Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
átpártolt mint egyes szurkolókEz a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊GreengoLegalább ott vagyunk a PO-bandawe092
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Van egy olyan érzésem, hogy most jön a jó meccseinken is szokásos egy homály defensive drive. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ez a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊GreengoLegalább ott vagyunk a PO-ban
több mint 10 éve
a legutóbbi 50 CBS meccsetekből mennyit nyertetek meg?A legutübbi Sport Tvs meccsünkön mi nyertünk .Diktriada Jaguars és a győzelem fogalmak ritkán keresztezik egymás útjaitbaggioWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 10 éve
Toler?Komolyan?mukijoeVak CB is talál disznyóbőrt!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Toler bemutatta, hogy milyen lenne, ha jó játékos lenne. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
úgy látom Tolert eleget szidtuk 😊
több mint 10 éve
Ez ki??? meert h nem Toler az tuti
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
aaaaaaaz igeeeeeeen
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
lol, már láttam az elkapást, Toler nálam már most MVP, bármi lesz
több mint 10 éve
Tooooooooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
több mint 10 éve
Toler?Komolyan?
több mint 10 éve
Ez a sasreptetés nekem érthetetlen. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ez a Bengals pass rush már-már a 2013-as dallasi több mint 10 éve
A legutóbbi Sport Tvs meccsünkön mi nyertünk .Da Jaguars és a győzelem fogalmak ritkán keresztezik egymás útjaitbaggioWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 10 éve
Hamár blamáztunk a Cowboys ellen és összetörtük az Eagles álmát, legalább kedveskedünk egy kis állat-show műsorral
több mint 10 éve
legalább blitzelhetnének..Jellemző módon most majdnem odaértek 😊gabokockaAnnyira kilátástalan a Bengals passrush, hogy előbb utóbb tuti benyelnek egy nagy playtgabokockaErre gondoltál?Schleck
több mint 10 éve
Ha csak látens lenne, akkor nem Bob Sanders mezben nézné a meccset.látens colts fanWesterWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
több mint 10 éve
Ricsiék repülnek
több mint 10 éve
Ott már nagy gondok vannak, ha Reggienek kell sackelnie Luckot. 😀😀Annyira kilátástalan a Bengals passrush, hogy előbb utóbb tuti benyelnek egy nagy playtgabokockaErre gondoltál?Schleck
több mint 10 éve
a 4 első körössel felálló elit bengals sec...gordonabból egy lesérült, de amikor egészséges, akkor is nickelnek elég max, egy pedig padozik
több mint 10 éve
Luck nem beleállt a passzba, hanem belefeküdt, technikára egyesbaggioHa beleállt volna átlépi a line of scrimmaget

több mint 10 éve
pár könyvmegrendelés(+dvd) csak így lehet belőle...😊bírom ezt, hogy beír valaki egy olyan sms-t, amit a google-ben rákeresve fél perc alatt megtalál, sziporkázik a népStezRicsi mindig is megmarad azon a szinten, mintha az aktuális meccs lenne az első az országban. Értem én, hogy mindig van új néző, de lehetne nyitni a rutinos nézők felé is.moncsy91
több mint 10 éve
a Jaguars és a győzelem fogalmak ritkán keresztezik egymás útjaitWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
látens colts fanWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.iktriadJaguars győzelmeknél nincsenek ilyen érzelmi kifakadásaid 😀bobi0092
Lesz ez még így se!