NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Legyen mit kérdezni 😉Mondjuk Long miatt kellett DE de nem tudom Miller volt e a megfelelő választás. Reméljük JS igen 😊De miért ő??? 😕
dande
MirrMurr
több mint 5 éve
Beindult az LB run.
több mint 5 éve
Mondjuk Long miatt kellett DE de nem tudom Miller volt e a megfelelő választás. Reméljük JS igen 😊De miért ő??? 😕
dande
több mint 5 éve
A legtöbb helyen ilyen kényszerpickek mennek, pedig vannak még benn hasznos emberkékMi még most fogjuk kihúzni a következő Robert Mathist. Nem biztos, hogy edge rusher lesz, de feka. Csak, hogy Stezt bosszantsa. 😀
Fast Willie
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Akkor mostantól passz 😊
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
nem hiába mondta neki Saban, hogy maradni kellene még egy évet....
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
hova máshova...
több mint 5 éve
Scarlett Jordanson...
több mint 5 éve
LB Mack Wilson Browns
több mint 5 éve
Hendrix
1 554
Ezek most kajak egy építkezésről jelentkeztek be?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Mondjuk Long miatt kellett DE de nem tudom Miller volt e a megfelelő választás. Reméljük JS igen 😊
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
A legtöbb helyen ilyen kényszerpickek mennek, pedig vannak még benn hasznos emberkék
több mint 5 éve
Nem 😊 Van Ginkel.Hehe, kiment a Mr. Irrelevantom. 😀Ugye nemMiller az? 😊
peterk2005
dande
Teljesen megalapozott pick volt, azért húztam mert úgy hangzott a neve, mint egy Ku-Klux-Klán verőemberé, és gondoltam keményen zárok. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Van még benn jó játékos, érdekes ez az 5. kör.
több mint 5 éve
Én jelenleg a macskámmal nézem a draftot. Amíg ő meg nem unja úgy 3 percen belül, és leugrik rólam.Te bazdmeg, Borbinhóval együtt nézitek a draftot, vagy mi? Ő mondjuk Herbertet írta, ugyanilyen vicces volt az isVan Ginkel fasza, de miért nem Rosennek hozol segítséget...Tankolnak Tuára. 😊
Wyatt
iktriad
Wyatt
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Ollison kiment...nem hiszem el....6. körben húztam, azt hittem akkor már nem vagyok magamnál...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Te bazdmeg, Borbinhóval együtt nézitek a draftot, vagy mi? Ő mondjuk Herbertet írta, ugyanilyen vicces volt az isVan Ginkel fasza, de miért nem Rosennek hozol segítséget...Tankolnak Tuára. 😊
Wyatt
iktriad
több mint 5 éve
Hehe, kiment a Mr. Irrelevantom. 😀Ugye nemMiller az? 😊
peterk2005
több mint 5 éve
Van Ginkel fasza, de miért nem Rosennek hozol segítséget...Hoho potyognak az embereim! A kis Ajax nevelést azt hiszem 7.körben húztam be 😊
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Van Ginkel fasza, de miért nem Rosennek hozol segítséget...Tankolnak Tuára. 😊
Wyatt
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Joseph, Oruwariye nagyon jó 😊Harmon olyan 50-60 körül mozgott a big boradokon, én nem tudom, hogy mi a gondjuk vele
Mindkét jó helyre is ment!
A legtöbb sajat pickem nagyon jó helyre ment.
Harmon csuszasa itt mar amúgy lassan WTF kategória.
alatriste
több mint 5 éve
Hehe, kiment a Mr. Irrelevantom. 😀 Így már 280-al verem a ligát. Amatőrök. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond