NFL Draft 2024 kibeszélő
2 feliratkozó
7 hónapja
Vonster
1 036
Falcons fair playt tol, tampering miatt már most kukázták az első körüket
7 hónapja
8 támadó az új rekord?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
de amúgy Rapoportnak tényleg a kurva anyját, hogy ezt igy előre bemondta
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Ok, Cousins sérülésből jön vissza, de előtte nem volt soha sérülékeny...Penix 3 év a padon, kb.
7 hónapja
Flakonsban ekkora a luxus?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Én adom ezt a picketAmúgy én is, de padoztatni az 1. köröst QB-t évekig Packers szokás. 😀
Drip
7 hónapja
De ott volt Turner. Ott volt Rome. Ott volt Arnold. Ott volt DeJean. Még Bowers is az egzotikus felállásokhoz.Teljes agyfasz.
7 hónapja
Jó bocs, akkor többet nem visznek el a többiek.Ja kurvára nem volt kitalálható a 27 évesen bemutatkozhatból.4.nek írtam be és nem írtam nevet vagy posztot vagy semmit.MI A GECI xD 27 évesen bemutatkozhat az NFL-ben xDDe én spoilerezek. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
tenorx
7 hónapja
Végre elkezdődött a draft.
7 hónapja
Mondtam 😛Nana, Penix kimegy a top15-benPecc bele van buzulva a fehér QB-kba 😀mondjuk a következő három QB is fehér lesz
petey
shawnka
Wester
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Lúdas Solymi
8 017
Bazzz....
7 hónapja
Toto Tomcsik ezt nekem köszönhetitek. Jöttök egy sörrel. Húgymeleg kőbányait szeretem.
7 hónapja
És még röhögtünk Dancogon 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Ja kurvára nem volt kitalálható a 27 évesen bemutatkozhatból.4.nek írtam be és nem írtam nevet vagy posztot vagy semmit.MI A GECI xD 27 évesen bemutatkozhat az NFL-ben xDDe én spoilerezek. 😀
Sixo
iktriad
Sixo
7 hónapja
FALCONS SAPKA
7 hónapja
Toto21
5 950
shawnka mehet inni warr-al 😀
7 hónapja
Vonster
1 036