeg minek kellett ez a blokk
több mint 10 éve
Nincs nagy baj, pörögjön az óra, az is kell
több mint 10 éve
ez a play a titans ellen is bejött
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Én Garoppolot vittem. 😀Profik hagyják ,hogy elmenjen és ledraftolják Mettenbergert.Sixo67Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
Elnézést a pontatlanságért. 😀Max neked lehet olyan, amikor átment 2 meccsre a Chargersbe. 😛iktriad1 meccs és 2 drive( kb 8-9 perc).Sixo67
több mint 10 éve
Öt elkapni képes ember van a Bengalsben, abból négy sérült. Mondjuk Dalton is olyan amilyen.munozna jó, de a #1 QB Sanu valamiért WR, biztos elkésett a reggeli meetingről
több mint 10 éve
All in pick voltSzerintem már nem. 😀iktriadMuradimov a ligában van még?Amadeus91Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 10 éve
az a kérdés, hogy osztanának le három meccset egy nap? RLY?!?baggioVasárnaponként se megy nekik.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
1 meccs és 2 drive( kb 8-9 perc).Max neked lehet olyan, amikor átment 2 meccsre a Chargersbe. 😛iktriadHa csak látens lenne, akkor nem Bob Sanders mezben nézné a meccset.Sixo67látens colts fanWesterWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 10 éve
Öt elkapni képes ember van a Bengalsben, abból négy sérült. Mondjuk Dalton is olyan amilyen.
több mint 10 éve
Szerintem már nem. 😀Muradimov a ligában van még?Amadeus91Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 10 éve
az a kérdés, hogy osztanának le három meccset egy nap? RLY?!?baggioSose volt még ilyen az NFL-ben. 😀
több mint 10 éve
Profik hagyják ,hogy elmenjen és ledraftolják Mettenbergert.Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Nem is fog tőlem annyit kapni GM Gameben. Most kell vele hosszítanom. Nekem ez a meccs eddig jól jön. .DDiktriad
több mint 10 éve
Lényeg a bélyeg, hogy incomplete lett, a többi már csak történelemVolt köztük három yard, későn jött a passz, Tatenek lassítani kellettgabokockamegjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnateljesen jó passz volt, hatalmasat védekezett TolerStez
több mint 10 éve
az a kérdés, hogy osztanának le három meccset egy nap? RLY?!?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Volt köztük három yard, későn jött a passz, Tatenek lassítani kellettmegjegyzem, hogy Tate megverte ott Tolert, csak a szokásos deep pass volt Daltontól.MarioAnateljesen jó passz volt, hatalmasat védekezett TolerStez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem vagyok egy Dalton hater, de ez 100 misiért lófasz.Amadeus91Ha jól tudom nem csak a legjobb, hanem kb az elsőszámú elkapósora hiányzik...