NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Na Latham mindjárt megöli Goodellt.wilkins ugrós bodybumpját azért nem übereli
tenorx
7 hónapja
Milyen gyorsan tudnak mezt nyomtatni ? 😀
7 hónapja
Na Latham mindjárt megöli Goodellt.Danny Shelton féle mackóölelés.
tenorx
7 hónapja
Na Latham mindjárt megöli Goodellt.
7 hónapja
Toto21
5 950
cserébe a Texans eléggé sexy offseason-t tolFuh de nagyon nem tetszik a Titans idei off-season munkája.Nekem igen. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
Hawks letrade? QB draft a jövőnek? DeJean?még később jön a Seattle 😛
Sixo
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Jó te akkor örültél volna legjobban ha most Bo Nixet draftolták volna.Fuh de nagyon nem tetszik a Titans idei off-season munkája.Nekem igen. 😀
Sixo
iktriad
7 hónapja
Fuh de nagyon nem tetszik a Titans idei off-season munkája.Nekem igen. 😀
Sixo
7 hónapja
Toto21
5 950
haogy mi van? 😀 Latham Top 10?
7 hónapja
Tomcsik
8 010
Pont ugyan ezt írtam Tüsinek 1 perce XDSajnos szerintem Odunze leszmi fogunk majd letradelni. Remélem lehúzzuk a Minnyt és a 2 első körért odaadjuk az 1/9-et 😀
Tomcsik
Toto21
7 hónapja
Szerintem ha 10-en bent van, akkor valaki a Broncos, Vikings, Raiders trióból beugrik érteVikings legkésőbb előttünk kiviszi szerintemLassan fel lehetne menni Mccarthyért...Szerintem elérhető lesz nálatok. De azon se lepődnék meg, ha a nagy hype ellenére kicsúszna az elsőből.
Vonster
Drip
Vonster
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Vonster
1 036
Vikings legkésőbb előttünk kiviszi szerintemLassan fel lehetne menni Mccarthyért...Szerintem elérhető lesz nálatok. De azon se lepődnék meg, ha a nagy hype ellenére kicsúszna az elsőből.
Vonster
Drip
7 hónapja
Ramsnek várhatóan akkor nem sikerült becserélni
7 hónapja
Toto21
5 950
Sajnos szerintem Odunze leszmi fogunk majd letradelni. Remélem lehúzzuk a Minnyt és a 2 első körért odaadjuk az 1/9-et 😀
Tomcsik
7 hónapja
Lassan fel lehetne menni Mccarthyért...Szerintem elérhető lesz nálatok. De azon se lepődnék meg, ha a nagy hype ellenére kicsúszna az elsőből.
Vonster
7 hónapja
Sajnos szerintem Odunze leszOdunze nagyon jó helyen lesz nálatok
Tomcsik
7 hónapja
Sajnos szerintem Odunze leszHa nem akkor szerintem jön valaki a Falcons helyére érte
Tomcsik
Lesz ez még így se!
7 hónapja
"Legacy of me at LSU" szép 😀Himothy University Alum. 😀
tenorx
7 hónapja
Viszont CB hiány van más csapatoknál is és a többi poszt is kezd lassan kifogyni szóval more mi jövünk félek hogy nem marad aki kell.Na most félek, hogy elindul a CB run...Az, hogy ha nincs is 1nél több top15ös CB ? xD
dande2
Sixo
7 hónapja
Már garbage time van, nem?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta