Konfdöntők
9 hónapja
Az.összességében ez egy rossz meccs, semleges nézőknek sem gondolnám, hogy izgalmas lenne.Konkrétan kibaszott idegesítő.
Zsellér van de Vrij
Hanni
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
összességében ez egy rossz meccs, semleges nézőknek sem gondolnám, hogy izgalmas lenne.Konkrétan kibaszott idegesítő.
Zsellér van de Vrij
9 hónapja
Most mièrt nem reklamáljátok a holdingot🤔
9 hónapja
OB, jééé...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
összességében ez egy rossz meccs, semleges nézőknek sem gondolnám, hogy izgalmas lenne.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
9 hónapja
Nagyon túldob mindenkit ma Jackson.
9 hónapja
Ez egy safety volt....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Na egy Flowers redemption driveVagy egy 90 yardos Lamar futás td-re
Heisman nádor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Na egy Flowers redemption drive
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
shagi0206
10 921
a fumblere már felkeltem, ha arra gondolsz 😊Baszki, átaludtam az egész 3. negyedet, és ugyanannyi az állás? 😀 Sokról akkor nem maradtam leAzért ezt így nem mondanám 😀
shagi0206
tenorx
9 hónapja
Kampman
28 290
Orlovsky territory
9 hónapja
Köszönöm istenem, hogy nem ravens szurkoló vagyok, mert most vagy a kezem vagy valami más tört volna el.ez má smafu?
Hanni
9 hónapja
Baszki, átaludtam az egész 3. negyedet, és ugyanannyi az állás? 😀 Sokról akkor nem maradtam leAzért ezt így nem mondanám 😀
shagi0206
9 hónapja
Lúdas Solymi
8 017
Same old Ravens...nemigaz bazzeg, hogy a KC-nak ennyire sima legyen megint az SB-be jutás.Remélem a másik oldalt a 49ers nyers (bocs Lions) és elkenik a szájukat.
9 hónapja
Kampman
28 290
Baszki, átaludtam az egész 3. negyedet, és ugyanannyi az állás? 😀 Sokról akkor nem maradtam leA Ravens kinyírja magát, a Chiefs meg igazából passzívan figyeli ezt.
shagi0206
9 hónapja
shagi0206
10 921
Baszki, átaludtam az egész 3. negyedet, és ugyanannyi az állás? 😀 Sokról akkor nem maradtam le
9 hónapja
Flowers ezt eltanulhatta OBJ-től.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
9 hónapja
ozibozi
17 140
Flowers elvágta a kezét a kispadon 😊
9 hónapja
Garbage time van már?Ne írjuk még le a Ravenst amúgy, azon kívül, hogy itt faszkodok reálisan nézve bennük van a fordítás.
warr_b
9 hónapja
Lecsó
3 115
Nyilván a Ravensnek szurkolok, de ez így nagyon nem fog menni, ha fejben ennyire nincsenek ott. Taunting, földön fekvő ember lezúzása, stb... Kicsit kezdenek szétesni agyilag.
9 hónapja
Na egy safteyt 😏