NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Na vajon jól öregszik (Alt) ez a pick? 😀 😛
7 hónapja
rocket morgage-t be kell mondani b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Chargers nem pár éve hozta Slater-t első körben? Vele mi lesz?Két OT poszt van a OL-ben nem? 😉
Toto21
7 hónapja
Chargers nem pár éve hozta Slater-t első körben? Vele mi lesz?két Tackle van a pályán egyszerre
Toto21
Lesz ez még így se!
7 hónapja
All-Pro Slater mellé Alt, köszönjük 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Toto21
5 950
Chargers nem pár éve hozta Slater-t első körben? Vele mi lesz?
7 hónapja
Ctrl és Delete rokona?Ez Nabers leszAlt lett
Tomcsik
Petila
7 hónapja
Geci hogy megöregedett Marvin Srmeg mi is, így hogy az apjuk meccseit néztük. : - D
dancogo
7 hónapja
Húzni fog a ChargersIdőt?
Akkoss
7 hónapja
Még én sem kívánok ekkora baromságot Sixonak (de főleg Emptynek).Na ebben most nem vágyik biztos. Nabers vagy Alt?Latham
Tomcsik
Vonster
7 hónapja
Akkoss
222
Húzni fog a Chargers
7 hónapja
Nem kell 😊warr el is tűnt már... tud valaki róla valamit? Aggódok érteAlkoholt nem iszok. Energia italt iszok.30 perce azt mondtad, már nem iszol. Melyik a smokescreen? 😀Én már iszok egy ideje.ha ezt meghúzzátok 1/5-re akkor részvétem nektek is. Mehetsz inni warr-alMivel Latham fog jönni így bent hagyjukEz is fix volt és sajnos a kövi is az lesz.hagyjátok bent Nabers-t pls. 😀
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
iktriad
Sixo
Toto21
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Toto21
5 950
warr el is tűnt már... tud valaki róla valamit? Aggódok érteAlkoholt nem iszok. Energia italt iszok.30 perce azt mondtad, már nem iszol. Melyik a smokescreen? 😀Én már iszok egy ideje.ha ezt meghúzzátok 1/5-re akkor részvétem nektek is. Mehetsz inni warr-alMivel Latham fog jönni így bent hagyjukEz is fix volt és sajnos a kövi is az lesz.hagyjátok bent Nabers-t pls. 😀
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
Alkoholt nem iszok. Energia italt iszok.30 perce azt mondtad, már nem iszol. Melyik a smokescreen? 😀Én már iszok egy ideje.ha ezt meghúzzátok 1/5-re akkor részvétem nektek is. Mehetsz inni warr-alMivel Latham fog jönni így bent hagyjukEz is fix volt és sajnos a kövi is az lesz.hagyjátok bent Nabers-t pls. 😀
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
iktriad
7 hónapja
30 perce azt mondtad, már nem iszol. Melyik a smokescreen? 😀Én már iszok egy ideje.ha ezt meghúzzátok 1/5-re akkor részvétem nektek is. Mehetsz inni warr-alMivel Latham fog jönni így bent hagyjukEz is fix volt és sajnos a kövi is az lesz.hagyjátok bent Nabers-t pls. 😀
Sixo
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
7 hónapja
Mondanám hej de kár, hogy nem hozzánk került de hát 😛 😀
7 hónapja
Akkoss
222
Nem vették át egyelőre a csapatok a detroiti stílust, remélem nem kell Holmes-ig várni egy kis tüzijátékra