NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
49ersbol kinezem, hogy kikapjak Jeudytnagyon nem örülnék
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
próbálnak letradelni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
6'7,5.maradhat? 😀pár fröccs után én is kiugrok neki a Dagályon a medencéből.Csak ha 6' 5" magas vagy és egy ágyú dobókarod van. Akkor mindjárt a 2. körben. 😊
Mehetek én is a draftra akkor?
Kenny
iktriad
több mint 4 éve
ha már Raiders falember, ő lesz olyan jó, mint az ex-iowai Robert Gallery? 😊jó-jó de Gallery 1/2 volt.
r.baggio
Régen minden jobb volt (Levi Brown...) 😊
több mint 4 éve
Toto21
5 950
szerintem Lamb lesz ebből 49ers
több mint 4 éve
49ersbol kinezem, hogy kikapjak JeudytOkos 49ers GM csak jaflben van öcsi.
Stez
több mint 4 éve
nekem már végülis egyenlőre mindegy, az én kedvencem már a rohadt Raidersben van...egy 4.körért akkor már jöhetnénk Jeudy-értsztem max hátrafelé tradelünk
Heisman Trophy
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
49ersbol kinezem, hogy kikapjak Jeudyt
több mint 4 éve
pár fröccs után én is kiugrok neki a Dagályon a medencéből.Csak ha 6' 5" magas vagy és egy ágyú dobókarod van. Akkor mindjárt a 2. körben. 😊
Mehetek én is a draftra akkor?
Kenny
több mint 4 éve
a 49ers csak azért adta el, hogy több idejük legyen még tovább cserélni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
egy 4.körért akkor már jöhetnénk Jeudy-értsztem max hátrafelé tradelünk
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
pár fröccs után én is kiugrok neki a Dagályon a medencéből.Mehetek én is a draftra akkor?
több mint 4 éve
Kampman
28 304
Eddig kb. ugyanolyan offseason champion, mint tavaly a Browns.ez egy jó pick.sajnos.Az. Nekem kedvenc OTm volt. Nem tetszik amit a Tampa csinal, hova lett a joravalo orok vesztes csapat?😕
Kenny
nnntm
több mint 4 éve
Bennünk bízhattok.Ne is mondd, a Cleveland is egyre jobbnak tűnik.ez egy jó pick.sajnos.Az. Nekem kedvencem volt. Nem tetszik amit a Tamoa csinal, hova lett a joravalo orok vesztes csapat?😕
Kenny
nnntm
tenorx
több mint 4 éve
gaborik
514
Már csak egyet kell megúszni, csak ne Jeudy-t, és boldogság.adjatok erte egy 3. kort 😀
Cruyffista
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Maradt még Floridában olyan ne aggódj.ez egy jó pick.sajnos.Az. Nekem kedvencem volt. Nem tetszik amit a Tamoa csinal, hova lett a joravalo orok vesztes csapat?😕
Kenny
nnntm
több mint 4 éve
egy 4.körért akkor már jöhetnénk Jeudy-ért
több mint 4 éve
Ne is mondd, a Cleveland is egyre jobbnak tűnik.ez egy jó pick.sajnos.Az. Nekem kedvencem volt. Nem tetszik amit a Tamoa csinal, hova lett a joravalo orok vesztes csapat?😕
Kenny
nnntm
több mint 4 éve
attól hogy jók a lépések még lehetnek lúzerek 😀ez egy jó pick.sajnos.Az. Nekem kedvencem volt. Nem tetszik amit a Tamoa csinal, hova lett a joravalo orok vesztes csapat?😕
Kenny
nnntm
több mint 4 éve
csak kirakat 😀Kepzeld el Wirfsnek mennyire a tokeletesebbnel is tokeletesebben alakult igyAzért Bradyre nem mondanám rá Gisele mellett hogy buzi
Viszonylag nemkozepszar tamadosorban jatszhat es meleg is van
nnntm
Wester
több mint 4 éve
Kittle mellé luxus inkább Brady-t 😀Kar, adhattak volna Gronkot a SF-nekMit adott a TB?117. picket
Stez
de kaptak egy 7. kört!
shawnka
Stez