Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
zsojti
4 063
bassza meg
több mint 6 éve
Kampman
28 290
+Bob Brenly, bár ő egy másik sportág 😊hogy az nfl-ben olyan még nem volt, hogy valaki tévés karrier után tért vissza főedzőnek...oké Sanyi most csak minden idők egyik legsikeresebb edzőjéről, Joe Gibbs-ről feledkezett el, tárgyi tudása továbbra is csillagos ötösMivel kapcsolatban beszélt?
+ Dick Vermeil
baggio 🏈
Kampman
baggio 🏈
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Ja ja vágom, én is erre gondoltamok csak nehogy már ez zászló legen arra írtamna persze a védő semmit se csinált ne már50-50 volt
zsojti
MrMiksa
zsojti
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
most megy a passz, a futás meg kevésbé. Megfordult a "védelmi készültség"
több mint 6 éve
Jeffreynek csak 3 elkapása van ebben a driveban de Torrey a külbség jó van Sanyi
több mint 6 éve
www.thecrimsonshaft.com/wp-content/uploads/2012/11/foles-starter.gif
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
zsojti
4 063
ok csak nehogy már ez zászló legen arra írtamna persze a védő semmit se csinált ne már50-50 volt
zsojti
MrMiksa
több mint 6 éve
folesnak már több yardja van mint ryannekDilly dilly!
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Foles 21/17...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
folesnak már több yardja van mint ryannekki gondolt ilyesmire meccs előtt? Sőt, 1. félidő végén se nagyon 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
folesnak már több yardja van mint ryannek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
zsojti
4 063
na persze a védő semmit se csinált ne már
több mint 6 éve
Ugyan má
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Igazság szerint a korábbi évekből tippeltem az idei teljesítményére. Meg ahogy emlékszem év elején csak rotálva használták.Láttad idén játszani? 😀Bradham ma kvajoalapból a legjobb LB-tek. Kendricksnek túl sok a misstacklje. Hicks nem tudom milyen volt idén, de mindig lesérül, szóval mind1, hogy milyen. Shazier is ligaelit LB, de nagyon sérülékeny, így nagyot álmodni vele nem lehet.
MrMiksa
shagi0206
Greengo
több mint 6 éve
Ez megint punt...?
több mint 6 éve
hogy az nfl-ben olyan még nem volt, hogy valaki tévés karrier után tért vissza főedzőnek...oké Sanyi most csak minden idők egyik legsikeresebb edzőjéről, Joe Gibbs-ről feledkezett el, tárgyi tudása továbbra is csillagos ötösMivel kapcsolatban beszélt?
+ Dick Vermeil
baggio 🏈
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
zsojti
4 063
valami blokk nem értana a rb-nek
több mint 6 éve
Kampman
28 290
oké Sanyi most csak minden idők egyik legsikeresebb edzőjéről, Joe Gibbs-ről feledkezett el, tárgyi tudása továbbra is csillagos ötösMivel kapcsolatban beszélt?
+ Dick Vermeil
baggio 🏈
több mint 6 éve
zsojti
4 063
alshon!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
hmmm...én azt hittem öregebb.Legjobb korban van, 28úgy látom pont ellenkezik a véleményünk 😊 Én Bradhamben sokkal többet látok. Bár Ő sem fiatal már (most meg nem mondom mennyi)Bradham ma kvajohát még kendricks, kb tavaly óta, mikor ki akarták ebrudálni innen az egyik legmegbízhatóbb emberünk
MrMiksa
eaglesmcnabb
shagi0206
mustaine
több mint 6 éve
Már a második elkapás Ricsi
több mint 6 éve
zsojti
4 063
hülxe második volt ez
több mint 6 éve
Sack közbe elszakította a mellizmát, ebben az évben meg lesérült. Azért messze nem mondanám üvegnek, Kuechly után a legjobb coverage lb...Bradham ma kvajoalapból a legjobb LB-tek. Kendricksnek túl sok a misstacklje. Hicks nem tudom milyen volt idén, de mindig lesérül, szóval mind1, hogy milyen. Shazier is ligaelit LB, de nagyon sérülékeny, így nagyot álmodni vele nem lehet.
MrMiksa
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c