NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 563
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Joseph, Oruwariye nagyon jó 😊Mindkét jó helyre is ment!
A legtöbb sajat pickem nagyon jó helyre ment.
Harmon csuszasa itt mar amúgy lassan WTF kategória.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Huh ez a Shareef Miller a srác leírása alapján nem tűnik épp a legjobbnak 😕
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Keke fasza pick
több mint 5 éve
deyell
11 702
a 4. körös választások tetszenek, de azt nehezen hiszem, hogy Hunter Renfrow jobb prospect mint Kelvin Harmon.
choose life
több mint 5 éve
Akkor rosszul láttam emlékeztem 😊Mac Wilson kb 3. 4 lbnek volt tartva de top 10 biztos ahhoz képestpffnél top10en kívűl van
dande
braxa88
több mint 5 éve
Nem jött volna JJ ezt most kicsit sajnálnám.
több mint 5 éve
Köszönöm!Huh most értem csak ide, de valaki tudna segíteni, hogy hol találok releváns infót Shareef Miller-ről?www.youtube.com/watch?v=QqlBcb8KW3A
MirrMurr
www.youtube.com/results?search_query=Shareef+Miller+vs
thedraftnetwork.com/player/shareef-miller
Fast Willie
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Mac Wilson kb 3. 4 lbnek volt tartva de top 10 biztos ahhoz képestpffnél top10en kívűl van
dande
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Huh most értem csak ide, de valaki tudna segíteni, hogy hol találok releváns infót Shareef Miller-ről?www.youtube.com/watch?v=QqlBcb8KW3A
MirrMurr
www.youtube.com/results?search_query=Shareef+Miller+vs
thedraftnetwork.com/player/shareef-miller
több mint 5 éve
Mac Wilson kb 3. 4 lbnek volt tartva de top 10 biztos ahhoz képestMert Alabama. Aztan ennyi.
dande
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Mac Wilson kb 3. 4 lbnek volt tartva de top 10 biztos ahhoz képestConey is csúszik 😕
dande
több mint 5 éve
Mac Wilson kb 3. 4 lbnek volt tartva de top 10 biztos ahhoz képest
több mint 5 éve
Huh most értem csak ide, de valaki tudna segíteni, hogy hol találok releváns infót Shareef Miller-ről?
több mint 5 éve
őt csak Eli Udohnak szokták mondani. Jó kis sleeper.Még egy Jets neves playa, aki nem oda megy.Olisaemeka Udoh simán meglehet még.
iktriad
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Még egy Jets neves playa, aki nem oda megy.Olisaemeka Udoh simán meglehet még.
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
pedig Oruwariye sok helyen még első napos is volt...nem tudom miért esett ekkorátHarmon és Wilson is volt ott, néztem én is az előző kör végén, mekkorát csúsztak azóta
Klaci79
több mint 5 éve
pedig Oruwariye sok helyen még első napos is volt...nem tudom miért esett ekkorátNem tudták leírni eddig a nevét helyesen.
Klaci79
több mint 5 éve
Még egy Jets neves playa, aki nem oda megy.
több mint 5 éve
Bezony. 😊 A nagyobb baj, hogy valami red flaget sejtek, mert nem kellett volna eddig csúsznia.Na, csak meg kellett nyitnom a napi első sörömet és kiment végre Deionte Thompson. A GM draftom egyetlen csúszója eddig, de ő bepótolt mindenkit, bő két kört csúszott ahhoz képest ahol kivittem. 😊Ergo ordasat reacheltél érte a szakma szerint😊
peterk2005
Fast Willie
Mindegy, eddig még így is 180 hellyel verem az IRL GM-eket. Béna banda. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
pedig Oruwariye sok helyen még első napos is volt...nem tudom miért esett ekkorát
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Bevallom, hogy itt már kezdenek olyan emberek jönni, akiket nem láttam tape-n
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
érdekes hogy Mack Wilson nem kell senkinekItt már azért egy próbát megérhet, mondjuk az első 2-3 körben én sem vittem volna
Nünüke
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
érdekes hogy Mack Wilson nem kell senkinekbiztos ismeri Kaepernicket.
Nünüke