New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/58847b3667e45344478511/14/264/588542421e194/PittsburghSteelers-NewEnglandPatriots/768/432sport 2-s link.
több mint 7 éve
Blountot eléggé kiveszik ma.😑
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
A futást nagyon megfogták.
több mint 7 éve
Szerintem a Haley takarodj hét jön.Ha ma valahogy nyer a pecc,akkor Soldi bebizonyitja hogy bell-el nyert volna a vasas.Ő mindent bebizonyít, csak legyen, aki leáll vele vitatkozni. Mondjuk egy Soldi-Sobri eszmecsere az halál.
Illetve nyert is .
Janek
Kampman
több mint 7 éve
Pontok kellenek nem puntok.Mondjuk amilyen gyenge volt a Steelers a Chiefs ellen várható volt a mai zakó.
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Kapják a hazait rendesen.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Ha ma valahogy nyer a pecc,akkor Soldi bebizonyitja hogy bell-el nyert volna a vasas.Ő mindent bebizonyít, csak legyen, aki leáll vele vitatkozni. Mondjuk egy Soldi-Sobri eszmecsere az halál.
Illetve nyert is .
Janek
több mint 7 éve
Van egy fogadásom: a steelers eljut RZ közelébe, ott megáll, és FG kísérlet. Kár, hogy utána nem jár 2 pontos lehetőség, arra is fogadnék.Nem jött be 😊 Vesztetted volna.
peterk2005
több mint 7 éve
Van egy fogadásom: a steelers eljut RZ közelébe, ott megáll, és FG kísérlet. Kár, hogy utána nem jár 2 pontos lehetőség, arra is fogadnék.Buktam. De csak azért, mert lesérült a hatlövetű. Nélküle a wild west offense nem működik.
peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Van egy fogadásom: a steelers eljut RZ közelébe, ott megáll, és FG kísérlet. Kár, hogy utána nem jár 2 pontos lehetőség, arra is fogadnék.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
A melldöngetés is fontos, valóban. Fontos, hogy úgy add elő mintha te is játszottál volna.Az is,hogy ki mond nagyobbat utána.Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Melyik Pats meccs nem az? Leülsz, nyernek, ennyi. Izgi lehet a drukkereiknek.
peterk2005
Bazzani
Janek
több mint 7 éve
Nate Ebner fejsérülés és nem tér vissza 😕
több mint 7 éve
Én jinxlord vagyok, nem sith.Na most vegre kiderul hogy ki a nagyobb Sith, BB vagy iktriad... (bocs ik, de szerintem ehhez meg te is keves leszel 😛)Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Superbowlba jutott a Pats.
peterk2005
iktriad
Igor
több mint 7 éve
Ennyire ne 😊 Ha ez a Steelers superbowlba jut, én befordulok, nézhetetlen. és akkor tényleg rendelek egy mattyice mezt 😀Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Superbowlba jutott a Pats.
peterk2005
iktriad
több mint 7 éve
Ha ma valahogy nyer a pecc,akkor Soldi bebizonyitja hogy bell-el nyert volna a vasas.Illetve nyert is .
több mint 7 éve
Na most vegre kiderul hogy ki a nagyobb Sith, BB vagy iktriad... (bocs ik, de szerintem ehhez meg te is keves leszel 😛)Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Superbowlba jutott a Pats.
peterk2005
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Ámen.Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Melyik Pats meccs nem az? Leülsz, nyernek, ennyi. Izgi lehet a drukkereiknek.
peterk2005
Bazzani
több mint 7 éve
Az is,hogy ki mond nagyobbat utána.Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Melyik Pats meccs nem az? Leülsz, nyernek, ennyi. Izgi lehet a drukkereiknek.
peterk2005
Bazzani
több mint 7 éve
Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Superbowlba jutott a Pats.
peterk2005
több mint 7 éve
Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.Melyik Pats meccs nem az? Leülsz, nyernek, ennyi. Izgi lehet a drukkereiknek.
peterk2005
több mint 7 éve
Ik, jinxelj már egy kicsit, dögunalom a meccs.
több mint 7 éve
Ez a Vasasé kelett volna hogy legyen...milyen okból? lefújás után fél perccel megszerezték? 😊
Tomcsik